Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476203 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı iyimserure

Vodafone Arena 20 Mart 2016
eski açıkta şeffaf membran için file mi var?

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

:D :D :D :D :D çayla mangal eksik  :lol: :lol: :lol: :lol:
Şu görüntüden sonra bizim çimlerde oturmazsa kertenkele arena gibi olursa lafları aklıma geldi :kop:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Yasin A.

yüksek ihtimal son serilen membran'dan kalma o ağ...

Çevrimdışı Serjo

SİS çıldırdı ŞAMPİYONLUK istiyor!
biraz yeşil görelim dedik adamlar neredeyse 50% bitirdi 1 günde  :claps: :claps: :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yasin A.

Başkan dün skorboard'lar geldi demiş diye birşey okumustum ya burada yada baska bir yerde, var mı dogrusu?
şu cihazları da bir görsek artık.

Çevrimdışı Yiğit

Açılışta "Helal olsun SIS'e, helal olsun." diye tezahürat yapılsın.

Çevrimdışı selim

aynen banada öyle geldi. Eski fotolara baktım normalde fileyi uca kadar sermemişler hiç. Bugün bide şeffaf membran gelirse tadından yenmez walla :ishock:

Çevrimdışı underworld

En cok Para Sampiyon olursan alirsin...
Geriye Kalan Ic Saha Maclarinda Vodafone hazir olursa extra bir Güc olur ve bu ufak ayrintilar Sampiyonlugu belirlemek icin yeterli olabilir...
Dün 14 bin seyirci vardi... birde vodafone da 41 bin üstünde seyirci düsün...
bence çok zor iç saha maçları yok.
başakşehire de alıştık gayet iyi gidiyoruz.
normal şartlarda bugun açılsın ama borcun 1.2 milyon TL olduğunu düşününce insan ister istemez farkı düşünüyor

Çevrimdışı ahmet türken

Caps yapıp bizim çim sermeyle bursanın çim sermesini yanyana koyup bursanın çim sermesi çim sermeyse bizimki ne yok bizimki çim sermeyse bursanın çim sermesi nedir diye yapabilecek varmı

Çevrimdışı mülkübey

Sürüngenlerin sahasi nin çim serimi ne komediymiş. Yazık nasıl bir ulkeyiz torpil yapıp işi isbilmezlere veriyoruz sonra da çim 1 aya 2 aya oturur diyoruz. Çimin serildiği zemine bak. Çim imkânı olsa ayaklanıp stadı terkedecek. :)

Bunları  görünce bizim başkana ne kadar tesekkur etsek az.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sahinnd

O degil de dün @Necmi abiye ne icirdiniz hala gelmedi?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Erdem Çözer

beyler herşey iyi güzelde  bize para lazım.
şimdi bu sezon mu açarsak daha çok para kaldırırız yoksa yeni sezonda açarsak mı ?
bana göre yeni sezon açılırsa daha büyük gelir elde ederiz gibime geliyor.

Başkan'ın açıklamalarını takip etsen bu düşüncenin ne kadar yanlış olduğunu bilirdin.. hem UEFA'ya verilen söz hem de Vodafone anlaşması gereği bir an evvel açmamız gerekiyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

Sürüngenlerin sahasi nin çim serimi ne komediymiş. Yazık nasıl bir ulkeyiz torpil yapıp işi isbilmezlere veriyoruz sonra da çim 1 aya 2 aya oturur diyoruz. Çimin serildiği zemine bak. Çim imkânı olsa ayaklanıp stadı terkedecek. :)

Bunları  görünce bizim başkana ne kadar tesekkur etsek az.

O sahanın açılışına kendilerini sıfırdan alıp şampiyon yapan Ertuğrul sağlam gibi kulüplerinin belki en büyük efsanesini çağırmadılar ya bundan büyük skandal yok bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

adamlar sanki bahçeye çim döşüyorlar :D

yalnız güzel çimmiş tam piknik yapmalık :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ardozo

Günaydın arkadaşlar, yaklaşık 2 senedir forumu takip ediyordum, kayıt olmak bugüne kısmetmiş :)

#BuSeneOSene

yalnız güzel çimmiş tam piknik yapmalık :D

Bir tane daha bunlar yine fena sayılmaz ama çim kağıt gibi yırtıldı yırtılacak :D  :evillol:

Çevrimdışı drmmm

Çevrimdışı Batu K.çetin

okuyarak geldiğim için gece enüst sıraya nasıl koltuk olabilir düşünceleri vardı.bence de resimdeki gibi olursa hem güzel olur hem de kapasitemiz 1300 civarında artmış olur.
çim için de 10 tır yarın stada gelecek diye bilgi vardı yani ancak salıya kadar biter...

edit:koltuk rengi ve tipi tabii ki bizimkiler gibi olacktır..
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 12:37:44 Batu K.çetin ]

okuyarak geldiğim için gece enüst sıraya nasıl koltuk olabilir düşünceleri vardı.bence de resimdeki gibi olursa hem güzel olur hem de kapasitemiz 1300 civarında artmış olur.
çim için de 10 tır yarın stada gelecek diye bilgi vardı yani ancak salıya kadar biter...

gecede çim geldi diye biliyorum :)

Çevrimdışı klaus

arkadaşlar taç çizgisi nerede olacak ???
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı cadavra

17 sıra tamam.. Harika gidiyor ..  kaynak : http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/vodafone-arenada-cati-tamam-cimlerSXGLQ20343SXQ?sira=6
Cimde mi 42 sira acaba :D :D eski aciga cim sermisler rahatladim sorun yok demek ki.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Artık merak etmemiz gereken son 3 konu kaldı. 1.si Şeffaf Membran. 2.si Skorbord. 3.sü ve benim en çok merak ettiğim Yedek Kulübeleri.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK