Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484182 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

@Fikret sayende @FARUK iki ay sonra "güncel" dışında bir şey yazdı.  :kop:

Çevrimdışı Anıl

olacak kaçarı yok  :D
sonraki maça kadar yapıştırırlar herhalde
İnanılır gibi değil o zaman boşuna membran bekledik bu zamana kadar, direk çimi koyup başlasaydık keşke. Yine inşallah yağmaz der gidip ıslanırdık :D

Çevrimdışı ers1903

yetişmez ıslanacağız şnşallah maç saati yağmaz  :icool:

Tam rezillik olur .

Çevrimdışı raichu

Bu ayrıntı unutulmadı değil mi???? :D
aman gözünü seveyim zaten daha arma takılmadı diye isyanda olan arkadaşlar var bide bu çıkarsa eyvah eyvah  :evillol:

Çevrimdışı mrtylvz

ya bırakın artık o yetişirmi bu yetişir mi

stad açılıyor ve maç izlicez buna odaklanın

yağmur yağar membranların arası açık olur ıslanırıza değil o stadda yağmurlu bir günde görmüştüm seni bestesini söylemeye odaklanın bence

Çevrimdışı onurturan

Bu ayrıntı unutulmadı değil mi???? :D
unutma unutturma @idil  :kop:
senin kadar tutarlisini gormedim daha..
spreyle yazi yazarlar yazacak yer yok ustune binip foto cekilirler kirarlar dedi millet hic hevesin kacmadi yillardir helal olsun sana :super:

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

Yağmur girecek kadar açıklık varmı ki?Geçenlerde gece sağnak yağmur yağmıştı.O zaman girmiş mi o aralıklardan yağmur bilen var mı?Direk oluklara düşer gibi yağan yağmur.Rüzgarın etkisiyle filan aradan girende buhar olur trübüne inene kadar :lol:

hay çok yaşa ben yazayım derken sen yazmışsın. :ok:

bu çatıya membranlar döşeneli günler oldu akabinde defalarca yağmur yağdı siz hiç tribünlerde membranlı bölümlerde su sızıntısı vsvs gördünüz mü???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yağmur girecek kadar açıklık varmı ki?Geçenlerde gece sağnak yağmur yağmıştı.O zaman girmiş mi o aralıklardan yağmur bilen var mı?Direk oluklara düşer gibi yağan yağmur.Rüzgarın etkisiyle filan aradan girende buhar olur trübüne inene kadar :lol:

bu çatıya membranlar döşeneli günler oldu akabinde defalarca yağmur yağdı siz hiç tribünlerde membranlı bölümlerde su sızıntısı vsvs gördünüz mü???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı siyah-1903

şu atmosferin tüm stadda olacağı güne atarsa 4 kaldı..

şükür kavuşturana
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı KCKF

Arkadaşlar PASSO sitesinden kontrol ettim,

8-7-6-5-4. kategorilerde biletler bitmiş!

3. kategoride;
118'de 2 adet
124'de 19 adet

2. kategoride;
114'te 7 adet
117'de 70-80 civarı

1. kategoride;
115'te 13 adet
116'da 300-400 adet bilet kalmış.

Bilginize.
KCKF^^<3

Çevrimdışı sado

Başkanım sen misin? :D :D

:halay: :lol: :lol: ahah güldürdün kardesım ama dogru deglmı ıyı reklam yerı bence para alınıyordur  :claps: @Hakan Gülcan
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı sado

onlar alt kısımdaki kulup odaları için takılmış olablilr stadın diğer bölümleri merkezi  soğutma ve ısıtma sistemiyle idare edilecektir klimalar için daha sonra farklı bişeyler düşünülebilir ilk şu 3 maçı bi halledelim bakalım bazı şeyler zaman içinde değiştirilecektir

sanmıyorum @Efe gecici oldugunu baya masraf yapılmıs demır kafesler olmus felan eger merkezı sıstem olmadıysa böyle cıdden cok amatörce olmus gıbı   :alala:

Çevrimdışı Efe

Büyük rezillik olur yalnız
teknik bi olay rezillik olmaz ama hemen yetişrtiriler renkli medyaya onlarda dalga geçer o kadar belki geçici bi çözüm  yaparlar o gün
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

onu bilmiyorumda abi gece drone çekimi vardı hd,çatının üstüne kadar inince boşluklar net belli oluyor sağnak yağmazsa oluklara akar çok ıslanılmaz da yapıştırılacak diye biliyorum ben efe de öyle söylüyor  :)

Çevrimdışı Ensar

arkadaş açılış dediğin güneşli gün de şölen gibi olur yağmurlu hava da açılış nedir ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sado

merkezi soğutma neyle çalışacak? her türlü bir yerlere dış ünite koymak gerekiyordu ve başka uygun bir yer yok gibi ama oranın görüntüsünü önlerine şık bir ızgara falan koyup düzelteceklerdir..

o kadar gürültülü bir ortamda ünitelerin çıkaracağı ses sıkıntı yaratmaz ve vereceği ısı da hemen yükseleceğinden hissedilmez.. tabi dibine gidip durulmazsa :)

haklısn tam blgım olmadıgından sordum bana en alt katlara konur gıbı gelmıstı buyuk makıne felan dusunmustum bunlar bıldıgın normel klma ünitesi gibi demekkı baska çözumu yokkkı böyle yaptılar

Çevrimdışı Efe

arkadaş açılış dediğin güneşli gün de şölen gibi olur yağmurlu hava da açılış nedir ya
belki yağmaz hava raparu yanılıp duruyor yaz yağmuru öğlen yağar akşama durur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KCKF

Nereye çatacağımızı şaşırdık yeminle. Ben ayarladım, yağmur yağmayacak o gün.

Yahu anlamıyorum ki, en keyif aldığım maçlar, yağmurlu bir günde görmüştüm seni'yi söyleyerek, tir tir izlediğim maçlardı. Azıcık keyif alın. Son 5 gün!

Ayrıca o hava dönecektir, o gün yağmur yamayacak!
KCKF^^<3

Çevrimdışı Anıl

teknik bi olay rezillik olmaz ama hemen yetişrtiriler renkli medyaya onlarda dalga geçer o kadar belki geçici bi çözüm  yaparlar o gün
Abi bahsettiğim rezillik o zaten, biz stadı Türkiyede hiçbir statla kıyaslamaya kıyamazken ertesi gün açılışla alakalı kötü şeyler okumak veya duymak istemiyorum. Büyük membranlar biteli kaç hafta oldu hala yapıştırmamış olmaları ayıp resmen. Her şeyiyle kusursuz bir açılış olmalı, açılışa saçma sapan bir şey damga vurmamalı

Çevrimdışı onurturan

@ZEKI hocam senin uye okdugun bi forum vardi ben oraya cok guveniyorum ne diyolar 11 nisan icin bilgin var mi?

Çevrimdışı Ensar

Nereye çatacağımızı şaşırdık yeminle. Ben ayarladım, yağmur yağmayacak o gün.

Yahu anlamıyorum ki, en keyif aldığım maçlar, yağmurlu bir günde görmüştüm seni'yi söyleyerek, tir tir izlediğim maçlardı. Azıcık keyif alın. Son 5 gün!

Ayrıca o hava dönecektir, o gün yağmur yamayacak!
yahu ne çatması tövbe haşa Allahın işine çatacak değilim ama yağmasın şöyle güneşli güzel bir gün olsun istiyorum bunu dile getirdim
inşallah abi ya şöyle keyifli bi gün geçirelim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Abi bahsettiğim rezillik o zaten, biz stadı Türkiyede hiçbir statla kıyaslamaya kıyamazken ertesi gün açılışla alakalı kötü şeyler okumak veya duymak istemiyorum. Büyük membranlar biteli kaç hafta oldu hala yapıştırmamış olmaları ayıp resmen. Her şeyiyle kusursuz bir açılış olmalı, açılışa saçma sapan bir şey damga vurmamalı
ozaman açmayıp bekleyeceksin ha dedin mi olmuyor o iş makina yokmuş işte tek makinalayla belli yerleri bitirebildiler benim içim kimin ne dediğinin hiç önemi yok soracak olanalra cevabım var çünkü yinede yağmur yağsada içeri o kadar su gireceğini düşünmüyorum belki geçici bi çözüm yaparlar
Şampiyon Beşiktaş JK