Alkol konusu çok ince bir çizgi, sorunu yasaklayarak çözmeye çalışmak da doğru değil. Mesela ben maçtan önce kız arkadaşımla üç bira içtim çarşıda, sonra onu eve bırakıp stada geçtim. Doğru düzgün gittim yerimi buldum, bayrağımı düzelttim ki kirlenmesin. Hatta bi ara epey dolaştım baktım nedir ne değildir diye. Hatta ve hatta bi ara
@Efe 'yi gördüm (adam gerçekten sarı saçlı beyler, wow'dan hatırlayanlar olacaktır fotoğraftan, saçlarından farkettim valla

) gördüm, gittim, teşekkür ettim emekleri için boş bırakılan membrandan lafladık. Bi ara
@Necmi abi'yi gördüm ona da teşekkür ettim, lafladık ayak üstü inanır mısınız gözlerinin içi gülüyordu. Hepimizin yüzü gülüyordu. 41903'ümüzün de. (Bi ara duygulanmış olabilirim öhöm!)
Koltuğumun yanında bir çift vardı hatta, o çocukta içmişti mesela ama adabıyla geldi oturdu selam verdi, tezahüratımızı yaptık maç bitti iyi akşamlar dileyip çıktık. Şimdi asıl mesele içip içip dağıtanlar, milleti rahatsız edip çevreye ve insanlara tehlike oluşturanlar. Onun da yolu güvenlik yahu, neden para alıyorlar, görüldüğü vakit müdahale edilmeli ve stadtan çıkarılmalılar bu kadar basit.
Onun dışında gönlümüz hoş olsun, efendi gibi içelim, kartal gibi ıslıklayalım (kulağım hala çınlıyor!), çocuklarımıza güzel bir Beşiktaşlılık kültürü bırakalım önemli olan bu.
Siyahımız varsa, Beyazımız da var;
Beyazımız varsa, umut da var...
Biz kazanacağız,
Beşiktaş kazanacak!