ama o dediklerin o zaman için geçerli köprünün altından çok sular geçti
itici güçken çok başka yerlere kaydı kimse çarşıyı tribünden uzaklaştırmak istemiyor sadece o eski çarşıyı istiyor
benki sosyal sorumluluk projelerinde sonuna kadar destekliyorum ama tribüne girdiklerinde Beşiktaş taraftarı olduklarını
ve bununda değerini unutmamaları gerekiyor. iş çok uzun zamandır laylaylom a döndü dün gene denediler aynı şeyi
sonuç ne oldu baskı azaldı bursa havalandı peşinden gol geldi bu kaçıncı olay takıma zarar veriyorsan buda söylenecek elbet
yaptıkları güzel şeyleri söyleyebiliyorsak olumsuzlarıda dile getirmeliyiz. tribünleri tamamen maçtan kopartan ve dakikalarca süren
şu embesil haraketten artık herkesi biktirdilar yok arkanı dön yok elini salla çocuk müsameresi gibi takımada ne faydası olduğunu çözebilmiş değilim
sahadaki takımı her seferinde gevşetiyor.
Bu dediğiniz bölge eleştirilebilir tartışılabilir hiç bu mevzuya girmiyorum. Ben buradaki bazı arkadaşların özellikle bir takım çevrelerin istediği şekilde çarşıyı Beşiktaşdan ayırma projesine istemeden hizmet ettiğini düşünüyorum.
Çarşı dahil herkes ve herşey eleştirilebilir. Fakat yıllar boyunca marşlar söylemiş, takımına destek olmuş daha sonra yine tartışmaya açık şekilde tribünden kendilerini uzaklastırmıs Beşiktaşın şuandakı en köklü tribün grubuna marş söylemekle bu iş olmuyor, tek yaptıkları laylaylom demenin son derece yanlış olduğunu söylüyorum.
Bu dil insanları birbirinden uzaklaştırıyor, ayrıstırıyor. Sonuna kadar katılıyorum oley çekmek isterse 10-0 olsun bana göre karşındaki kim olursa olsun terbiyesizlik. Dediğiniz gibi o dediğiniz gibi sahaya sırtını dönmek çok saçma. Ama aynı şekilde yüzlerce adamın emek verdiği bayrakları sahaya almamak da bir o kadar saçma.
Kapalının bir Gündoğdu söylemesi, bir üçlü çekmesi diğer tribünlerle o arasındaki bağlantı, sarı emrahın davula vurması, o kapalı alt ve üst arasındaki bütünlük bambaşka gerek tribünde taraftar, gerek sahada futbolcu hatta ekran başındaki seyirci hepsi hissediyor bunu.
Uzlaşmak mümkün fakat çoğu insan çok gergin, muhalif olmak için marjinal olmak için çok ayrı uçlarda herkes.
Çarşının da kendini torpulemesı gereken tarafları var, buradaki ''mars söylemekle olmuyor, tek yaptıkları laylaylom diyen '' insanların da aynı şekilde.
hepimizin tek derdi Beşiktaş bunu unutmamak gerek.