Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479808 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı OrhanAker

Ben bundan istiyodum ama olsun bu da olumlu :evillol:

Oha yani :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Güncel :)
Kale arkaları file olmayacak galiba.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı koray1903

Abi ledlere top çarpınca zarar görecekse top oynanmasın statta  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Ben bundan istiyodum ama olsun bu da olumlu :evillol:

yalnız bu Dallas Cowboys stadyumu da bildiğin mühendislik harikası. muazzam bişey.

keşke bizim olsaydı  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Cidden cam korkuluk falan geliyor galiba ama yüksek gibi ya. Ya da onlara file bağlarlar bilemedim :alala:

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

bugün stada gelen camların olduğunu söyleyen bir arkadaşımız vardı sanırım bu beyaz boruların aralarına cam yerleştirilerek görüş açıklığı sağlanacak yani tam istediğimiz gibi olacak!  :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

toptan bişey olmaz da yağmurda falan ıslanınca birşey olmuyor ona şaşırıyorum ben  :D

Abi şurda gösteriyor adamlar su altında bile çalıştırıyor 5:38 :D

Bu arada LEDlerin çalışma prensibinden de bahsediyor birazcık. Meraklısı varsa;

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Güncel video stat dışında ki basamaklarda da aydınlatma var sanırım

Çevrimdışı asyakartalı

Çevrimdışı tangaz

bakalım o direklerin arasına kırılmaz cam vb mi gelecek yoksa direkt panel çit mi konulacak göreceğiz.  :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Twitter dan anladığıma göre stad içinde birden fazla fast food büfesi var ve en az üçünde çay 3 lira

https://twitter.com/ErayTutuncu/status/718134480310022144
Tek Büyük Beşiktaş

Bütün üyelere selamlar. Uzun süredir severek takip ettiğim foruma, üye olarak ilk mesajım. Seviyeli ve yararlı bir platform umarım bu şekilde devam eder.

Geçmişte bir çok konu hakkında küçük memnuniyetsizlikler, çekinceler oldu stadla ilgili. Vodafone, arma, file, tel örgü vb. gibi. Bunların bazıları anlaşılabilir endişeler olsa da, bir çoğu stad açılışından sonra da, zamanla çözülebileceği için çok takılamaması gerektiğini düşünüyorum. Sadece stadı ve atmosferi  için maçlarını izlediğimiz takımlar vardır. Stad yapısı ve atmosfer öyle billr aura yaratır ki, o stadta oynanan her maç başka gelir göze. Stadımızda bu sınıfta bir mabed oldu bence. Eksiklikle veya gözden kaçanlar zamanla taraftar geri dönüşleriyle yapılacak veya geliştirilecektir.

Önemli olan bu sene şampiyonluğumuzu burada ilan etmek ve geleceğe umutla bakmaktır. Takım,taraftar ve stad bütünleştiği zaman, doğru idare ve yönetimle Beşiktaş şu an Türkiye'de önü en açık takım konumundadır.

Çevrimdışı Sezer94

Ust orta ve alt kisimlarinda cami tutmak sikistirmak icin mandallar var o demirlerde yani cam olacak, bence gayet guzel gorunur...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Keske file olsaydi, camlar görüntüyü cok bozacak. Tvdende kötü gözükecek, yansima oldugu icin o kisimdaki taraftarin gözükmeme ihtimali bile var. Taraftar imkan buldukdukca altlari doldurmamaya calisacak. Bu yapilan stattaki en kötü hamlelerden biri oldu. Trabzonun stadida camla kapli nasil bir görüntü oldugunu oradan bakabilirsiniz. :bandit:

Çevrimiçi Savaş

Direklerde alt orta ve üst taraflarda mandallar var arkadaşlar. Cam olacak.

Çevrimdışı serti67

[/quote

ben kac gun once paylastım basamkları sıkır sıkır ısıklı dıe perıscop paylastım sne nası kacırdın yaa bırde sen yanı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ers1903

Cam olursa orasi boydan boya pankartlar olur ,varmi iddaa ya giren ,yine bir önde oturanlar için sıkıntı olur.

Cam olursa orasi boydan boya pankartlar olur ,varmi iddaa ya giren ,yine bir önde oturanlar için sıkıntı olur.

Ya anlamiyorum, dünyadaki standarti uygula iste niye yeni bir mecaraya giriyorsun. Dünyanin hic bir takimin aklina cam yapma gelmiyormu da file seriyorlar??

Çevrimdışı FARUK

ben kac gun once paylastım basamkları sıkır sıkır ısıklı dıe perıscop paylastım sne nası kacırdın yaa bırde sen yanı
Mesajını hatırladım şimdi ama izleyememiştim sonra da unuttum :)

Çevrimdışı cio

Beyler bak bak anlayamadım yahu,
Şimdi bu zemin kare kare mi olacak, ya da oldu mu anlayamadım  :ebebe:

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

O kale arkasında çatıdan sarkan halat koreografi olabilir mi abi? @ahmetx
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı sallapati

Bütün üyelere selamlar. Uzun süredir severek takip ettiğim foruma, üye olarak ilk mesajım. Seviyeli ve yararlı bir platform umarım bu şekilde devam eder.

Geçmişte bir çok konu hakkında küçük memnuniyetsizlikler, çekinceler oldu stadla ilgili. Vodafone, arma, file, tel örgü vb. gibi. Bunların bazıları anlaşılabilir endişeler olsa da, bir çoğu stad açılışından sonra da, zamanla çözülebileceği için çok takılamaması gerektiğini düşünüyorum. Sadece stadı ve atmosferi  için maçlarını izlediğimiz takımlar vardır. Stad yapısı ve atmosfer öyle billr aura yaratır ki, o stadta oynanan her maç başka gelir göze. Stadımızda bu sınıfta bir mabed oldu bence. Eksiklikle veya gözden kaçanlar zamanla taraftar geri dönüşleriyle yapılacak veya geliştirilecektir.

Önemli olan bu sene şampiyonluğumuzu burada ilan etmek ve geleceğe umutla bakmaktır. Takım,taraftar ve stad bütünleştiği zaman, doğru idare ve yönetimle Beşiktaş şu an Türkiye'de önü en açık takım konumundadır.

hoşgeldin  :ok: güzel dileklerine katılıyoruz

Çevrimdışı Yiğit