Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263996 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Efe

1 saat öncesinden
tek merakim mebran ne zaman takilacak bide yeni aciktan foto lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı srncby1903

günaydın arkadaşlar..dün burda çarşı muhabbeti çok dönünce nedir ne değildir diye oturup saatlerce internet de baktım araştırdım onlarca  video seyrettim(asi ruh belgeselinden tut da ayhanın konuşmalarından hatta çarşı üzerinden başkana yüklenininlen stadı yaptırmayız ha verdiğimiz sözleri tutmayız ha bu çarşıyı sileceksin konuşmaları bilen bilir) çarşı ve diğer taraftar grupları ,çarşının zaman zaman güç zehirlenmesi yaşadığı aşikar fakat şunu gördüm ki sorun sizin gördüğünüz açıdan (haklı olduğunuz durumlarda mevcut tabi)değil olayların ilerleyişi sorun şu ki her grubun bir hayata bakış açısından( ideolojik, kültürel, siyasi, dini)iktidar olma biz yönetelim olma durumu ve bunun üzerinden bazı güç odaklarınında desteğiyle çarşının türbün liderliğini  bitirme  duruşunu bitirme dahada büyük bir güç olma durumunu bitirme durumu var....  ve bunun için kulanılan diğer taraftar grupları...ve bunun üzerinden kara propaganda yapıldığını gördüm ...siyaset bilmi okuyan ögrenciler ve kişiler bilir soğuk savaş dönemi amerikanının sscb bitirmek için yaptığı marshall yardımlarını,“Yeşil Kuşak” doktrini vs buna benzettim çarşıyı bitirme durumlarını...sözümü bitireyim laylay lom yapıyo dediğiniz çarşı laylaylomu düzeltir istediğiniz gibi takıma destek olur zor değil bu ...ama çarşı biterse ve diğer taraftar gruplarına kalırsa meydan ( çoğu şuan lider olmaya çalışanlar hepsi mafya tarzı adamlar ve gruplar) vay halimize sonra benim takımı benim kombinem benim koltuğum çok konuşursunuz....(birileri diyecek konun var nizam var kameralar var vs...bir telefon gelir başkana..bizim çocukları almıyomuşun stada kem küm derhal sayın c ...diye biter cümleler )

benim en cok zoruma giden nedir biliyormusun 23-25 yasindaki genc kardeslerimizin CARSI hakkinda bilgi sahibi olmadan burada karalayici sekilde konusmalari ... bagirma sekli degisir CARSI en dogrusunu yapar diye bir iddia da yok ortada yeni bir stad trubunleri oturmasi minimum 7-8 mac daha ilk gunden yok soyle yok boyle diye karalamalarina uzuluyorum ... 43.000 kapasiteli stad CARSI yi begenmiyorsan kapali ustten bilet veya kombine almazsin olur biter ... benimde mevcut yonetimle alakali sikayetlerim var hemde cok hakli sebeplerim var burda kayitsiz sartsiz baskana destek olanlara da iki cift sozum var fakat takim sampiyonluga oynuyor yeni bir stad yapmis baskan saygiyla karsilayip sineye cekiyorum ... bazi seyler her yerde konusulmaz ... klavyeden internetten trubun yonetilmez ...

Çevrimdışı Efe

şuan ne yapılyor ki acaba  :alala:

o ses sistemini sadece eski açığa takmak yerine bütün tribünü dolaştırsalar daha iyi olmaz mı ?
oyle yapilmasi gerekiyor kedi yollarina montajlanmasi lazim insallah duzelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

ses sisteminin tek tribünde olması bana saçma geldi , bu işle uğraşan arkadaşlar varsa bizi aydınlatsınlar lütfen

bunu görmek için ses işleri ile uğraşmaya gerek yok abi.Şöyle düşün oda'da 5+1'in var bütün hoparlör'leri aynı yere koyunca mı daha iyi olur ?

Yoksa 4 köşeye yayıp 1 tanesini ortaya koyunca mı daha iyi olur ?

Çevrimdışı aşığımsana

Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Lynx

benim en cok zoruma giden nedir biliyormusun 23-25 yasindaki genc kardeslerimizin CARSI hakkinda bilgi sahibi olmadan burada karalayici sekilde konusmalari ... bagirma sekli degisir CARSI en dogrusunu yapar diye bir iddia da yok ortada yeni bir stad trubunleri oturmasi minimum 7-8 mac daha ilk gunden yok soyle yok boyle diye karalamalarina uzuluyorum ... 43.000 kapasiteli stad CARSI yi begenmiyorsan kapali ustten bilet veya kombine almazsin olur biter ... benimde mevcut yonetimle alakali sikayetlerim var hemde cok hakli sebeplerim var burda kayitsiz sartsiz baskana destek olanlara da iki cift sozum var fakat takim sampiyonluga oynuyor yeni bir stad yapmis baskan saygiyla karsilayip sineye cekiyorum ... bazi seyler her yerde konusulmaz ... klavyeden internetten trubun yonetilmez ...
ben bilmediğim bi konuda ahkam kesmek istemedim dünümü oturup buna harcadım okudum izledim  vs. çıkan analiz bu benim açımdan

Çevrimdışı no mames

Kapalı üst herhalde çarşının tapulu malı, neymiş efendim beğenmiyorsam kapalı üstten bilet almayacaksın(mış). Bu tavır bile beşiktaş taraftarının neden çarşıya cephe almadığını gösterir. Olay beğenmek ya da beğenmemek değil, kişilerin veya grupların diğerlerini rahatsız etmeye hakkı yok, umarım yönetim kulübüne maddi ve manevi destek verenleri korur, yoksa meydan eskiden olduğu gibi beleş bilet karaborsacılarına kalacak.

Çevrimdışı Anıl

hiç resim gelmemesi çok normal bir durum değil stad bitmedi ki daha çatıda son membran takıldı mı ?

Çatı arası boşluklar kapatıldı mı ?

Çevre düzenlemesi ne alemde ?

Bunları merak ediyoruz :)
Çatı arası boşluk asla ve asla kapatılmamalı

Çevrimdışı onurturan

bence en iyi yeri sen kapmışsın. kombine alsaydım eminim üst kat ilk sıra olmasını isterdim. @sozkul abi akıllı adam vesselam  :D
ön siralara dikkat et abi her zaman bir amigo ergen bir grup tehlikesi vardir :evillol:

Çevrimdışı tangaz

ön siralara dikkat et abi her zaman bir amigo ergen bir grup tehlikesi vardir :evillol:

onun bilincindeyim ama Sözkul abi de amigo, ergen takacak göz yok  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Arkadaşlar.. stad doluyken daha da dikkat çekti...

1. ve 2. katın başlangıcındaki betonlar kesinlike siyah malzeme ile giydirilmeli.. çok çıplak gözüküyor.. 2 sırayı giydirirsek çok klas bir görüntü olacak.. 2 katın önüne de klubümüzün motto su yazılabilir güzel bir font ile.. yanlara da adidas reklamları vs konulabilir ufak logolar şeklinde.. @ozankarakoc oraya bir kaligrafik banner dizaynı yapma fikrini yönetime iletsen çok güzel olur... siyah background üzerine...

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çarşı için düşüncem tek ve nettir.

Bir oluşum,  şu yada bu nedenle takımını yanlız bırakıyorsa (hiç bir bahane kabul etmem) benim için hiç bir şey ifade etmiyor demektir.Kimse bana anlatamaz Çarşı şöyle yada böyle..

Ben takımımım hiç bir şekilde yanlız bırakılmasını kendime yediremem nokta

Çevrimdışı trojan

ingiltere merkezli sayfanın paylaşımı , olayı biraz yanlış anlamış olabilirler  :kop:

https://www.facebook.com/uniladfootball/photos/a.1045090972170416.1073741828.1045047145508132/1211365508876294/?type=3&theater

Biraz yabancı basını taramıştım iki üç gün önce; fox sports'da olsun bazı takımların fan bloglarında olsun twitter'da hep aynı foto ve bilgi var. Biri yanlış bilgi vermiş sonra zincirleme hep aynı şeyi yazmışlar😃

Çevrimdışı onurturan

Üst katın bi avantajı da öndeki demire yaslanıp maçı izleyebilmek, alt katlarda böyle bi hizmet yok  :evillol:
demi as montunu ceketini orda sana ait bi ortam olusuyo yaslan izle :bandit:

Çevrimdışı Hakan_11

ıslıkla 135 desibel rekoru kırılmış  :)  sabahtan beri bağırıp sesler gidince tezahuratla değil ıslıkla kırılır tabi.ileriki maçlarda yeni rekorlar gelecektir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çatı arası boşluk asla ve asla kapatılmamalı

ben onu demiyorum :D membranlar birbirlerine yapıştırılıyor ya onu diyorum açık bıraksınlarda su mu dolsun :D  :evillol:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Son şeffaf takılması mı hala?😄😄 Yeterrr
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı onurturan

ıslıkla 135 desibel rekoru kırılmış  :)  sabahtan beri bağırıp sesler gidince tezahuratla değil ıslıkla kırılır tabi.ileriki maçlarda yeni rekorlar gelecektir.
kaynak nedir abi ben debunu merak ediyordum..

Çevrimdışı onurturan

ben onu demiyorum :D membranlar birbirlerine yapıştırılıyor ya onu diyorum açık bıraksınlarda su mu dolsun :D  :evillol:
:kop: iki gundur sen simdi membranlardan mi bahsediyordun :upto:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 13:41:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
"Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 2-0'ın rövanşında Wolfsburg'u konuk edecek Real Madrid, kritik maç öncesi saha boyutlarını değiştirdi.

Köşe gönderinden çekilen fotoğrafta saha çizgilerinin önceki maçın çizgilerinin dışında olduğu görülüyor.

FIFA kurallarında saha uzunluğunun 100 ile 110 metre, saha genişliğinin ise 64 ile 75 metre arası değişebileceği belirtiliyor."

@Necmi abi geçen bahsettiğim şey buydu standart olmamış hala ayarlanabiliyor maçtan maçta saha çizgileri. Takım yaşı genç olanlar çizgileri geniş seçiyor, yaşlı ve teknik olanlar dar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı campeon2015

yalvarırım cevap vverin günlerdir uyku uyumuyorum.son membran takılacak mı ne zman takılacak ağlamak üzereyim  :s20: :s20: :s20: :s20:

@Necmi abi @Efe her kim cevabını biliyorsa lütfen cevaplasın çok kötüyüm  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı raichu

yalvarırım cevap vverin günlerdir uyku uyumuyorum.son membran takılacak mı ne zman takılacak ağlamak üzereyim  :s20: :s20: :s20: :s20:

@Necmi abi @Efe her kim cevabını biliyorsa lütfen cevaplasın çok kötüyüm  :s20: :s20: :s20:

Ağlama moruk çatıdaki küçük işlerin hepsi bitince kapatılacak. İşçiler çatıya kolay erişsin diye açık bıraktılar.

Çevrimdışı Anıl

Pardon o zaman :ebebe: Ama ben stadda dikkat ettim eski açık tarafında açıklık yoktu kapatmışlar oraları :)

"Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 2-0'ın rövanşında Wolfsburg'u konuk edecek Real Madrid, kritik maç öncesi saha boyutlarını değiştirdi.

Köşe gönderinden çekilen fotoğrafta saha çizgilerinin önceki maçın çizgilerinin dışında olduğu görülüyor.

FIFA kurallarında saha uzunluğunun 100 ile 110 metre, saha genişliğinin ise 64 ile 75 metre arası değişebileceği belirtiliyor."

@Necmi abi geçen bahsettiğim şey buydu standart olmamış hala ayarlanabiliyor maçtan maçta saha çizgileri. Takım yaşı genç olanlar çizgileri geniş seçiyor, yaşlı ve teknik olanlar dar.

Bildiğim kadarıyla Tottenhamın stadı en dar ölçülerde. Hatta oyuncular isyan ediyorlardı o kadar dar olmasından. Fmci arkadaşlar bilir sezon başında stat genişliğini de seçiyorsun 3 farklı seçenek vardı 100 105 110 diye yanlış hatırlamıyorsam. Ama maçtan önce değişebilir mi onu bilmiyorum işte o tuhaf olmuş.