"Avrupada vodafone ayarı firmalar stad sponsorluklarını elegant yapıyor.
Stadın 4 tarafında kocaman led vodafone arena yazıyor. Yanında kocaman o iprenç logosu."
yazmışsın ben de sana çok daha büyük logo ve yazı kullanan ve stadın dört bir yanına ismini yazan sponsorları örnek vermişim..
şimdi bu 4 tarafa yazma değil çatıya yazma mı mesele oldu? onunla ilgili de bir arkadaş sağ olsun örnekler paylaşmış..
kimse burada kimseye saldırmak için durmuyor ama senin gibi seviyesiz bir üslupla ve herhangi bir bilgiye dayanmayan, uydurma saptamalar da bulunanlara, kulübünü düşünenler cevap veriyor..
Vodafone'un ortağı falan değiliz ama çok değerli bir sponsor, çok zor zamanımızda destek oldular, camiayla çok iyi bütünleştiler ve bugüne kadar görülmemiş şekilde destek verdiler.. Umarım senin gibi bilip bilmeden konuşanlar yüzünden bu güzel birliktelik zarar görmez.. tek derdim budur!
edit: ha bi de hala Avrupa'da böyle değil demişsin.. ya okumuyorsun ya da okuduğunu anlamıyorsun!
Siz neden beni seçtiniz bilmiyorum, son mağlubiyet sinirlerimizi bozdu herhalde ama bir kişi seçip saldırmak çok saçma.
Benim düşüncem bu diyorum. Forum birlikteliğini bozan kişi oluyoruz. Benim gibi düşünen başkaları da var. Sizi alıntılamışlar yada beni. Düzgün tartışsak olmuyor mu?
Benim yazımdan parça alıp oraya cevap verdim ben demek saçma. Arsenal fotoğrafının 6da biri boyutunda emirates yazıyor fotoğrafta. Bizde 4 tarafta vodafone logosu var. vodafone yazısının 5-6 katı Beşiktaşlı oyuncu billboard'u olsa o vodafone'lara laf etmem. Çatıya çift taraflı kocaman yazı olmasa stad çevresinde Beşiktaş olmadan konulan tabelaları anlayacam.
Ama bunların üstüne
Benim değişmesini istediğim şey ilk yazımda da ikincisinde de yazdığım ÇATI.
Çatıda bir tarafta Beşiktaş yazması gerektiğini söylüyorum. Bu vodafone'un da işine gelecek birşeydir.
"Avrupa'da" çatılarda ve de stad çevresinde reklam sayıları/boyutları küçük. Daha elegant oluyor. Emirates dedik işte adamlar Arsenal fotosunun üstüne koymuş demiş ki ben Arsenal sponsoruyum. Vodafone yazan her yerde Beşiktaş olmalı. Doğru reklamcılık budur. 2 tarafa da win-win.
2.5 yıldır stadın yanından geçiyorum haftada en az 3 gün. Vodafone billboardları birkez rahatsız etmedi. Neden çünkü hepsinde ya Beşiktaşlı bir taraftar figürü yada Beşiktaşlı futbolcu vardı. Doğru reklamcılık bu.
Siz hayır diyorsunuz, cahil-bilgisiz-ortadoğulu vs sıfatları sıralıyorsunuz. Helal olsun ne diyeyim.
Benim fikrim bu katılmıyorsanız uzatmayalım da konu kapansın. Yada özelden yazalım.
4 güne stad açılıyor şurada keyif bozmadan gidelim. Kendi düşüncemi yazdım diye bölücü-ortam bozan-pis insan diye nitelemeyin lütfen.
Birbirimizi kırmayalım böyle yazıyla belki yanlış anlaşılıyor belki maçtan dönerken motorda konuşsak bu konuyu tartışacak-gülecektik, siz hadi oradan diyecektiniz konu kapanacaktı, yazıyla olunca belki ters anladık.