Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5480057 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

File veya tel örgü olmasındansa camı tercih ederim abi @ahmetx
file camdan daha iyi görüş olarak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı empisayn

ne ağ , ne korkuluk ne de cam ! İnönü'de yoktu da her maç atlıyor muydu millet ? ( istisnalar kaideyi bozmaz ) . Size filleri düşünmeyin diye sorsam aklınıza ilk ne gelir ? Aynı mantık bu saçma korkuluk-cam olayında da geçerli . İnsanları müşteri yerine koyuyorsanız onlara müşteri gibi davranın , holigan gibi değil .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

bakalım bir süpriz olacak diyorlardı onunla ilgili olabilir.
umarım olur abi güzel gözükür
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı iilkerr

Maç tam 22:00 da bitse stadtan çıkıp tramvaya binmen 22:20...Aksaray'da tramvaydan inip metroya binmen 23:00.Otogara varışın 23:20.....Stadyumdan taksiyle(15-17 lira)Aksaray metroya gidiş 22:30..Aksaray'dan metroya binip Otogar'a gidiş 23:00 :ok:

stattan çıkışta aksaraya taksiyle gidebilirsem sıkıntı değil. söylemesi ayıp taksi ücretinde değilim derdim trafik. trafik sorun olmazsa direk taksiyle aksaraya gideyim o zaman ...

Çevrimdışı Efe

ne ağ , ne korkuluk ne de cam ! İnönü'de yoktu da her maç atlıyor muydu millet ? ( istisnalar kaideyi bozmaz ) . Size filleri düşünmeyin diye sorsam aklınıza ilk ne gelir ? Aynı mantık bu saçma korkuluk-cam olayında da geçerli . İnsanları müşteri yerine koyuyorsanız onlara müşteri gibi davranın , holigan gibi değil .
kale arkalarında adam atlayacaksa o camın veya telin üzerinden de atlar ne gerek var böyle şeylere güzelim stadı berbat edecekler biz karışmasak şu tel ce cam olayına hiç olmadı o kale arkalarına konsun konmasın demiyorum ama yarı yarıya kısaltılmalı cam  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Hocam cam ve korkuluk konusunda haklısın ama file olması lazım. Tribünleri sahaya çok yakın. Yakın mesafeden çekilmiş sert bir şut ciddi felç eder insanı. Hadi sen ben neyse insanlar bebekleriyle çocuklarıyla gelecekler Allâh korusun öyle bişey olsa kimse bedelini ödeyemez.

Ağ olmalı en iyi çözüm o zaten belli bile olmuyor Konya'nın stadındaki gayet iyi bir çözüm.

Çevrimdışı ozan062

merdivenin altına ışık koyuyorlar aynı adamlar gidip tel örgü yüksek cam tribünlere koyuyorlar ne garip bir çelişki  :bandit:

sorma onuda sonraki mesajlarda gordum acıkcası kafayı yedim:D yani nasıl beni sevindirip oldurmeyi basarıyorlar sonra diyorlar bana eleştiriyorsun cok

abi bunu heryerde yapıyorlar işte tek burda değilki ronaldo deyip serdara terfi ettiğimiz gibi:)) yani her alanda var alısıcaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı serti67

merdivenin altına ışık koyuyorlar aynı adamlar gidip tel örgü yüksek cam tribünlere koyuyorlar ne garip bir çelişki  :bandit:
ıste ınsanlar bu yuzen kızıyor elestırıyor elestırıncede mıllet kızıyor bır yerı super kalıte yapıp daha can alıcı yerı basıt yapınca ne alaka falan oluyoruz burda
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı asyakartalı

arkadaşlar uçağı ancak sabiha gökçene bulabildim.ordan en seri şekilde nasıl gelirim semte?

Çevrimdışı Efe

ıste ınsanlar bu yuzen kızıyor elestırıyor elestırıncede mıllet kızıyor bır yerı super kalıte yapıp daha can alıcı yerı basıt yapınca ne alaka falan oluyoruz burda
tek tel örgü ve cam koyma konusunda bunu yaptılar bunu yapanlar bence başkana sormadan yapıyor sonra tepki gelip baaşkan görüncede değişime gidiliyor twitterdan kale arkasına cam yada tel istemiyoruz diye duyuralım bare hiç koymasınlar boşuna masraf nasıl olsa sökülecek :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

kale arkalarında adam atlayacaksa o camın veya telin üzerinden de atlar ne gerek var böyle şeylere güzelim stadı berbat edecekler biz karışmasak şu tel ce cam olayına hiç olmadı o kale arkalarına konsun konmasın demiyorum ama yarı yarıya kısaltılmalı cam  :)

İşin saçma tarafı şu sahaya atlamak isteyen o camı tırmanır yine atlar o şekilde kimseyi engelleyemezsin.

Hadi insanların güvenliği için olsa o zaman da yeterince alçak sert şutların çoğu kalenin çok üstünden auta çıkıyor.

Olması gereken çözüm beyaz fıle Konya stadındaki gibi gayet belli belirsiz. Beyaz ince file bile olmasın deniyorsa renksiz misinadan sağlam ağ yapılır o hiç belli olmaz.

Ama bu harbiden saçmalık ne tribünleri birbirinden ayıran engeller ne millet stada anlamasın diye konulan engeller insanları daha çok yasak olan şeyi yapmaya sürükler.

Çevrimdışı celiker1

stattan çıkışta aksaraya taksiyle gidebilirsem sıkıntı değil. söylemesi ayıp taksi ücretinde değilim derdim trafik. trafik sorun olmazsa direk taksiyle aksaraya gideyim o zaman ...
Kabataş'a doğru yürüyüp taksi bulabilirsin.O saatte Kabataş'ı geçtikten sonra Aksaray-Otogar yönüne sıfır trafik :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı denizaydogdu

arkadaşlar uçağı ancak sabiha gökçene bulabildim.ordan en seri şekilde nasıl gelirim semte?

havatas ile kadıkoy , oradan vapur ile beşiktas yada kadıkoy uskudar mınubus ordan vapur
Kartal

Çevrimdışı Evenf

Nereye gideceksiin bilmiyorum ama Barbaros Bulvarı ve Gümüşsuyu' nda neredeyse bütün otobüs firmalarının terminali var... Ordan biletini al, servisle onlar seni Alibeyköy terminalinden bindirirler...

Çevrimdışı 38life

Meteoroloji pazartesi yağmurlu diyor Google weather yağmur yok diyor. Bakalım ne olacak.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

tek tel örgü ve cam koyma konusunda bunu yaptılar bunu yapanlar bence başkana sormadan yapıyor sonra tepki gelip baaşkan görüncede değişime gidiliyor twitterdan kale arkasına cam yada tel istemiyoruz diye duyuralım bare hiç koymasınlar boşuna masraf nasıl olsa sökülecek :biggrinking:g
daha kısa ve baglantı yerlerı ınce bır malzeme kullanılsa guzel bır havada katabılırdı bazı konular cok sık olup bazılarına cok basıte kacmıslar ornegın soyunma odası paok tarzı bır sert bır tasarım yakısırdı ve yapılmalıydı bence cokmu zordu yakısmazmıydı
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 22:15:39 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Anıl

Alandan taksiyle Kartal metrosuna gidip metroya binip Kadıköy'e geçebilirsiniz. Kadıköyden de vapurla Beşiktaş :)

Çevrimdışı İhsan

file camdan daha iyi görüş olarak

Yanlız filede bütün tribün etkileniyor, cam da sadece alt sıralar..
Üst taraflarda olduğum için ben camdan dolayı mutluyum :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı asyakartalı

Alandan taksiyle Kartal metrosuna gidip metroya binip Kadıköy'e geçebilirsiniz. Kadıköyden de vapurla Beşiktaş :)
teşekkür ederim.bilgim olması açısından taksi ne kadar tutar? toplam süre ne olur semte varmak için?

Çevrimdışı iilkerr

Nereye gideceksiin bilmiyorum ama Barbaros Bulvarı ve Gümüşsuyu' nda neredeyse bütün otobüs firmalarının terminali var... Ordan biletini al, servisle onlar seni Alibeyköy terminalinden bindirirler...

esenlere gidicem ama Beşiktaş'taki firmalar otobüs saatinden en az 2- 2bucuk saat önce servis kaldırıyor. o gün maç bitimine özel bir şey yaparlar mı bilmiyorum ama servisle gidersem daha zor olacak büyük ihtimal yetişemem. alibeyköy'e gitmiyorum. Konya-Ankara-Karaman-Mersin farketmez özel araçlarıyla gelen arkadaşlar varsa, yakıta ortak olabilirim.

Abiler kusura bakmayin konu disi olacak ama benim maca gitmem buna bagli ben ikinci oncelikten tek bilet alicaktim ama biletler tukendi.Biletler normalde yarin cikiyordu deplasman tribunu biletleri yarin cikarmi bi bilgisi olan lutfen yardim etsin

Çevrimdışı ümer

Ust orta ve alt kisimlarinda cami tutmak sikistirmak icin mandallar var o demirlerde yani cam olacak, bence gayet guzel gorunur...
Pankart asmazlarsa

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

havatas ile kadıkoy , oradan vapur ile beşiktas yada kadıkoy uskudar mınubus ordan vapur
Havataş eskiden direk sabihadan taksime de vardı ben kullanmistim. artık yok mu? Varsa arkadaş onla gelsin

Çevrimdışı Fikret

Havataş eskiden direk sabihadan taksime de vardı ben kullanmistim. artık yok mu? Varsa arkadaş onla gelsin
kadıköy - kabataş vapuru daha hızlı olur daha da keyifli olur.
Hergün geliyorum gümüşsuyuna. En kolay yol bu bence.
Matro marmaray metro da trafikten kaçırıp taksime ualitırır ama havataş falan çok trafik çektirir.