Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473507 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ekesicil

Zemin biraz altta mi kalmis? Ilk cizimlerde zemin ilk siradan daha yukarda gözükmüyordu.

Degisti sanki?

Çevrimdışı harund1k3

çim'in rengi değişmez ki :D  :evillol:

Şuan çimin üzerinde olan topraklar ve kumlardan oluşan renk farklılıklarından söz ediyorum.

Çevrimdışı Unalll

çimler koyu daha güzel daha boğucu  :lol: keşke deplasman tribünü diğer tarafta olsaydı belki stad açılınca baskı yaparak dğiştirebilirz bildiğim en güzel yere koymuşlar !

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Günaydın Karakartallar. Herkesin Pazar'ı keyifle dolsun. Bu sabahın her Beşiktaşlı'nın en güzel sabahlarından biri olduğunu düşünüyorum. Çimler bir harika  :ishock:

Çevrimdışı aa.aslan

İçerden bir periscope süper olur keşke arada biri yapsa çalışanlardan. Yada ne bileyim resmi hesap yapsa periscope yayınları.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Serdkar

bjkorg: Başkan Fikret Orman, sabah saat 9'da Vodafone Arena  çimlerini kontrol etti.

https://twitter.com/bjkorg/status/711476273751523329

Çevrimdışı tolga_1903

Çim rolularının genişliği sanırım 1 metre civarında. Bu hesapla 60-65 sıra çim serilmesini bekleyebiliriz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı nakres77

Deplasman tribununun burada olmasi yonetimin fikri degil heralde bu ayrintiyi atlamisim sanirim. Guvenlik nedeniyle boyle diye okudum bi yerde ne kadar dogru acaba? Dortmund gibi olacakti hani

Çevrimdışı mylife1903

Jakuzide olsun.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jakuzi de iyi fikir, lukus olsun, boyle guzel janjanli olsun bizim kulube. Hatta ismaile sorsunlar, iso nasil rahat edecekse kulube oyle yapilsin ki cikmasin kulubeden.

Çevrimdışı black kartal

emre bol denen herif a sporda Beşiktaş a saydırıyor dün akşam hakemle kazanmışız her hafta bağırışıyolar gibisinden aşşağılayıcı ve hakaret gibi konuşmalar yapıyor şuna mesajlarla falan cevap verilsin sabah sabah insanları nasıl tahrik ediyo şer.... herif
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı umutcoban

Forza Beşiktaş sayfasından alıntıdır.

Sulanan bölümlerin rengi koyulaşmış.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

emre bol denen herif a sporda Beşiktaş a saydırıyor dün akşam hakemle kazanmışız her hafta bağırışıyolar gibisinden aşşağılayıcı ve hakaret gibi konuşmalar yapıyor şuna mesajlarla falan cevap verilsin sabah sabah insanları nasıl tahrik ediyo şer.... herif

Haberim bile olmamıştı. Atalarımızın bu durumlar için söylemiş olduğu güzel bir söz: İt ürür kervan yürür.

Çevrimdışı cursedofdragon

Forza Beşiktaş sayfasından alıntıdır.

Sulanan bölümlerin rengi koyulaşmış.

bu hali ile akhisarın zemininden güzel :D

Çevrimdışı tedd

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Önlere takılacak şeffaf membranlar için de ağ gerileck mi? Yoksa başka türlü mü takılacaklar?
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı özismet

Çim derken şeffaf mebranlar arada kaynadı gitti
ne zaman başlıyor şeffaf mebran  :money:

Çevrimdışı cadavra

Yalniz zeminide seriyolar photoshop luk yer kalmayacak sis te bikti photoshop lardan bari yapalim dediler :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

13'ü seriyorlar, böyle giderse bu iş bugün tamam  :D :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı dropoon

13'ü seriyorlar, böyle giderse bu iş bugün tamam  :D :)

bugün anca yarısı biter diye tahmin ediyourum yani max. 30 sıra olur

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bugün anca yarısı biter diye tahmin ediyourum yani max. 30 sıra olur
bence yarisindan baya fazla olur, suan serdikleri rulo, kale hisasına cok yakin.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı umutcoban

Benim anlamadığım çimlerin bitiş noktası taç çizgisi mi yoksa daha içerde mi olacak çizgi?

Çevrimdışı tolga_1903

Ara verilmeden vardiyalı çalışılırsa toplam işin 40 - 45 saat süreceğini zannediyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi