Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tugozcan

Asyakartali gibi bende sabiha gokcene bulabildim bilet. Once pendikte bir arkadasimi ziyarete gidecegim ama kendisi daha once ucakla gitmedigi icin ve istanbulda yeni oldugu icin bilmiyor.

Havaalanindan pendike direk otobus vs var mi? Nasil gidilir? Pendikten besiktasa nasil gidebilirim? :) yine kartaldan metro ile mi gideyim arkadasa onerdiginiz gibi :)

Birde istanbul kart midir neyse yok bende tek binimlik vs yok mu?

Çevrimdışı ZORBEY

az buz değildi dediğin bizim aldığımızın yarısı gerçekten bilmiyorsunuz adamların diyemediğini diyorsunuz farkındamısınız.
şu ana kadar tek bir fenerli yöneticinin ağzından duydunmu kaç para aldıklarını duyamazsın.
eğer bizden fazla alsalardı her allahın günü konuşurlardı göğüs reklamlarına gelince taraftar tıklayacakda onlarda
para kazanacaklar. diğeride göğüs reklamı olarak satılamayan daireleri almış emlakçılığa başlamış
artık neyi anlamıyorsunuz sponsorlar Türk futbolundan çekildi. Düşünün iki renkli takım sponsor bulamıyor iki
yıldır. Ülkerde olmasa fener bulabilecekmi. Bu şartlar altında bile mükemmel sponsorluk anlaşmaları yaptık.
kaldıki bilboartlara reklam vermek istiyorsa ana sponsorumuz elbette birinci öncelik verecek o vermese bir başkası verecek
onlardanda ayriyetten para alıyoruz ve emin ol ikinci bir stad isim hakkı gibi ödeyecekler.
ne tuhaf insanlarsınız adamlar reklam veriyor bize para kazandırıyorlar diye mutlu olmak varken
sürekli gaz çıkartmanın manası ne sırf bilboartlara vereceği reklamın parasını biz bir sezon forma satarak kazanamayız
bu arada fenerin anlaşmasının içinde birde iç reklam haklarıda var yani on sene reklam yapacak ülker ve bundan hiç para kazanamayacaklar.
Böyle bir sponsor bulmuşuz başımızın üstünde taşımamız gerekiyor birde yazın yapacağı konserlerin gelirinide Beşiktaş alacak
karakartal kampanyası 600000 aboneye ulaşmış ortalama 2 lira desek ayda 1.2 M  yılda 14,5 M gelir demektir.
reklam sponsorluk konser toplamında sadece vodafone dan yılda 25 M$ civarı bir katkı sağlayacağız. Böyle sponsor bulunmaz
birde iki senedir yaptığı reklamlar sayesinde kaç çocuk Beşiktaşlı olmuştur. TV de Beşiktaş reklamı görmeden bir gün geçiriyormusun
adamlar bizim piarımızıda mükemmel yapıyorlar reklamlarında bile kendi adlarını öne çıkartmadılar. Hep bizi taşıdılar.
Bir artısı daha var adamlar sponsorluğun kitabını yeniden yazıyor. Renkli taraftarlar hep bunu kıstas alacak bulabileceklermi böyle
sponsor zor forma reklamı bile bulamıyorlar nasıl ezildiklerinin farkında değilmisin biz o tabelaları astıkça bu reklamları tv lerde
çevirdikçe eziliyorlar. kardeşim lobi diyorsunuz ya işte lobi böyle oluşur insanlar güçlü olanı ön planda olanı severler
vodafone da bu işi layıkıyla yapıyor.

abi kitap gibi yazmışssın, okaar keyifle okudum, Evet beşiktaşın şimdiye kadar Olmamış Ama şuanda VAR olan Güçlü Bir Lobisi var. İsim, Reklam, Büyüklük, Para, = En güçlü Lobimiz VODAFONE:)

cevremdeki renkli taraftarlar bile bunu söylüyor
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Necmi

Forum diğer başlıklarla devam edecek ama stadyum bölümü belki 30 -  40 yıl sonrasında yeni kuşaklar yeni stadımız için yeni bir başlık açana kadar tatlı bir sessizliğe bürünecek. O yüzden konu dışı bir taleple konu dışı yapmak istiyorum. Forum yöneticilerimiz İstanbul'dan, Ankara'dan, Bursa'dan, Adana'dan hatta New York^tan  :)
Ben forumu nasıl oluşturduğunuzu merak ediyorum ve çok az bilgiye sahibim. Diğer üyelerimiz de uygun görürse başta @Necmi olmak üzere @ahmetx  , @FARUK  , @Çağrı , @Efe  , @ZEKI  ve diğer adını yazamadığım arkadaşlarımın ve kardeşlerimin hikayelerini okumak isterim. Heee bu başlığa uygun değil derseniz ayrı bir başlıkta okumakta beni mutlu eder . Benden başka merak edenler de fikrini beyan ederse sevinirim
@Hasan Tahsin  :)  uzun bir süreç kısaca anlatayım ne kadar kısa olursa.
daha stada kazma vurulmamıştı yıkılacak olayları vardı stadla ilgili bilgi ararken @Efe nin bir yazısını gördüm.
onu takip edip wow a ulaştım tanışmıyoruz o zaman efeyle bir süre takip ettim sonra üye oldum orda yazmaya
başladım insanlarla sohbetler kurduk ama kimseyi tanımıyordum. İlk @bjk_mabet le tanıştım. Koz yatağı carefourda buluştuk
ikinci @Sezgin Cengiz le tanıştım ilk maça sezginle gittik sonra ilk sene bütün maçlara mabetle birlikte gittim. iki kişiydik
3. tanıştığım kişi @MURAT oldu. bizim ofise geldi öyle tanıştık. wow da renklilerin Beşiktaşlılara tavırları çok çirkindi özellikle gsli adminleri
bir gece Murat abi yer değiştirelim burda olmuyor dedi. DH ye geçelim dedi geçtik o gece bütün forum peşimizden DH ye geldi.
ordada renkli trollerden ve Beşiktaşlı olduklarını sanan müdavimlerden illallah dedik. bir gün @Altuğ  abi biz en iyisi yeni bir forum kuralım dedi.
bu arada Altuğyla birlikte çalışıyoruz. bir günlük çalışmayla bu forumu kurduk. Ertesi gün akşamda açtık o gece 650 kişi buraya DH den geçiş yaptı.
Bu forumda Altuğ un çok büyük emeği var pek ortalıkta görünmez ama nerdeyse 24 saat forumda eli vardır. burda isimlerini çok az duyduğunuz ama forumun demirbaşı olan çok arkadaş var. forumun ana çekirdeğini @ZEKI @MURAT @Efe  @AdemG  @bjk_mabet @Geovani ve unutmayalım forumda
en önemli işleri yapan @ALI RIZA  @Altuğ ilk gruptan olanlar sonra @ahmet türken  @Yunus  @Fatih  @Çağrı @mert_  (kceptel)  @CanEmre @Oktay  @FARUK   @KUMANOVALI  @Yakup 
derken grup büyüdü. Sonra ankara maçları ve ankara tayfasıyla tanışma orda çok değerli dostlar edindik. şu anda forumdan yüz yüze tanıdığım 100 ün üzerinde insan vardır. Pazartesi kaç kişi olur bilmiyorum tanışmak istediğim bir çok arkadaşla tanışma fırsatım olacak yani yola ilk bjk_mabetle çıktık
şimdi buraya kadar geldik. Adını unuttuklarımda olabilir kusura bakmasın çok emek verdiler buraya. ama kabul etmek gerekir en büyük emek Altuğ
bjk_mabet Ali Rıza ve murata aittir. Buranın açılmasına onlar vesile oldu beni fena gaza getirdiler :bandit: bilemiyorum diğer arkadaşlarda yazabilir düşüncelerini.
Ama güzel bir şey ortaya çıkardık diye düşünüyorum kendi adıma çok fazla dost kazandım
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 02:42:17 Necmi ]

Çevrimdışı ahmetozgurak

Hocam sonuna kadar kullanacak elbette hakkı. Sorun biraz bizim yönetimde. Bu kufekılerın üst tarafına konulan vodafone arena yazılarının başında vodafone simgesi sonunda Beşiktaş arması olsaydı çok daha iyi olurdu. Böyle birşeyi vodafone'un sorun yapması gibi birşey söz konusu bile olamaz. Aynı şey çatıda da yapılabilirdi. Bakalım armalar nerelere konacaklar.

Stat da koltukların üzerindeki Beşiktaş yazısı hariç adam akıllı bir tane amblemimiz Beşiktaş yazımız yok millet buna takılıyor.

Şimdi scoreboardların 2 tarafına da vodafone yazmışlar. O sürekli öyle mi olacak bilmiyorum ama öyle olacaksa scoreboardların çerçevesine vodafone reklamları yapıştırmak daha mantıklı olurdu böyle scoreboardların kullanabileceğimiz alanı düşecek.

beyler stadta en az 50 bin tane beşiktaş amblemi var ayrıca tanıtım filminde gösterildiği gibi 2 tarihi kulede de beşiktaş amblemi olacak.
beyler artık şu heykel olayına odaklanalım.deniz tarafına camdan modern çizgilere sahip bi kartal heykelii  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı mellfred

vodofone sadece verdiği mali destekle değil her anlamda yanımızda yer aldı. ismimizle isminin sürekli yanyana yer almasından rahatsız olmadı
beşiktaşlıyı tavlıyım ama diğerlerinden de olmayım diyip kaçak güreşmedi. markaları nedereyse beşiktaşla anılır oldu, ki bizim taraftar sayımız diğerlerinin neredeyse 1/4'i kadar. ülker mesela fenerbahçeye kapalı kapılar altından destek veriyor tek bir işte isimlerini  yanyana göstermezler
vodafone'na ne kadar teveccüh etsek azdır. alnıma yazsınlar boynuma dolasınlar (kaşkollarını) gık etmem

Çevrimdışı Evenf

var zaten köşeler de yapıldı.Sahanın 4 te 3 ün de led olur yedek klübesi tarafında olmaz ki
zaten onlar da bitmek üzere
tamam işte köşelerde bitecegine kale arkalarında bitiyor @raichu
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 03:53:49 Evenf ]

Çevrimiçi Necmi

En iyisi bir başlık oluşturdum Beşiktaş arena ile ilgili anılarımızı orada yazalım kalıcı olsun  :)

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/besiktas-arena-anilar/new/#new

Çevrimdışı Sergenyalcın

Çevrimdışı ozcan7

vodafone reklamları konusunda tek sevmediğim şey 4 köşedeki vodafone arena tabelasında kendi logosunu kullanması.Keşke stad için yapılan logo kullanılsaydı.Onun dışında kendi amblemlerimiz illaki olacaktır.
Ya en güzel günler bizim olacak ya da kimsenin güzel günü olmayacak.

Çevrimdışı mellfred

daha stada kazma vurulmamıştı yıkılacak olayları vardı stadla ilgili bilgi ararken @Efe nin bir yazısını gördüm.
onu takip edip wow a ulaştım tanışmıyoruz o zaman efeyle bir süre takip ettim sonra üye oldum orda yazmaya
başladım insanlarla sohbetler kurduk ama kimseyi tanımıyordum. İlk @bjk_mabet le tanıştım. Koz yatağı carefourda buluştuk
ikinci @Sezgin Cengiz le tanıştım ilk maça sezginle gittik sonra ilk sene bütün maçlara mabetle birlikte gittim. iki kişiydik
3. tanıştığım kişi @MURAT oldu. bizim ofise geldi öyle tanıştık. wow da renklilerin Beşiktaşlılara tavırları çok çirkindi özellikle gsli adminleri
bir gece Murat abi yer değiştirelim burda olmuyor dedi. DH ye geçelim dedi geçtik o gece bütün forum peşimizden DH ye geldi.
ordada renkli trollerden ve Beşiktaşlı olduklarını sanan müdavimlerden illallah dedik. bir gün @Altuğ  abi biz en iyisi yeni bir forum kuralım dedi.
bu arada Altuğyla birlikte çalışıyoruz. bir günlük çalışmayla bu forumu kurduk. Ertesi gün akşamda açtık o gece 650 kişi buraya DH den geçiş yaptı.
Bu forumda Altuğ un çok büyük emeği var pek ortalıkta görünmez ama nerdeyse 24 saat forumda eli vardır. burda isimlerini çok az duyduğunuz ama forumun demirbaşı olan çok arkadaş var. forumun ana çekirdeğini @ZEKI @MURAT @Efe  @AdemG  @bjk_mabet @Geovani ve unutmayalım forumda
en önemli işleri yapan @ALI RIZA  @Altuğ ilk gruptan olanlar sonra @ahmet türken  @Yunus  @Fatih  @Çağrı @mert_  (kceptel)  @CanEmre @Oktay  @FARUK   
derken grup büyüdü. Sonra ankara maçları ve ankara tayfasıyla tanışma orda çok değerli dostlar edindik. şu anda forumdan yüz yüze tanıdığım 100 ün üzerinde insan vardır. Pazartesi kaç kişi olur bilmiyorum tanışmak istediğim bir çok arkadaşla tanışma fırsatım olacak yani yola ilk bjk_mabetle çıktık
şimdi buraya kadar geldik. Adını unuttuklarımda olabilir kusura bakmasın çok emek verdiler buraya. ama kabul etmek gerekir en büyük emek Altuğ
bjk_mabet Ali Rıza ve murata aittir. Buranın açılmasına onlar vesile oldu beni fena gaza getirdiler :bandit: bilemiyorum diğer arkadaşlarda yazabilir düşüncelerini.
Ama güzel bir şey ortaya çıkardık diye düşünüyorum kendi adıma çok fazla dost kazandım
statla ilgili haberleri bende dh'den takip ederdim. acayip paylaşım olurdu. sonra bi duruldu ortalık günler geçti yaprak kıpırdamıyor.  sonra işkillendim var bi şey dedim sordum soruşturdum "onla burdan göçtüler" dediler, nereye dedim bilinmez dediler.
hemen aradım 5 dakkada buldum burayı :D

Çevrimdışı ahmetozgurak

Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimiçi Necmi

vodofone sadece verdiği mali destekle değil her anlamda yanımızda yer aldı. ismimizle isminin sürekli yanyana yer almasından rahatsız olmadı
beşiktaşlıyı tavlıyım ama diğerlerinden de olmayım diyip kaçak güreşmedi. markaları nedereyse beşiktaşla anılır oldu, ki bizim taraftar sayımız diğerlerinin neredeyse 1/4'i kadar. ülker mesela fenerbahçeye kapalı kapılar altından destek veriyor tek bir işte isimlerini  yanyana göstermezler
vodafone'na ne kadar teveccüh etsek azdır. alnıma yazsınlar boynuma dolasınlar (kaşkollarını) gık etmem
ne 1/4 ü aç en basitinden passolig üyeliklerine bak o bile ortalama kıstasdır. kaldıki bizim passo kartımızı
tff olarak çok kişi aldı. bu maçlarda bjk kartlara bilet satıldığı için bjk passolig kartına döndü bilet alanlar.

Çevrimdışı raichu

tamam işte köşelerde bitcegine kale arkalarında bitiyor @raichu
pardon yanlış anlamışım :D köşelere kadar gider orada kalmaz merak etmeyin standardı o zaten

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

Asyakartali gibi bende sabiha gokcene bulabildim bilet. Once pendikte bir arkadasimi ziyarete gidecegim ama kendisi daha once ucakla gitmedigi icin ve istanbulda yeni oldugu icin bilmiyor.

Havaalanindan pendike direk otobus vs var mi? Nasil gidilir? Pendikten besiktasa nasil gidebilirim? :) yine kartaldan metro ile mi gideyim arkadasa onerdiginiz gibi :)

Birde istanbul kart midir neyse yok bende tek binimlik vs yok mu?

tek binimlik var ama sabiha gökcende nereden temin edeceğini bilmiyorum da kart yüklemesi yapabiliyorsun.En kötü otobusun icinde bi yolcudan rica edersin yerine basar, parasını verirsin :) Sabihadan E10 lara binip direk Pendik koprusunde inebilirsin,hatta son duragı kadikoy yanlıs hatırlamıyorsam.Kartal metro ya da normal otobuslerle kadıkoye gecip oradan vapurla Beşiktaş en mantıklısı :)

Çevrimdışı tangaz

en önemli işleri yapan @ALI RIZA  @Altuğ ilk gruptan olanlar sonra @ahmet türken  @Yunus  @Fatih  @Çağrı @mert_  (kceptel)  @CanEmre @Oktay  @FARUK   

o zaman kısaca iyi yapmışsınız deyip kaçı vereyim,  geç oldu. Herkese iyi geceler  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı merttokeer

en önemli işleri yapan @ALI RIZA  @Altuğ ilk gruptan olanlar sonra @ahmet türken  @Yunus  @Fatih  @Çağrı @mert_  (kceptel)  @CanEmre @Oktay  @FARUK   @KUMANOVALI 

Abi ben fazla bişey yazmam ama wow'dan beri peşinizdeyim  :D :D
hepinizden Allah razı olsun bu 3 senelik özlemi sayenizde en az hasarla atlattık

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dörtte biri mi? Yapma gözünü seveyim. Hiç mi taraftar anketi görmedin?

Çevrimdışı tayfunyasar

saat 3.32 olmuş. 88 saat kalmış. artık kovboy şapkalıya hakkını teslim etmek gerek yalnız. ağustos 2015 zor demişti çiğ çiğ yemiştik wowda adamı.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Fikret

istanbul kartı yoksa metroyu nasıl kullanacak :alala: ben olsam kadıköy yerine ayrılık çeşmesinde iner ordan marmarayla üsküdar
yaparım üsküdardanda 5 dakikada kabataş motorla. 5 dakikada bir kalkıyor. ama önce bir şekilde istanbul kart edinmesi gerekir metro kullanmak için
birde havaşın araçları çok dolanıyor diye biliyorum öyle 20 dakikada gelemez kartala ben araçla bile yol açık olduğunda bile 20 dakikada zor gelirim
kaldıki saat 4 den sonra o yol bir saat sürer en az e5 e kadar trafik olmaz ama sonrası kilit olacaktır. Taksi en az 40-50 tl yazar kartala
İstanbul kart tabi aktarmada yapıyor vapurda da ucuz oluyor. Öbür türlü metroda jeton vapurda jeton.

Öğlen 2-3te geliyorsa insin hemen binsin e10 otobüsine birisinden akbil basmasını rica etsin nakit olarak o kişiye 5tl verir.
Kadıköyde iner özel motorlar var beşiktaşa kalkan sanırım 2tl o şekilde olabilir.
Taksi pahalı olur demek istedim bende. Trafik az olan saatte tek araçla kadıköy kolay olur.

Çevrimdışı Fikret

Gece gece aklıma geldi;
Maç gününe özel forma deniyordu. Forma tshirt sızan görsel var mıdır?

Çevrimdışı Evenf

pardon yanlış anlamışım :D köşelere kadar gider orada kalmaz merak etmeyin standardı o zaten
Estagfurullah... :) İnş. bence de gitmeli...

Çevrimdışı kryhrglu

Gece gece aklıma geldi;
Maç gününe özel forma deniyordu. Forma tshirt sızan görsel var mıdır?
Forma çıkmayacak, tshirt çıkacak denmişti.Tshirt buymuş  :D

Çevrimdışı tayfunyasar

Forma çıkmayacak, tshirt çıkacak denmişti.Tshirt buymuş  :D

Forma da var ama gecmisteki efsane formalar serisi. Net bir aciklama yok aslinda o gune ozel forma da cikabilir diye düşünüyorum. Seri numarali vs.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı mylife1903

az buz değildi dediğin bizim aldığımızın yarısı gerçekten bilmiyorsunuz adamların diyemediğini diyorsunuz farkındamısınız.
şu ana kadar tek bir fenerli yöneticinin ağzından duydunmu kaç para aldıklarını duyamazsın.
eğer bizden fazla alsalardı her allahın günü konuşurlardı göğüs reklamlarına gelince taraftar tıklayacakda onlarda
para kazanacaklar. diğeride göğüs reklamı olarak satılamayan daireleri almış emlakçılığa başlamış
artık neyi anlamıyorsunuz sponsorlar Türk futbolundan çekildi. Düşünün iki renkli takım sponsor bulamıyor iki
yıldır. Ülkerde olmasa fener bulabilecekmi. Bu şartlar altında bile mükemmel sponsorluk anlaşmaları yaptık.
kaldıki bilboartlara reklam vermek istiyorsa ana sponsorumuz elbette birinci öncelik verecek o vermese bir başkası verecek
onlardanda ayriyetten para alıyoruz ve emin ol ikinci bir stad isim hakkı gibi ödeyecekler.
ne tuhaf insanlarsınız adamlar reklam veriyor bize para kazandırıyorlar diye mutlu olmak varken
sürekli gaz çıkartmanın manası ne sırf bilboartlara vereceği reklamın parasını biz bir sezon forma satarak kazanamayız
bu arada fenerin anlaşmasının içinde birde iç reklam haklarıda var yani on sene reklam yapacak ülker ve bundan hiç para kazanamayacaklar.
Böyle bir sponsor bulmuşuz başımızın üstünde taşımamız gerekiyor birde yazın yapacağı konserlerin gelirinide Beşiktaş alacak
karakartal kampanyası 600000 aboneye ulaşmış ortalama 2 lira desek ayda 1.2 M  yılda 14,5 M gelir demektir.
reklam sponsorluk konser toplamında sadece vodafone dan yılda 25 M$ civarı bir katkı sağlayacağız. Böyle sponsor bulunmaz
birde iki senedir yaptığı reklamlar sayesinde kaç çocuk Beşiktaşlı olmuştur. TV de Beşiktaş reklamı görmeden bir gün geçiriyormusun
adamlar bizim piarımızıda mükemmel yapıyorlar reklamlarında bile kendi adlarını öne çıkartmadılar. Hep bizi taşıdılar.
Bir artısı daha var adamlar sponsorluğun kitabını yeniden yazıyor. Renkli taraftarlar hep bunu kıstas alacak bulabileceklermi böyle
sponsor zor forma reklamı bile bulamıyorlar nasıl ezildiklerinin farkında değilmisin biz o tabelaları astıkça bu reklamları tv lerde
çevirdikçe eziliyorlar. kardeşim lobi diyorsunuz ya işte lobi böyle oluşur insanlar güçlü olanı ön planda olanı severler
vodafone da bu işi layıkıyla yapıyor.

Besiktas kalibresinde firmalar ile calismanin yan getirileri iste bunlar. Yd zamani sponsorlari hatirlayalim colaturka, fiyapi gibi firmalar. Besiktas buyuk tastir herkes kaldiramaz.

Vodafone a bazi konularda benim de kirginligim var ama adamlar inanilmaz destekliyor hem maddi hem manevi.

Turkiyede olsaydim direk vodafone sim kart alirdim.

Adamlara helal olsun bir hakkim varsa.

Boyle sponsor candir can. Biraz da yatirimlarini korumaya baslasalar daha iyi olur.

Çevrimdışı dj-nitro

tövbeler olsun yani bunun adı sapınlıktır ya fikret orman cb ye sürekli tesekkur etmesının en buyuk sebebı en ufak bı seyde zıırt pırt stadla tehdıt edilmesiydi ya actırmayız yaptırmayız gezi olayları tapeler fıkret orman bunları dınlemedi mi kaldıkı maddi bi yardımıda olmadı devletin izin felan verdi yanş biz yaptık biz aldıgımız formadan aldıgımız kasgolden aldıgımız coca coladan aldıgımız vodafone hattından aldıgımız biletlerden her seyıyle biz yaptık biz...

Günaydin,

Keslikle katiliyorum. Orasi bizim paralarimizla yapildi. Feda dedik yeri geldiginde 1 forma yerine 2 forma aldik. Ben mesafe yüzünden maclara gidemesemde baska türlü maddi manevi destek olmayacalistik. Tapeler ciktiginda ormanin bilmem neyine koyacagiz diyenleride unztmadik. (Hakaret Yasak)₄ yu bir yandan teysüf etsemde biryandanda anliyorum