Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477720 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Aykut60

facebook'da bir sayfada gördüm görselde yazıyor kimin paylaştığı led panelleri sportoto tribüne de yapılsa ya sanki çıplak kalmış gibi görünüyor böyle muhtemelen pilot kameradanda böyle görünecektir
" daha önce paylaşım yapıldıysa kusura bakmayın "

Pilot kameradan böyle gözükeceğini hiç sanmıyorum kardeşim.

Çevrimdışı AngryEagle

Yalnız; malum bir yerde (!) :) gördüm, << Aktif Bank Tribünü | Üst >> şeklinde bir giriş kapı levhası var.
AktifBank tribün isim hakkı için ne zaman nasıl bir anlaşma yaptı ki?

Çevrimdışı Efe

Yalnız; malum bir yerde (!) :) gördüm, << Aktif Bank Tribünü | Üst >> şeklinde bir giriş kapı levhası var.
AktifBank tribün isim hakkı için ne zaman nasıl bir anlaşma yaptı ki?

bize kredi verdi onlar başkan o ara anlaşmıştır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Fırat Günayer'e göre Vodafone Arena'da takım antrenman yapmayacakmıs
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Samet_

Fırat Günayer'e göre Vodafone Arena'da takım antrenman yapmayacakmıs
Hazır olun o zaman yarın antrenman var  :)

Çevrimdışı ozan062

vodafone artık 10 yıl sponsorumuz en az artı bırakalım bence logosu fazlaymış ismi çok yazılmış falan filan stad bizim stad onlarda reklamlarını yapıyor kazandığı paradan bize veriyor karşılıklı çıkar ilişkisi ve bize çok yararı dokunuyor biraz susmamızda fayda var bizim logolarımızda yakında konur stada müze tarafı bilboartlar kaldırılıyormuş yarın amblemleri getirirlerse şaşırmam :icool:

biz başarılar kazanalım bu seneyi olması gerektiği yerde bitirelim zaten bu isimler misimler kimsenin aklına bile gelmez:))

ki bende cok memnunum her reklamlarının sonunda Beşiktaş diyorlar yani öyle karsılık birsey yok.. biz yoksak hersey bir hiç dolayısıyla karsılıklı:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

sizin orda tosun şaban paşa varmış onuda getir  :evillol:
yeter ki sen iste abi yarın ayarlarım bu işi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

eski açıkla yeni açık çevre düzenlemesi perşembe pazarı gibi 36 saatte toparlayabilecekler mi bakalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AngryEagle

bize kredi verdi onlar başkan o ara anlaşmıştır

Numaralı - Üst tribün
5 yıl için 6 Milyon Dolar

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1147547-kartalbank

PassoLig işletmesi için yaptığımız anlaşma paketinin içinde gelmiş gibi duruyor. 26.03.2014 tarihli KAP bildirimindeki rakam da tam bu şekilde, 6 Milyon $ ve sonrasında aktifbank ile bir sponsorluk anlaşması hatırlamıyorum ben.
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 00:21:11 AngryEagle ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı iilkerr

çok konu dışı yaptım bu gün affınıza sığınıyorum :) forumdan kişisel olarak kimseyi görmedim tanımıyorum. maça gelebilirsem maçtan önce 3-4 gibi semtte büyük kartal heykelinin orda şişe xtra içip ağlayan birini görürseniz bilin ki o benim :) yarın bilet için erken kalkmak gerek hepinize Allah rahatlık versin :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Forum diğer başlıklarla devam edecek ama stadyum bölümü belki 30 -  40 yıl sonrasında yeni kuşaklar yeni stadımız için yeni bir başlık açana kadar tatlı bir sessizliğe bürünecek. O yüzden konu dışı bir taleple konu dışı yapmak istiyorum. Forum yöneticilerimiz İstanbul'dan, Ankara'dan, Bursa'dan, Adana'dan hatta New York^tan  :)
Ben forumu nasıl oluşturduğunuzu merak ediyorum ve çok az bilgiye sahibim. Diğer üyelerimiz de uygun görürse başta @Necmi olmak üzere @ahmetx  , @FARUK  , @Çağrı , @Efe  , @ZEKI  ve diğer adını yazamadığım arkadaşlarımın ve kardeşlerimin hikayelerini okumak isterim. Heee bu başlığa uygun değil derseniz ayrı bir başlıkta okumakta beni mutlu eder . Benden başka merak edenler de fikrini beyan ederse sevinirim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fikret

Buna çok güldüm ya :D
köfteci kısmı uydurma gibi. hikayeyi komik hale getirmek için söylenmiş.
Çarşı, Beşiktaş taraftarı istememişti kartalı diye hatırlıyorum ben.

Bırakalım kartallar doğasında yaşasın, yükseklerde uçsun.
Basit bir şova alet olacak diye kafeslerde yaşamasın. :ok:

Çevrimdışı Efe

hava raporları pazartesiyi bulutluya çevirdi nihayet raahatlayabiliriz dam akmayacak  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fikret

Artılarıyla birlikte 145 milyon dolar veren Vodafone a müteşekkir olduğumdan ( Aslında amblem fazlalığıyla kendilerine zarar veriyorlar görüşüne katılıyorum ) amblemleri , logoları rahatsız etmiyor beni. Bemim ve ailemin 2 turkcell hattını Vodafone a taşıdım ve sim kartınızı Vodafone ile değiştirin sms ini bekliyorum ( 3 gün oldu )  :) Tarifem red 5 olmasına rağmen şu paket alımları ile Beşiktaş'ımıza katkı sağlayacağım. Beşiktaş'ımızın arma ve logolarının, Efsanelerimizin , Geçmişimizin stadımızın uygun olan her tarafında layıkıyla yerini alacağına dair inancım tam
İnşallah öyle olur ama yer bırakmadılar her tarafa vodafone.
145m dolar dediğiniz 10 sene ve forması dahil bir anlaşma bütünü.
ülker arena-ttarena anlaşmaları da az buz değildi ama stadı billboarda dönüştürmediler.
Bence vodafone'a tepki iletilmeli. Çevremde birçok kişi çok abarttıklarını düşünüyor. Negatif algı yaratıyor bu. Ayarında reklam yapmak lazım.

Emirates'i açın bakın.
Avrupa'daki stadlardaki reklamların kapladığı yer vs klüp fotoğraf/amblemlerinin kapladığı yeri karşılaştırın bizdeki durum vahim.
Sezon bitsin konuyu deşmeyi düşünüyorum zaten.

Hiç olmasın diyen yok. Abartmasınlar, kantarın topuzunu kaçırmasınlar.
Bende Vodafone'a geçtim ama şimdilerde irrite olmaya başladım değiştiricem bu gidişle.

Çevrimdışı Bekrakn

bi arkadaş bu zemine serilen iplerin ölçümler için olduğunu söylemişti.

tff yetkilileri stada geldi dendi, sonra kaldırıp zemine şekil verip tekrar serdiler. acaba iki gün önce ışıklandırma yeterli değil ayarlayın tekrar ölçeceğiz gibi bir şeyler demiş olabilirler mi? şekil verildikten sonra tekrardan ipleri sermelerinin zeminin şekliyle bir alakası olmadığını anlayabiliriz burdan.

tff'den onay alındı mı yapılan kontrollerden sonra? ordan bir haber gelmedi sanırım. maçın oynanacağı yer hala olimpiyat görünüyor. parçaları kötü sonuç verecek şekilde birleştiriyorum ama bilemedim :D

Çevrimdışı Efe

Numaralı - Üst tribün

PassoLig işletmesi için yaptığımız anlaşma paketinin içinde gelmiş gibi duruyor. 26.03.2014 tarihli KAP bildirimindeki rakam da tam bu şekilde, 6 Milyon $ ve sonrasında aktifbank ile bir sponsorluk anlaşması hatırlamıyorum ben.
olabilir her şekli değerlendirdi başkan parasal konuda artık top takımda şampiyon olup bizi düzlüğe çıkarmaları gerekiyor önümüzdeki 3 hafta çok önemli hale geldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fikret

hava raporları pazartesiyi bulutluya çevirdi nihayet raahatlayabiliriz dam akmayacak  :D
Nasıl yani yağmur yağsa akacak mıydı ki?
Araları yapmadılar mı?

Yağmur olmaması iyi olur hem zemin, hem maç öncesi şenlik için.

Çevrimdışı Fikret

teşekkür ederim.bilgim olması açısından taksi ne kadar tutar? toplam süre ne olur semte varmak için?
bitaksi programı varsa oradan hesaplanır ama az tutmaz.
son derece gereksiz bir harcama olur.
havataş, e-10 gibi otobüsler var. bindiniz mi kartal'a 20dk sürmez zaten. trafik varsa(saat 4 sonrasıysa) kartaldan metro oradan kadıköy'e geçersiniz.

Metronun çıkışında Beşiktaş iskelesi var vapur kalkar her 15 geçe 15 kala. (4.45-5.15-5.45 gibi)
Metrodan çıkıp Kadıköy sahilde yürürseniz Eminönü iskelesini de görürsünüz. Oradan Kabataş kalkar.

Akşam 5'e kadar her yarım saatte bir kalkıyor sanırım. Son 5ten akşam 8'e 20dk'da bir oluyor.

Sabiha-Kartal 20dk.
Kartal-Kadıköy 30dk.
Kadıköy-Kabataş 20dk.

Araç bekleme, vapur bekleme vs süreleri de 20 dk koyalım garanti olsun. 90dk.

Beşiktaş'a vapurla giderseniz orada takılıp Kabataş yönüne stada yürümek daha keyiflidir.

Çevrimiçi Necmi

Numaralı - Üst tribün

hayır kardeşim ilk yaptığımız tribün sponsorluk anlaşması numaralı üst bunuda o zaman söylemiştik.
rakamı tam bilmiyorum ama en iyi tribün anlaşmamız olduğu söyleniyor. isimde yazdırmıyorlar. Para peşin alınmış

Çevrimdışı fevzikececi

Bursa maçının burada oynamasıyla ilgili olarak bir problem çıkacağını düşünmediğimi önden yazayım...

Bugün federasyona yakın bir arkadaşım oradaki yönetici arkadaşıyla görüştü. O tarafta işe %100 bitti gözüyle bakmadıklarını ve hala maçın olimpiyat'ta oynatılacak şekilde planlandığını öğrendi. İhtimal vermiyorum ama sanırım federasyon içinde politik bir çekişme var ve bu stadın açılış maçına da yansıyor.

Bu arada ido Bursa'dan gelip gidecek Beşiktaşlılar için ek sefer düzenledi. İlgilenen arkadaşların bilgisine.

Çevrimdışı yusuf koca

havataş, e-10 gibi otobüsler var. bindiniz mi kartal'a 20dk sürmez zaten. trafik varsa(saat 4 sonrasıysa) kartaldan metro oradan kadıköy'e geçersiniz.

Metronun çıkışında Beşiktaş iskelesi var vapur kalkar her 15 geçe 15 kala. (4.45-5.15-5.45 gibi)
Metrodan çıkıp Kadıköy sahilde yürürseniz Eminönü iskelesini de görürsünüz. Oradan Kabataş kalkar.

Akşam 5'e kadar her yarım saatte bir kalkıyor sanırım. Son 5ten akşam 8'e 20dk'da bir oluyor.

Sabiha-Kartal 20dk.
Kartal-Kadıköy 30dk.
Kadıköy-Kabataş 20dk.

Beşiktaş'a vapurla giderseniz orada takılıp Kabataş yönüne stada yürümek daha keyiflidir.
o otobüsler kadıköyede  gidiyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Sabiha-Kartal 20dk.
Kartal-Kadıköy 30dk.
Kadıköy-Kabataş 20dk.

istanbul kartı yoksa metroyu nasıl kullanacak :alala: ben olsam kadıköy yerine ayrılık çeşmesinde iner ordan marmarayla üsküdar
yaparım üsküdardanda 5 dakikada kabataş motorla. 5 dakikada bir kalkıyor. ama önce bir şekilde istanbul kart edinmesi gerekir metro kullanmak için
birde havaşın araçları çok dolanıyor diye biliyorum öyle 20 dakikada gelemez kartala ben araçla bile yol açık olduğunda bile 20 dakikada zor gelirim
kaldıki saat 4 den sonra o yol bir saat sürer en az e5 e kadar trafik olmaz ama sonrası kilit olacaktır. Taksi en az 40-50 tl yazar kartala