Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264042 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Bektur

yalvarırım cevap vverin günlerdir uyku uyumuyorum.son membran takılacak mı ne zman takılacak ağlamak üzereyim  :s20: :s20: :s20: :s20:

@Necmi abi @Efe her kim cevabını biliyorsa lütfen cevaplasın çok kötüyüm  :s20: :s20: :s20:

O son 'şeffaf' membran açılır kapanır şeklinde ayarlandı, çatıda bişeyler yapılacağı zaman oradan çatıya çıkılıyor. Şu anda çatıda işler devam ettiği için açık bırakıldı işler tamamlanınca kapanacak dendi. İleride de çatıya çıkılacağı zaman orası kullanılacak.
hayat bu.

Çevrimdışı srncby1903

Kapalı üst herhalde çarşının tapulu malı, neymiş efendim beğenmiyorsam kapalı üstten bilet almayacaksın(mış). Bu tavır bile beşiktaş taraftarının neden çarşıya cephe almadığını gösterir. Olay beğenmek ya da beğenmemek değil, kişilerin veya grupların diğerlerini rahatsız etmeye hakkı yok, umarım yönetim kulübüne maddi ve manevi destek verenleri korur, yoksa meydan eskiden olduğu gibi beleş bilet karaborsacılarına kalacak.

saol yanimda bir cift vardi evli sag yanimizda iki bayan ustumuzde ona keza erkekli bayanliydi kimse rahatsiz edilmedi ... bagirin lan diyen de olmadi sizin dediginiz gibi ... evet kardesim CARSI zorbaysa sana gore kapali uste gelmeyeceksin bunun baska aciklamasi yok ... kirk kere yazdim zorbalik yok diye 1-2 curuk elmanin yaptigini CARSI ya mal etmeyin diye siz anlamak istemiyorsaniz kurulacak baska cumle yok madem rahatsizsin onlarin oldugu yere girmeyeceksin ne diyebilirim baska ? bende rahatsizsim sizin asilsiz suclamalarinizdan napim hepinizi hain mi ilan edeyim sizin CARSI ya yaptiginiz gibi ? onlarda benim verdigim parayi verip kombine almis ayakta durup bagirarak mac izliyorlar soz soyleme hakkim yok benim bu durumda bana yada cevremdekilere de zarar vermiyorlar neden karaliyayim ? baska bir grup icin yapin bu karalamayi onlari da korurum 1 dk dusunmem yeter ki suclamalarin asilsiz oldugunu bileyim ... mahallemin insanlari kimi ayakkabicim kimi marketim kimi manav im 7 gun 24 saat yuzyuzeyim tabi ki koruyacam onlari ... hangi stadda olmuyor kotu seyler adam ilk golden sonra kapali alttan sahaya indi kaleci tolga engellemeseydi vah halimize 5000 lira oranin kombinesi dusun napalim simdi CARSI bunlar basimiza ne geliyorsa bunlardan mi geliyor diyelim sizin yaptiginiz gibi ?

Çevrimdışı sallapati

yalvarırım cevap vverin günlerdir uyku uyumuyorum.son membran takılacak mı ne zman takılacak ağlamak üzereyim  :s20: :s20: :s20: :s20:

@Necmi abi @Efe her kim cevabını biliyorsa lütfen cevaplasın çok kötüyüm  :s20: :s20: :s20:

.. malzeme indirip kaldırmak için açık bırakılmış.. kapanacak panik yok  :iblush:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

once sen sunu bir kavra guzel kardesim her kulup taraftari icin vardir butun basarilar kupalar taraftar icindir ... sen CARSI dan rahatsizmisin soylediklerinin hic birinin dogru olmamasina ragmen en demokratik sekilde soyluyorum madem rahatsizsin kapali ust ten kombine almayacaksin kapali ustten bilet almayacaksin senin baska bir demokratik hakkin yok ... burada kamaoyu olusturmak mi istiyorsun gercekleri yazarak olustur ... senin takimin 3-1 den sonra yedigi golle 3-1 olmas itibari ile geri cekilmis paniklemisken sende taraftar olarak oturarak yada top rakipteyken isliklayarak yada bosu bosuna her dudukde hakem i ugultuyla sasirtmaya calisarak oyuncunu rahatlatamazsin yapsan bile binde birdir basarili olma sansin ... fikret orman yanlis yapsin protesto edilir birak CARSI yi sen bile  protesto edersin ... bu kulubun yapisi belli taraftar kitlesi belli taraftar kitlesinin maddi gucu belli ... pasoligi prostotesto ettiler mahkeme kaldirmayinca bizde pasoligi alip icerden protosto ederiz dediler senin gibi zihniyet hemen neredeydiniz stad yokken dediniz anlamadan dinlemden oysaki bir cok CARSI grubu eskileri zaten pasoligli ve maca geliyordu ... sen suleyman saba dan nasil bahsedeceksin ? yasin itibari ile suleyman seba donemini konusma sansin zaten sifir ... kimin kizina kufur edildigini gordun gozunle yada eden CARSI grubundanmiyim dedi sana ? kimlerin ceplerini doldurdugunu gordun soyle bizde bilelim ... 2002 den beri bir tane deplasman otobusu vermiyor BESIKTAS yonetimi birak bedava bileti nerden aliyorlarmis otobusleri yada bedava biletleri ? ben gozumle gorduklerimi soyliyim mi sana hemde cok iyi isler yapan suan ki fikret orman doneminde ? elinde sponsor biletleri ile mini eteklerle maca gelen manken kizlari soyliyim mi sana ? napim bende simdi senin gibi hemen fikret orman i mi karaliyim ? ellerinde purolu abiler macla en ufak alakasi yok takim maglup mini etekli kizlar guluyor umurlarinda degil boyle bir BESIKTAS istiyorsun ? boyleydi inonu nun son hali kale arkalari icin birsey diyemem gormedim ...
Bak kardeşim anlamadığın bir şey Beşiktaş tribünlerinin lideri çarşıdır. Bunda hem fikirmiyiz.
o zaman iyi yaptıklarını alkışlayacaksak elbette yanlış gidenleride söylemek gerekiyor. Sen ortaya çıktıysan
ben lider grubum diye o zaman kusura bakma lider gibi davranacaksın kaçak giriş mi var sen engelleyeceksin
karaborsamı var eminim polisden çok daha kolay engellersin lisanssız ürün satışımı oluyor engelleyeceksin
bir tek sete çıkmakla tribün liderliği olmaz. Bazen taşın altına elini sokmak gerekiyor. İnsanları peşinden sürüklemek
onları tehdit ederek değil sana güven duymasını sağlamakla olur. Buda hak gaspetmek değil bizzat tribünde oturan koltuk sahibinin hakkını
koruyarak olur. İnsanlar demeli ben sıkıntı olmadan gider koltuğuma otururum biri musallat olursa tribünde çarşı var.
yada eşimle kızımla maçlara huzurla giderim. Burda sorun aslında çarşı bunları yapıyor değil bunu söylemek bence
aymazlıktır ama yapmıyor olsan bile yapana müdahale edeceksin çarşı olmak bunu gerektirir. Müdahale etmiyorsan elbette bundan
sorumlu tutulacaksın. Bizim tribünde polise ihtiyacımız yok kendi iç huzurumuzu kolayca sağlarız.
Esas sıkıntı ergen kafasındaki insanların buraya gelip çarşının misyonundan bir gram haberi olmadan çarşıyı savunacağım diye
ona buna tehdit sallaması sen kalkıp internet platformunda Beşiktaş taraftarına tehdit vari konuşursan bir gün o tribün ayağı kalkar
seni bir dakikada süpürür atar yeterki insanların damarına basmayın bu işler böyle yürümüyor birilerinin sazı eline alması gerekiyor.
bunu yapacak olan çarşı liderleri. @srncby1903

Çevrimdışı yigitcan1903

Takılmıcak uyuz etmek için bıraktılar obsesifleri  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

:kop: iki gundur sen simdi membranlardan mi bahsediyordun :upto:

Hayır bugün bahsettim dün bahsettiğim kolonların arasında demir parmaklıklar varya onlardı :D

Çevrimdışı cursedofdragon

daha önce açıklamıştı birisi sana ama atlamışsın çatıda işlemler sürüyor halen o membranların arası yapıştırılıyor o yüzden açık en son bütün işler bitince kapatıp çıkacaklar bidaha çatılık iş olmayacak :)

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Bu da benim oturduğum 104. bloktan görüntü. Yalnız stadın bence en güzel ve sempatik görünen tribünü kesinlikle Eski Açık. Keşke ordan alsaymışım demeden edemiyorum. Maçın özetini seyrederken  sayın Mario Gomez beyefendinin ilk golünde kale arkasında sevinenler çok efsane görünüyo :) Özellikle kaleciye çalımın tribündeki yansıması müthiş :)

Çevrimdışı canergiray77

Ben buradaki olayi yeni fark ettim. @idilahmet arkadasimiz da soyle bir yorumda bulunmus:
beyazlı adamın oraya atlaması ve kendini nimetten sayması bir garip olmuş bence çok alakasız hareket ve 3lüyü batırdığını düşünüyorum herkes alen derken onun atlaması ve saçma sapan uyumsuzluğu gerçekten garip geldi @Fatih
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı 34BJK64

Son membran elbette takılacak arkadaşlar biraz rahat olun lütfen.  :icool:

Çatıda işlerin devam etmesinden dolayı o membran takılmamış. Mimar işler bitince son membranda takılacak dedi.  :ok:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Saygıdeğer arkadaşlarım , kardeşlerim ve büyüklerim.

Allah ın izni ile stadımıza yuvamıza ve o büyük hayalimize döndük. Yıllarca bu günleri bekledik. :bandit:

Ancak görüyorum ki bize yakışmayacak olaylar olmuş ve takımımıza zarar verecek hareketler meydana gelmiştir.

şu konuda fikrimi söylemek istiyorum. Parasını verip koltuğunu alan kişi yerine oturmaktan hakkını kimse elinden alamaz.(Antalya stadında kombinem var. Her gittiğimde biri oturur koltuğuma. Kaldırırım kendim otururum.) Adam orada oturmak için parasını vermiştir. (Tabi maç heyecanı ve tansiyon yükselmesi nedeni ile oturabilirsen  :evillol: :ebebe:)

Ama geleyim ana meseleye. Benim 10 senedir digitürk üm mevcut. Bazı arkadaşlar protesto ediyor. Maça gitmiyor. Digitürk almıyor. Forma almıyor. Vs Vs.

Diyorlar ki lig tv fener yanlısı. Bizim ülke böyle adalet nerde var ki orda olsun. Her fener linin evinde digi var. Boy Boy forma var.

Allah a şükür bu sene takım ve taraftarın bütünleşmesi ve kulübe destek konusunda stadın açılmasıyla da beraber yükseldi.

Sen ekonomik olarak takımının yanında olmazsan büyüklüğünü göstermezsen kimse dönüp de bakmaz arkadaş. Adam stad yokken yıllık komineye 1000 lira verip alamazken sırf beşiktaşın maçlarını tv den izleyelim diye aylık digi ye 100 lira veriyoruz.

Kusura bakmayın ama kimse de aidiyet duygusu yok. İyi gün dostu olmak kolaydır. Ama önemli olan kötü gün dostu olmaktır.

Son üç sezonda kombine alıp maça giden gitmeyen sadece destek olalım diye kombine alan vodafone kara kartala abone olup para veren kartal yuvasından alışveriş yapan herkesin eline cebine sağlık. Teşekkürler size.

Bu takım bu kadar toparlanmışsa herkesin desteği var.

Desteği olmayan da kusura bakmasın bu günleri unutulmaz.

Çevrimdışı onurturan

Hayır bugün bahsettim dün bahsettiğim kolonların arasında demir parmaklıklar varya onlardı :D
aynen kolonlarin arasindaki ferforjelerin uzerine cam sart hatta gress yağı falan bile surulebilir  :biggrinking:

saol yanimda bir cift vardi evli sag yanimizda iki bayan ustumuzde ona keza erkekli bayanliydi kimse rahatsiz edilmedi ... bagirin lan diyen de olmadi sizin dediginiz gibi ... evet kardesim CARSI zorbaysa sana gore kapali uste gelmeyeceksin bunun baska aciklamasi yok ... kirk kere yazdim zorbalik yok diye 1-2 curuk elmanin yaptigini CARSI ya mal etmeyin diye siz anlamak istemiyorsaniz kurulacak baska cumle yok madem rahatsizsin onlarin oldugu yere girmeyeceksin ne diyebilirim baska ? bende rahatsizsim sizin asilsiz suclamalarinizdan napim hepinizi hain mi ilan edeyim sizin CARSI ya yaptiginiz gibi ? onlarda benim verdigim parayi verip kombine almis ayakta durup bagirarak mac izliyorlar soz soyleme hakkim yok benim bu durumda bana yada cevremdekilere de zarar vermiyorlar neden karaliyayim ? baska bir grup icin yapin bu karalamayi onlari da korurum 1 dk dusunmem yeter ki suclamalarin asilsiz oldugunu bileyim ... mahallemin insanlari kimi ayakkabicim kimi marketim kimi manav im 7 gun 24 saat yuzyuzeyim tabi ki koruyacam onlari ... hangi stadda olmuyor kotu seyler adam ilk golden sonra kapali alttan sahaya indi kaleci tolga engellemeseydi vah halimize 5000 lira oranin kombinesi dusun napalim simdi CARSI bunlar basimiza ne geliyorsa bunlardan mi geliyor diyelim sizin yaptiginiz gibi ?

@srncby1903 boşuna yoruyorsun kendini güzel kardeşim. Birilerinin algı operasyonu bazı arkadaşlar üzerinde başarılı oluyor. Ben dün de yazdım çarşı dahil her grup eleştirilebilir ama 2-3 dangalağın yaptığını bütün gruba yıkmak çok saçma.

Nasıl Dortmund kale arkası 90 dakika susmuyorsa, sen nasıl Dortmund kale arkasına gidicem oturucam sessiz sakin maçımı izlicem diye gidince orada tepkiyle karşılasırsan kapalı üstte de aynı tepkiyle karşılaşırsın. Binlerce adam ayakta bağırırken avazı çıktığı kadar, sen onların ortasında oturup biraz az marş söyleyin mi diyeceksin?

Çarşıdakı adamların emin olun çogu okumuş eğitimli insanlar, gerçekten Kapalının evlatları kimseyi de tribünden kovmaz. Sen zaten gerçek beşiktaşlıysan ilk dakikadan o adamlarla omuz omuza verirsin marşlar söylersin.

Bir de yeni tayfalar var alen sahaya inince çekemeyip peşinden kuyruk gibi sahaya çıkanlar. Asıl Beşiktaşa zararı bu adamlar veriyor.

Ama milletin derdi bunlar değil, yılların kapalı seyircisine bunların tek yaptığı masturbasyon, laylaylom yapmaya geliyorlar sadece gibi yorumları görünce ben gerçekten üzülüyorum. Yapıcı olmalı eleştiri olacaksa bile.

Şu güzelim insanlara yorum yaparken biraz daha yapıcı olun. Nefret tohumları ekmenin alemi yok.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

kolonların arası siyah camla kapatılmalı yoksa her türlü kaçak girerler stada.kolonların arasında demir falan olmaz çok yetersiz mutlaka atlarlar işin kötüsü bilet alanlarda öğrenirlerse sistemin defolarını onlarda bilet almaz olurlar böyle giderse yakında stadın yarısı kaçak olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 14:15:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@srncby1903 boşuna yoruyorsun kendini güzel kardeşim. Birilerinin algı operasyonu bazı arkadaşlar üzerinde başarılı oluyor. Ben dün de yazdım çarşı dahil her grup eleştirilebilir ama 2-3 dangalağın yaptığını bütün gruba yıkmak çok saçma.

Nasıl Dortmund kale arkası 90 dakika susmuyorsa, sen nasıl Dortmund kale arkasına gidicem oturucam sessiz sakin maçımı izlicem diye gidince orada tepkiyle karşılasırsan kapalı üstte de aynı tepkiyle karşılaşırsın. Binlerce adam ayakta bağırırken avazı çıktığı kadar, sen onların ortasında oturup biraz az marş söyleyin mi diyeceksin?

Çarşıdakı adamların emin olun çogu okumuş eğitimli insanlar, gerçekten Kapalının evlatları kimseyi de tribünden kovmaz. Sen zaten gerçek beşiktaşlıysan ilk dakikadan o adamlarla omuz omuza verirsin marşlar söylersin.

Bir de yeni tayfalar var alen sahaya inince çekemeyip peşinden kuyruk gibi sahaya çıkanlar. Asıl Beşiktaşa zararı bu adamlar veriyor.

Ama milletin derdi bunlar değil, yılların kapalı seyircisine bunların tek yaptığı masturbasyon, laylaylom yapmaya geliyorlar sadece gibi yorumları görünce ben gerçekten üzülüyorum. Yapıcı olmalı eleştiri olacaksa bile.

Şu güzelim insanlara yorum yaparken biraz daha yapıcı olun. Nefret tohumları ekmenin alemi yok.

Aslında sıkıntı tam olarak bu arada. Destekte sorun yok çok iyiler, bütün maç bağırıyorlar. Ama yanlış bağırıyorlar. Uyutuyorlar.

Islık ve itmeye dönüp marşlara maç kopmadan yani en az 3 fark olmadan geçilmemeli. Maç sırasında uyardık kaç kez yapmıyorlar. 2 fark varken maçın bitimine 25 dk varken herkese arkanızı dönerek dale yapın dediler yapmayın dedik zorladılar.

Sonucu ne oldu? Gol yedik. Quaresma'yı tempo tuttular yine uyarıldılar yapmayın diye adam kendini attırdı. Eleştiriye gelemiyorlarsa özeleştiri yapsınlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı srncby1903

Bak kardeşim anlamadığın bir şey Beşiktaş tribünlerinin lideri çarşıdır. Bunda hem fikirmiyiz.
o zaman iyi yaptıklarını alkışlayacaksak elbette yanlış gidenleride söylemek gerekiyor. Sen ortaya çıktıysan
ben lider grubum diye o zaman kusura bakma lider gibi davranacaksın kaçak giriş mi var sen engelleyeceksin
karaborsamı var eminim polisden çok daha kolay engellersin lisanssız ürün satışımı oluyor engelleyeceksin
bir tek sete çıkmakla tribün liderliği olmaz. Bazen taşın altına elini sokmak gerekiyor. İnsanları peşinden sürüklemek
onları tehdit ederek değil sana güven duymasını sağlamakla olur. Buda hak gaspetmek değil bizzat tribünde oturan koltuk sahibinin hakkını
koruyarak olur. İnsanlar demeli ben sıkıntı olmadan gider koltuğuma otururum biri musallat olursa tribünde çarşı var.
yada eşimle kızımla maçlara huzurla giderim. Burda sorun aslında çarşı bunları yapıyor değil bunu söylemek bence
aymazlıktır ama yapmıyor olsan bile yapana müdahale edeceksin çarşı olmak bunu gerektirir. Müdahale etmiyorsan elbette bundan
sorumlu tutulacaksın. Bizim tribünde polise ihtiyacımız yok kendi iç huzurumuzu kolayca sağlarız.
Esas sıkıntı ergen kafasındaki insanların buraya gelip çarşının misyonundan bir gram haberi olmadan çarşıyı savunacağım diye
ona buna tehdit sallaması sen kalkıp internet platformunda Beşiktaş taraftarına tehdit vari konuşursan bir gün o tribün ayağı kalkar
seni bir dakikada süpürür atar yeterki insanların damarına basmayın bu işler böyle yürümüyor birilerinin sazı eline alması gerekiyor.

cok guzel soyluyorsun sayin abim tanismasak da yasin itibari ile abi diyorum bey kelimesi biraz samimiyetsiz geliyor bana bu tip forumlarda bu trubunun lideri carsi diyorsun bu forum ne yapiyor carsiya yardimci olmak icin hep beraber igneyi kendimize cuvaldizi baskasina batiralim ne dersin ? burda yaslari kucuk tum kardeslerimizi kastetmeyerek soyluyorum 20 yasinda 21 yasinda daha BESIKTAS tarafatar kulturunu kavrayamamis insanlar yok carsi dakiler parayi indirdi ... yok carsi dakiler kariya kiza kufur etti ... yok carsidakiler soyle yapti boyle yapti dediklerinde ben forum yonetici degilim ama guzel kardesim tanimadan bilmeden insanlari suclama demiyeyim mi ? iclerindekileri ayiklamak icin ne mucadeliler veriliyor keske burdan anlatabilsem ... stadin ilk maci ne dedi baskan uefa kriterleri icin para lazim kombinemiz olmasina ragmen 3 maca bilet aldik mi aldik ... bursaspor macinda kac bin tane sponsor bileti vardi biliyormusun ? yaklasik 4000 tane altimdaki 3 kisi den biri bile Besiktas li degildi ve gulumseyerek soyle dediler sirket verdi biletleri bizde bu stadi gormek istedik dediler  ... simdi vodafone parayi verdi abicim tabiki sponspor biletleri olacak derken siz haklisiniz ... ama ben 1-2 curuk elma var bunlari carsiya mal etmeyelim derken haksizim oyle mi ? 25 senedir yan bakan olmadi bana kapali turubunde gerek ustte gerek altta birak bagirmayi itismeyi kakismayi kufur etmeyi ... kendini benim yerime koy nasil bir tavir alirsin bu karalamalara ? ben carsi nin her yaptigi dogru demiyorum ki ... kim olursa olsun hangi grup hangi insan olursa olsun tanimadan gormeden bilmeden karalamayin diyorum ... eksikleri hatalari konusmak baska sey parayi indirdiler , bedava bilet aldilar karaborsacilik yapiyorlar demek ayri sey ... seninle sabaha kadar konsuruz tartisiriz cunku elestirilerinin dogruluk paylari var kimseyi karalamiyorsun dusunuyorum elestirilerini mantikli oldugu icin ... yoksa kimse elestirilmez kimse hatasiz degildir ... uslup cok onemli karalama halk dilinde iftara atmak ayiptir benim butun anlatmak istedigim bundan ibaret ...

Çevrimdışı no mames

Asılsız suçlama mı? İstersen burda yada başka bir platformda özellikle koltuk konusunda insanların şikayetlerine bir bak, nerede olmuş bu tür sıkıntılar? Bu kadar insan "" asılsız" ıddia da bulunması sence garip değilmi?

Yönetimden aldığı beleş biletleri satanlar fenerbahçeliydi galiba yada bu ekmek kapıları kapanmasın diye beşiktaşımız batarken çifte kupayı unutma diyenler? Sebaya küfredenler kimdi? Bunlarda mı asılsız?

Çevrimdışı srncby1903

bir kisiyi  bile yanlisindan dondurursem belki trubun icin BESIKTAS icin faydali bir is yapmis olurum mantigi bendeki ... birde karalamayi yapanlarin yasinin kucuk olmasi sebebi ile gorduklerinin onlari yanilttigina inaniyorum her kotu hareketi yapan 1-2-3 kisi yuzunden koca trubunleri ziyan etmeyelim derdim budur ...

Çevrimiçi Necmi

Bak o bağırın diyenler oluyor insanları tehdit ettiler gözümün önünde Başakşehirde ama bunu yapan
antipatiydi ama millet seti görünce hemen çarşı damgası yapıştırıyor. Birde hani eşleriyle maça gelemiyoruz
yok insanlar alkol alıp sağa sola saldırıyor diyenler var ya ben onların maça geldiklerine bile inanmıyorum
benim gördüğüm insanlar yanlarında hanımlarla çok rahat geliyor hiç bir rahatsızlık olmadan izleyip gidiyor.
3 yıldır maç kaçırmadım ama bu insanların dediklerine bir kere bile şahit olmadım kaldıki her taraf Beşiktaş taraftarı
öyle bir şey yapacak olan olsa adamı linç ederler o kadar kolaymı sokakta görsem bir Beşiktaşlıya taciz olduğunu
direk dalarım tribündemi yapmayacağız. Sadece uzaktan sallayıp duruyorlar. aslında burdan sallayanların derdi
başka karın ağrıları çarşı malesef. yoksa yok alkolmüş yok eşleriyle maça gelemiyorlarmış hangi dünyada yaşıyoruz
tribünün sokaktan farkı ne tribüne gidemeyenin sokağada çıkmaması lazım. gidin köy içine maç günleri alkolün
dibine vuruluyor öyle böyle içmek değil ama gözleyin bakın tek bir kadına sarkıntılık varmı. tek bir olaya rastlayacakmısınız
genelde içerlere polisde girmez sadece Beşiktaş taraftarı vardır. Ordaki tek hayati tehlike renkli olmaktır.
onun dışında dolaşırken huzuru hissedersin. tabi coşkuyuda insanlar ne kadar meraklı birilerini ırz düşmanı olarak görmeye
bu şekilde konuşanlara tek bir şey söyleyeceğim insanlar karşılarındakini kendi gibi sanırmış. sizde karşınızdakini
kendiniz gibi düşünün :)
Bu arada çarşının stad açılışıyla passo boykotunun bitmesinide iki yüzlülük olarak görüyorum bununda altını çizeyim.
bunu hiç bir şekilde iyi niyetli bir bakış açısına oturtup bakamıyorum. bu güne kadar boykota saygı duyuyordum hatta katılmadığım halde
destekliyordum. ama bir çuval inciri berbat ettiler. sen Beşiktşın en çok desteğe ihtiyaç duyduğu iki yıl boyunca boykot et
tabi haklı nedenle buna sözüm yok ama stadın açıldığı anda boykotu bitir ne oldu stad açılınca passo kaldırıldımı. çoğunun passosu olduğunuda
tahmin ediyorum bence çok öncede kombinelerini almışlardır. ama keşke şimdi değilde lig başında deselerdi protestomuzu tribünde yapacağız diye
Neyse dediğin gibi içimizde çürük elmalar var ama bunuda temizleyecek gene biziz biri sana leke sürdürüyorsa o lekeyi senin temizlemen gerekiyor.
Sonuçta onun yaptığı senin adını kirletmek.

Aslında sıkıntı tam olarak bu arada. Destekte sorun yok çok iyiler, bütün maç bağırıyorlar. Ama yanlış bağırıyorlar. Uyutuyorlar.

Islık ve itmeye dönüp marşlara maç kopmadan yani en az 3 fark olmadan geçilmemeli. Maç sırasında uyardık kaç kez yapmıyorlar. 2 fark varken maçın bitimine 25 dk varken herkese arkanızı dönerek dale yapın dediler yapmayın dedik zorladılar.

Sonucu ne oldu? Gol yedik. Quaresma'yı tempo tuttular yine uyarıldılar yapmayın diye adam kendini attırdı. Eleştiriye gelemiyorlarsa özeleştiri yapsınlar.

Hocam marşlar yıllar boyu takımı iten bir güç olmuştur. Bak dale mevzusunda haklısın. Oley mevzusu yine aynı şekilde çok saçma. Rakip takım topu alınca ıslıklama mevzusunda da haklısın. Ama illa herkes ıslık çalacak diye birşey yok. Mesela ben kendi adıma konuşursam sahaya yakın olmayı oyuncuyu desteklemeyi, moral vermeyi, oyuncunun beni duyduğunu hissetmeyi daha çok seviyorum. Ama kapalı da marşlarıyla destek oluyor, kimisi senin gibi ıslıkla destek oluyor bunların hepsi birleşince ortaya mükemmel bir uyum çıkıyor.

Yani marş söylemek için illa 3 fark olması gerekmiyor. Emin ol bir Gündoğdu, bir musalla taşı, bir beşiktaşlı olmak yeter, bazen kartal gol gol gol çok daha itici güç oluyor takım için.

Bak ben geçen de yazdım her ülkenin tribün kültürü aynı değil bazı ülkelerde dediğin gibi sadece ıslık ve yuhalama varken çoğu Akdeniz ülkesinde daha ağırlıklı marşlar var. Emin ol çoğu futbolcu bu marşlarla çok Fazla motive oluyor.

En büyük sorun ne biliyor musun lig tv maçın öyküsünü verirken bir kere çarşı demedi, alenin sahaya inmesini göstermedi. Adamların beğenirsin beğenmezsin aylarca emek verdikleri bayraklar içeri alınmadı. Mesela bunu kimse konuşmuyor ama.

Çarşı'yı çekemeyen çarşının varlığından rahatsız bazı kesimlerin algı operasyonlarını burada da görüyoruz. Genç arkadaşlarımıza çarşı öcü gibi lanse ediliyor. Bu çok büyük yanlış.

Çevrimdışı srncby1903

Asılsız suçlama mı? İstersen burda yada başka bir platformda özellikle koltuk konusunda insanların şikayetlerine bir bak, nerede olmuş bu tür sıkıntılar? Bu kadar insan "" asılsız" ıddia da bulunması sence garip değilmi?

Yönetimden aldığı beleş biletleri satanlar fenerbahçeliydi galiba yada bu ekmek kapıları kapanmasın diye beşiktaşımız batarken çifte kupayı unutma diyenler? Sebaya küfredenler kimdi? Bunlarda mı asılsız?

bende kapali ustteydim bursa macinda neden hic birine sahit olmadim belki 25 ayri nokta da arkadaslarim vardi mac oncesi devre arasi onlarin yanina gittim geldim onlarin koltuklarindan nasil gozukuyor diye bakmak icin hal hatir sormak icin bir kisi bile demez mi bana sizin tabirinizle surda adamin yerine coktuler  ittirdiler kaktirdilar keyfimiz kacti daha ilk mactan nesemizi bozdular diye ... en az 7-8 mac bu koltuk mevzusu olacaktir ayrica onuda soyliyim bu her trubunde olacaktir hemde ... ama bunlar oldu diye carsi soyle carsi boyle diyemezsin ... 4000 tane sponsor biletli insan vardi stadda haberin varmi ? 4000 kisinin yarisi BESIKTAS li degildi o kadar da iddiali konusuyorum kimin ne oldugunu nereden biliyorsun da carsi soyle yapti boyle yapti diyorsun ben bunu anlamis degilim ?

Çevrimdışı ahmetx

işte bu @Necmi abi  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum