Yedigimiz cezanin Alenle alakasi yok kaldi ki alen izinli girdi ,izinli girmese ilk gorevli guvenlik ya da polis memuru uzerine atlar disariya cikartirlardi.
Sahada 3 lu cektirmek bizim tribun kulturumuzde vardir,gelenektir.
sikinti olan ve ceza yememize neden olan sey ilk golden sonra sahaya atlayan kendini bilmez ,Tolganin yakaladigi eleman.Muhtemelen passosu iptal edilmiş, stadyumlara girisi yasaklanmistir.
Tribun ruhuna gelince eskiye gore (4 senelik dilimi baz alarak konusuyorum) daha iyiyiz.ama hala en kritik anda laylaylom yapilma hastaligindan kurtulamamisiz ki 2. Golu yine laylaylom yaparken yedik.
Tribun mevzusu cok karisik mevzu ve yönetimin de kesinlikle el atmasi gereken mevzu.Yonetim kurulundan bir yonetici tribundeki "onder ,lider,amigo" kim varsa cagirip hepsiyle toplanti yapmali.Bu kisilere acikca sunu demelidir:"BJK yonetimi olarak yapacaginiz tribun sovlarina gerekli destegi verecez ama siz de o yonetmekle övündüğünüz tribünden sonuna kadar sorumlusunuz.kufur edilirse ,sahaya atlayanlar olursa biz yonetim olarak sizi sorumlu biliriz"
Yani sozun ozu amigoyum tribuncuyum kralim padisahim diye söyleyen kisiler artik sorumluluk alacak.ve bunun karsiliginda tribun şovları için yonetimden gereken destegi alacak.dahabiyi bir tribun ,daha az ceza yiyen bir Beşiktaş istiyorsak bunun yolu budur.