Herkese iyi akşamlar.. Klasik olacak ama uzun zamandır takip ettiğim ve bir yıldır yatmadan önce Laptop da başucu kitabım gibi her zaman baktığım, Öğretmen olarak boş derslerimde öğretmenler odasında ki bilgisayardan gelişmeleri an be an takip ettiğim bu güzel beşiktaş ailesine üye olmaya karar verdim.
@Necmi abi ve
@Efe kardeşime ayriyetten çok teşekkür ediyorum Zira onların her mesajında inşaat durumu hakkında çok faydalı bilgiler aldım. Birde özellikle teşekkür etmek istediğim, hergün ayrıyetten profiline girerek yazdığı tüm mesajları okuduğum çok değerli büyüğüm, abim
@ahmetx e 'de teşekkür etmeden geçemicem.
@ahmetx abi inan bir yıldır senin tecrübelerinden yazılarından ve vermiş olduğun çok kıymeti bilgilerden fazlasıyla yararlandım. Siteye üye olmamda senin katkın da çok büyüktür. Çok sağolasın. Birde nick name olarak benim adaşım olan ve tüm koltukalrı tek tek sayarak büyük zahmetler veren
@raichu kardeşimede selamlar olsun. Ayrıca attığı güncel resimlerle kalbimizde ayrı yeri olsada twitter adresinin kapak fotoğrafında Kimi Raikkonen'in resmi olduğunu gördüğümde ona olan sevgim ve saygımın kat kat artmasına neden olan
@FARUK kardeşime ve emeği geçen burada isimlerini anamadığım herkese bol bol teşekkür ediyorum..