Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264795 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı remiles

Abicim sergen yalçın neler demiş bak, Pascal nouma ne demis kapalı hakkında bak, tek tek isim mi vereyim gir internete araştır futbolcular neler demiş çarşı hakkında,kapalı hakkında. Ben senin bu ben bilirim havalarına ayarım. Sergen yıllar boyunca Beşiktaş forması giymiş diyor ki takım o kapalıyı görecek çarşıyı görecek diyor sen diyorsun ki orada laylaylom yapıyolar sadece. Koskoca sergene mi inanalım sana mı?

Takımlar seyircisi iyi olunca mı şampiyon oluyor. Dortmund seyircisi, Liverpool seyircisi liglerinın en iyisi kaç senedir şampiyonluk mu yasıyolar? Senin kadro yapılanman iyi değilse, teknik ekibin iyi değilse, her sene teknik adam değiştırıyorsan, antreman metotların iyi değilse nasıl şampiyon olacaksın. Onu bırak geçen sene bu sene yapılan haksız kararları görmüyor musun? Bütün takımlar için durumlar eşit mi sanıyorsun?

Bak çarşıyı da eleştir, tribün gruplarını da eleştir lafım yok ama çıkıp marş söylemekle olmuyor bu işler demen kusura bakma ama çok cahilce. Gel de 60.dakıka da oley çekmek çok saçma eyvallah, ne bileyim çarşının şu bestesi olmasa daha iyi olur de eyvallah veya sahaya atlayanlara laf et eyvallah ama sen komple marşlar çok gereksiz Orada laylaylom yapıyolar sadece diyorsun. Beşiktaşın beğenirsin beğenmezsin en köklü tribün grubunun hepsini genelleyıp laf sokmaya çalışıyorsun. 

Çarşı-kapalı inönünun en önemli itici günüydü diğer tribünler arasında. Aynısını vodafone arenada da yapması lazım eksik yönlerini geliştirip.

benim boğazım maçlardan önce kısılırdı. maç sırasında da kısılan sesim ergen gibi olmasına rağmen çıkıyor mu çıkmıyor mu demeden bağırırdım. geçen aylarda anladım artık desibeli az tezahüratların gereksizliğini. benim dediğim şu, herkesin hep bir ağızdan söylemediği hiçbir tezahürat takımı etkilemez. tribünlerin hep bir ağızdan söylediği tezahüratlar da anlık tepki olan saldır Beşiktaş'ım, burası İnönü buradan çıkış yok gibi şeyler. tribünler arası iletişim hiçbir amigolarda telsiz olmadıkça sağlanamaz. kapalı 1 dakikasını ''yeni açık beyaz deseneee - ooooooo'' olarak geçiriyor sesini duyurabilmek için. o sırada top rakipte ıslıklamamız gerekirken iletişim kopukluğu yapıyoruz. tribünler arası iletişimi kusursuz seviyeye çıkarmadıkça evet, artık bu statta çoğu tezahüratın önemi kalmadı artık. bak çoğu yazıyorum, benim de tüylerimin diken diken olduğu anlar var ama musalla taşına hazırlanmak için 2 dakika maçtan koparsan maç sonunda tüylerin üzüntüden sinirden diken diken olur.

Çevrimdışı semihflz

Alkol konusu çok ince bir çizgi, sorunu yasaklayarak çözmeye çalışmak da doğru değil. Mesela ben maçtan önce kız arkadaşımla üç bira içtim çarşıda, sonra onu eve bırakıp stada geçtim. Doğru düzgün gittim yerimi buldum, bayrağımı düzelttim ki kirlenmesin. Hatta bi ara epey dolaştım baktım nedir ne değildir diye. Hatta ve hatta bi ara @Efe 'yi  gördüm (adam gerçekten sarı saçlı beyler, wow'dan hatırlayanlar olacaktır fotoğraftan, saçlarından farkettim valla :tabe: ) gördüm, gittim, teşekkür ettim emekleri için boş bırakılan membrandan lafladık. Bi ara @Necmi abi'yi gördüm ona da teşekkür ettim, lafladık ayak üstü inanır mısınız gözlerinin içi gülüyordu. Hepimizin yüzü gülüyordu. 41903'ümüzün de. (Bi ara duygulanmış olabilirim öhöm!)

Koltuğumun yanında bir çift vardı hatta, o çocukta içmişti mesela ama adabıyla geldi oturdu selam verdi, tezahüratımızı yaptık maç bitti iyi akşamlar dileyip çıktık. Şimdi asıl mesele içip içip dağıtanlar, milleti rahatsız edip çevreye ve insanlara tehlike oluşturanlar. Onun da yolu güvenlik yahu, neden para alıyorlar, görüldüğü vakit müdahale edilmeli ve stadtan çıkarılmalılar bu kadar basit.

Onun dışında gönlümüz hoş olsun, efendi gibi içelim, kartal gibi ıslıklayalım (kulağım hala çınlıyor!), çocuklarımıza güzel bir Beşiktaşlılık kültürü bırakalım önemli olan bu.

Siyahımız varsa, Beyazımız da var;

Beyazımız varsa, umut da var...

Biz kazanacağız,

Beşiktaş kazanacak!

Çevrimdışı onurturan

:nerd:
:kop:
9 ve 10. sıralara kralı gelse oturamaz.  :lol: şaka bir yana çevremizdeki herkes kombineli ve mükemmel insanlardı. Bloğumuzu şiddetle öneriyorum.
oooooo kardesim hosgeldin yeni acik ustu yedirtmeyiz...  :halay:
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 02:24:55 onurturan ]

Çevrimdışı onurturan

benim boğazım maçlardan önce kısılırdı. maç sırasında da kısılan sesim ergen gibi olmasına rağmen çıkıyor mu çıkmıyor mu demeden bağırırdım. geçen aylarda anladım artık desibeli az tezahüratların gereksizliğini. benim dediğim şu, herkesin hep bir ağızdan söylemediği hiçbir tezahürat takımı etkilemez. tribünlerin hep bir ağızdan söylediği tezahüratlar da anlık tepki olan saldır Beşiktaş'ım, burası İnönü buradan çıkış yok gibi şeyler. tribünler arası iletişim hiçbir amigolarda telsiz olmadıkça sağlanamaz. kapalı 1 dakikasını ''yeni açık beyaz deseneee - ooooooo'' olarak geçiriyor sesini duyurabilmek için. o sırada top rakipte ıslıklamamız gerekirken iletişim kopukluğu yapıyoruz. tribünler arası iletişimi kusursuz seviyeye çıkarmadıkça evet, artık bu statta çoğu tezahüratın önemi kalmadı artık. bak çoğu yazıyorum, benim de tüylerimin diken diken olduğu anlar var ama musalla taşına hazırlanmak için 2 dakika maçtan koparsan maç sonunda tüylerin üzüntüden sinirden diken diken olur.
+1

Çevrimdışı semihflz

Çok mutluyduk dün, gerçekten bir bayramdı. Sorunlar çözülecektir, biz safları sıklaştıralım kafi!

Çevrimdışı srncby1903

Mesele çarşı meselesi değilki insanlar yerlerine oturmayı,görüş açısının bozulmaması,büfe sırasında itiş kakış olmaması,sahaya girilip ceza alınmaması,küfür edilmemesi,bağırın ulan maç seyretmeyemi geldiniz denmemesini istiyor.bunda garip olan ne var.kendi adıma 90 dakika istedikleri marşı söylesinler umrumda değil.söylemeyende söylemez.kapıların kırılması ,başkasının koltuğuna çöreklenilmesi,polisle çatışılıp suçu olmayan insanların cop ve biver gazı yemesini tribün kültürü olarak görenlerle sorunumuz.kargaşa ve kaos ortamı yaratıp rant elde etme amacında olanların bu stadta olmaması lazım.onlar olduğu taktirde bizler olmayacağız.oraya eğlenmeye gidiyoruz para verip sıkıntı çekmeye değil.yoksa oturup evimizdende seyrederiz.

mesele CARSI meselesi birbirimizi kandirmayalim ... mesele bu forumda CARSI hakkinda en ufak bilgisi olmayan insanlarin BESIKTAS maci haricinde semte gelmeyip CARSI hakkinda asilsiz atip tutulmasi ... bir algi yaratilmis yeni stadyum para verdim koltuguma otururum ister bagiririm ister bagirmam tamam kardesim bunlari yapmana CARSI mi engel oluyor ? oturdum koltuguma kapali ust te ayaga kalktim bagirdim yeri geldi sesim gidicek diye sustum yeri yeri geldi oturdum neden bana sizin o bahsettigiz hesapta polisle catisan insanlari rahatsiz eden neden bagirmiyorsun diye bagaran CARSI gelip bana birsey demedi yada etrafimdaki gorebildigim 60 - 70 hatta 100 kisiye birsey demedi ? bunlari yazmamak icin cok sabrettim ama insanlarin HAKKI ni yemeyin tanimadan bilmeden gunah kecisi yaratmayin her ailede her camia da her ulkede kisasi her toplulukda curuk elmalar olabilir ancak istisnalar kaideyi bozmaz ... begenmediniz her firsatta saladiginiz CARSI yuzunden kazanilan maclar saymakla bitmez iddia ediyorum 3-2 iken eski kapali trubun olsaydi takim bu kadar geri cekilmezdi son 10 dk panik icinde oynamaz bizide endiselendirmezdi...

Çevrimdışı emre1

stadla ilgili bilgiler yok mu yahu daha son membran takılmadı sanırım birde kale arkasında tel veya cam olucak mı ki bilgisi olan var mı bu arada stadın içinde de eksikler varmış çevre düzenlemesini saymıyorum bile. bide dün çok dikkat ettim deplasman tribünü bizdeydiya kale arkası tam bir bütün çok dolgun gözüküyordu üstelik numaralıyıda güçlendirdi bütünlük olarak şimdi kayseri maçında gelicek 200 kişi oraya orası sırıtıcak bomboş bütünlük gidicek tüh

Çevrimdışı Özay

mesele CARSI meselesi birbirimizi kandirmayalim ... mesele bu forumda CARSI hakkinda en ufak bilgisi olmayan insanlarin BESIKTAS maci haricinde semte gelmeyip CARSI hakkinda asilsiz atip tutulmasi ... bir algi yaratilmis yeni stadyum para verdim koltuguma otururum ister bagiririm ister bagirmam tamam kardesim bunlari yapmana CARSI mi engel oluyor ? oturdum koltuguma kapali ust te ayaga kalktim bagirdim yeri geldi sesim gidicek diye sustum yeri yeri geldi oturdum neden bana sizin o bahsettigiz hesapta polisle catisan insanlari rahatsiz eden neden bagirmiyorsun diye bagaran CARSI gelip bana birsey demedi yada etrafimdaki gorebildigim 60 - 70 hatta 100 kisiye birsey demedi ? bunlari yazmamak icin cok sabrettim ama insanlarin HAKKI ni yemeyin tanimadan bilmeden gunah kecisi yaratmayin her ailede her camia da her ulkede kisasi her toplulukda curuk elmalar olabilir ancak istisnalar kaideyi bozmaz ... begenmediniz her firsatta saladiginiz CARSI yuzunden kazanilan maclar saymakla bitmez iddia ediyorum 3-2 iken eski kapali trubun olsaydi takim bu kadar geri cekilmezdi son 10 dk panik icinde oynamaz bizide endiselendirmezdi...

Yine dayanaksız tezler ileri sürülmüş. Ben sadece şu kadarını söyleyeyim; 2007'den beridir o tribünlerin laylaylom yaptığı tartışılıyor ve bunun yapıldığı yer de forzabeşiktaş. Bu meseleler yeni değil yılların getirdiği şeyler. Aradan 10 sene geçmiş artık yeni yeni insanlar hassaslaşmaya başladı.

Bu stad yeni bir stad. Nasıl başlanırsa öyle gider, bu yüzden de insanlar olması gerektiği kadar hassas. Fb tribünleri'nde gfb ne ise çarşı da o yolda ilerliyor. Ancak ben bundan döneceklerini düşünüyorum. Onca çürük elmaya rağmen aklı başında insanlar var orada. Bir şekilde güzel bir yön bulacaklardır.

Çevrimdışı srncby1903

Yine dayanaksız tezler ileri sürülmüş. Ben sadece şu kadarını söyleyeyim; 2007'den beridir o tribünlerin laylaylom yaptığı tartışılıyor ve bunun yapıldığı yer de forzabeşiktaş. Bu meseleler yeni değil yılların getirdiği şeyler. Aradan 10 sene geçmiş artık yeni yeni insanlar hassaslaşmaya başladı.

Bu stad yeni bir stad. Nasıl başlanırsa öyle gider, bu yüzden de insanlar olması gerektiği kadar hassas. Fb tribünleri'nde gfb ne ise çarşı da o yolda ilerliyor. Ancak ben bundan döneceklerini düşünüyorum. Onca çürük elmaya rağmen aklı başında insanlar var orada. Bir şekilde güzel bir yön bulacaklardır.

seninle ayni fikirde degilim gfb ile CARSI benzetmesi tamamen gercek disi benzetme ... nasil baslarsa oyle gider ne demek ? benim sahsi fikrim ben stadda koltugumda oturmasamda olur ayakta durmak zorunda kalayim mac izlemek icin problem yok yeter ki BESIKTAS yensin ... beni nasil ikna edeceksin bunun yanlis olduguna ? yuz tanima sistemi kurulmus karti okutuyorsun hd olarak goruluyorsun ekranda kim nasil ve ne sekilde birini rahatsiz ederse yada olay cikarirsa artik belli olabilecek ... burda amac insanlarin rahat mac izlemesi degil ki yada BESIKTAS in maci kazanmasi degik burda bu forumda beni en uzen sey CARSI yi kotu cocuk olarak lanse edilmek istenmesi ... CARSI nin yaptigi hersey dogrudur diye bir kaide yok katilmazsin yanlis buldugun seye olur biter ... yok koltuguma oturtulmadim yok niye bagirmiyorsun diye bana laf soyluyorlar bunlari yapan kisiler CARSI nin resmi temsilcisi mi ? stadda olan her kotu seyi CARSI mi yapiyor ?

Çevrimdışı Kuntz

Son tahlilde Çarşı günah keçisi olmuş. Vurun abalıya.

Çevrimdışı Özay

seninle ayni fikirde degilim gfb ile CARSI benzetmesi tamamen gercek disi benzetme ... nasil baslarsa oyle gider ne demek ? benim sahsi fikrim ben stadda koltugumda oturmasamda olur ayakta durmak zorunda kalayim mac izlemek icin problem yok yeter ki BESIKTAS yensin ... beni nasil ikna edeceksin bunun yanlis olduguna ? yuz tanima sistemi kurulmus karti okutuyorsun hd olarak goruluyorsun ekranda kim nasil ve ne sekilde birini rahatsiz ederse yada olay cikarirsa artik belli olabilecek ... burda amac insanlarin rahat mac izlemesi degil ki yada BESIKTAS in maci kazanmasi degik burda bu forumda beni en uzen sey CARSI yi kotu cocuk olarak lanse edilmek istenmesi ... CARSI nin yaptigi hersey dogrudur diye bir kaide yok katilmazsin yanlis buldugun seye olur biter ... yok koltuguma oturtulmadim yok niye bagirmiyorsun diye bana laf soyluyorlar bunlari yapan kisiler CARSI nin resmi temsilcisi mi ? stadda olan her kotu seyi CARSI mi yapiyor ?

Birincisi burada tartışılan her şey stadyum düzeni ile alakalı şeyler. Stadyumda insanlar sıkıntı yaşamazsa tribünler dolar. Tribünler dolarsa kulüp para kazanır. Kulüp para kazanırsa Beşiktaş sahada kazanır.

İkinci olarak Çarşı'ya mensup birçok kişi bu tribünlerden bolca para kazandı. Burada bile bedava bilet satan elemanlar var.. onların abileri de kombine satıyordu. Bu işleri zaten bilen bilir bilmeyen de resmi dinlemelere takılan konuşmalardan kimin ne olduğunu anlasın.

Olay şurada düğümleniyor, sağlıklı kamuoyu oluşturmak her şeydir. Kulübün daha iyi bir geleceğe sahip olması için temiz insanlar tarafından yönetilmesi gerekiyor. Bunun için de iletişim kanallarını sağlıklı bir şekilde oluşması lazım gelir. Bu meydan senin o çarşı'na kalsaydı ne fikret orman başkan olarak kalabilirdi ne de bu stad yapılabilirdi. Çarşı bir şey yapmıyor diyorsunuz ama çarşı aslında çok şey yapıyor; sadece gücü yetmiyor. Bu yüzden zaten ''biz ne yaptık ki :( ''  muhabbeti çıktı piyasaya.

Kimse artık umursamıyor bu tip şeyleri. Öyle insanların kızlarına küfredip başkan istifa ettirmeler ya da ceplerini parayla doldurup büyük başkan demirören diye bağırtmalar geride kaldı( seba'ya hiç girmedim) Herkes bir birey ve gelecekteki süreçte her şey bu yönde şekillenecek. Kimsenin başında bir çobana ihtiyacı yok. İnsanların anlatmak istedikleri de bundan ibaret.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 04:07:31 Özay ]

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Çevrimdışı srncby1903

Birincisi burada tartışılan her şey stadyum düzeni ile alakalı şeyler. Stadyumda insanlar sıkıntı yaşamazsa tribünler dolar. Tribünler dolarsa kulüp para kazanır. Kulüp para kazanırsa Beşiktaş sahada kazanır.

İkinci olarak Çarşı'ya mensup birçok kişi bu tribünlerden bolca para kazandı. Burada bile bedava bilet satan elemanlar var.. onların abileri de kombine satıyordu. Bu işleri zaten bilen bilir bilmeyen de resmi dinlemelere takılan konuşmalardan kimin ne olduğunu anlasın.

Olay şurada düğümleniyor, sağlıklı kamuoyu oluşturmak her şeydir. Kulübün daha iyi bir geleceğe sahip olması için temiz insanlar tarafından yönetilmesi gerekiyor. Bunun için de iletişim kanallarını sağlıklı bir şekilde oluşması lazım gelir. Bu meydan senin o çarşı'na kalsaydı ne fikret orman başkan olarak kalabilirdi ne de bu stad yapılabilirdi. Çarşı bir şey yapmıyor diyorsunuz ama çarşı aslında çok şey yapıyor; sadece gücü yetmiyor. Bu yüzden zaten ''biz ne yaptık ki :( ''  muhabbeti çıktı piyasaya.

Kimse artık umursamıyor bu tip şeyleri. Öyle insanların kızlarına küfredip başkan istifa ettirmeler ya da ceplerini parayla doldurup büyük başkan demirören diye bağırtmalar geride kaldı( seba'ya hiç girmedim) Herkes bir birey ve gelecekteki süreçte her şey bu yönde şekillenecek. Kimsenin başında bir çobana ihtiyacı yok. İnsanların anlatmak istedikleri de bundan ibaret.

once sen sunu bir kavra guzel kardesim her kulup taraftari icin vardir butun basarilar kupalar taraftar icindir ... sen CARSI dan rahatsizmisin soylediklerinin hic birinin dogru olmamasina ragmen en demokratik sekilde soyluyorum madem rahatsizsin kapali ust ten kombine almayacaksin kapali ustten bilet almayacaksin senin baska bir demokratik hakkin yok ... burada kamaoyu olusturmak mi istiyorsun gercekleri yazarak olustur ... senin takimin 3-1 den sonra yedigi golle 3-1 olmas itibari ile geri cekilmis paniklemisken sende taraftar olarak oturarak yada top rakipteyken isliklayarak yada bosu bosuna her dudukde hakem i ugultuyla sasirtmaya calisarak oyuncunu rahatlatamazsin yapsan bile binde birdir basarili olma sansin ... fikret orman yanlis yapsin protesto edilir birak CARSI yi sen bile  protesto edersin ... bu kulubun yapisi belli taraftar kitlesi belli taraftar kitlesinin maddi gucu belli ... pasoligi prostotesto ettiler mahkeme kaldirmayinca bizde pasoligi alip icerden protosto ederiz dediler senin gibi zihniyet hemen neredeydiniz stad yokken dediniz anlamadan dinlemden oysaki bir cok CARSI grubu eskileri zaten pasoligli ve maca geliyordu ... sen suleyman saba dan nasil bahsedeceksin ? yasin itibari ile suleyman seba donemini konusma sansin zaten sifir ... kimin kizina kufur edildigini gordun gozunle yada eden CARSI grubundanmiyim dedi sana ? kimlerin ceplerini doldurdugunu gordun soyle bizde bilelim ... 2002 den beri bir tane deplasman otobusu vermiyor BESIKTAS yonetimi birak bedava bileti nerden aliyorlarmis otobusleri yada bedava biletleri ? ben gozumle gorduklerimi soyliyim mi sana hemde cok iyi isler yapan suan ki fikret orman doneminde ? elinde sponsor biletleri ile mini eteklerle maca gelen manken kizlari soyliyim mi sana ? napim bende simdi senin gibi hemen fikret orman i mi karaliyim ? ellerinde purolu abiler macla en ufak alakasi yok takim maglup mini etekli kizlar guluyor umurlarinda degil boyle bir BESIKTAS istiyorsun ? boyleydi inonu nun son hali kale arkalari icin birsey diyemem gormedim ...

Çevrimdışı Khry

Herkese Merhabalar;

Öncelikle evimize dönmek çok güzel.Stadın yapımında katkısı olan herkese selamlar.Müsadenizle birkaç kelamım olacak stad ve tribün yapısıyla ilgili.

Çocukluktan beri maçlara aralıksız teyzemle beraber giderim şu zamana kadar da şansıma kötü bir olayla karşılaşmadım umarım karşılaşmam da.Saat 18.30'da g3 kapısından girdik.Polis barikatı sonrası bizim kapıda herhangi bir sıra yoktu çok kolay oldu girmemiz.Aramadan sonra cebimde bir şey ararken bozuk paralarım uçtu.Görevlilerden biri almak yerine şuraya da düştü diye gösterdi, güldük biraz.
Stada girer girmez büyülendim mükemmeldi.Teyzem divan kurulu üyesi 10 Nisan'da ki açılışta yerimize bakmış bulduk hemen.
Blok 119 sıra 14 no 30-31deyiz.Etraf kalabalıktı ama yerimiz boştu kimseyi kaldırmamız gerekmedi.Kombineler satışa çıkar çıkmaz almıştık ama yerimiz çok talihsiz olmuş önümüzde metal bir direk var.Sene başında kombinelerin yerini değiştirme imkanımız olursa değiştirmeye çalışacağız.Değiştirme imkanı konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Bunun yanında bizim blokta genel olarak merdivenlerde ve boşluklarda ayakta duranlar çoktu, beklentimiz zamanla azalıp bitmeleri yönünde.Çevremizde birkaç tane kaçak vardı onlara da insanlar genelde tepki gösterdi ve kaldırdılar.

Atmosfer yuhalama ve ıslık varken çok iyiydi ama eski alışkanlıklara dönünce golü yedik sonrasında da ilk maçın heyecanıyla biraz sıkıntı yaşadık.Ayrıca söylemek istediğim frikiklerde kornelerde ve penaltıda hep oooo sesi yükseldi.Bence bu çok büyük bir yanlış, bu tip durumlarda futbolculara daha sakin bir ortam sunmamız lazım.Tribün liderliği vs bunun gibi kavramlara bu vakte kadar çok kafamı yormadım fakat tribünlerde artık medeniyetsizliğin sona ermesi gerekiyor.İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz.Sahaya girenlere de söylenecek bir şey yok, bundan sonra stadın çevresinde ki alana bile alınmasınlar.

Bir kaç tane de benim çektiğim fotoğraf var.Kendi fotoğrafımızı da gönderiyorum, yakında kombinesi olupta tanışmak isteyenler olursa diye.Bu saatten sonra tüm kavgamız şampiyon olmak için olmalı geri kalan hiçbir şeyin önemi yok.
Sevgiler saygılar.

Çevrimdışı srncby1903

Herkese Merhabalar;

Öncelikle evimize dönmek çok güzel.Stadın yapımında katkısı olan herkese selamlar.Müsadenizle birkaç kelamım olacak stad ve tribün yapısıyla ilgili.

Çocukluktan beri maçlara aralıksız teyzemle beraber giderim şu zamana kadar da şansıma kötü bir olayla karşılaşmadım umarım karşılaşmam da.Saat 18.30'da g3 kapısından girdik.Polis barikatı sonrası bizim kapıda herhangi bir sıra yoktu çok kolay oldu girmemiz.Aramadan sonra cebimde bir şey ararken bozuk paralarım uçtu.Görevlilerden biri almak yerine şuraya da düştü diye gösterdi, güldük biraz.
Stada girer girmez büyülendim mükemmeldi.Teyzem divan kurulu üyesi 10 Nisan'da ki açılışta yerimize bakmış bulduk hemen.
Blok 119 sıra 14 no 30-31deyiz.Etraf kalabalıktı ama yerimiz boştu kimseyi kaldırmamız gerekmedi.Kombineler satışa çıkar çıkmaz almıştık ama yerimiz çok talihsiz olmuş önümüzde metal bir direk var.Sene başında kombinelerin yerini değiştirme imkanımız olursa değiştirmeye çalışacağız.Değiştirme imkanı konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Bunun yanında bizim blokta genel olarak merdivenlerde ve boşluklarda ayakta duranlar çoktu, beklentimiz zamanla azalıp bitmeleri yönünde.Çevremizde birkaç tane kaçak vardı onlara da insanlar genelde tepki gösterdi ve kaldırdılar.

Atmosfer yuhalama ve ıslık varken çok iyiydi ama eski alışkanlıklara dönünce golü yedik sonrasında da ilk maçın heyecanıyla biraz sıkıntı yaşadık.Ayrıca söylemek istediğim frikiklerde kornelerde ve penaltıda hep oooo sesi yükseldi.Bence bu çok büyük bir yanlış, bu tip durumlarda futbolculara daha sakin bir ortam sunmamız lazım.Tribün liderliği vs bunun gibi kavramlara bu vakte kadar çok kafamı yormadım fakat tribünlerde artık medeniyetsizliğin sona ermesi gerekiyor.İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz.Sahaya girenlere de söylenecek bir şey yok, bundan sonra stadın çevresinde ki alana bile alınmasınlar.

Bir kaç tane de benim çektiğim fotoğraf var.Kendi fotoğrafımızı da gönderiyorum, yakında kombinesi olupta tanışmak isteyenler olursa diye.Bu saatten sonra tüm kavgamız şampiyon olmak için olmalı geri kalan hiçbir şeyin önemi yok.
Sevgiler saygılar.

kardesim kesin CARSI dandir o medeniyetsizler zaten CARSI olmasaydi suan puan farki 12 idi en az 4 sampiyonluk da daha fazladan yasamistik ... basimiza ne geldiyse CARSI dan geldi ... (sozum sana degil ironi yapmak istedim buradan tanimadan bilmeden gormeden insanlari karalamak isteyenlere)

Çevrimdışı raichu

Herkese Merhabalar;

Sevgiler saygılar.
:hosgeldin
gece gece pozitif birşey sonunda

Çevrimdışı Sedat.Y

23 Mayıs Midye Bira festivali diye facebookta dolaşıyor. Bir arkadaşım var İzmir'de o davet etmiş. Bende düşünüyordum. Son maç belli olsun hele konuşuruz. Çok sevinirim tanışmaktan. @firewater @tangaz Sedat Abi de gelir

Çok iyi olur.Dediğiniz gibi formalarımızıda giyer tanışmış oluruz.Ben varım @Yunus

Çevrimdışı İhsan

Sembolik bir ceza geliyor sanirim 2.500₺ gibi. Ama kartal ucuruyor diye Benfica'yada kendi federasyonlar tarafindan ceza kesiliyor diye duydum ya da hatirliyorum. Amac taraftari ateslemek oldugu icin kuluplere bu tarz konularda pek fazla ustlerine dusmuyorlar.

Ceza kesiliyorsa, 2500 bile olsa ben karşıyım. 1 Tl bile olsa karşı olurum. Yasak olan birşeyi neden yapalım?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

yok abi senin yanındaymıs 120 alt oluyo bak anılı bul tanış on numara adamdır bu forumda en sevdiğim adamlardandır yaşını 37 yazsa kimse çakmazdı şimdiye kadar emin ol

@gurol_1903 Merhaba
@Anil kadar on numara olmasamda bende 120 blok 22.sıradayım.
Tanışalım  :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Günaydın.
Şeffafı unutma, unutturma  :busted_cop:
 :D  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin arkadaslar, forum biraz karismis.

Carsinin fazla ustune gidilmis. Her toplumun icinde gereksiz insanlar vardir carsi bunlari ayiklayamaz adamlarin orada bir sucu yok. Gencecik bir cocuk adiyamandan geliyor mesela semte gitmemis, besiktas ilcesinde yasamamis sorsan kulup binasinin yerini bilmez ama ben carsiliyim diyor.
Ben buna hem karsiyim hem anliyorum.
Anliyorum cunku carsi bir ruhtur, kimsenin tekelinde degildir
Karsiyim cunku bu insanlar carsi ismine istemeden de olsa zarar veriyorlar.

Bu stad buradaysa ve besiktasin stadiysa carsinin kurucularinin ve carsi grubunun sayesindedir. Bu insanlar bu stadta sabahladi, kapali tribunu renklikere burakmadi, gerekirse "kulak kesti" gerekirse ses tellerini patlatana kadar bagirdi.

Bu carsi disi ve kontrol disi olusan carsi gruplarindan bu tribun abilerimizde memnun degildir.

Lutfen sapla samani karistirmayalim, carsinin hatalari yok mudur, vardir ama yapici elestiriyle destek olalim.

Benim en buyuk ricam carsi grubundan burayi takip ediyorlardir, lutfen arkadaslar "lazio atakta butun tribun laylaylom" olmasin. Diger besiktasli kardeslerimize de saygi duyalim.

Neyse stadyum basligina gelelim,

Calismalar ne safhada arkadaslar, iceriden bilgi geliyor mu yoksa insaat sureci durduruldu mu?

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı RevivaL

Yarın daha mutlu uyanma sebebiyle, Günaydın

Çevrimdışı Fatih

Ceza kesiliyorsa, 2500 bile olsa ben karşıyım. 1 Tl bile olsa karşı olurum. Yasak olan birşeyi neden yapalım?
Farkli sebeplerden dolayi 2500TL'lik cezadan her mac en az 10 tane oduyordur kulup abi.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...