Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263194 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Güncel. Membran arası boşluklar kapatılıyor.Son şeffaf henüz serilmedi.Yeni açık taş döşeme yapılıyor.😄👍

Kayseri macına 2 hafta var.. Bu sürede inşallah cevre düzenlemesi tam anlamıyla biter..
Yeni acık tarafındakı alt kata inişler kot farkları umarım giderilir bir an önce..
İçerideki koridor ve wcdekı eksıklıklerde bu 2 haftada giderilebilir.

En önemlisi kaçak girişleri önlemek icin tedbir alırlar inşallah..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni Açığın arkası tertemiz geniş genişti.

Şimdi baya sıkışmış, daralmış. Orası çok güzel olabilirdi bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kayseri macına 2 hafta var.. Bu sürede inşallah cevre düzenlemesi tam anlamıyla biter..
Yeni acık tarafındakı alt kata inişler kot farkları umarım giderilir bir an önce..
İçerideki koridor ve wcdekı eksıklıklerde bu 2 haftada giderilebilir.

En önemlisi kaçak girişleri önlemek icin tedbir alırlar inşallah..
Aynen çevre düzenlemesi tamammen biter.Yeni açıkta zaten yüksek taşlar kullanılıyor kot farkı bitsin diye.Koridor ve wc eksiklikleri rahatlıkla tamamen biter..😎👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı serti67

Kusura bakma ilk mesajı ben bu şekilde anlamamıştım. Şimdi okdir. Aynı noktadayız aslında. Ben de aynı şeyi söylemeye gayret ediyorum.

Necmi abinin yorumuna cevaben de belirttiğim gibi hepimizin amacı Beşiktaş'a fayda sağlamak. Bunu nasıl yapacağımızı tabiki oturup konuşalım, farklı yol ve yöntemlerini tartışalım.

Saygılar,

Kıvanç
eyvallah kardesım aynı yerdeyız suclu armaktan yada savunmaya gecmekten vazgecıp bır olup yenı bır trubun olmalıyız sartoglu sart buu herkesın on sevdası arma olucak sokmıcaklar abıcım kacak gırenı senın benım gunahım ne ben param yokken evde ızlıyroum bılet alan  otobus parasını verıp oncasaat geln ınsanlar enayımı  en basıt orne
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

bakın ılk mactan pfdk lık oldu ıste ozetı bu degısmek zorundayız bedava gırenlere kacak gırenlere sahaya atlayanlara mılleın yerını gasp eden lere temızlenedıkce bu cezalar bıtmeez ıste yenı baslangıc ıcın bu yenı yuvamız cok buyuk sans
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

bır lafımda kulup yetkılılerıne stat guvenlıgınde kım varsa ıı secsınler mıllete kızıyoru gırmeyın orda burdan atlayı dıoruz ama ben 2 kısı net bılıyorum onlarcada duydum uvenlıklerın ıcerı adam soktugunu bunlar boole yaparsa taraftara nası kızıcan engel olucan 
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bakın ılk mactan pfdk lık oldu ıste ozetı bu degısmek zorundayız bedava gırenlere kacak gırenlere sahaya atlayanlara mılleın yerını gasp eden lere temızlenedıkce bu cezalar bıtmeez ıste yenı baslangıc ıcın bu yenı yuvamız cok buyuk sans
Burada çözümü yönetimin bulması gerekiyor. Yaptırım, ağır cezalar v.b çözümleri ilk maçta yansıtması gerekiyor. Zaten kapalı gişesin taraftarda arkanda. Bundan sonra iş yönetimin icraatında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

ben o tarz suclamada bulunan ınan ınsanlardan degılım abı yazım yanlıs anlasıldı sanrım arkadasın cevabına bole yorum yaptıgınıza gore sızde ole anladınız ama ben tamammen farklı bıseden bahsettım

Evet öyle anlamıştım, kusura bakma.

Çevrimdışı serti67

Burada çözümü yönetimin bulması gerekiyor. Yaptırım, ağır cezalar v.b çözümleri ilk maçta yansıtması gerekiyor. Zaten kapalı gişesin taraftarda arkanda. Bundan sonra iş yönetimin icraatında.
kervan yolda duzelır derler macta eksıklıkler hatalar gorulmustur umarım test ıcın ıyı oldu az hasarla atlattık enazından tabıkı ıcerde dıssarda seyırcımıze gorev dustugu gıbı yonetenlerınde ıyı etut edıp onlemlerı alması bu sekılde kı yasanlara mahal vermemsı lazım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı İhsan

:claps: :claps: kesinlikle katılıyorum. kolonlar arası siyah cam çokta güzel bir hava katacaktır bence.

Kufeki kolon aralari mesh led diyorum israrla... :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Benim genel olarak kartal yuvaları, bjk tv ve Beşiktaşın youtube kanalı hakkında eleştirilerim var.

Öncelikle kartal yuvalarındaki adidas ürünleri haricinde kartal yuvasının kendi ürünlerinin baştan başa elde geçirilmesi lazım. Onu da bırakın kartal yuvalarının iç tasarımının da değişmesi lazım. Geçen yine konusu oldu. Öyle can sıkıntısından gs store a girdim kışın. Gs'nın hali içler acısıyken bile aynı gün bizim Beşiktaş merkez kartal yuvasından çok daha fazla müşteri vardı.

Sadece nike ürünleri değil aksesuarları, tshirtleri, taraftar formaları gerçekten çok kaliteli. Özellikle bir tane parçalı metin Oktay tshirtu vardı gerçekten mükemmeldi. Bizim kartal yuvalarında hala s beden olmasına rağmen l gibi olan tshirtler var. Kumaş kalitesinden falan hiç söz etmiyorum bile. Kaçıncı oldu hatırlamıyorum aldığım gururlan tshirtlerının hepsi esnedı yer bezi gibi oldu. Kesinlikle baştan başa değişmesi lazım kartal yuvalarının.

Aynı şekilde bjk tv canlı yayın kamerasını ve maç anlatan ekibini değiştirmeli. hadi Fikret Orman yönetimi sonrası program kaliteleri çok daha arttı ama yine de daha iyisi olabilir. Mesela daha fazla antreman gösterilebilir daha futbolcularla interaktif yayınlar yapılabilir.

Besiktas youtube kanalına hiç girmiyorum bile. Artık yeni nesil medya youtube. 2 milyon aboneye yaklaşan türk kanalları var. Bambaşka bir dünya oldu daha da gelişecek. 14-15 yaşında oyun videoları çeken çocukların bile 1080p 50 fps videoları var biz hala 480 p yi geçemedik. Ben düzenli takip ediyorum yaz dönemi kamplar hariç adam akıllı video akmıyor. Oranın da baştan başa değişmesi gerekiyor.

Bunlar hep Beşiktaşın marka değerini arttıracak şeyler umarım gerekli yatırımlar bir an önce yapılır.
Tamamen katiliyorum sana

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

Kufeki kolon aralari mesh led diyorum israrla... :bandit:
adamlar tırmanmak ıstedıkten sonra 3 metre daha tırmanır caydırıcı ceza olucak kontroller sıkı olucak engel olucaksın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Bende eleştirimi yapayım biraz
Birinci en hayati olanı çıkışlar çok kötü bu şekilde olmaz acilen çözüm bulunması gerekir.
sadece tam açılmadığı için böyle olduğunu düşünmek istiyorum :bandit:
Kartal yuvasının işçiliğini hiç beğenmedim orası bir satış mağazası pırıl pırıl olması gerekliydi
sanki inşaat halinde gibi duruyordu. yanlız korkunç yoğundu mutlu etti beni insanlar beşiktaşa
para kazandırmak için çabalıyordu. yönetim bunun farkında olsun ürün gamını çoğaltsın ve kaliteyi arttırsın
Beşiktaşta alım potansiyeli var bunu nakde dönüştürecek ürünleri çıkartmak gerekiyor. Yeterli stoğu sağlayacaksın
ne demek saat birde daha bu ürün bitti demek sen o gün satış yapıyorsun ürün bitmemeli
kartal yuvasını beğenmedim özensiz geldi bana elden geçmesi gerekiyor şu vartalar atlatıldıktan sonra

Çevrimdışı Belichick

Güncel. Membran arası boşluklar kapatılıyor.Son şeffaf henüz serilmedi.Yeni açık taş döşeme yapılıyor.😄👍

Su resmi gordum ya, 3 gun sonra ilk sigarami icmis gibi oldum. Ohhhhhh be! Elim ayagim titriyordu insaatsizliktan  :evillol:

Çevrimdışı KomBat

Kaçak girenler konusunda taraftar gruplarının aksiyon almasının çok kolay ve uygulanabilir olduğunu düşünmüyorum. Bu ne taraftarın görevi, ne de bu konuda bir aksiyon almaya yetkisi olabilir taraftarın. Burada görev yönetim ve kolluk kuvvetlerinindir. Stada kaçak, biletsiz her ne yolla giren varsa bu kişilerin engellenmesi ve ağır yaptırımlar uygulanması gerekiyor.

Sayın Başkan, son dönemde kanal kanal dolaşıp, her mikrofona stadın güvenlik altyapısının ne kadar gelişmiş ve akıllı olduğundan bahsetti. Şimdi bu sistemi kullanıp, gerekiyorsa staddaki tüm kişileri yüz taramasından geçirip, bileti olmadan stada giriş yapanları belirlemeli.

Bu noktada kesinlikle Çarşı, tribün emekçiliği, yıllarını tribüne verme gibi retorikler kabul edilemez. Yıllarını tribüne verdin, açılış maçına bilet bulamadın, kaçak girdin. Bundan sonraki maçlara nasıl gereceksin? Hepsine mi kaçak gireceksin. Sadece açılış maçına geleceksen, tribün emekçiliği tek maç ile mi oluyor. Kesinlikle hiçbir açıdan kabul edilemez, ahlaksız bir davranış.

Çevrimdışı İhsan

Çatı kolonları arası led meshler olacakmı gelecek sezon?🙂

Insallah olur.ben hatta kufeki kolon araları tamamen mesh led panel olsun diyorum.
Kaçak girenler bu şekilde engellenir  :tabe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

yeni acik koprulerden tas doseme devam ediyor 30 nisana kadar tum eksikler tamamlanacak inşallah şampiyonluk maci olur ve stadimizi şampiyonlukla taclandiririz
Şampiyon Beşiktaş JK

Insallah olur.ben hatta kufeki kolon araları tamamen mesh led panel olsun diyorum.
Kaçak girenler bu şekilde engellenir  :tabe:
tabe tabe😀😀😀😀

yeni acik koprulerden tas doseme devam ediyor 30 nisana kadar tum eksikler tamamlanacak inşallah şampiyonluk maci olur ve stadimizi şampiyonlukla taclandiririz
gelecek hafta çevre düzenlemesi tam olarak sonlanır.Kayseri maçında stada gül gibi girip çıkarız

Çevrimdışı srncby1903

Numaralı üst 430 da galiba çok kaçak vardı, kim gelip bu yer benim dediyse hemen boşaltıldı, beni şaşırtan şey ise 430 full erkek idi, çok az hatun kişi vardı.
abi iddia ediyorum sponsor biletlerle gelenlerin yarisi bile BESIKTAS li degildi sadece benim cevremde 417 de 20 kisi vardi BESIKTAS li olmayan sponsorlu biletli ...

Çevrimdışı srncby1903

yasi benden buyuk insanlar var sorun anlatsinlar BESIKTAS demek HALK demektir BESIKTAS demek SEREF demektir BESIKTAS demek VICDAN demektir BESIKTAS demek ADALET demektir ... burda ki benim hissettigimi size soyliyim mi yeni stad yapildi taraftar degisecek baskanin dedigi gibi SARAY taraftari olacagiz ... parasi olan parasi kadar BESIKTAS li olacak ... ugultu yapicaz hakemi baski altina alicaz 2 farki yakalamisken dale yaparsak gol yeriz carsi kotu cocuk ... inanamiyorum yazilanlara cidden inanamiyorum ... pfdk lik olmamiz gayet normal polis disarida birber gazi sikar maca girmek isteyen taraftarlara su sikar yoldan gecmeye calisan siviller bile ziyan edilir ... bizde burda birlik beraberlik sergileyecegimize carsi soyle yeni acik boyle o kara borsaci bu parayi indirdi diyerek insanlari ayristirirsak pfdk lik da oluruz sampiyonlukdan da oluruz mustahak bize... bak bize diyorum kendimi de katiyorum ... cok uzuluyorum cok ... bize bize sahip cikmazsak kimse bize sahip cikmaz ... tek kufur yok bir tane densiz sahaya girdi forumdaki arkadaslarimin yorumlarina gore carsi dandi sahaya giren cunku butun kotu seyler carsidan ... bende sponsor bileti ile gelmis bir daha belkide maca gelmeyecek bir kisi oldugunu dusunuyorum pfdk lik olduk ...

Çevrimdışı mrred

Bak kardeşim anlamadığın bir şey Beşiktaş tribünlerinin lideri çarşıdır. Bunda hem fikirmiyiz.
o zaman iyi yaptıklarını alkışlayacaksak elbette yanlış gidenleride söylemek gerekiyor. Sen ortaya çıktıysan
ben lider grubum diye o zaman kusura bakma lider gibi davranacaksın kaçak giriş mi var sen engelleyeceksin
karaborsamı var eminim polisden çok daha kolay engellersin lisanssız ürün satışımı oluyor engelleyeceksin
bir tek sete çıkmakla tribün liderliği olmaz. Bazen taşın altına elini sokmak gerekiyor. İnsanları peşinden sürüklemek
onları tehdit ederek değil sana güven duymasını sağlamakla olur. Buda hak gaspetmek değil bizzat tribünde oturan koltuk sahibinin hakkını
koruyarak olur. İnsanlar demeli ben sıkıntı olmadan gider koltuğuma otururum biri musallat olursa tribünde çarşı var.
yada eşimle kızımla maçlara huzurla giderim. Burda sorun aslında çarşı bunları yapıyor değil bunu söylemek bence
aymazlıktır ama yapmıyor olsan bile yapana müdahale edeceksin çarşı olmak bunu gerektirir. Müdahale etmiyorsan elbette bundan
sorumlu tutulacaksın. Bizim tribünde polise ihtiyacımız yok kendi iç huzurumuzu kolayca sağlarız.
Esas sıkıntı ergen kafasındaki insanların buraya gelip çarşının misyonundan bir gram haberi olmadan çarşıyı savunacağım diye
ona buna tehdit sallaması sen kalkıp internet platformunda Beşiktaş taraftarına tehdit vari konuşursan bir gün o tribün ayağı kalkar
seni bir dakikada süpürür atar yeterki insanların damarına basmayın bu işler böyle yürümüyor birilerinin sazı eline alması gerekiyor.
bunu yapacak olan çarşı liderleri. @srncby1903
+1903
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Inonu stadi tecrubelerime dayanarak soyluyorum arkadas, cok resim inceledim, videolara baktim bence mac gunu stadta 45 civari insan vardi. Zaten 2000 civari guvenlik falan vardir, 1000 civari hizmetli vardir. Kacak girenleri dusunemiyorum bile.
Soyle  bir baktim cogunuz oturmamis koltuklara, koltuksuz tribun hayalim okadar da utopik degil demek ki

Ben ligtvden 43000 falan bekliyordum seyirci sayisini sok oldum38bini gorunce. Merdivenler falan cok gozukmuyor nasil kaynamalar olduysa, buyuk ihtimal koridorlar tribun arkalari falan da full cekmistir.

Benim en kalabalik maclarim ajax ve goteburg maclariydi inonunun eski haline 40binden cok bilet basilmisti, ben o capta bir insan toplulugu gordum stadta.