Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263752 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı b.damatoglu

Endişe var tribün kültürü değişir yeni stadla diye... mutlaka değişiklikler olacak ama cevhee aynı cevher. Locadan sarkarak tezahürat yapılan başka bi stad yoktur dünyada.

Tribün çok daha güzel olur önümüzdeki sezon

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Endişe var tribün kültürü değişir yeni stadla diye... mutlaka değişiklikler olacak ama cevhee aynı cevher. Locadan sarkarak tezahürat yapılan başka bi stad yoktur dünyada.

Tribün çok daha güzel olur önümüzdeki sezon

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla aynen katılıyorum adam 3 senelik para basmış ayakta maç seyrediyor üçlüde zıplıyor üstten bayrak sarkmış onu elleyerek maç seyrediyor çek demiyor bunlarda bence bizim taraftarın güzellikleri hep kötüyü değil güzelide konuşalım oturarak bende maç seyretmek isterim ama olmuyor maalesef gayri ihtiyari ayağa kalkıyorsun herkes otursa bile :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

Sütun arası parmaklıklar alçak olmuş herhalde. Az biraz dah yüksek yapsalardı iyiydi. Bu kadar kaçak girerse koltuk işi nanay.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Efe

Sütun arası parmaklıklar alçak olmuş herhalde. Az biraz dah yüksek yapsalardı iyiydi. Bu kadar kaçak girerse koltuk işi nanay.
onlardan değilki çift turnikeden girmişler yeni açık tarafı özellikle beşiktaş kulubünün turnikelere belirlediği güvenilir denetçiler ataması lazım tff görevlilerini denetlesinler kapıları denetlesinler hatta polis eşliğinde olabilir bakalım 1 kişi içeri girebiliyormu çok basit işler bunlar ama üzerine düşülmüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yusuf koca

onlardan değilki çift turnikeden girmişler yeni açık tarafı özellikle beşiktaş kulubünün turnikelere belirlediği güvenilir denetçiler ataması lazım tff görevlilerini denetlesinler kapıları denetlesinler hatta polis eşliğinde olabilir bakalım 1 kişi içeri girebiliyormu çok basit işler bunlar ama üzerine düşülmüyor
aynı durum numaralıdada vardı

Çevrimdışı mert_

:halay: inşallah osmanlıspor maçında stat başka bir güzel olacak :halay:

Çevrimdışı asi_kartal

Eski stat - Yeni stat aynı tezahürat akustik karşılaştırması  :icool:

"Arkadaşlar 2. videoyu 45. saniyiden itibaren açın.."

http://www.youtube.com/watch?v=41IFTqydppg&feature=youtu.be
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

işin komik tarafı hadi çalışmadı kartın geçemedin peki ne yapacaksın gidip geçici kart alacaksın
peki nerden alacaksın passolig gişesinden peki o nerde polis barikatının diğer kısmında  :alala: ama barikatı kartın çalışmadığı için
geçemiyorsun o şekilde kim bilir kaç kişi giremedi biz ilk giren olduğumuz için  bizde okumayanlarıda geçin dediler.
ali rıza faruk falan sanırım hiç birini okumadı düşün diyarbakırdan adanadan gel turnikeleri geçeme kesinlikle aptal bir cihaz
yapmışlar her seferinde okumuyor diğerine gidiyorum olimpiyattada böyleydi başakşehirdede bir tek ankarada sorun yaşamadım.
stad gişeleride ayrı tuhaf :evillol: tam kartımı uzatıyorum kadın dur geçme dedi ama uzaktan kartımı okudu yeşil yandı
kadına dalgamı geçiyorsun geçicem tabiki giremeyeceğim sonra dedim :bandit:
@Necmi abi okumasa idi kavga ederdim...! El cihazı Tanımsız diyor...!
aslında işin mantığı bu;
El Cihazları Kapı girişlerine tanımlı...! Örneğin oradaki personeller kapıya odaklı cihaz ile bölümlere ayrılsalar tanımlanacak okuyup gececek ama bizde mantık sürü mantığı olduğu için Ekip bir yere yığınırlar öyle tüm kapılar her yerden girersin...! Ondan tanımsız...!

Konu disi yapicam ama lutfen silmeyin.

Fenerin berabere kalmasi sonunda lutfen besiktaslilar olarak artik sampiyonuz gibi, artik kapanmaz bu kadar puan gibi yorumlar yapmayalim. Emin olun cogu futbolcumuz burayi, twitter'i aktif olarak goruyorlar. Sampiyon olacaksak suan da en buyuk rakibimiz ne son hafta oynanacak konya maci, ne gs maci, ne baska birsey tek rakibimiz rehavet. Kesinlikle hem taraftar olarak hem futbolcular olarak rakibimiz ne yapmis bakmadan mac mac oynayip hak ettigimizi almaliyiz. Herkes sakin olsun henuz sampiyon falan degiliz!

Çevrimdışı canergiray77

Mesh led nedir @ihsan abi?

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sanırım bu @tunceryawuz
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı onurturan

@Efe dun bi resim paylasildi kolonlarin arasindan atlayanlar da vardi ilk mac diye her yerden sızdilar ama bence onumuzdeki maclara duzelir her sey...

Yeni aciga tas dizmeye baslanmis, membranlarin arasi kapatiliyor. Yalniz bursa macinda iyi ki yagmur yagmamis :)))

Insallah gelecek sezona bize de sampiyonlar ligi gormek nasip olur su stat da.

Athletico Madrid gibi avrupaya damgamizi vururuz insallah. Yemin ediyorum deli gibi imrendim adamlara :)

Çevrimdışı Orhan

Eski stat - Yeni stat aynı tezahürat akustik karşılaştırması  :icool:

"Arkadaşlar 2. videoyu 45. saniyiden itibaren açın.."

http://www.youtube.com/watch?v=41IFTqydppg&feature=youtu.be
ilk video taraftar daha kompakt olmasina ragmen yeni stadla kiyas goturmez.Cidden muthis bir ses cikiyor gidenlerin agzina saglik kulaklarina saglik.

Çevrimdışı ozan062

Bizim statta öyle bir ses çıktı ki gürültü engellemek için kıstı adamlar.

Ben spikersiz izledim, sesin arttığı zamanlarda seste azalma oldu. Ya manuel olarak yaptılar, ya da gürültü engelleyici bişey var.

Mesela radyo programlarında öyledir. Yayını yapan kişi aniden sesini yükselttiğinde o gürültü pek yansımaz dinleyene. Yansır ama gürültü olarak gelmez.

bu kısma işi için küfür olması gerekiyor maç boyu olmadı ve bastan sona kısıktı ses,, iki ayrı nedeni olabilir...

maç gününden bir gün önce bile sahaya bakıldıgında hiçbir kamera yoktu. maç gününde stada kameralar yerleştirildi yani hazırlıksızlardı

veya hakikaten ses catıdan ucup gitti,, zaten cogunuz diyorki dışarıdan dinlediğimizde ses muazzam:) işte burası büyük sıkıntı, bu arada cogunuz maçın büyüsüne kapıldığı içinde gerçekçi yorumlar yapamıyoruz

misal maç sonunda hiçbir oyuncu müthiş gürültü vardı demedi farkettinizmi:) normalde inönüde  maç sonlarında bu sözü trilyonkez söylerlerdi:) taraftarın desteği vardı dendi ama içeriğini sordugunda gürültüden bahseden yoktu... bunun sebebi tribünlerin bütünleşmemeside var sonucta uzuuun yıllar kültürü içimizde kaybettik ama yani her sekilde ben biraz hayalkırıklıgına ugradım ,,bastan beri bu konuyu onemsiyordum zaten yeni sezonda gelicem yani hersey oturmuş olacak bütün çalışmalar bitecek o zamanki yapacagımz test daha verimli olur ama ilk maçlarda geçerli not almadı bu konuda  tabiki benden sizden almış olabilir ama benden alamadı yani beklentimi karsılamadı
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 00:13:39 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

bu kısma işi için küfür olması gerekiyor maç boyu olmadı ve bastan sona kısıktı ses,, iki ayrı nedeni olabilir...

maç gününden bir gün önce bile sahaya bakıldıgında hiçbir kamera yoktu. maç gününde stada kameralar yerleştirildi yani hazırlıksızlardı

veya hakikaten ses catıdan ucup gitti,, zaten cogunuz diyorki dışarıdan dinlediğimizde ses muazzam:) işte burası büyük sıkıntı, bu arada cogunuz maçın büyüsüne kapıldığı içinde gerçekçi yorumlar yapamıyoruz

misal maç sonunda hiçbir oyuncu müthiş gürültü vardı demedi farkettinizmi:) normalde inönüde  maç sonlarında bu sözü trilyonkez söylerlerdi:) taraftarın desteği vardı dendi ama içeriğini sordugunda gürültüden bahseden yoktu... bunun sebebi tribünlerin bütünleşmemeside var sonucta uzuuun yıllar kültürü içimizde kaybettik ama yani her sekilde ben biraz hayalkırıklıgına ugradım ,,bastan beri bu konuyu onemsiyordum zaten yeni sezonda gelicem yani hersey oturmuş olacak bütün çalışmalar bitecek o zamanki yapacagımz test daha verimli olur ama ilk maçlarda geçerli not almadı bu konuda  tabiki benden sizden almış olabilir ama benden alamadı yani beklentimi karsılamadı

Hocam ses bu duman degil ki ucup gitsin oyle. ses ortalama 1200 kmh hizla yayiliyor havada. senin bahsetmek istedigin galiba gurultunun az olmasi. gurultu de su sekilde olusuyor gonderdigin ses dalgasi ayni bir isik huzmesi gibi dusun bagirdigin yone agirlikli olmakla beraber carpiyor ve farkli alanlara yoneliyor. Bizim stadimizda tribunler ve saha arasi mesafe cok kisa oldugundan dolayi kapali ustteki birinin sahaya bagirmasi cok daha siddetli oluyor cunku sesin kat etmesi gereken mesafe kapaniyor. ha stadin ustu tamamen kapali olsa mesela dugun salonlarini dusun sadece gurultu olur. cunku sesin cikacagi alan olmaz bu inanilmaz rahatsiz edici bir durum emin ol. Biz de ses once sahaya carpiyor sonra diger tribunlere carpiyor bir kismi tekrar kulagina gelip gurultu yapiyor ve sahayi terk edip disardaki adama cikiyor tabi bunlarin hepsi neredeyse 1 saniye civarinda olup bitiyor. Mukemmel akustik tam olarak budur.

Ayrica senol hoca mactan sonra "Gürültünün etkisinden bazen sahaya sesimizi duyuramadık. Tribüne, soyunma odasına, oturma düzenine kamptan buraya gelmeye daha alışamadık. Sahasına ve düzenine sahip olan şampiyon Beşiktaş'ın geleceğinin daha aydınlık olacağını düşünüyorum."

Çevrimdışı mert_

demirkol da maçın büyüsüne kapılmış @ozan062  :D

Çevrimdışı İhsan

Mesh led nedir @ihsan abi?

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@tunceryawuz
bunları siyah korkuluk (tel örgü) olarak düşün.
Işıklar açılınca istediğin görüntüğü verebilirsin. (reklam, ışık oyunları vs.)

şunu izlemeni tavsiye ederim

Avantajları: Düşük maliyet, hava geçirgenliği, çalışmayınca göze batmaz

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Ne güzel bir hafta. :ishock:

Ben haftayı beğenmedim.  :D
Şu şeffafı taksaydık iyiydi  :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

@Emre.Guler abi kolon araları mesh led yapabilir misin boş zamanında eğer mümkünse nasıl duracak çok merak ediyorum ..

@Emre.Guler evet ya..
Daha önce de böyle bir ricada bulunmuştum.

Çatı kolonlarına yapıp kartalı uçurtmuştun.  :biggrinking:
Şimdi küfeki kolonlarınada aynısı yaparsan acaba nasıl olur ?
Come to Beşiktaş

@tunceryawuz
bunları siyah korkuluk (tel örgü) olarak düşün.
Işıklar açılınca istediğin görüntüğü verebilirsin. (reklam, ışık oyunları vs.)

şunu izlemeni tavsiye ederim

Avantajları: Düşük maliyet, hava geçirgenliği, çalışmayınca göze batmaz

ihsan abi anladigim kadariyla bu led mesh icinde yuksek ve belli bir genislige sahip alanlar lazim. Bizim sutun aralari 4-5 metre yuksekliginde en fazla bildigim kadariyla oraya denediler ornek olarak ama ben cozunurluk olarak begenmedim o zaman. daha iyi led mesh cozumleri var mi bilmiyorum ama daha goze hos gelmesi lazim.

Çevrimdışı İhsan

ihsan abi anladigim kadariyla bu led mesh icinde yuksek ve belli bir genislige sahip alanlar lazim. Bizim sutun aralari 4-5 metre yuksekliginde en fazla bildigim kadariyla oraya denediler ornek olarak ama ben cozunurluk olarak begenmedim o zaman. daha iyi led mesh cozumleri var mi bilmiyorum ama daha goze hos gelmesi lazim.

el @commandante  :)

Bizim denediğimiz ufak parçaydı, buna rağmen çözünürlük benim hoşuma gitmişti.
Tamamı kaplanırsa daha güzel olur diye düşünüyorum.

Ayrıca nereden nasıl reklamla para kazanırız düşünüyorum.
Tamamı kaplamak belki biraz fazla fantezi oldu, ama en azından üzerine kafa yormaya değer

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Loca kat ledler maça apayrı hava katıyor Dünya'da futbol stadında loca katında led olan nadir takımlardan biriyiz çok mutluyum. Bknz. Manchester City,Psg! 😀😀😎😎
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

el @commandante  :)

Bizim denediğimiz ufak parçaydı, buna rağmen çözünürlük benim hoşuma gitmişti.
Tamamı kaplanırsa daha güzel olur diye düşünüyorum.

Ayrıca nereden nasıl reklamla para kazanırız düşünüyorum.
Tamamı kaplamak belki biraz fazla fantezi oldu, ama en azından üzerine kafa yormaya değer

Abi o degilde yazin Tarkan'i cikarsak be. Neyse parasi verelim gelsin be abi. dusunsene 40.000 kisi sunu soyluyoruz. Simdi burada cikip ama tarkan su takimli bu takimli diyenler cikacaktir ama tarkan be abi. Elbette yabanci buyuk gruplar falan da gelsin ama Soyle guzel turk sanat muzigi soylese ne guzel olur be. Valla ben Tarkan hayraniyim hatta dedem de tarkan hayraniydi ama o zaman tarkan baskaydi madalyonu vardi, kurtu vardi :)))) Saka bir tarafa tarkan gelsin gelsin cok guzel olur.

Çevrimiçi murat

ozan bu kadar insan maça gitti hiç birine inanmıyorsun.şöyle söyleyeyim ben daha önce böyle ses duymadım.hemde bu taraftar 2 yıldır bir arada olamamış.daha tam bir organizasyon yok.2 senedir olimpiyat ankara başakşehir neredeyse bütün maçlara gittim bağırdığımız ses bie geri dönmüyordu burada ise gege yattım hala stadtaki ses kulağıma geliyordu.tv deki cep telefonundaki sesi nasıl değerlendirebilirsinki.orada 150 desibel olsada cihazın sana verebileceği ses bellidir.stada gidenlerden bazıları vodafone wifi çekmiyorda dedi o zaman onada inanalım.
stada girmeden bilgilendirmek için broşür dağıttılar.telefonunu yazıp şifreni alıyorsun.ilk gidebildiğim maçta bir uygulama indirim senin için ses şiddetini ölçeceğim.