Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264835 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi bu söylediklerinin hepsini düşündüm gözden geçirdim ve hala geçiriyorum tavsiyen için de teşekkürler. bu arada arkadaşım sistemden baktı alt kat komple kombine değil bu 3 maçlık derneklere yerler ayrılmış her bloktan yer varmış 3 maç geçsin seç beğen değiştireyim dedi. bende karar vermeye çalışıyorum aslında aynı blokta yukarlara çıkmakta akıllıca olabilir heryer locaların ekranlarıyla dolu görüntülerin tekrarlarını altlarda seçemiyordum. koltuğun üstüne çıkmadan isterse ayakta izlesin ama koltuğun üzerine çıkmayan insanları arıyorum. uyara uyara bir hale geldim altlarda kavga ediyordum az daha kendime güvenemiyorum sinirli biriyim bir gün bunlarla kavga eder atılırım ben
bulabiliyorsan bizim yanımıza gel ben koltuğa çıkanı görmedim dün hatta ben maçın
yarısını oturarak izledim tv lerde net görünüyor :Dbence görüşte çok iyi demirde çekseler aşağıya
kale bile kapanmıyor @gurol_1903  121 de 20 sıra 18. koltuk benim çevremizde hep bizim ekip

Çevrimiçi COB

neden bütün stad olaymı yapıyor stada gelenleri hatırı sayılır bir kısmı alkol alıp geliyor.
sen sarhoş demiyorsunki içki içen diyorsun arada çok fark var emin ol alkollü olup etrafı rahatsız edeni
anında derdes ediyorlar. maçlara hiç gitmediğin belli iki tane sarhoş olay çıkardı diye sen nerdeyse
içkiyi komple yasaklayacaksın düşüncemin sığ olduğunu düşünmüyorum tam aksine sen olaya çok sığ bakmışsın
alkol tüketen olay çıkartır yok aile gidemiyor geçeceksiniz bunları o alkol sadece maçlarda tüketilmiyor
böyle düşünenin sokağa çıkmaması lazım stadı geçtim stada bile gelmemen lazım çünkü maç günü sadece stadda değil çevresindede oldukça fazla alkollü insan oluyor. sonuçta onların içinden geçip geleceksin. çok iyi biliyorumki burda niyet Beşiktaş falan değil direk
alkole karşı mahalle baskısı yoksa şu son üç yıldır bir kere olimpiyatta tanık oldum o da ilk seneydi alkollü
anında stad dışına aldılar onun dışında alkollü olupta olay çıkartan birini görmedim.
alkole karşı değilim birinin alkol alıp almamış olması kimseyi ilgilendirmez. Bunun lafını etmekte kimsenin
haddine değil alkollü veya değil başkalarını rahatsız edene gerekli işlem yapılır. rahatsız etmedikten sonra
isterse koltuğunda sızıp uyusun kime ne

Bende diyorum ki stadimiz deşarj yeri olmasın,  olmamali. Aşiri dozda içki bence bunu tetikliyor, Buda benim fikrim.

Alkolu tüketebilirsin ama savunman biraz abese iştigal olmuş. Birde bunun için mahalle baskisi demen de ayriyetten talihsiz olmuş.

Çevrimdışı gurol_1903

bulabiliyorsan bizim yanımıza gel ben koltuğa çıkanı görmedim dün hatta ben maçın
yarısını oturarak izledim tv lerde net görünüyor :Dbence görüşte çok iyi demirde çekseler aşağıya
kale bile kapanmıyor @gurol_1903  121 de 20 sıra 18. koltuk benim çevremizde hep bizim ekip
@Necmi kayseri maçında yanınıza uğrarım abi hem bi tanışmış oluruz hemde orayı bir görmüş olurum.

@onurturan taktiğiniz de güzelmiş teklif de güzel düşüneyim bunu ben :) teşekkürler

Çevrimdışı Anıl

@ALI RIZA  selam,
üst katı biraz anlatırmısın? nasıl orda ortam? çar çakal var mı? görüş açısı iyi mi?
alt 120. bloktayım sevmedim buranın insanını da görüş açısını da kombinemin yerini değiştiricem üst katı tavsiye eder misin?
Ben de 120. bloktaydım neyimizi sevmedin abi :iblush: @gurol_1903

Çevrimiçi murat

Foruma bir girdim çarşı aşşa çarşı yukarı bu çarşı neymiş böyle yav ayıp yaptıgınız valla..

Arkadaşlar çArşı yaklasık 5 6 senedir tribünlerden kopuk zaten bunun nedeni mafyaların kabadayıların tribünü ele geçirmek istemesi. İnönün son senelerinde fark etmişsinizdr eski tribün yoktu zaten. Dün gördünüz Alen sahaya indi arkasından birileri koşup şaklabanlık yapmaya çalıştı bu adamlar zamanında kapalı üstü basıp çarşıya saldıranlar, çarşı kendini fest ettiği zaman (...)₂ gibi ortaya çıkıp çarşının A'sı normal olacak türk alfebesine uygun olacakmış vs.. Bu mafya vari kafatascı agalar yüzünden malesef tribün kültürü 2009 dan itibaren yok olmaya başladı ve şuan bitmek üzere. Aramızdan bazıları yorumlarıyla buna yol açmakta.. Arkadaşlar yapmayın etmeyin her ortam çürük elmalar olacaktır bunu ayıklamak gerek çArşı bu tribünlerin canıdır. Umarım ilerleyen zamanlarda tekrar toparlanıp eski tribün kültürünü tekrar yaşarız..

Akustik için daha erken ama bana göre iyi yalnız hayal ettiğim gibi değil malesef. Biraz önce tt arena ve stadımızın youtubede ki videolarını seyrettim tt arenada ses baya bir dağılıyor bizde daha iyi. Ama inönüde ki o tok ve gür sesi alamadım. Akustik için özel çalışmalar oldugunu bildiğim için diğer stadlardan farklı olur diye düşünüyordum şuan için diğerlerinden iyi olsada fark yaratacak derece değil benim için.
Mesele çarşı meselesi değilki insanlar yerlerine oturmayı,görüş açısının bozulmaması,büfe sırasında itiş kakış olmaması,sahaya girilip ceza alınmaması,küfür edilmemesi,bağırın ulan maç seyretmeyemi geldiniz denmemesini istiyor.bunda garip olan ne var.kendi adıma 90 dakika istedikleri marşı söylesinler umrumda değil.söylemeyende söylemez.kapıların kırılması ,başkasının koltuğuna çöreklenilmesi,polisle çatışılıp suçu olmayan insanların cop ve biver gazı yemesini tribün kültürü olarak görenlerle sorunumuz.kargaşa ve kaos ortamı yaratıp rant elde etme amacında olanların bu stadta olmaması lazım.onlar olduğu taktirde bizler olmayacağız.oraya eğlenmeye gidiyoruz para verip sıkıntı çekmeye değil.yoksa oturup evimizdende seyrederiz.

Çevrimdışı gurol_1903

Ben de 120. bloktaydım neyimizi sevmedin abi :iblush: @gurol_1903
üstler güzel sıkıntı altlarda
sen beğendiğine göre eminim biraz yukarlardasın  :tabe:

Çevrimdışı Orhan

Youtube de geri sayim aninda cekilmis video var

Çevrimdışı Anıl

17. sıradayım ben, çevremde kimse çıkmamıştı koltuğa falan :)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı asi_kartal

futbolcular hakemin düdüğünü duyamıyor , ateşini yolla bana söylenirken kayma olmuyor eski açık alttaki adamla yeni açık üstteki adam aynı anda söyleyebiliyor.. akustik süper ötesi abi merak etme  :ok:

Akustik iyi olmasina iyi ama deniZin altinda olmamiz akustik çalışmalar ve akustik icin ozel cati vs. tum etkenleri toplayinca ben daha iyi bekliyordum. Simdi tt arenanin videolarina bakiyrm bizde ses daha net ama fark yaratacak kadar birsey soyleyemiyorum ins yaniliyorumdur. Bunlari taraftar kameralarinin cektigi videolari izleyerek yaziyorum yanlis anlasilmasin kendi dusuncelerimdir belki ben kendi acimdan citayi yuksek tutmus olabilirm :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı onurturan

yok abi senin yanındaymıs 120 alt oluyo bak anılı bul tanış on numara adamdır bu forumda en sevdiğim adamlardandır yaşını 37 yazsa kimse çakmazdı şimdiye kadar emin ol

Çevrimdışı Anıl

Sen değilde kerem olabilir :naughty: :naughty:
:kop: :kop: Kerem abiyle sürekli iletişim halindeydik maç başlayana kadar. Statta değişik bir şey farkeden diğerine haber verdi :evillol:

Çevrimdışı Anıl

yok abi senin yanındaymıs 120 alt oluyo bak anılı bul tanış on numara adamdır bu forumda en sevdiğim adamlardandır yaşını 37 yazsa kimse çakmazdı şimdiye kadar emin ol
:iblush: :iblush:

Çevrimdışı onurturan

Sen değilde kerem olabilir :naughty: :naughty:
Keremin başımızın üstünde yeri var isterse oraya bile çıkabilir :D
Edit: Ben senin oğlan sandım abi pardon kerem abi kimse ondan da özür  :kop:

Çevrimdışı AngryEagle

Mesele çarşı meselesi değilki insanlar yerlerine oturmayı,görüş açısının bozulmaması,büfe sırasında itiş kakış olmaması,sahaya girilip ceza alınmaması,küfür edilmemesi,bağırın ulan maç seyretmeyemi geldiniz denmemesini istiyor.bunda garip olan ne var.kendi adıma 90 dakika istedikleri marşı söylesinler umrumda değil.söylemeyende söylemez.kapıların kırılması ,başkasının koltuğuna çöreklenilmesi,polisle çatışılıp suçu olmayan insanların cop ve biver gazı yemesini tribün kültürü olarak görenlerle sorunumuz.kargaşa ve kaos ortamı yaratıp rant elde etme amacında olanların bu stadta olmaması lazım.onlar olduğu taktirde bizler olmayacağız.oraya eğlenmeye gidiyoruz para verip sıkıntı çekmeye değil.yoksa oturup evimizdende seyrederiz.

+ dün akşam "turist(!)"ler olmasa idi, Q7'ye yapılan müdahalede kart göstermekten çekinen, frikikte rakip yerde kaldı diye atağı kesip hava atışı yapan bu güzide hakemimizle ilgili koro halinde yaratıcı iyi niyet (!) tezahüratları yeri göğü inletirdi.

(Kendi adıma hayret de etmedim değil, bu hakeme küfretmeden bu maçı nasıl bitirdik diye :) )

Hûlasa; turist stada sadece döviz getirmez, aynı zamanda engellediği küfür sayesinde, ödenecek cezayı da cebinizde bırakır :)

Çevrimdışı gurol_1903

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi murat

Keremin başımızın üstünde yeri var isterse oraya bile çıkabilir :D
Edit: Ben senin oğlan sandım abi pardon kerem abi kimse ondan da özür  :kop:
Kerem fırat.inşaat zamanı içeriden foto paylaşan güzel kardeşim.senden ufak :D

Çevrimdışı asi_kartal

O zaman neden bu yazdiklariniz hemen hepsi carsiya mal ediliyor ? Carsi seni koltugundan mi etmis ne yapmis daha bismillah ilk gunden. Disarda ki olaylarda tamamen polisin provekasyonudur carsi 6 6.30 gibi stada dogru gelirken saat 4 den beri izdahamin oldugu bi yerde bariyerleri bahane ederek biber gazi tazikli su ve plastik mermi sikti. Simdi soruyrm taraftara plastik mermi atilacak kadar ne olduda ta meydana kadar geriye cekildi taraftar bu alcakliktr bu besiktasa bir oyundur.. Yazdiklariniza katiliyrm ama her defasinda her seyi carsiya mal edilmesine karisiyim..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı onurturan

Kerem fırat.inşaat zamanı içeriden foto paylaşan güzel kardeşim.senden ufak :D
tanıyom abi keremi ozaman ben mactan önce göremedim ya sizin yanınızda o yüzden o gelmedi sandım bide anıl abi yazınca :D :D anıla herkes abi tabi onu unutmusum ben  :kop:

Çevrimdışı emrecakmak

GoPro videosu çekecekti biri paylaşıldı mı acaba? 10 sayfa tribün tartışma var okunmuyor  mesajlar  :uyucam:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu şekilde var ama şöyle HD yayınlasalar tadından yenmez  :D

Tüyler diken diken muhteşem olmuş :super:

Yalnız yine anladım ki o anonsçunun değişmesi lazım abi ya..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

abi gel bak 410 a gel  bizim orda üç sıra komple tanıştık benim yanımda eşim arkadaşım @Ağaçlı Yol var ailelerle tanıştık kim önce gelirse koltuklara dallama almayacak bilader sen kimsin orası Nayim in yeri falan diyecez çok iyi ortam var bekleriz @gurol_1903 abi  :ok: ama deniz manzaramız yok tabi  :by2:

9 ve 10. sıralara kralı gelse oturamaz.  :lol: şaka bir yana çevremizdeki herkes kombineli ve mükemmel insanlardı. Bloğumuzu şiddetle öneriyorum.