yasi benden buyuk insanlar var sorun anlatsinlar BESIKTAS demek HALK demektir BESIKTAS demek SEREF demektir BESIKTAS demek VICDAN demektir BESIKTAS demek ADALET demektir ... burda ki benim hissettigimi size soyliyim mi yeni stad yapildi taraftar degisecek baskanin dedigi gibi SARAY taraftari olacagiz ... parasi olan parasi kadar BESIKTAS li olacak ... ugultu yapicaz hakemi baski altina alicaz 2 farki yakalamisken dale yaparsak gol yeriz carsi kotu cocuk ... inanamiyorum yazilanlara cidden inanamiyorum ... pfdk lik olmamiz gayet normal polis disarida birber gazi sikar maca girmek isteyen taraftarlara su sikar yoldan gecmeye calisan siviller bile ziyan edilir ... bizde burda birlik beraberlik sergileyecegimize carsi soyle yeni acik boyle o kara borsaci bu parayi indirdi diyerek insanlari ayristirirsak pfdk lik da oluruz sampiyonlukdan da oluruz mustahak bize... bak bize diyorum kendimi de katiyorum ... cok uzuluyorum cok ... bize bize sahip cikmazsak kimse bize sahip cikmaz ... tek kufur yok bir tane densiz sahaya girdi forumdaki arkadaslarimin yorumlarina gore carsi dandi sahaya giren cunku butun kotu seyler carsidan ... bende sponsor bileti ile gelmis bir daha belkide maca gelmeyecek bir kisi oldugunu dusunuyorum pfdk lik olduk ...
Gün boyu yazdıklarımızdan bir birine yakın noktalarda olduğumuzu düşünüyorum. pfdk'lık olmanın stada beleş girenlerle alakası var mı, yok mu bilmiyoruz. Verilecek ceza ile beraber neden verildiği de açıklanır umarım.
Fakat tüm bunlar ve senin de tüm yazdıkların stada hak etmedikleri bir şekilde girenlerin olmasının bir sorun olduğu ve bu sorunun çözülmesi gerektiği gerçeğini ortadan kaldırmıyor.
Gün boyu farklı konuların bir birine karıştırmaması temalı mesajlar yazdım. Sen de aynı şekilde görebildiğim kadarıyla. Aynı hataya biz de düşmeyelim.