Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270552 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Viviano

Arkadaşlar ben de Kayseri maçına gitmek istiyorum ederi neyse biletin talibim. Öncelik vs. ne olursa olsun gitmek istiyorum. Mesajlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı Burak

3 maçlık kombinesi olup da maça gidemeyecekler varsa bu öğrenci kardeşinizi sevindirebilirsiniz :)

Çevrimdışı Karabay

Kombinesi olup kayseri veya osmanlı maçından herhangi birine gidemeyecek varsa iki adet bilete bende talibim.  Ailemle gelecem kızımı da getirecem.

Çevrimdışı canergiray77

Kayserispor maçına gelip gelmeyeceğim pazartesi günü belli olacak abi kulüp açıklama yapacakmış engelli biletleri ile ilgili  @İhsan
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cursedofdragon

ya neden birtane yenininönüden foto gelmiyor membran arası boşlukları kapattılar mı baksak çevre düzenlemesi ne alemde baksak :)

Çevrimdışı emrekhvcgl

Kayseri bilet fiyatlarını gören üçlü kombine sahipleri...

Çevrimdışı Efe

Kayseri bilet fiyatlarını gören üçlü kombine sahipleri...

aynen böyleyim şuan  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

gün içinden fotograflar yeni açık arkasındaki vodafonearena tabelası üzerine bayraklar asılmış

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

Kombinem ve 3 maçlık biletimde var ama işler yoğun oldugu için cumartesi maça gidemezsem aktarabilirim bi arkadaşıma inş izin alırız  :s20: :s20:
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 01:26:01 Ömer ]

Çevrimdışı İhsan

Kayserispor maçına gelip gelmeyeceğim pazartesi günü belli olacak abi kulüp açıklama yapacakmış engelli biletleri ile ilgili  @İhsan

@Caner
inşallah olur. Tanışırız
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

necmi abiler manisa yolunda su mac hafta ici olsaydi bende gidecektim :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ToNI

necmi abiler manisa yolunda su mac hafta ici olsaydi bende gidecektim :bandit:

memleketim manisa yolundaki tüm abilerimize ve kardeşlerimize kazasız belasız yolculuklar diliyorum... güle güle gider gelirler inşallah....ben de normalde çalışmamama rağmen bugün nöbetçi kaldım yoksa hem ev ziyareti hem maç mükemmel bi haftasonu olacaktı ama kısmet değilmiş...
bu arada sabah stadın yanından geçtim, çevre düzenlemeleri ve yeşillendirmeler devam ediyordu, kedi yollarında da dolaşan bir ekip gözüme çarptı...
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Günaydın Arena :) Güneşli günlerde hasta oldum valla günde 6-7 t-shirt değiştiriyorum hepsi sırılsıklam.

4gündür iğne oluyorum, dikkat edin kendinize.

Deplasmana gidenlere Kazasız Belasız ve maçı alıp dönmelerini diliyorum.

İyi günler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günaydın Arena :) Güneşli günlerde hasta oldum valla günde 6-7 t-shirt değiştiriyorum hepsi sırılsıklam.

4gündür iğne oluyorum, dikkat edin kendinize.

Deplasmana gidenlere Kazasız Belasız ve maçı alıp dönmelerini diliyorum.

İyi günler

Geçmiş olsun aynı durumdayım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Geçmiş olsun aynı durumdayım :D

Doktor ne dedi sana?
Ben acile gittim, kan idrar tahlili ve Ciğer filmi istedi. Temiz dedi. Doktor, Bir şeyin yok sabah akşam iğnen var dedi. 1 gün olacak sandım.Bir gittim 14 iğne + 2 ilaç + 1 gargara.s Dedim ya bir şeyim olsaydı acaba?

Çevrimdışı Tuğrul

arkadaslar kale arkalarına cam korkuluk ıcın takılan dıreklerı kaldırcakalrmı yoksa oraya cammı gelcek , acılıs macında bır olay olmaz ıse kaldırılacagı soylenmıstı.
aynısı trıbun ayrımı ıcınde gecerlı , usttekı fıberglas camı kaldırmıslardı.
”Öteki Sevdalar Gibi Aldanmışlık Değil Benimki.. Hangi Sevgili Tutarki Beşiktaşımın Yerini”

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

arkadaslar kale arkalarına cam korkuluk ıcın takılan dıreklerı kaldırcakalrmı yoksa oraya cammı gelcek , acılıs macında bır olay olmaz ıse kaldırılacagı soylenmıstı.
aynısı trıbun ayrımı ıcınde gecerlı , usttekı fıberglas camı kaldırmıslardı.
daha ilk mac 3 4 sahaya girme olayı oldu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Efe

daha ilk mac 3 4 sahaya girme olayı oldu
onlar normal zaten sahaya atlayanlarin cogu kapalidan orayada demir veya cam konmali kale arkalarina konacaksa ben bu sekilde bi kisitlamaya karsiyim sahaya atlayani kamera onune cikarip 1 yil passoligini kitleyeceksin yine koltuguna oturmayani bunu kamera onunde yapacaksin bi daha hic bi stadta sahaya girme olayini gormezsen sadece 1 kez trtden yayinla herkes gorecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

Doktor ne dedi sana?
Ben acile gittim, kan idrar tahlili ve Ciğer filmi istedi. Temiz dedi. Doktor, Bir şeyin yok sabah akşam iğnen var dedi. 1 gün olacak sandım.Bir gittim 14 iğne + 2 ilaç + 1 gargara.s Dedim ya bir şeyim olsaydı acaba?
allahtan birşey yok demiş geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bende hasta olmuştum yeni geçti 15 gun surdu. @Yigit_Gelir
Twitter @CanerGiray77