Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264759 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Şamili boş verin
Yaranmak için kimin eteğini öpeceğini şaşırmıştır yine
Kitap falan yazıyor bi de en çok ona hastayım  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Çağrı sen yaşıyorsan bunların lütfuyla yaşıyorsun unutma  :evillol:
Ne olursa olsun kim olursa olsun Beşiktaş'ın hiç bir değerine, bu tarz şahsiyetler hakaret edemez. Birilerine yalakalık yapacağım diye öyle ağzına geleni söyleyemez. Önce Beşiktaş!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadın sadece fotoğraflarını toplayacağımız bir arşivlik başlık açsak ya
Herkes atsın o fotoğrafları oraya
Yalnız filigransız olursa daha iyi olur ya da özelden filigransız halini isteriz artık  :D

Düzenleme :Açtım başlığı http://besiktasarena.com/besiktas-vodafone-arena-(seref-bey-stadyumu)/vodafone-arena-arsivlik-fotograflar/new/#new
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 10:59:28 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ahmetx

Ne olursa olsun kim olursa olsun Beşiktaş'ın hiç bir değerine, bu tarz şahsiyetler hakaret edemez. Birilerine yalakalık yapacağım diye öyle ağzına geleni söyleyemez. Önce Beşiktaş!
bırak hakareti senin yaşam hakkını bile biz belirleriz , biz her şeyiz kafasında bu ve bunun gibiler .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Yedigimiz cezanin Alenle alakasi yok kaldi ki alen izinli girdi ,izinli girmese ilk gorevli guvenlik ya da polis memuru uzerine atlar disariya cikartirlardi.

Sahada 3 lu cektirmek bizim tribun kulturumuzde vardir,gelenektir.

sikinti olan ve ceza yememize neden olan sey ilk golden sonra sahaya atlayan kendini bilmez ,Tolganin yakaladigi eleman.Muhtemelen passosu iptal edilmiş, stadyumlara girisi yasaklanmistir.

Tribun ruhuna gelince eskiye gore (4 senelik dilimi baz alarak konusuyorum) daha iyiyiz.ama hala en kritik anda laylaylom yapilma hastaligindan kurtulamamisiz ki 2. Golu yine laylaylom yaparken yedik.

Tribun mevzusu cok karisik mevzu ve yönetimin de kesinlikle el atmasi gereken mevzu.Yonetim kurulundan bir yonetici tribundeki "onder ,lider,amigo" kim varsa cagirip hepsiyle toplanti yapmali.Bu kisilere acikca sunu demelidir:"BJK yonetimi olarak yapacaginiz tribun sovlarina gerekli destegi verecez ama siz de o yonetmekle övündüğünüz tribünden sonuna kadar sorumlusunuz.kufur edilirse ,sahaya atlayanlar olursa biz yonetim olarak sizi sorumlu biliriz"

Yani sozun ozu amigoyum tribuncuyum kralim padisahim diye söyleyen kisiler artik sorumluluk alacak.ve bunun karsiliginda tribun şovları için yonetimden gereken destegi alacak.dahabiyi bir tribun ,daha az ceza yiyen bir Beşiktaş istiyorsak bunun yolu budur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

İngiliz the sun dan güzel bir foto

stadyumdaki tek kötü görüntü o ses sistemi, bence bunların yatay modellerle değiştirilmesi lazım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

stadyumdaki tek kötü görüntü o ses sistemi, bence bunların yatay modellerle değiştirilmesi lazım.
katiliylrum kedi yollarina dosensin nedir o oyle hic biseyde duyulmuyor degistirilecegini dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

katiliylrum kedi yollarina dosensin nedir o oyle hic biseyde duyulmuyor degistirilecegini dusunuyorum
Eski açık tarafında hiç bir şey duyamadık maç boyunca. Böyle çok uydurma olmuş, doğru düzgün test yapılmamış. Umarım yeni sezona kadar değiştirirler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı nusretaslanturk

http://www.transfermarkt.tv/super-lig-schwere-krawalle-bei-gomez-klub/video/video/6530    transfermarkt stad açılışının haberini yapmış ama sanki biraz dalgaya almış gibi taraftarsız açılışı, almancası benden daha iyi olan çok insan vardır burada, çeviren olacak mı videodaki sözleri :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

http://www.transfermarkt.tv/super-lig-schwere-krawalle-bei-gomez-klub/video/video/6530    transfermarkt stad açılışının haberini yapmış ama sanki biraz dalgaya almış gibi taraftarsız açılışı, almancası benden daha iyi olan çok insan vardır burada, çeviren olacak mı videodaki sözleri :)
Aslında seyirci var ama şeffaf olduğu için göremiyoruz  :steamed: :steamed:
Korku akıl katilidir.

Aslında seyirci var ama şeffaf olduğu için göremiyoruz  :steamed: :steamed:
hadi ya, onunda mı şeffafını üretmişler  :evillol: :evillol: her yerimiz pek şeffaf ya

Çevrimdışı tangaz

Eski açık tarafında hiç bir şey duyamadık maç boyunca. Böyle çok uydurma olmuş, doğru düzgün test yapılmamış. Umarım yeni sezona kadar değiştirirler.

aslında iddialı açıklamalar yapılmıştı 184 metre desibel kaybı olmaksızın yayın yapacak ses sistemi, 10 yıl sonrasını bile kurtaracak teknoloji de yatırım yapıldı deniyordu.  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aslında iddialı açıklamalar yapılmıştı 184 metre desibel kaybı olmaksızın yayın yapacak ses sistemi, 10 yıl sonrasını bile kurtaracak teknoloji de yatırım yapıldı deniyordu.  :alala:
Ya çok sıradan bir sistem kurulmuş hiç bir özelliği yok, ses boğuluyor, temiz değil ya da biz arkada olduğumuz için tam duyamadık bilmiyorum. Ama o ses sistemleri bence yukarıda olmalıydı kedi yollarının olduğu bölümde. Biraz alelacele yapılmış gibi geldi bana..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

Ya çok sıradan bir sistem kurulmuş hiç bir özelliği yok, ses boğuluyor, temiz değil ya da biz arkada olduğumuz için tam duyamadık bilmiyorum. Ama o ses sistemleri bence yukarıda olmalıydı kedi yollarının olduğu bölümde. Biraz alelacele yapılmış gibi geldi bana..

Ses numaralıya güzel ve berrak geliyordu..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ses numaralıya güzel ve berrak geliyordu..
O zaman sorun bizim kolonların arkasında kalmamız. Buna bir çözüm bulurlar umarım..
Korku akıl katilidir.

11 nisandan beri hiç bir şeyden haberimiz yok,çalışmalar durmadı değil mi?

Çevrimdışı ahmetx

http://www.cnnturk.com/2012/spor/futbol/03/28/bakan.gunay.besiktas.taraftarini.cildirtti/655022.0/

bu zihniyetlede çok mücadele ettik..
Bu adamın kendince haklı sebepleri vardı .Biz ordan çıksak dediklerinin hiç birisi yapılmaz ranta kurban giderdi .

Çevrimdışı Oktay

Bu adamın kendince haklı sebepleri vardı .Biz ordan çıksak dediklerinin hiç birisi yapılmaz ranta kurban giderdi .
aynen şu ifadeyi kullanmış :''Beşiktaş'ın İstanbul'un çok güzel seyir mekanlarından biri olan İnönü Stadyumu'nu kaldırıp bu yeri İstanbul'a bahşetmesi gerektiğini savundu''

bumu haklı sebebi   :icool:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

O kadar çok sayfa okuyarak geldim ki dün kim demişti hatırlamıyorum ama bugün Rıdvan Akar Büyük bayraklar Vodafone Arena mağazasında var. Yakında her mağazada demiş.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

18. Şirketimiz ile Denizbank arasında, 5 yıl süreli, bedeli peşinen tahsil edilmek üzere
4.500.000.- ABD Doları tutarında reklam hakları sözleşmesi imzalanmıştır.

Çevrimdışı sozkul

hiçbir haklı sebebi yoktu,  bakan olmuştu ama sebeb sonuç ilişkisini kurma yeteneğinden yoksundu, senin gördüğünü, Abdullah Gül'ün gördüğünü neden o göremedi.
Bizim bu stadı yeniden yapabilmemizin asli nedeni oranın sit alanı olmasıydı,  Hükümet oraya bir rant oteli kondurduğunda, hem Beşiktaş taraftarıyla hem sit alanı olması nedeniyle davalarlarla ve genel bir muhalefetle karşılaşacaktı, en azından Beşiktaşlıların muhalefetini engellemek için kazlıçeşmeyi, deniz kenarını bile önerdiler diye hatırlıyorum.(ki GS nin  yerinden daha güzel yer bence)  Bizde kabul etmedik, karşı cepheyi teke düşüremediler, ikinci beklenti ise bizim temeli atıp yapamayacağımız beklentisiydi, temeli atılmış ama gerisi yapılamamış bir alana el koymak daha kolay olacaktı. Vodafone sponsorluğu ve onun sayesinde alınan  krediler işi bozdu. Yatıp kalkıp dua edelim, şanslıydık, Fikret Orman'ın gözü kapalı cesareti ile o zaman başlamasaydık, bu stad bizim için hayal olurdu.  Şu anda başlasak izin alınamazdı diye düşünüyorum. Ülke çok gerildi artık çünkü.
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 11:39:11 sozkul ]

Çevrimdışı Serdkar

@nusretaslanturk
Stadyum acilisinda Poliselere siseler atilimis ihtimali yüzunden Polislere olaylar cikmis diyorlar...
Protokoll acilisinda Taraftarlar olmadigindan bahsetiyor...Carsi RTE arasin iyi olmadigini falan filan...
Beyler Transfermarkt o kadar önemsilcek birsey sayfa degil... Statistikler falan güzel ama piyasa degerlerini amatörler yapiyor.. Renkli Adminler cok oldugundan objektiv bir degerlendirme olmuyor