Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264772 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

o değilde stad'ta çalışma olmuyor mu artık ? Çatı arasında ki boşluklar kapatıldı mı ?

Çevre düzenlemesi devam ediyor mu :)

Stad'ı açtık ancak eksiklerimiz vardı :)

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı ahmetx

Kapasiteyi ahmetx abiyle raichu defalarca  saymış 40.800 civarı dediler ben tamamen buna inanıyorum.Son sıraya koltuk niye eklemiyoruz

zaten açıklanan kapasitenin altında kalmışız 1500 eklesek 42.300 olur
güvenlik nedeniyle zannedersem @Samet_
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı DADAYKARTALI

kaçak girişler çok can sıkıcı sanırım taraftar profili değişmeden her maç binlerce kişi kaçak girmeye devam edecek vodafone arena da onları durduracak bir sistem yok hele ki bu turnike düzeni tam kaçakçıların istediği şey :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Locaya girenler herhangi bir passo kartıyla geçebiliyor mu? Nasıl işliyor bu süreç?
Diyelimki 20 kişilik bir loca aldım, her maç öncesi istediğime dağıtabiliyor muyum? FB passo lu birinede mesela?
bende merak ediyorum onu @sozkul
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

kaçak girişler çok can sıkıcı sanırım taraftar profili değişmeden her maç binlerce kişi kaçak girmeye devam edecek vodafone arena da onları durduracak bir sistem yok hele ki bu turnike düzeni tam kaçakçıların istediği şey :bandit:
Ben zamanla daha profesyonel daha sıkı hale geleceğini düşünüyorum güvenliğin,hatta artırılacağını da

Bu tarz olayları önlemek için ilk kontrol noktasında passo kart geçerliliği değil maç bileti kontrol edilmeli kartlardan
O maçın bileti yoksa adamın kartında,almayacaksın ilk geçisten
Böylece büyük çoğunluğu o noktada elenir
Ama mevcut durumda el terminalleri kartı bile zor okuyor

Çevrimdışı onurturan

Hayir duzelecektir her statta turnike var girebiliyolar mi... vodafone arenada onlari durduracak sistem var onumuzdeki haftalarda gorecegiz..

Çevrimdışı sozkul

Aklıma geldikçe yazıyorum.

Stada girişlerde şu durum da vardı:
Biletinin olduğunu iddia eden insanlar gördüm,geçersiz kart uyarısı aldılar.
Çok paraladılar kendilerini,inanıyorum çoğunun bileti olduğuna o yüzden
Muhakkak kaçak girişler de oldu,bir süre durup izledim.
Güvenlik özellikle takım elbiseli olanlar genel olarak başarılıydı.
Kaçak geçmeye çalışanı,çift turnike yapanı yakasından tutup dışarı attılar.
Ben sistemin daha da oturacağına inanıyorum önümüzdeki sezon.
Başta illaki oluyor aksaklıklar.

Diğer bir konu tribün girişlerinin önüne yığılan insanlar
Sadece taraftar değil polis,güvenlik ne ararsan vardı başta
Bulunduğum bölgeden güvenliğe toplu halde tepki gösterdik birkaç defa
Çekilmek zorunda kaldılar
O yüzden susmayın,tribünü örgütleyip tepki verin
8-10 kişi bağırınca hemen dağılıyorlar

Yerinize oturma hususunda;
Özel güvenliğin "yer yok kafanıza göre oturun" dediğine şahit oldum
"Yok öyle,uyaracaksınız,görevlisiniz" dedim
Turunculular korkuyor arkadaşlar burası açık
O yüzden tavsiyem takım elbiselilere iletin konuyu
Kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar,saniyede gözden kayboluyor problem çıkaran :D

Son olarak kamera sisteminin caydırıcı olabilmesi için kulübün yasaların el verdiği ölçüde kuvvetli yaptırımlar uygulaması gerekir
Kombine iptalinden tutun,kart bloklamaya kadar
Yoksa tel çekelim,ağ gerelim nedir?
Bizim suçumuz ne?! Destekleyenler var burda bile bu tedbirleri

Süs değil kamera sistemi kullan yönetim !!!

barikatın dışından içeri girerken elinde dandik bir aletle kontrol ediyorlar, benim passo yu okumadı alet, akaretlere git dedi adam. çok korktum, yandaki adamın okuyucusunu denedim, oda uğraştı biraz ama sonunda okudu. stat turnikesi anında okudu, o el aletleri dandik, boşuna birsürü insanı akaretlere gönderdiler, birçoğu geri dönememiştir olaylar yüzünden.

Arkadaşlar statdan hiç fotoğraf gelmiyor? Demirlerin arasına birşeyler konuldu mu kale arkalarina? Son membran takıldı mı? Giriş için ekstra önlemler alınıyor mu? Bilen var mı?

Çevrimdışı tangaz

@yigitcan1903 @Fatih @onurturan teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.

yerimdi yurdumdu koltuğumdu konusunda da yorumum şu olacak. 30bin civarı kombine satıldı bu maçtaki olaylar ilk gün sıkıntıları. süreç içerisinde kombine sahipleri komşu edinecek herkes birbirini tanıyacak ve sistem oturacaktır. günlük bilette bir ihtimal ve sadece misafir tribünü biletlerinin satıldığı yerde sadece yerine oturamayanlar olur (derbilerde) o kadar da olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

aynen abi. kendimi bildim bileli aynı adam yapıyor anonsları. kesinlikle iyi birisi bulunmalı.
daha iyileri illa ki vardır ama başkan için anons yapacak birisini bulmak şu anda son iştir heralde.
birisi gidip söylese her işimiz bitti bir anonsçumuz kaldı der muhtemelen.   :lol: :lol:
Kesinlikle, yeni stada layık bir anonsçu lazım.
acil olarak bir anonsçu bulmamız lazım.   :D

Survivordan elenen Mehmet isimli genci ayarlasınlar ,  geleceğin 20 yıllık anonsçumuz olur .

Çevrimdışı sozkul

Ürkütücüydü abi ben 9. siradaydim mactan sonra millet yere bayrak falan attiysa toparlayayim diye(brugge macinda herkes atmusti malum :akuma: ) 25. sıraya kadar ciktim sonra asagi ineyim dedim arkama bi döndüümm ki başım dondu oturdum iki dakka sonra bi sigara ictim bizim siradan mac izlemek cok keyifli ama yukaridan manzara superdi sümela manastiri gibi sonra sıkı sıkı tutunatak indim @tangaz

ikinci katta yukarı çıkmak kolayda, aşağı inmek sıkıntı, çıktım ve yürüyüş yolunda yürüdüm, oradan manzara müthiş, çatı kolanlarını 1 metre daha kısa yapabilirlermiş bence,  60 üzeri kesinlikle üst katı düşünmesin. Neyseki ben üst kat birinci sıradayım, 80 imde bile giderim.. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

ikinci katta yukarı çıkmak kolayda, aşağı inmek sıkıntı, çıktım ve yürüyüş yolunda yürüdüm, oradan manzara müthiş, çatı kolanlarını 1 metre daha kısa yapabilirlermiş bence,  60 üzeri kesinlikle üst katı düşünmesin. Neyseki ben üst kat birinci sıradayım, 80 imde bile giderim.. :evillol: :evillol:

bence en iyi yeri sen kapmışsın. kombine alsaydım eminim üst kat ilk sıra olmasını isterdim. @sozkul abi akıllı adam vesselam  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

Birde basın tribünü ve yandaki tribün arasındaki camlar sıkıntı, zımparalanmış biraz ama yarım metre boyundaki camlar köşeli kesilmiş, yuvarlatıılmamış, çocuklar otomatikman ellerini üzerine koyuyorlar, sonuçda bazı şeyler aceleye gelmiş mecburiyetten. Numaralıda tuvaletler yetersiz.

Çevrimiçi emre_1978

Maçı televizyondan seyredenler akustiği beğenmemiş ama gerçekte iş bambaşka. Oldukça iyi stadın akustiği, İnönü'den çok daha baskılı bir ortam var.
En korktuğum şey sesin boğulmasıydı, öyle bir sıkıntı yok. Gayet net, anlaşılır ve gümbür gümbür ses çıkıyor.

Ses sistemi içeriye ilk girdiğimizde oldukça iyiydi. Sonrasında eski açıktan gelen şikayetle önde duran kolonları kapattılar ve ses boğuk bir hal aldı, anonsların bir kısmı anlaşılmadı. Eski açığa rahatsız edecek derecede ses gittiği için şikayet olmuş diye duydum, o yüzden kapatılmış öndeki kolonlar. Önümüzdeki maça kadar bunun ayarını rahat bir şekilde yaparlar.

Alt kattaki localar iyi ki 3 yıllık satıldı, bu mevcut düzende çoğu kişi seneye yeniletmezdi. Numaralının bir kısmı hariç locaların tamamı maçı ayakta seyretmek zorunda kaldı. Tribünle loca arasında bir sıra boşluk bırakmaları gerekiyordu bana göre, şu anda öndekiler ayakta durunca locadakilerin oturarak sahayı görmesi mümkün olmuyor.

Bu arada, alt kattan bakınca eski açık fotoğraflardaki kadar rahatsız etmedi, kötü durmuyor. Hatta, yeni açık kadar olmasa bile heybetli duruyor  :)

Çarşı konusunda çok fazla genelleme yapılmış, kulaktan kulağa dolaşan şeyler bilgi olarak sunulumuş.
Pasolig protestosunun biçimini ben de yanlış buluyorum, maçlara gelmemek kesinlikle bir protesto biçimi olamaz, taraftar her şartta takımın yanında olur. Bununla beraber, yıllarca otobüslerle Antep’ten Trabzon’a Doğu Avrupa’ya her yere gitmiş insanlara olimpiyat uzak geldi ondan gelmediler maçlara demek çok da mantıklı değil. Protestonun bitiş tarihi manidar diyebilirsiniz ama mahkeme nihai kararı daha yeni verdi. Ayrıca içlerinde uzun süre tribün cezaları alanlar vardı ve hepsi maçlara gelmiyor değildi (bkz Şevşek Ali).

Diğer konularla ilgili de, tribünlerimizde Çarşı’dan çok daha “tehlikeli” gruplar olduğunun farkında olalım, her kötülüğü Çarşı’ya yamamanın alemi yok.

Bence her statta bir tribün ya da en azından bir bölümü ateşli taraftara ait olmalı. Bizde yeni açık üst kat bunun için ideal, sahaya hakimiyeti de gayet iyi.

Bu sezon ve önümüzdeki sezondan iş geçti artık ama sonraki sezon için böyle bir karar alıp bunu duyururlarsa herkes ona göre kombinesini alır ve ne koltuk tartışması yaşanır ne de ayakta durma/oturma/bağırma tartışmaları. Kapalıda da numaralıyla aynı fiyatı ödeyen insanlar aileleriyle maçlara gelebilir, kendi koltuklarında oturur istedikleri zaman da tezahuratlara katılırlar.

İki türlü tarafta da ihtiyacımız var, kimseyi stadın dışına itmeye çalışmaya gerek yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu napoli takımının anonscusu :)

Bayern Münih takımının anonscusu :)

Buda fenerbahçe'nin anonscusu :)

Buda bizim takımın anonscusu :D

Çevrimdışı Oktay

Ben zamanla daha profesyonel daha sıkı hale geleceğini düşünüyorum güvenliğin,hatta artırılacağını da

Bu tarz olayları önlemek için ilk kontrol noktasında passo kart geçerliliği değil maç bileti kontrol edilmeli kartlardan
O maçın bileti yoksa adamın kartında,almayacaksın ilk geçisten
Böylece büyük çoğunluğu o noktada elenir
Ama mevcut durumda el terminalleri kartı bile zor okuyor
kulup sırf bu konuda  kendi profesyonel kadrosunu oluşturması lazım..her turnikeye en az iki tane  yüksek sadakatte işininden taviz vermeyen disiplinli eleman koy kaçak geçişleri sıfıra yakın indirisin.

Çevrimdışı yigitcan1903

kulup sırf bu konuda  kendi profesyonel kadrosunu oluşturması lazım..her turnikeye en az iki tane  yüksek sadakatte işininden taviz vermeyen disiplinli eleman koy kaçak geçişleri sıfıra yakın indirisin.

Dünkü takım elbiseliler tahminim kulübe bağlıydı direk

Çevrimdışı Fatih

Survivordan elenen Mehmet isimli genci ayarlasınlar ,  geleceğin 20 yıllık anonsçumuz olur .
Ooo guru fasulye acun abi biz ingiltere de hep guru fasulye yerig...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı serti67

Bu stat mılat camıa yonetım taraftar karar verıcek ya görmezden gelınıp eskısı gıbı olucak artarak gıdecek bu kotu güruh yada tamamen takıma odaklı sevıyelı güçlü bır sekılde çağa uygun sekılde takımı destekleyıp yanında olucaz buna karar verılecek
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS