Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263254 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı eaglearena

Inonu stadi tecrubelerime dayanarak soyluyorum arkadas, cok resim inceledim, videolara baktim bence mac gunu stadta 45 civari insan vardi. Zaten 2000 civari guvenlik falan vardir, 1000 civari hizmetli vardir. Kacak girenleri dusunemiyorum bile.
Soyle  bir baktim cogunuz oturmamis koltuklara, koltuksuz tribun hayalim okadar da utopik degil demek ki

Ben ligtvden 43000 falan bekliyordum seyirci sayisini sok oldum38bini gorunce. Merdivenler falan cok gozukmuyor nasil kaynamalar olduysa, buyuk ihtimal koridorlar tribun arkalari falan da full cekmistir.

Benim en kalabalik maclarim ajax ve goteburg maclariydi inonunun eski haline 40binden cok bilet basilmisti, ben o capta bir insan toplulugu gordum stadta.

Lig tvnin söylediği pasolig kartıyla geçenlerin sayısı bunlara çift turnike yapmıştır, demir parmaklıktan atlayıp girmiştir, localardan girmiştir dahil değil sadece maça pasolig kartıyla girenler. Bence en az 44-45 bin kişi varı maçta

Çevrimdışı KomBat

yasi benden buyuk insanlar var sorun anlatsinlar BESIKTAS demek HALK demektir BESIKTAS demek SEREF demektir BESIKTAS demek VICDAN demektir BESIKTAS demek ADALET demektir ... burda ki benim hissettigimi size soyliyim mi yeni stad yapildi taraftar degisecek baskanin dedigi gibi SARAY taraftari olacagiz ... parasi olan parasi kadar BESIKTAS li olacak ... ugultu yapicaz hakemi baski altina alicaz 2 farki yakalamisken dale yaparsak gol yeriz carsi kotu cocuk ... inanamiyorum yazilanlara cidden inanamiyorum ... pfdk lik olmamiz gayet normal polis disarida birber gazi sikar maca girmek isteyen taraftarlara su sikar yoldan gecmeye calisan siviller bile ziyan edilir ... bizde burda birlik beraberlik sergileyecegimize carsi soyle yeni acik boyle o kara borsaci bu parayi indirdi diyerek insanlari ayristirirsak pfdk lik da oluruz sampiyonlukdan da oluruz mustahak bize... bak bize diyorum kendimi de katiyorum ... cok uzuluyorum cok ... bize bize sahip cikmazsak kimse bize sahip cikmaz ... tek kufur yok bir tane densiz sahaya girdi forumdaki arkadaslarimin yorumlarina gore carsi dandi sahaya giren cunku butun kotu seyler carsidan ... bende sponsor bileti ile gelmis bir daha belkide maca gelmeyecek bir kisi oldugunu dusunuyorum pfdk lik olduk ...

Gün boyu yazdıklarımızdan bir birine yakın noktalarda olduğumuzu düşünüyorum. pfdk'lık olmanın stada beleş girenlerle alakası var mı, yok mu bilmiyoruz. Verilecek ceza ile beraber neden verildiği de açıklanır umarım.

Fakat tüm bunlar ve senin de tüm yazdıkların stada hak etmedikleri bir şekilde girenlerin olmasının bir sorun olduğu ve bu sorunun çözülmesi gerektiği gerçeğini ortadan kaldırmıyor.

Gün boyu farklı konuların bir birine karıştırmaması temalı mesajlar yazdım. Sen de aynı şekilde görebildiğim kadarıyla. Aynı hataya biz de düşmeyelim.

Çevrimiçi Necmi

Kaçak girenler konusunda taraftar gruplarının aksiyon almasının çok kolay ve uygulanabilir olduğunu düşünmüyorum. Bu ne taraftarın görevi, ne de bu konuda bir aksiyon almaya yetkisi olabilir taraftarın. Burada görev yönetim ve kolluk kuvvetlerinindir. Stada kaçak, biletsiz her ne yolla giren varsa bu kişilerin engellenmesi ve ağır yaptırımlar uygulanması gerekiyor.

Sayın Başkan, son dönemde kanal kanal dolaşıp, her mikrofona stadın güvenlik altyapısının ne kadar gelişmiş ve akıllı olduğundan bahsetti. Şimdi bu sistemi kullanıp, gerekiyorsa staddaki tüm kişileri yüz taramasından geçirip, bileti olmadan stada giriş yapanları belirlemeli.

Bu noktada kesinlikle Çarşı, tribün emekçiliği, yıllarını tribüne verme gibi retorikler kabul edilemez. Yıllarını tribüne verdin, açılış maçına bilet bulamadın, kaçak girdin. Bundan sonraki maçlara nasıl gereceksin? Hepsine mi kaçak gireceksin. Sadece açılış maçına geleceksen, tribün emekçiliği tek maç ile mi oluyor. Kesinlikle hiçbir açıdan kabul edilemez, ahlaksız bir davranış.
canım bu konuda polislik yapsın denmiyorki
bu noktada tavır alacak işin yanlışlarını kendi platformlarında anlatacak
işin sosyal medya gücünü kullanacak çünkü başta sen tavrını koyarsan kimse
buna cesaret edemez edende azınlık olur buda kulübün müdahalesiyle önlenir.

Çevrimdışı onurturan

Inonu stadi tecrubelerime dayanarak soyluyorum arkadas, cok resim inceledim, videolara baktim bence mac gunu stadta 45 civari insan vardi. Zaten 2000 civari guvenlik falan vardir, 1000 civari hizmetli vardir. Kacak girenleri dusunemiyorum bile.
Soyle  bir baktim cogunuz oturmamis koltuklara, koltuksuz tribun hayalim okadar da utopik degil demek ki

Ben ligtvden 43000 falan bekliyordum seyirci sayisini sok oldum38bini gorunce. Merdivenler falan cok gozukmuyor nasil kaynamalar olduysa, buyuk ihtimal koridorlar tribun arkalari falan da full cekmistir.

Benim en kalabalik maclarim ajax ve goteburg maclariydi inonunun eski haline 40binden cok bilet basilmisti, ben o capta bir insan toplulugu gordum stadta.
50000 sıgdırdık diyosun yani abi .. olabilir ..

Çevrimiçi Necmi

abi iddia ediyorum sponsor biletlerle gelenlerin yarisi bile BESIKTAS li degildi sadece benim cevremde 417 de 20 kisi vardi BESIKTAS li olmayan sponsorlu biletli ...
kardeşim sponsor biletleride BJK kartlı olmayanlara verilmedi
birde sponsor girişlerinde olay yaparlarsa bundan sponsor sorumlu tutuluyor sanırım
önüne gelene bilet veremez yani

Çevrimdışı mrred

sen nerelerdesin çoktandır yoksun
Uzaktan takip ediyorum sizleri ve umudum biraz daha artıyor umarım stadın getirmiş olduğu rüzgar ile seyirci profilimiz değişecek daha aklı selim bilinçli bir seyircimiz olursa önümüzdeki 5 senenin en az 3 ünde şampiyonuz yöneticilerimiz vizyonlu insanlar. Çarşıdaki ruh gerçekten asi bir ruh İSYANKAR ruh bu çok güzel fakat asi ruh sadece kendine yapılan haksızlıkta ortaya çıktığı zaman samimiyetsiz olur. Bu durum o ruhu zedeler. Çarşı ruhu hiç ölmesin isterim fakat iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırma vakitleri geldi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Apocalyptica

arkadaşlar şimdi toki arenanın trubun çekimlerine bakıyorum. sanki bizim stadyumun akustiği daha iyi gibi gelmedi bana...

Toki arenada maç izleyen varmı bu kıyaslamayı yapacak yada bizimkinin daha iyi olduğundan emin olabilecek birisi

Çevrimdışı mrred

Çarşının öncelikle bir kütük oluşturması gerekiyor.
Bu taraftar grubuna kimler üye kimler değil bilinmesi gerekiyor yoksa onlar adına yapılan bütün çirkin kötü işler üzerine ihale edilir.
Daha sonra bir manifesto yayınlaması bu manifestoyu her 5 yılda bir geliştirmesi gerekiyor. Bunun yanında acil bir eylem planı yaparak beşiktaş taraftarı olmanın bir takım sorumluluklar getirdiğini ve o sorumlulukların neler olduğunu madde madde açıklaması gerekiyor. Örneğin maç esnasında ya da başka bir zamanda kulübe bir haksızlık yapıldığında nasıl bir tepki vereceğimizi önceden bilsek örgütlensek fena mı olur? Bunları yaparsa sistematik bir şekilde çarşıya olan sevgi ve saygı eminim artacaktır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

arkadaşlar şimdi toki arenanın trubun çekimlerine bakıyorum. sanki bizim stadyumun akustiği daha iyi gibi gelmedi bana...

Toki arenada maç izleyen varmı bu kıyaslamayı yapacak yada bizimkinin daha iyi olduğundan emin olabilecek birisi

Bizim statta öyle bir ses çıktı ki gürültü engellemek için kıstı adamlar.

Ben spikersiz izledim, sesin arttığı zamanlarda seste azalma oldu. Ya manuel olarak yaptılar, ya da gürültü engelleyici bişey var.

Mesela radyo programlarında öyledir. Yayını yapan kişi aniden sesini yükselttiğinde o gürültü pek yansımaz dinleyene. Yansır ama gürültü olarak gelmez.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Unalll

stadın atmosferi akustiği çok güzel maça gidenlere bakıcak olursak ama tribünler arası bir bağ yoktu kapalı üstle kapalı alt arasında hiç bir uyum yok stadın özelliğinden dolayı böylede devam edicek gibi bu yüzden tüm tribün liderleri çArşının liderliğinde her şeyi tüm kırgınlıkları ayrılıkları geride bırakıp iletişim sorununu çözmesi lazım çünkü ilk maça göre her tribünden farklı ses çıkıyor ıslık hariç birlik olamadılar tabi bunları söylemek için daha çok erken ama ben ıslıktan çok marşlarımızın tezahüratlarımızın tribünlerin karşılıklı tezahürat  etmesini daha çok seviyorum ıslıkta gerekli oda enfes oluyor hakemi etki altına almak için :D

Çevrimdışı cursedofdragon

lick tv den izleme birdaha ki maç ben sana spikersiz site atayım farkı gör :)

Çevrimdışı serti67

Kaçak girenler konusunda taraftar gruplarının aksiyon almasının çok kolay ve uygulanabilir olduğunu düşünmüyorum. Bu ne taraftarın görevi, ne de bu konuda bir aksiyon almaya yetkisi olabilir taraftarın. Burada görev yönetim ve kolluk kuvvetlerinindir. Stada kaçak, biletsiz her ne yolla giren varsa bu kişilerin engellenmesi ve ağır yaptırımlar uygulanması gerekiyor.

Sayın Başkan, son dönemde kanal kanal dolaşıp, her mikrofona stadın güvenlik altyapısının ne kadar gelişmiş ve akıllı olduğundan bahsetti. Şimdi bu sistemi kullanıp, gerekiyorsa staddaki tüm kişileri yüz taramasından geçirip, bileti olmadan stada giriş yapanları belirlemeli.

Bu noktada kesinlikle Çarşı, tribün emekçiliği, yıllarını tribüne verme gibi retorikler kabul edilemez. Yıllarını tribüne verdin, açılış maçına bilet bulamadın, kaçak girdin. Bundan sonraki maçlara nasıl gereceksin? Hepsine mi kaçak gireceksin. Sadece açılış maçına geleceksen, tribün emekçiliği tek maç ile mi oluyor. Kesinlikle hiçbir açıdan kabul edilemez, ahlaksız bir davranış.
tabıkı canım tutp mılletı takıp edıcek hallerı yok taraftar guruplarının ben kendı oto kontrolunden yanındakını uyarmaktan bahsedıyorum bızde duzelıcez bıray bırey dedıgın gıbı okadar masraf yaptıysak ınsanlar duzelmıyosa lafla ıcrraat olucak kacak gıren zarar veren tespıt edılecek gırmcek bırdaha trubune ben sadece kendımı engellerım kacak gırmemek ıcın baskasını dıgıl uyarabılırsın tabıkı ama bunuda sıkıntıları var kargasa kavga herseye acık ucu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

yasi benden buyuk insanlar var sorun anlatsinlar BESIKTAS demek HALK demektir BESIKTAS demek SEREF demektir BESIKTAS demek VICDAN demektir BESIKTAS demek ADALET demektir ... burda ki benim hissettigimi size soyliyim mi yeni stad yapildi taraftar degisecek baskanin dedigi gibi SARAY taraftari olacagiz ... parasi olan parasi kadar BESIKTAS li olacak ... ugultu yapicaz hakemi baski altina alicaz 2 farki yakalamisken dale yaparsak gol yeriz carsi kotu cocuk ... inanamiyorum yazilanlara cidden inanamiyorum ... pfdk lik olmamiz gayet normal polis disarida birber gazi sikar maca girmek isteyen taraftarlara su sikar yoldan gecmeye calisan siviller bile ziyan edilir ... bizde burda birlik beraberlik sergileyecegimize carsi soyle yeni acik boyle o kara borsaci bu parayi indirdi diyerek insanlari ayristirirsak pfdk lik da oluruz sampiyonlukdan da oluruz mustahak bize... bak bize diyorum kendimi de katiyorum ... cok uzuluyorum cok ... bize bize sahip cikmazsak kimse bize sahip cikmaz ... tek kufur yok bir tane densiz sahaya girdi forumdaki arkadaslarimin yorumlarina gore carsi dandi sahaya giren cunku butun kotu seyler carsidan ... bende sponsor bileti ile gelmis bir daha belkide maca gelmeyecek bir kisi oldugunu dusunuyorum pfdk lik olduk ...
dedılerıne bazılarına bende katılıyorumda kımse saray taraftarı olucaz demıyor bazı kotu huylarımızdan kurtulmak daha akılcı olmak ıcın takıma daha farklı sahıp cıkmak ıcın bır sans bu her macta pfdk lık olmuyomuyuz bunlaar bıtsın dıe bır sans stat be carsıya kotu bıse demdım benım yorumuma yorum yaptıgın ıcın acıklama yapma geregı duydum
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim stat akıllı Trükiye'de bir tane  :tabe: Neyin kıyaslamasını yapıyorsunuz  :lol:
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 19:36:38 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tunceryawuz

Mesh led nedir @ihsan abi?

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 1903efe

herkese iyi akşamlar, pazartesi günkü maçtan stada giden forumdaki abilerimizin böyle güzel bi fotoğrafı yok mu hep birlikte çekindikleri ? Varsa atarmısınız görelim abilerimizi 

Çevrimdışı ihsnozturk

Çarşının öncelikle bir kütük oluşturması gerekiyor.
Bu taraftar grubuna kimler üye kimler değil bilinmesi gerekiyor yoksa onlar adına yapılan bütün çirkin kötü işler üzerine ihale edilir.
Daha sonra bir manifesto yayınlaması bu manifestoyu her 5 yılda bir geliştirmesi gerekiyor. Bunun yanında acil bir eylem planı yaparak beşiktaş taraftarı olmanın bir takım sorumluluklar getirdiğini ve o sorumlulukların neler olduğunu madde madde açıklaması gerekiyor. Örneğin maç esnasında ya da başka bir zamanda kulübe bir haksızlık yapıldığında nasıl bir tepki vereceğimizi önceden bilsek örgütlensek fena mı olur? Bunları yaparsa sistematik bir şekilde çarşıya olan sevgi ve saygı eminim artacaktır.
         Birazda çarşı eleştiriye açik olmalı.Taraftarın yanlışlarıni söyledim diye forzadan 6 ay ceza aldım.

Çevrimdışı Apocalyptica

lick tv den izleme birdaha ki maç ben sana spikersiz site atayım farkı gör :)

yok ligtv ye göre değil kıyaslamamı yaparken youtubeden taraftar çekimlerini izledim hem bizim stad hem toki arena

Çevrimdışı Anıl

Ben maç çıkışında bir problem yaşamadım burada belirtilen gibi, takım soyunma odasına girdikten sonra hareketlendim ve tahmini 2-3 dakika içinde ağaçlı yolun başına gelmiştim.

Stad gerçekten inşaat halinde hala bu çok rahat fark ediliyor zaten. Kayseri maçına gittiğimde daha düzenli ve temiz stad çevresi, daha lüks bir dolaşım alanı ve temiz bir tribün görmek istiyorum. Bu gibi düzeltilebilecek detayları hallettiğimizde muazzam bir stadımız olacak :)

Çevrimdışı Gürcan

Arena da son durum nedir acaba neler yapiliyor son calismalar neler. Acildiktan sonra ses seda yok kimsede

Çevrimdışı onurturan

@Emre.Guler abi kolon araları mesh led yapabilir misin boş zamanında eğer mümkünse nasıl duracak çok merak ediyorum ..

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

öncelikle geçte olsa yazıyorum maçtan sonra ses tellerim izin vermediği için pek kimseyle de konuşamadım yeni yeni toparlanıyorum

ben numaralı 402 bloktan yaklaşık 25 kişilik arkadaş grbumla oturdum izledim semtte yemek yedik yürüyerek stada geldik

şunu açıkça yazayım.Bizi bu gelenekten vazgeçirmeden stadımızı oldugu yere yaptıran yapan kim varsa allah razı olsun .

3 sene de çektiktlerimizi hepimiz biliriz.Çok şükür kavuştuk.

Stada girince yayınlanan videolar falan bitipte futbolcular ısınırken yaklaşık yarım saat burda yaşadıklarımız geldi gözümün önüne .Hafriyatı fore kazıgı temeli prekastı küfekisi koltugu dunya kadar şey

bi sabaha karşı stada gidip yeni açık hafriyatının alınmasını dusundum sonra da ordan yükselen ugultuyu kalabaliıgı gördüm

nerden nereye

stadla alakalı olumsuz bir şey aradım gerçekten bulamadım .Çatıya bakıyorum yok sahaya bakıyorum yok

ışıklar yok

ledler yok

trbun diklği yok

koltuk yok

demir parmaklık yok

yok oglu yok

gerçekten süper olmuş

sadece tek sorunu çıkışta yaşadım daha doğrusu çıkamadım  kalabalık öylece kaldım

maçta değişen taraftar profili ile ilgili bir kaç şey söylemek isterim

evet yeni aileler evet çocuklar ama burda bir kültür var trubun dediğimiz olay başlı başına bir okul takıma nerde destek verileceğinden nerde susulacağına nerde ıslık çalıncağından nerde tezahurat yapılacağına

ıslık konusunda aşırı derece de etkili oldugu kanısındayım

ama 3. golden sonra daha dakikalar 60 yeni olmuşken her top çevilirişte oley demek 62 .dakikada elleri kolları sallamak bana pek mantıklı gelmiyor

belki bana kızılacak belki fikrim benimsenmeyecek ama şöyle bir öneri sunmak isterim

daha önce hiç kombine almamış, ilk kez kombine alacak kişilerde takıma aidiyet dışında maçlara gelme zorunlulugu aranmalı

yani 2015-2016 sezonunda 10 iç veya dış sahada bjk passolig kartıyla maç izlemiş olma şartını yerine getiremeyen taraftarlara (daha önce kombine almamış oldugunu göz önünde bulunduruyorum ) 2016-2017 sezonu kombinesinin satılmaması taraftarıyım

2015-2016 10 maç izle trubunu kulturu öğren
2016-2017 kombine alma şansın olsun

bunu sadece bu tezahurat olayı  için söylemiyorum değişecek trbunun kulturu açısından da söylüyorum

stadın çok pahallı yerlerinde oturan arkadaşlarım dostlarımda bundan şikeyetçiler

Çevrimdışı Efe

Arena da son durum nedir acaba neler yapiliyor son calismalar neler. Acildiktan sonra ses seda yok kimsede
çatıda ve çevre düzenlemesinde çalışmalar sürüyor ay sonuna kadarda sürecekmiş gibi duruyor bugün yeni açığın köprülerine taş döşeme işlemi başladı diğer bölümlerde çalışmalar var
Şampiyon Beşiktaş JK