Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2266228 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı mylife1903

Vodafone arena CEOsu stad da Aspor da Vodafone arena propagandası yapıyor. Stadın bütün detaylarını Fikret Orman'dan daha iyi biliyor gibi.
Fikret Orman bi tur daha kalsın sonra bu adamı başkan yapalım.. :)
Fikret ormanla beraber basin toplantisi yaptiklarinda aralarindaki fark meydana cikmisti. Fikret orman baskanimizdir kotulemek istemiyorum ama bu adam daha oturakli ve daha iyi hatip.
Bizim baskan devamli cumleleri karistiriyor ustune devamli burnunu cekiyor ve iiiii iiiii iiii

Yonetici vasiflari da zaten cok daha iyidir adam vodafoneun ceosu

Çevrimdışı Efe

BİLGİLENDİRME 😀😎
bana atki kitlediler 50 bin tane satmalari gerekiyormus 69 tl gonder dedim aldim ama dedim gonder bi tane daha bu farkli dedi telefonda :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadin dısına arma sart fikret baskanim Beşiktaş JK yazilarinin basina armamizi koyalim ve tabiki eaki acikta kapinin ustune 2 tane  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bana atki kitlediler 50 bin tane satmalari gerekiyormus 69 tl gonder dedim aldim ama dedim gonder bi tane daha bu farkli dedi telefonda :lol:
Bende sipariş verdim bu gün. Yalnız bu atkılarda İnönü ve Vodafone Arena resimleri de olacakmış  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı nusretaslanturk

abi ben rıdvan akar'a gönderdim sizde gönderim, bu tarz şeyler kartal yuvasının müşteri çeşitliliğini arttırır kesinlikle..şahsen ben ilk 11 i koyarım vestier'e :) :)
https://twitter.com/brunonunikizi/status/721000791683764225

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı yash26

stad acildi ama projesi bitmedi henuz bence.. suan icin staddaki en buyuk eksiklik ust kat en on prekasti(pankart asilan yer diyelim) o bolgenin acilen birseyle kaplanmasi lazim cok cirkin gozukuyor... belirli yerlerinede besiktas 1903 vodafone arena serefinleniyna hakkinla kazan gibi seyler yazilabilir... beton goruntusu guzel degil
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı arda

Son Dakika:

117'nin sır perdesi aralandı..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı asyakartalı

maç öncesinde sunulan belgeselden kamerama takılan bir kare...
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 21:04:52 asyakartalı ]

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaşlar bugün Sirkeci Kartalyuvası ndan biraz alışveriş yapma imkanım ve çalışanlarla sohbet etme şansım oldu.Yarın Quaresma saatini bilmrmekle birlikte Sirkeci şubesine giderek taraftarlarla buluşacakmış.İlgilenen ve Sirkeci esnasından olan arkadaşlarımızın bilgisine...:)

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KENETLENNN BAŞKANDA SİVASA GİTTİ!!👍👍⚽️
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı onurturan

tek sana sormadım yahu ?  :D @onurturan  :ok:
sadece yazarak iletisimin kuruldugu ortamlarda bazen boyle yanlis anlamalar oluyor abi bak bana söyle gibi geldi muhabbet..
-beyler üstler mi güzel altlar mı?
-üstler..
-nerden biliyon hic alta gittin mi?
-yoo  :D

Çevrimdışı asyakartalı

bunu hangi cihazlabcektin abi baka baka doyamadim.. @asyakartalı
teşekkür ederim.nikon d90/ 18-105 lens

Çevrimdışı onurturan

teşekkür ederim.nikon d90/ 18-105 lens
makineyi nasil soktun abi bende de tamron 17 50 ve sigma 18-250 var ben almiyolar diye biliyodum aliyolarsa yedek batarya siparisi vereyin hemen :D

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı asyakartalı

makineyi nasil soktun abi bende de tamron 17 50 ve sigma 18-250 var ben almiyolar diye biliyodum aliyolarsa yedek batarya siparisi vereyin hemen :D

hocam makinanın yanında çubuğuyla beraber gopro da vardı.güvenlik biraz mırın kırın yaptı.dedim izmirden geliyorum sıkıntı olmaz falan derken....'' geç hadi ''dedi  :D

Çevrimdışı Efe

hocam makinanın yanında çubuğuyla beraber gopro da vardı.güvenlik biraz mırın kırın yaptı.dedim izmirden geliyorum sıkıntı olmaz falan derken....'' geç hadi ''dedbi i  :D

eski açık üstte açı mükemmel özellikle kapıların yanları ordanda  kombine alınabilirmiş bi maç ordan bilet almak lazım kombineyi birine devredip :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emrecakmak

hocam makinanın yanında çubuğuyla beraber gopro da vardı.güvenlik biraz mırın kırın yaptı.dedim izmirden geliyorum sıkıntı olmaz falan derken....'' geç hadi ''dedi  :D

Hocam sen GoPro videosu çekecektin ne oldu çekebildin mi semti vs :)