Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483584 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

yetişmez ıslanacağız şnşallah maç saati yağmaz  :icool:
O gün yağmur yağmayacak. Bahar havasında geçecekbence öyle hissediyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Dostlar 11 nisan aksami yagis ihtimali %8 hava kapali olacak ama yagmayacak gozukuyor.
accuweather in sastigini gormedim.

Keyfimiz yerine gelsin  :bandit:

Çevrimdışı Efe

delik bölümlere bant çekseler yeter şimdilik dümdüz çek bantı suyu oluklara iletsin öyle yaparlar heralde :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Dostlar 11 nisan aksami yagis ihtimali %8 hava kapali olacak ama yagmayacak gozukuyor.
accuweather in sastigini gormedim.

Keyfimiz yerine gelsin  :bandit:
akşam kolay kolay yağmaz yaz geldi artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı tangaz

@ZEKI hocam senin uye okdugun bi forum vardi ben oraya cok guveniyorum ne diyolar 11 nisan icin bilgin var mi?

@onurturan hava durumunda en güvenilir site www.accuweather.com dur. oraya göre yağmur ihtimali var diyor yağmurlu demiyor sıcaklık min. 12 max. 17 derece işin komik tarafı nisan ayı sonuna kadar yağmur ihtimali olan gün sayısı sadece 3 ve biri de 11 nisan :(
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

Soyunma odası
çok iyi görünüyor ama eklemeler olacaktır maç saatine kadar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arada açılışa Bilic, Milne, Shuster, Del Bosqe geliyorlar. Yaşayan tüm hocalara davetiye gitmiş. Çok güzel düşünce. Umarım ilk maça da kalırlar. Bugün 5 numaralı formaya Gökhan Zan sanan kardeşlerimi okuyuca, güzel bir hatırlatma olacağını düşünüyorum. Gökhan Zan'ı küçümsemek için de söylemiyorum. Beşiktaş'a gelip Antep'te pişip tekrar geri gelmek kolay iş değildi. Eski oyuncuları, 90 ların efsane kadrosunu daha eskileri anlatmak öğretmek lazım.

Çevrimdışı Anıl

Soyunma odası
Dolapların üstünde duvarın boş kısmına futbolcuların resimleri asılırsa çok hoş olur :)

Çevrimdışı tangaz

haklısn tam blgım olmadıgından sordum bana en alt katlara konur gıbı gelmıstı buyuk makıne felan dusunmustum bunlar bıldıgın normel klma ünitesi gibi demekkı baska çözumu yokkkı böyle yaptılar

klimaların dış üniteleri (büyük ya da küçük ölçekli farketmez ki buradakiler büyük kapasiteli makinalar) çok zorunlu haller dışında böyle dışarı konulur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sallapati

Soyunma odasi beni hayal kirikligina ugratti.. Daha guzel bir tasarim bekliyordum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı raichu

Soyunma odası
kaç gündür soyunma odası olmamış diyen o kadar kişi gördüm,ben de sanıyorum ki liselerin soyunma odaları gibi olmuş  :D
ben beğendim eksikleri tamamlanacaktır(arma resim vs.)  :bandit:
ama kartal yuvasındaki yer daha güzel

Çevrimdışı FARUK

Dolapların üstünde duvarın boş kısmına futbolcuların resimleri asılırsa çok hoş olur :)
Dolapların kablo çıkan yerlerine birşeyler olabilir belki

Çevrimdışı onurturan

@onurturan hava durumunda en güvenilir site www.accuweather.com dur. oraya göre yağmur ihtimali var diyor yağmurlu demiyor sıcaklık min. 12 max. 17 derece işin komik tarafı nisan ayı sonuna kadar yağmur ihtimali olan gün sayısı sadece 3 ve biri de 11 nisan :(
şansımiza bakalim ne olacak.. ben macta islanmaktan korkmuyorum ne olabilir ki en fazla.. ama o gun cok planim vardi onlari yapamam eger yagarsa.. sagol bu arada @tangaz abi siteyi hatirladim simdi..

Çevrimdışı tangaz

şansımiza bakalim ne olacak.. ben macta islanmaktan korkmuyorum ne olabilir ki en fazla.. ama o gun cok planim vardi onlari yapamam eger yagarsa.. sagol bu arada @tangaz abi siteyi hatirladim simdi..

rica ederim @onurturan bu arada sorucam sorucam unutuyorum kız mı erkek mi?

Çevrimdışı sallapati

Ahsap ogeler kullansaydi soyunma odalarinda.. Bir de koltuklar duvara birlesik ve daha buyuk olabilirdi... Ama bence bu gecici yapildi..duzeltilecektir.. Portatif yapilmisa benziyor

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/ErayTutuncu/status/717761645754363905

basın ayarı cok gzl ama bizim yaptıgımız marslarda güzel ses cıkmıyor yani söz agırlıklı oldumu yetersiz

ayarlarını yapıcaklardır ama bu bence sürekli kalmıcak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı raichu

Ahsap ogeler kullansaydi soyunma odalarinda.. Bir de koltuklar duvara birlesik ve daha buyuk olabilirdi... Ama bence bu gecici yapildi..duzeltilecektir.. Portatif yapilmisa benziyor

her şeyin son hali için ağustosu bekleyeceğiz herhalde  :bandit:
şampiyon olalım da halledilir bunlar

Çevrimdışı sallapati

Barcelona soyunma odasi cok guzel

Çevrimdışı onurturan

rica ederim @onurturan bu arada sorucam sorucam unutuyorum kız mı erkek mi?
Erkek olacak abi insallah..ama bi skintimiz var bu ara.. oglumun kafasinin icinde bir tane kist gordu doktor..  bu mesaji okuyan butun kardeslerim konu disi ama sizi kendi ailem olarak goruyorum ondan yazmak isyltedim bizim icin dua edebilir mi acaba cok zor gunler geciriyoruz doktor iyilesecek merak etme dedi ama olmuyor iste.. Adi Özgür Kerem olacak arkadaslar isme dua ederseniz cok mutlu olurum.. hepinizden ozur dilerim konu disi icin.. fazla kalabalik yapmayalim mesaji alintilamayin lutfen sizleri seviyorum tekrar ozur dilerim..

Çevrimdışı canergiray77

basın ayarı cok gzl ama bizim yaptıgımız marslarda güzel ses cıkmıyor yani söz agırlıklı oldumu yetersiz

ayarlarını yapıcaklardır ama bu bence sürekli kalmıcak
aynen abi bas sesinden bir uğultu oluşuyor sanki ayarlama yapılır ona club tarzı bas vuruyo şimdilik böyle kalmaz bencede
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı burakkk1903

Bayern munich soyunma odası bu konuyu çokta abartmamak gerek ve daha bizimki bitmedi...
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı tangaz

Erkek olacak abi insallah..ama bi skintimiz var bu ara.. oglumun kafasinin icinde bir tane kist gordu doktor..  bu mesaji okuyan butun kardeslerim konu disi ama sizi kendi ailem olarak goruyorum ondan yazmak isyltedim bizim icin dua edebilir mi acaba cok zor gunler geciriyoruz doktor iyilesecek merak etme dedi ama olmuyor iste.. Adi Özgür Kerem olacak arkadaslar isme dua ederseniz cok mutlu olurum.. hepinizden ozur dilerim konu disi icin.. fazla kalabalik yapmayalim mesaji alintilamayin lutfen sizleri seviyorum tekrar ozur dilerim..

tekrar tebrik ederim yawru kartalı şimdiden öpüyorum. geçmiş olsun Allah Özgür Kereme uzun ve sağlıklı bir ömür bağışlasın ismiyle yaşasın.  ankarada göstermek istersen tanıdığım iyi bir kaç  kadın doğumcu var riskli gebeliklerde iddialı. dilediğin zaman bana özelden ulaşabilirsin.