Bizim statta öyle bir ses çıktı ki gürültü engellemek için kıstı adamlar.
Ben spikersiz izledim, sesin arttığı zamanlarda seste azalma oldu. Ya manuel olarak yaptılar, ya da gürültü engelleyici bişey var.
Mesela radyo programlarında öyledir. Yayını yapan kişi aniden sesini yükselttiğinde o gürültü pek yansımaz dinleyene. Yansır ama gürültü olarak gelmez.
bu kısma işi için küfür olması gerekiyor maç boyu olmadı ve bastan sona kısıktı ses,, iki ayrı nedeni olabilir...
maç gününden bir gün önce bile sahaya bakıldıgında hiçbir kamera yoktu. maç gününde stada kameralar yerleştirildi yani hazırlıksızlardı
veya hakikaten ses catıdan ucup gitti,, zaten cogunuz diyorki dışarıdan dinlediğimizde ses muazzam:) işte burası büyük sıkıntı, bu arada cogunuz maçın büyüsüne kapıldığı içinde gerçekçi yorumlar yapamıyoruz
misal maç sonunda hiçbir oyuncu müthiş gürültü vardı demedi farkettinizmi:) normalde inönüde maç sonlarında bu sözü trilyonkez söylerlerdi:) taraftarın desteği vardı dendi ama içeriğini sordugunda gürültüden bahseden yoktu... bunun sebebi tribünlerin bütünleşmemeside var sonucta uzuuun yıllar kültürü içimizde kaybettik ama yani her sekilde ben biraz hayalkırıklıgına ugradım ,,bastan beri bu konuyu onemsiyordum zaten yeni sezonda gelicem yani hersey oturmuş olacak bütün çalışmalar bitecek o zamanki yapacagımz test daha verimli olur ama ilk maçlarda geçerli not almadı bu konuda tabiki benden sizden almış olabilir ama benden alamadı yani beklentimi karsılamadı