Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477387 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı mustafa.kuru

saat 3.32 olmuş. 88 saat kalmış. artık kovboy şapkalıya hakkını teslim etmek gerek yalnız. ağustos 2015 zor demişti çiğ çiğ yemiştik wowda adamı.

Hatırlatma bana wowturkey ve hasır şapkalıyı....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı selocan83

Maç saati hava durumu

Günaydın, hafif yağmurlu olacak diye anlıyorum. Bir de sanırım eski açık tarafına yağmayacak  :lol:

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimiçi murat

Abi Kartal'a 40-50 tl yazarsa Göztepe'ye 100-120 yazması lazım :D 60 lira falan yazıyor Göztepe'den Sabiha Gökçen :)
Anıl necmi abinin verdiği tutarlar doğru.sabiha gökçenden e5 e inmek için çok dolaşıyorsun.göztepe içinse direk tem kullanıldığı için daha yakın oluyor.sana şöyle bir örnek vereyim fii tarihinde karaköyden sabiha gökçen 35tl yazmıştı sabiha gökçenden pendik E5 üzeri dereağzı fenerbahçe kulübüne 30 tl yazdı.van hoijdonk un fenerde oynadığı yıl.sabiha gökçenden pendik 25-30 yazar.

Çevrimdışı Anıl

Anıl necmi abinin verdiği tutarlar doğru.sabiha gökçenden e5 e inmek için çok dolaşıyorsun.göztepe içinse direk tem kullanıldığı için daha yakın oluyor.sana şöyle bir örnek vereyim fii tarihinde karaköyden sabiha gökçen 35tl yazmıştı sabiha gökçenden pendik E5 üzeri dereağzı fenerbahçe kulübüne 30 tl yazdı.van hoijdonk un fenerde oynadığı yıl.sabiha gökçenden pendik 25-30 yazar.
Doğru @MURAT abi :ebebe: Ben bizim kullandığımız yoldan hesap yaptım :iblush:

Çevrimdışı İhsan

ben maca gelmeye korkuyorum yaa bızede vodofone tabelası takacaklar sırtlarımıza dıee  :)

Valla benim göğsümde yazıyor olacak  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

hayır tüm tribün değil, allianz arenaya bakabilirsin.

Benim için fark etmez
22. sıranın görüntüsü kapanmasın yeter  :bandit:
Ama bu file bizim camlara göre çok daha yüksek.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Sabihadan en ekonomik ve hızlı çözüm kadıköye giden belediye otobüsü. Ama transit yazanı. Sadece havaalanı çıkışında birkaç durağa uğruyor ordan otoyola bağlanıp doğru kadıköye iniyor yarım saat kırk dk arssı sürüyor max. Ordan da vapurla beşiktaş yirmi dk. Bir saatte beşiktaştasın bilemedin engeç birbuçuk saat.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı berkayyalcin963

KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı yldrmaydn

umarım benden önce koyan yoktur buranın fotosunu bakmadan yolladım çünkü :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı enemy1903

saat 3.32 olmuş. 88 saat kalmış. artık kovboy şapkalıya hakkını teslim etmek gerek yalnız. ağustos 2015 zor demişti çiğ çiğ yemiştik wowda adamı.

aynen  :lol: kovboy ilk kez haklı çıktı.wow tüm bjkli üyeleri kaybetti,troll doldu ortamı.

Çevrimdışı YunusEmre

ilk sen koydun  :evillol:

Çevrimdışı mmansiz

günaydın arkadaşlar acil yardım rica olunur.

şimdi kendime 3 lü kombine aldım birde yiğenim içinde bugün tekli bilet kovalıcam kendi hesabımda para olduğu için kendi hesabımdan girip tekli bilet alabilirmiyim yiğenim adına ? yoksa yiğenimin hesabıyla mı giriş yapmam lazım.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı gurol_1903

beyler şu deplasman tribünündeki 2500 bilet bugün satışa çıkacak sanıyorum. doğru mudur? ve saat kaçta yayına çıkacak net bilen var mıdır? teşekkürler

Çevrimdışı Erdem Çözer

çok güzel görünüyor  :super:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı YunusEmre