Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2266530 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı raichu

kolay gelsin kardeşim .. Allah iyilerle karşılaştırsın..
sağol benim de dualar seninle unutmuyoruz  :)

Çevrimdışı canergiray77

teşekkür ederim.nikon d90/ 18-105 lens
Abi gerçekten izin veriyolar mı  öyleyse bende ablamın nikonu alıp gideyim kayseri maçına :D @asyakartalı
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı onurturan

sağol benim de dualar seninle unutmuyoruz  :)
sağolasın az bir zaman kaldı iyi haber gelirse ilk önce annemlere sonra forumdakilere haber vericem zaten Allah razı olsun herkesten..

Çevrimdışı raichu

ne zaman yapıyoruz  :D
foto görünmüyor :alala:
büyük ihtimal çevre düzenlemesi ile ilgili bir şey daha istiyorsun beşiktaş jk yazısı kesmedi değil mi  :D

Çevrimdışı onurturan

Abi gerçekten izin veriyolar mı  öyleyse bende ablamın nikonu alıp gideyim kayseri maçına :D @asyakartalı
@canergiray77 bence almayacaklar bizim makinaları ben de götürücem ama ..
şöylede bişey var almayıp da ne yapacaklar ?

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77 bence almayacaklar bizim makinaları ben de götürücem ama ..
şöylede bişey var almayıp da ne yapacaklar ?
maksat millete işkence zulüm çile çektirmek manyağız ya yada çok zenginiz futbolcuların kafasına atarız sanıyolar :D @onurturan
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı onurturan

maksat millete işkence zulüm çile çektirmek manyağız ya yada çok zenginiz futbolcuların kafasına atarız sanıyolar :D @onurturan
maç gününe kadar bu konuyu düşünelim bakalım ben Başakşehirde bi maça girerken özellikle sormustum almayız getirme sakın dedilerdi..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Eksiklikler ne alemde? Kaç çalışan var acep?
Yeni acik cevre duzenlemesinin sonuna geliniyor..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ALI RIZA

Hala Sesim Kısık  :alala: Bahar Nezlesi de olmuşum  :alala: Maç Hala Aklımde ıslık uğultusu hala kulaklarımda acaba Nezleden midir  :alala:
@Efe çekirdek yeme  :evillol:

Çevrimdışı onurturan

Hala Sesim Kısık  :alala: Bahar Nezlesi de olmuşum  :alala: Maç Hala Aklımde ıslık uğultusu hala kulaklarımda acaba Nezleden midir  :alala:
@Efe çekirdek yeme  :evillol:
geçmiş alsun @ALI RIZA diğer maçlara geliyo musun yoksa tek maçlık mı aldın ?

Çevrimdışı ALI RIZA

geçmiş alsun @ALI RIZA diğer maçlara geliyo musun yoksa tek maçlık mı aldın ?
Tek maç içindi Kapanış derbisinde orada idim açılış Gelmek lazım idi...! 3 yıl gece gündüz bekledik değmeli idi  :bandit:
Önümüzdesi sene ne olacak belirsiz...! Yazın Herşey belli olur bana kalsa her hafta sonu stattaki maça geleyim  :eyes
İş güç izinler vs Baya hatta bayya teşgaleli  :kop:

Çevrimdışı onurturan

Tek maç içindi Kapanış derbisinde orada idim açılış Gelmek lazım idi...! 3 yıl gece gündüz bekledik değmeli idi  :bandit:
Önümüzdesi sene ne olacak belirsiz...! Yazın Herşey belli olur bana kalsa her hafta sonu stattaki maça geleyim  :eyes
İş güç izinler vs Baya hatta bayya teşgaleli  :kop:
yazın inşallah iyi sonuçlar çıkar da bol bol görüşürüz abi ..
bu arada baya hatta bayya ıhlamur iç :D ballı zencefil ye geçer.. sizin tarafa biber gazı da geldi ya ondandır o..

Çevrimdışı Sir Kimi Raikkonen

Herkese iyi akşamlar..  Klasik olacak ama uzun zamandır takip ettiğim ve bir yıldır yatmadan önce Laptop da başucu kitabım gibi her zaman baktığım, Öğretmen olarak boş derslerimde öğretmenler odasında ki bilgisayardan gelişmeleri an be an takip ettiğim  bu güzel beşiktaş ailesine üye olmaya karar verdim. @Necmi  abi ve @Efe kardeşime ayriyetten çok teşekkür ediyorum Zira onların her mesajında inşaat durumu hakkında çok faydalı bilgiler aldım. Birde özellikle teşekkür etmek istediğim, hergün ayrıyetten profiline girerek yazdığı tüm mesajları okuduğum çok değerli büyüğüm, abim @ahmetx  e 'de teşekkür etmeden geçemicem. @ahmetx abi inan bir yıldır senin tecrübelerinden yazılarından ve vermiş olduğun çok kıymeti bilgilerden fazlasıyla yararlandım. Siteye üye olmamda senin katkın da çok büyüktür. Çok sağolasın. Birde nick name olarak  benim adaşım olan ve tüm koltukalrı tek tek sayarak büyük zahmetler veren @raichu  kardeşimede selamlar olsun. Ayrıca attığı güncel resimlerle kalbimizde ayrı yeri olsada twitter adresinin kapak fotoğrafında Kimi Raikkonen'in resmi olduğunu gördüğümde ona olan sevgim ve saygımın kat kat artmasına neden olan @FARUK  kardeşime ve emeği geçen burada isimlerini anamadığım herkese bol bol teşekkür ediyorum..
Kimi Pilot iyidir
Kimi Vasat,
Kimi de Raikkonen !!! 

Bu dünyada iki büyük var; Birisi Beşiktaş diğeri de Raikkonen..

Çevrimdışı mmansiz

Dün gece bu saatlerde stad çevresinde gezindim baya eksikler göze çarpıyor ama kayseri maçına herşey biter

M.Mansız

Çevrimdışı Orhan

Gündüz maçı seneye kışa kadar olmaz.Kışında hava erken kararıyor :ebebe: :evillol: :evillol:
şampiyonlugu ilan edersek konya son hafta gelecekti buraya. Onu da tahmini gunduz maci gibi koyabilirler. Senlik havasinda bir ortam olur

Çevrimiçi Necmi

Herkese iyi akşamlar..  Klasik olacak ama uzun zamandır takip ettiğim ve bir yıldır yatmadan önce Laptop da başucu kitabım gibi her zaman baktığım, Öğretmen olarak boş derslerimde öğretmenler odasında ki bilgisayardan gelişmeleri an be an takip ettiğim  bu güzel beşiktaş ailesine üye olmaya karar verdim. @Necmi  abi ve @Efe kardeşime ayriyetten çok teşekkür ediyorum Zira onların her mesajında inşaat durumu hakkında çok faydalı bilgiler aldım. Birde özellikle teşekkür etmek istediğim, hergün ayrıyetten profiline girerek yazdığı tüm mesajları okuduğum çok değerli büyüğüm, abim @ahmetx  e 'de teşekkür etmeden geçemicem. @ahmetx abi inan bir yıldır senin tecrübelerinden yazılarından ve vermiş olduğun çok kıymeti bilgilerden fazlasıyla yararlandım. Siteye üye olmamda senin katkın da çok büyüktür. Çok sağolasın. Birde nick name olarak  benim adaşım olan ve tüm koltukalrı tek tek sayarak büyük zahmetler veren @raichu  kardeşimede selamlar olsun. Ayrıca attığı güncel resimlerle kalbimizde ayrı yeri olsada twitter adresinin kapak fotoğrafında Kimi Raikkonen'in resmi olduğunu gördüğümde ona olan sevgim ve saygımın kat kat artmasına neden olan @FARUK  kardeşime ve emeği geçen burada isimlerini anamadığım herkese bol bol teşekkür ediyorum..
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimiçi Necmi

şampiyonlugu ilan edersek konya son hafta gelecekti buraya. Onu da tahmini gunduz maci gibi koyabilirler. Senlik havasinda bir ortam olur
biz şampiyonluğu garantilersek Konya ikincilik için oynuyor olur emin ol
o iş yaş :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 00:28:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yeni stat her şeyi değiştirme de araç olsun diyoruz içimizdeki hainlerden de başlayalım.

Cem Dizdar sadece 10.000 kapasite arttırmak için stadı yıktılar gibi bir laf etmiş. Bundan önce de çokça böyle hadsiz söylemi oldu ama bu son nokta artık.

Sadece stat ile forma sponsorlarının değerini 5'e katlayan, stadyum üzerinden 100 milyonlarca dolarlık kredi anlaşması yapan, eski stadın 1 yıllık gelirini 3 maçta çıkaran Beşiktaş bunların tümünü stadyum ana başlığı sayesinde yaptı ve bu başlangıç.

Ama bu Beşiktaşlı olduğuna inanmadığım yazar ve bunun gibi hadsizler artık Beşiktaş üzerinden prim yapamamalı, konuşamamalı. Beşiktaş'ın neferi olmayacak, haklarını savunmayacak, sopayı doğru yerde doğru zamanda kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla vurmayacak en ufak kişi bizi temsil etmesin basında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

:hosgeldin
benim profil fotomda da kaskı nın resmi var hiç farketmiyosun  :naughty:

Yeni stat her şeyi değiştirme de araç olsun diyoruz içimizdeki hainlerden de başlayalım.

Cem Dizdar sadece 10.000 kapasite arttırmak için stadı yıktılar gibi bir laf etmiş. Bundan önce de çokça böyle hadsiz söylemi oldu ama bu son nokta artık.

Sadece stat ile forma sponsorlarının değerini 5'e katlayan, stadyum üzerinden 100 milyonlarca dolarlık kredi anlaşması yapan, eski stadın 1 yıllık gelirini 3 maçta çıkaran Beşiktaş bunların tümünü stadyum ana başlığı sayesinde yaptı ve bu başlangıç.

Ama bu Beşiktaşlı olduğuna inanmadığım yazar ve bunun gibi hadsizler artık Beşiktaş üzerinden prim yapamamalı, konuşamamalı. Beşiktaş'ın neferi olmayacak, haklarını savunmayacak, sopayı doğru yerde doğru zamanda kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla vurmayacak en ufak kişi bizi temsil etmesin basında.

Kardesim Ali Ece haric gercek besiktasli muhabir tanimiyorum ben.

Daha gecen gun Fatih Dogan "Erdal beyin x(x diyip direk isim verdi) oyuncuyla 3 kez bulustugunu ve transfer konustugunu biliyorum. Bunu gazeteci kimligimle acikliyorum" diye laf soyleyip belki olmus bitmis transferi bozmaya calisti.

Guntekin Onay'da sagolsun gece stadi izliyorum 2-3 kisi calisiyor sadece dedi.

Hakan gundogar'i falan hic saymiyorum bile.

Dusman ariyorsak hic uzaga gitmeye gerek yok kardesim. Rant pesinde olan, Besiktas uzerinden kendine prim yapan, onu da birak bunu yaparken Besiktas'a zarar veren ne kadar insan varsa cehennemin dibine kadar yolu var !

Yalniz insallah gelecek maca stat da guzel bir Ataturk posteri olur eski acik duvarinda. Sonra dewe abinin guzel pankartlari olur. Sonra optik baskan'in ismi gecer tribunlerde, belki onun anisina guzel bir pankart olabilir. Yine stat sehidimiz icin Sahin Aydin icin guzel bir anma olur. Tribun gruplari aralarinda uzlasirlar. yine efsane marslar soylenir. Ne guzel olur bunlar olsa.

Çevrimdışı Anıl

eski açık üstte açı mükemmel özellikle kapıların yanları ordanda  kombine alınabilirmiş bi maç ordan bilet almak lazım kombineyi birine devredip :icool:
Kombine yenilemede eski açık üst köşede bir ekip oluşturma düşüncemiz var abi bakalım o zaman geldiğine konuşuruz yine :D

Çevrimdışı Özay

Bunlar Beşiktaşlı değil, Beşiktaş üzerinden ekmek yiyen asalaklar. Kendisi sosyalist filan takılır e malumunuz taraftarımız da sever bu tipleri. Ancak gidip trt'de işe girebilir o haliyle. Mesela şu ülke futbolunun geldiği noktaya, yapılan onca düzenbazlığa ağzını açamaz. Burada Fikret Orman'a vurmak gibi havadan muhaliflik varken ekmeğini asla tehlikeye atmaz.

Bunlara kısaca ev anarşisti diyebilirsiniz. Beşiktaş taraftarı olarak prim vermezsek usulca kaybolurlar ortalıktan.

Piyasada gönülden Beşiktaşlı olan onlarca yorumcu var. Cem Dizdar'a kalmadı kimse.
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 01:27:18 Özay ]

Çevrimdışı Özay

Kardesim Ali Ece haric gercek besiktasli muhabir tanimiyorum ben.

Daha gecen gun Fatih Dogan "Erdal beyin x(x diyip direk isim verdi) oyuncuyla 3 kez bulustugunu ve transfer konustugunu biliyorum. Bunu gazeteci kimligimle acikliyorum" diye laf soyleyip belki olmus bitmis transferi bozmaya calisti.

Guntekin Onay'da sagolsun gece stadi izliyorum 2-3 kisi calisiyor sadece dedi.

Hakan gundogar'i falan hic saymiyorum bile.

Dusman ariyorsak hic uzaga gitmeye gerek yok kardesim. Rant pesinde olan, Besiktas uzerinden kendine prim yapan, onu da birak bunu yaparken Besiktas'a zarar veren ne kadar insan varsa cehennemin dibine kadar yolu var !

Güntekin'e haksızlık etmeyelim gönülden Beşiktaşlıdır. Bir şeyi direkt söyler küçük hesaplar yapmaz.

Onun dışındakiler aynen söylediğin gibi. Piyasa yüzlerce Beşiktaşlı yorumcu var ama Ali ece ve Güntekin dışındakileri at çöpe. (eski futbolcularımız dahil değil buna)

Güntekin'e haksızlık etmeyelim gönülden Beşiktaşlıdır. Bir şeyi direkt söyler küçük hesaplar yapmaz.

Onun dışındakiler aynen söylediğin gibi. Piyasa yüzlerce Beşiktaşlı yorumcu var ama Ali ece ve Güntekin dışındakileri at çöpe. (eski futbolcularımız dahil değil buna)

Oyle haklisiniz. ben sevmedigim icin degil sadece hesapsiz konusmamali Besiktas muhabiri. Mesela gecen dedigim gibi Erdal Torunogullari cikti adam o kadar efendi, o kadar uslubu yerindeki laflarini istedigin yerden kes al bir tane hata bulamazsin. Bizim baskanda da var biraz hesapsiz konusma olayi. Ozellikle stres ve heyecan olunca karsisinda da kurt muhabir dusunce istemeden farkli anlamlar cikabilecek seyler soyleyebiliyor.

Ama konu o dedil dediginiz gibi bazi insanlarin rant elde etme, Besiktas'i kullanarak bir yerlere gelme istegi hatta bunu yaparken besiktas'a sallama ihtiyaci gozlerinden okunuyor. Ama mesela Ali Ece oyle degil olayli kasimpasa macindan sonra Trt gibi bir kanaldan alayina gider diyip saydirabilecek kalibrede bir adam. Hani diyolarla renkliler nedir bu besiktasli durusu cok abartiyorsunuz falan diye. Tam olarak bu iste Besiktasli durusu. Adam orada emme basma tulumba gibi kafa sallayip gecistirebilirdi isini dusunup, kazandigi parayi dusunup ama ne pahasina olursa olsun takir takir konustu guzel abim benim.

Hergun olay donuyor dolasiyor buraya geliyor. Yakinda imzam yapicam bunu. Yine soyluyorum "Besiktas'dan menfaat bekleyen ..." sonunu onlara birakiyorum.