Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2266985 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı idil

iyi akşamlar . kombinemiz olmasına ragmen başka bir tribünden bilet alabiliyor muyuz?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı asyakartalı

Hocam sen GoPro videosu çekecektin ne oldu çekebildin mi semti vs :)
hocam kafamda birsürü proje vardı ama heyecandan birçoğunu atlamışım.2 makine götürmeme rağmen 100 fotoğraf anca çekmişim.o gün bambaşka bir hava vardı tüm semtte,normal maçlardan çok farklıydı.

Çevrimdışı asyakartalı

iyi akşamlar . kombinemiz olmasına ragmen başka bir tribünden bilet alabiliyor muyuz?
sanırım hayır.

Çevrimdışı onurturan

eski açık üstte açı mükemmel özellikle kapıların yanları ordanda  kombine alınabilirmiş bi maç ordan bilet almak lazım kombineyi birine devredip :icool:
aynen efe kapı kenarları açı müthiş..
benim bilet eski açık değil ama kapının yanı yeni açıkta.. eski açığa göre ilk sıra gibi kalıyo..
istersen değişebiliriz bir maç..
 :evillol: Şampiyonluk maçı falan  :evillol:

Çevrimdışı Unalll

Alen izin alındıktan sonra girdi sahaya. Bunun için neden ceza verilsin ki? Ceza merdivenlerden ve golden sonra sahaya atlayan arızalı yüzünden verildi. Ayrıca o amigolar olmasa kim yönlendirecek tribünü? Neyi istiyorsunuz anlamadım ki. Herkesin yerine oturup, çekirdeğini çitleyip golden sonra "yeeaahh" diye bağırmasını mı? Beşiktaş Türkiye'nin en iyi, Avrupa'nın da en iyiler arasında gösterilen taraftarına sahip. Ama bi düzen verilmesi lazım taraftar gruplarına buna katılıyorum. Pankartlar bile berbat. Asya kartalları, esenler çarşı, bursa kartalları... Otogar gibi oluyor tribünler. Lafı açılınca bütün taraftar grupları "Hepimizin amacı Beşiktaş" demeyi iyi biliyor. Öyleyse kaldırın şu saçma pankartları. "Sene sanki Metin Ali Feyyaz" gibi pankartları görmek istiyoruz biz. Bana ne senin grubunun, şehrinin adından. Yap pankartını, altına da küçük bi şekilde yaz nerenin kartallarıysan.

Maçta da tribün bütünlüğü yoktu. Yeni açığın kontrolü ele alma çabası, kapalı altın kendi halinde takılması, eski açık alttaki değişik tipler... Tribün kültürünü bozmadan bir düzenlemenin gelmesi taraftarıyım artık
👏👏👏

Çevrimdışı Efe

kombineni birine devrettikten sonra alabiliyorsun tabi bu 3 maçlık kombine için geçerlimi bilmiyorum gelecek yıl o şekilde olacak ben şahsen bi maça öyle yapacağım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

O kadar kaliteliki yeni açıkta kendimi buldum :)
@Sergen Nalcakar nerdesin kardeşim sayı sıra söyler misin..

Çevrimdışı idil

kombineni birine devrettikten sonra alabiliyorsun tabi bu 3 maçlık kombine için geçerlimi bilmiyorum gelecek yıl o şekilde olacak ben şahsen bi maça öyle yapacağım

yok normal bir maç için soruyorum seneye mesela. diyelim arkadşaımla kale arkasında maç izlemek istiyorum, devir şartı mı gerekiyor acaba

Çevrimdışı Efe

aynen efe kapı kenarları açı müthiş..
benim bilet eski açık değil ama kapının yanı yeni açıkta.. eski açığa göre ilk sıra gibi kalıyo..
istersen değişebiliriz bir maç..
 :evillol: Şampiyonluk maçı falan  :evillol:
bu sezon olmaz gelecek sezon maç bol değişiriz bi maç :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asyakartalı

eski açık üstte açı mükemmel özellikle kapıların yanları ordanda  kombine alınabilirmiş bi maç ordan bilet almak lazım kombineyi birine devredip :icool:

özellikle üst tribünün köşesinde rakip futbolcu korner kullanırken resmen tepesinden bakmak muhteşem.
ülkemizde başka hiçbir stadtda bu açıdan görme şansınız yok.

Çevrimdışı Efe

yok normal bir maç için soruyorum seneye mesela. diyelim arkadşaımla kale arkasında maç izlemek istiyorum, devir şartı mı gerekiyor acaba
bilet alacağınız tribünde boş olan 2 koltuk bulmanız lazım ilk sonra kombinenizi devir edip o 2 koltuğu almanız lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Acil yardım bursa maçı full link varsa özelden atabilir misiniz?
öyle şeyler olmaz bu forumda abi  :olmaz

Çevrimdışı onurturan

bu sezon olmaz gelecek sezon maç bol değişiriz bi maç :D
inşallah abi o günleri görelim de sağ salim..
zaten insanlar belli bir süre sonra sıkılıyorlarmış kendi yerinden..

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Arthur

özellikle üst tribünün köşesinde rakip futbolcu korner kullanırken resmen tepesinden bakmak muhteşem.
ülkemizde başka hiçbir stadtda bu açıdan görme şansınız yok.
Ben misafir tribünü balkondan maçı izledim. Vip bile böyle bir keyif vermez. Stadın maç izlenilesi en güzel 2 yerinden birini rakip taraftara vermişiz. Çok misafirperveriz :)

Çevrimdışı campeon2015

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı onurturan

seni gidi  :evillol:
ne dediğnle ilgili hiç bir fikrim yok @raichu  :upto:
ne yaptın müdür uyudun mu?
sınavlar nasıl geçiyo?
kızlarla aran nasıl :D
(son soruyu bizim köyde hep sorarlar öğrencilere :D kaçıncı sınıfa gittiğinin bi önemi yoktur :D )

Çevrimdışı SerkanKoruklu

misafir tribünden sahaya bakış

Bu resmi ben çekmiştim bu arada. Yeni açıktaki koltuğumu maç başlamadan önce deplasman tribününden bilet alan arkadaşımın yanına ara bölmedeki kapılarında açık olması sayesinde kısa süreliğine terk etmiştim. Tam gidince resimde en sağ tarafta ki arkadaş rica edip telefonu uzatarak ''Sahayı tam alırmısın kardeşim'' dedi. Telefonunu işlemden sonra verirken teşekkür etmesinin yanı sıra resimlere baktıktan sonra tekrardan ''kardeşim,çok teşekkür ederim valla. Eyvallah.'' deyip yanındaki arkadaşlarına gösterirken ki mutluluğunu tarif edemem. Peşinede hemen İnstagram'a yüklerken görmüştüm. Birden burda görünce resmi garip oldum açıkcası  :)
Kendisi burdamı arkadaşlar ?
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ben sivas maci icin geri sayima gectim.GALIP GELDIGIMIZ TAKDIRDE %85 %90 CIVARI SENE SONU SAMPIYONUZ BENCE! :-) B-) :-D
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Factatum

Eksiklikler ne alemde? Kaç çalışan var acep?

Çevrimdışı raichu

ne dediğnle ilgili hiç bir fikrim yok @raichu  :upto:
ne yaptın müdür uyudun mu?
sınavlar nasıl geçiyo?
kızlarla aran nasıl :D
(son soruyu bizim köyde hep sorarlar öğrencilere :D kaçıncı sınıfa gittiğinin bi önemi yoktur :D )
uyudum uyudum  :D
sınavlar da iyi artık sıkmanın zamanı geldi bitmeyecek yoksa  :D
son sorunun cevabı karışık  :D (herzaman öyle değil midir zaten :kop:)

Çevrimdışı onurturan

uyudum uyudum  :D
sınavlar da iyi artık sıkmanın zamanı geldi bitmeyecek yoksa  :D
son sorunun cevabı karışık  :D (herzaman öyle değil midir zaten :kop:)
kolay gelsin kardeşim .. Allah iyilerle karşılaştırsın..