Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264760 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı osvaldo nartallo

görebildiğim kadarıyla taraftar bir yandan çarşı'ya karşı mesafeli, bir yandan da eski güzel günlerin hatrına çarşının kendini yenileyerek tribünde yerini almasını istiyor. bunun için bakış açısını değiştirmesini ve içinden çürükleri ayıklamasını bekliyor.
ben de nacizane çarşıdan bunu bekliyorum.
bundan yıllar evvel Q7'yi eleştiren bir yazı yazdığımda forzadan atıldım. aslında forzadan atılmam olgunlaşmaya başladığımın ve takımımız için daha rasyonel düşünmeye başladığımın habercisiydi. onların Q7'de vücuda getirdikleri düşünce aslında eski statüye olan bağlılıklarıydı. Q7'de bunu cisimleştirmişlerdi. yoksa Q7'ye olan bağlılıkları falan değil. Adalı'dan beklentilerinin arka yüzünde de aynı hisler var. çok da kırgın değilim onlara, öyle ya, ya gerçekleri görecekler ya da bayrağı başkalarına teslim etmek onlar için zaruriyet olacaktı.
Bursa maçında ilk sınavlarını verdiler. çok da kötü bir sınav olmadı. bunu hala bir çok soruna sahip olduklarını bilerek söylüyorum.
Bir de biz tabii ki tribündeki çarşıdan bahsediyoruz. yoksa hepimiz biliyoruz; çarşı bir ruhtur ve bedene indirgenemez.
saygılar.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Apocalyptica

biraz yorumları okudumda... mesele çarşı yada başka grup değil. mesele bu gruplar içindeki kan emiciler.

Kapalıda maçlara gitmemeye karar verdiğim gün önümdeki hayvanın gözümün önünde esrarı içip sağa sola saldırdığı gündür.

elinde 24 tane kombinesi olan kapalıdaki adamın onları sattığını gördüğüm gündür.

Ben alenin ayhan abinin hiç bağırın bilmemneler diye küfür ettiğini hiç gormedim. ama şimdi karagümrüğü olsun asyası olsun antipatisi olsun liderlik taslayanların hepsinin ağzı bozuk ahlaki davranışları olmayan sıradan insanlar olduğunu görüyorum...

Bu stad ve önümüzdeki sezon bizim için eşik değeridir. Ya bu insanlardan kurtulacaz (ki yonetime büyük iş düşer) ve zengin bir klubun temellerini atıcaz. yada bu insanların  hüküm sürme isteklerine boyun eyicez  ve nezih insanların kaçtığı klubun taraftar yüzünden cezalar alıp şampiyonluklardan olduğu yıllara geri dönecez.

maç sabahı çok mutluydum taki forumu okuyup olanları duyana kadar... :s20:

Çevrimdışı onuratasayan

Arkadaşlar iyi günler. Yeni fırsat buluyorum yazmak için. Pazartesi maçtaydım gözüme çarpan bazı eksiklikleri paylaşmak istedim. Eski açık üst kattaydım . öncelikle şunu soylıyım skorboardin yanında dikey olarak asılmış olan hoparlörler yüzünden yeni açıktaki skorboardu görmekte oldukça zorlandık. Ben dakikayı ve bursa armasını görüyordum fakat solumdakiler sürekli bana sordular dakikayı. Ayrıca yapılan anonsların hiçbirini anlamadık. Sanırım hoparlorlerin ön yüzü sahaya dönük olduğu içindi. Ayrıca o pisuarlar gerçekten çok kullanissizmis. Bikac ay önce fotolardan gördüğümüzde iyi fikir kırılmaz sağlam filan demistim ama millet birbirinin üstüne sicrata sicrata yapıyor tuvaletini. Hele bi de yanınızdaki itfaiye hortumu gibi tazyikli bırakıyorsa vay halinize. Eve geldigimde üstümde ne varsa makinaya attım. Saat 18.30 gibi kabataşta vapurdan indim hemen içeri girdim ve koltuguma oturdum stadı ve çevresini gezmeye hic uygun bir ortam yoktu stad dışında. Umarım sonraki maçlarda veya müze açılınca her yerini gezmek istiyorum. Su da bir gerçek ki içeri girdigim ilk an gözlerime inanamadım çünkü fotoğraflardaki halinden çok daha muhteşem bir yapı olmuş. Kendimce stada çukur diye lakap taktım. Saha çok derinde ve etrafı uçurumlarla çevrili gibi sanki.tribünlerin bu kadar dik ve yüksek olduğu fotolardan pek belli olmuyordu. Ambians ve akustik muhteşemdi. Alenin üçlüsünde kulaklarıma ağrı girdi ben böyle bir gürültü duymadım daha önce. Umarım seneye şampiyonlar ligi maçı izlemek de nasip olur.

Çevrimdışı panic13

buda benim objektifimden  :photo:

Samet senin fotoda ben de çıkmışım :D @SDemirsoy hem de yüzüm falan komple gözüküyor :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı heart

acil olarak bir anonsçu bulmamız lazım.   :D
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz neden öğrenemiyoruz kapasiteyi? Neden bir açıklama yapılmıyor?
Valla bunu ben de merak ediyorum
Daha düzenleme devam mı ediyor,sezon sonu ekleme mi planlıyolar acaba?
Tff ye 41903 yazdırmaları ve onların bunu kabul etmesi de çok ilginç

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Çevrimdışı maluMechul

Ben Yeni Açık tarafındaydım. Hoparlörlerin neden sadece eski açık tarafında olduğuna takılmıştım ama ses baya iyi geliyordu bizim tarafa. Maçtan sonra numaralının eski açık tarafında olan bir arkadaşım hoparlörlerden çok yüksek ses geldiğini söyledi. Tek tarafta olduğu için sesi diğer tribünlere de ulaştırmak maksatlı ses çok yüksek oluyor galiba. Keşke simetrilerine de konulup sesin daha iyi dağılması sağlansa.

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Forum,

dünden beri hiç yapılmayan bir yorum var ve açıkçası merakım yerli yerinde duruyor. inşaat sürecinde hep üst kat tribün dikliğinden bahsedildi fotolarda oooo olduk falan filan. pekii maçta olanlar üst katta olanlar özellikle yeni açık üst ortada olanlar; sorum özellikle sizlere. üst kat dikliği nasıldı? ürkütücümüydü?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Alperen1903

Bunlar da benden. Üst kat en önden. Tam yerimize oturamasak da 3 sıra kadar yanına oturmayı başardık.
Neymiş, bir grup varmış solda herkesi kaydırmış, mecburen herkes biraz kaymış.
İlk maç diye ses edemedik tabi, kim kime dum duma durumu vardı.

Benim stadla ilgili bir tespitim eski açık tarafının çıkışları çok yetersiz. Yeni açıktaki arkadaşlarım çoktan çıkıp caminin önüne gelmişti, ben hala merdiven iniyordum. İlk maça has bir durum da olabilir tabi bilemiyorum.

Neyse, eğrisiyle doğrusuyla bugünü gördük ya şükürler olsun, emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet senin fotoda ben de çıkmışım :D @SDemirsoy hem de yüzüm falan komple gözüküyor :D
nerdesin abi :D @panic13

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben Yeni Açık tarafındaydım. Hoparlörlerin neden sadece eski açık tarafında olduğuna takılmıştım ama ses baya iyi geliyordu bizim tarafa. Maçtan sonra numaralının eski açık tarafında olan bir arkadaşım hoparlörlerden çok yüksek ses geldiğini söyledi. Tek tarafta olduğu için sesi diğer tribünlere de ulaştırmak maksatlı ses çok yüksek oluyor galiba. Keşke simetrilerine de konulup sesin daha iyi dağılması sağlansa.
Eski açıkta da özellikle anonslarda hiç bir şey anlaşılmıyordu..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı bad75

işi
işin tuhafı biz eski açıkta hiç duyamadık...

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın Forum,

dünden beri hiç yapılmayan bir yorum var ve açıkçası merakım yerli yerinde duruyor. inşaat sürecinde hep üst kat tribün dikliğinden bahsedildi fotolarda oooo olduk falan filan. pekii maçta olanlar üst katta olanlar özellikle yeni açık üst ortada olanlar; sorum özellikle sizlere. üst kat dikliği nasıldı? ürkütücümüydü?
Yeni açık değil ama
Kapalı üst 6.sıra gayet iyiydi
İnşaat halinde yeni açık en üste de çıkmıştım,uçuyor hissi veriyor ürkütücü değil roller coaster gibi  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı doctore

arkadaşlar konuşuldu bitti bırakalım Çarşı yı şunu bunu. hepsi düzelecek. artık değişim başladı. Beşiktaş özüne dönüyor... sağa sola bağırın diye efelenenlerin, kendi renkdaşına salya tükürük küfür edenlerin değil, kravatlı amigoların takımıdır Beşiktaş. biliyorum bazen öyle şeyler yazılıyor ki " söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil " diyor insan. bende tutamıyorum kendimi yazıyorum bir şeyler, ama gördüğüm kadarıyla sürekli tabiri caizse trollük yapan arkadaşlar dadandı foruma. çok fazla polemiğe girmeyelim bence naçizane tavsiyemdir.

maça giden arkadaşlar bol bol foto paylaşırlarsa sevinirim. bakmaya doyamıyoruz resmen :) . birde statta çalışma var mı, eksikler ne alemde bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Fatih

Günaydın Forum,

Efsane
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Yani kapasitemiz 38000 mi?😟

SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayır sadece turnikelerden geçen loca,vip, normal taraftar sayısı (kaçaklar dahil değil ) @omercandas
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sozkul

acil olarak bir anonsçu bulmamız lazım.   :D

Kesinlikle, yeni stada layık bir anonsçu lazım.

Çevrimdışı sozkul

hayır sadece turnikelerden geçen loca,vip, normal taraftar sayısı (kaçaklar dahil değil ) @omercandas

Locaya girenler herhangi bir passo kartıyla geçebiliyor mu? Nasıl işliyor bu süreç?
Diyelimki 20 kişilik bir loca aldım, her maç öncesi istediğime dağıtabiliyor muyum? FB passo lu birinede mesela?

Çevrimdışı selcukarslan

Eski açık üst 420. Blok En üst koltuk. Bence açı müthiş,seyir zevki yüksek, tribün gruplarından uzak ve gayet saygılı ve ateşli abilerim kardeşlerim vardı. İnşallah bozulmaz hep böyle devam eder. İlk maç için görüşlerim :)
Sefa; FEDA diyip vefa gösterenlerin hakkıdır.

Çevrimdışı heart

Kesinlikle, yeni stada layık bir anonsçu lazım.

aynen abi. kendimi bildim bileli aynı adam yapıyor anonsları. kesinlikle iyi birisi bulunmalı.
daha iyileri illa ki vardır ama başkan için anons yapacak birisini bulmak şu anda son iştir heralde.
birisi gidip söylese her işimiz bitti bir anonsçumuz kaldı der muhtemelen.   :lol: :lol:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı onurturan

Günaydın Forum,

Ürkütücüydü abi ben 9. siradaydim mactan sonra millet yere bayrak falan attiysa toparlayayim diye(brugge macinda herkes atmusti malum :akuma: ) 25. sıraya kadar ciktim sonra asagi ineyim dedim arkama bi döndüümm ki başım dondu oturdum iki dakka sonra bi sigara ictim bizim siradan mac izlemek cok keyifli ama yukaridan manzara superdi sümela manastiri gibi sonra sıkı sıkı tutunatak indim @tangaz
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 10:57:26 onurturan ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Aklıma geldikçe yazıyorum.

Stada girişlerde şu durum da vardı:
Biletinin olduğunu iddia eden insanlar gördüm,geçersiz kart uyarısı aldılar.
Çok paraladılar kendilerini,inanıyorum çoğunun bileti olduğuna o yüzden
Muhakkak kaçak girişler de oldu,bir süre durup izledim.
Güvenlik özellikle takım elbiseli olanlar genel olarak başarılıydı.
Kaçak geçmeye çalışanı,çift turnike yapanı yakasından tutup dışarı attılar.
Ben sistemin daha da oturacağına inanıyorum önümüzdeki sezon.
Başta illaki oluyor aksaklıklar.

Diğer bir konu tribün girişlerinin önüne yığılan insanlar
Sadece taraftar değil polis,güvenlik ne ararsan vardı başta
Bulunduğum bölgeden güvenliğe toplu halde tepki gösterdik birkaç defa
Çekilmek zorunda kaldılar
O yüzden susmayın,tribünü örgütleyip tepki verin
8-10 kişi bağırınca hemen dağılıyorlar

Yerinize oturma hususunda;
Özel güvenliğin "yer yok kafanıza göre oturun" dediğine şahit oldum
"Yok öyle,uyaracaksınız,görevlisiniz" dedim
Turunculular korkuyor arkadaşlar burası açık
O yüzden tavsiyem takım elbiselilere iletin konuyu
Kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar,saniyede gözden kayboluyor problem çıkaran :D

Son olarak kamera sisteminin caydırıcı olabilmesi için kulübün yasaların el verdiği ölçüde kuvvetli yaptırımlar uygulaması gerekir
Kombine iptalinden tutun,kart bloklamaya kadar
Yoksa tel çekelim,ağ gerelim nedir?
Bizim suçumuz ne?! Destekleyenler var burda bile bu tedbirleri

Süs değil kamera sistemi kullan yönetim !!!