saol yanimda bir cift vardi evli sag yanimizda iki bayan ustumuzde ona keza erkekli bayanliydi kimse rahatsiz edilmedi ... bagirin lan diyen de olmadi sizin dediginiz gibi ... evet kardesim CARSI zorbaysa sana gore kapali uste gelmeyeceksin bunun baska aciklamasi yok ... kirk kere yazdim zorbalik yok diye 1-2 curuk elmanin yaptigini CARSI ya mal etmeyin diye siz anlamak istemiyorsaniz kurulacak baska cumle yok madem rahatsizsin onlarin oldugu yere girmeyeceksin ne diyebilirim baska ? bende rahatsizsim sizin asilsiz suclamalarinizdan napim hepinizi hain mi ilan edeyim sizin CARSI ya yaptiginiz gibi ? onlarda benim verdigim parayi verip kombine almis ayakta durup bagirarak mac izliyorlar soz soyleme hakkim yok benim bu durumda bana yada cevremdekilere de zarar vermiyorlar neden karaliyayim ? baska bir grup icin yapin bu karalamayi onlari da korurum 1 dk dusunmem yeter ki suclamalarin asilsiz oldugunu bileyim ... mahallemin insanlari kimi ayakkabicim kimi marketim kimi manav im 7 gun 24 saat yuzyuzeyim tabi ki koruyacam onlari ... hangi stadda olmuyor kotu seyler adam ilk golden sonra kapali alttan sahaya indi kaleci tolga engellemeseydi vah halimize 5000 lira oranin kombinesi dusun napalim simdi CARSI bunlar basimiza ne geliyorsa bunlardan mi geliyor diyelim sizin yaptiginiz gibi ?
Bak o bağırın diyenler oluyor insanları tehdit ettiler gözümün önünde Başakşehirde ama bunu yapan
antipatiydi ama millet seti görünce hemen çarşı damgası yapıştırıyor. Birde hani eşleriyle maça gelemiyoruz
yok insanlar alkol alıp sağa sola saldırıyor diyenler var ya ben onların maça geldiklerine bile inanmıyorum
benim gördüğüm insanlar yanlarında hanımlarla çok rahat geliyor hiç bir rahatsızlık olmadan izleyip gidiyor.
3 yıldır maç kaçırmadım ama bu insanların dediklerine bir kere bile şahit olmadım kaldıki her taraf Beşiktaş taraftarı
öyle bir şey yapacak olan olsa adamı linç ederler o kadar kolaymı sokakta görsem bir Beşiktaşlıya taciz olduğunu
direk dalarım tribündemi yapmayacağız. Sadece uzaktan sallayıp duruyorlar. aslında burdan sallayanların derdi
başka karın ağrıları çarşı malesef. yoksa yok alkolmüş yok eşleriyle maça gelemiyorlarmış hangi dünyada yaşıyoruz
tribünün sokaktan farkı ne tribüne gidemeyenin sokağada çıkmaması lazım. gidin köy içine maç günleri alkolün
dibine vuruluyor öyle böyle içmek değil ama gözleyin bakın tek bir kadına sarkıntılık varmı. tek bir olaya rastlayacakmısınız
genelde içerlere polisde girmez sadece Beşiktaş taraftarı vardır. Ordaki tek hayati tehlike renkli olmaktır.
onun dışında dolaşırken huzuru hissedersin. tabi coşkuyuda insanlar ne kadar meraklı birilerini ırz düşmanı olarak görmeye
bu şekilde konuşanlara tek bir şey söyleyeceğim insanlar karşılarındakini kendi gibi sanırmış. sizde karşınızdakini
kendiniz gibi düşünün

Bu arada çarşının stad açılışıyla passo boykotunun bitmesinide iki yüzlülük olarak görüyorum bununda altını çizeyim.
bunu hiç bir şekilde iyi niyetli bir bakış açısına oturtup bakamıyorum. bu güne kadar boykota saygı duyuyordum hatta katılmadığım halde
destekliyordum. ama bir çuval inciri berbat ettiler. sen Beşiktşın en çok desteğe ihtiyaç duyduğu iki yıl boyunca boykot et
tabi haklı nedenle buna sözüm yok ama stadın açıldığı anda boykotu bitir ne oldu stad açılınca passo kaldırıldımı. çoğunun passosu olduğunuda
tahmin ediyorum bence çok öncede kombinelerini almışlardır. ama keşke şimdi değilde lig başında deselerdi protestomuzu tribünde yapacağız diye
Neyse dediğin gibi içimizde çürük elmalar var ama bunuda temizleyecek gene biziz biri sana leke sürdürüyorsa o lekeyi senin temizlemen gerekiyor.
Sonuçta onun yaptığı senin adını kirletmek.