Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476232 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Benim anlamadığım çimlerin bitiş noktası taç çizgisi mi yoksa daha içerde mi olacak çizgi?
benim bildiğim şimdi görünen çimden içeride olacak taç çizgisi

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Günaydın dünden beri  aklıma geldikçe gülüyorum bursanın çim serme görüntülerine :D

Çevrimiçi Kartal Ç

Benim anlamadığım çimlerin bitiş noktası taç çizgisi mi yoksa daha içerde mi olacak çizgi?

Muhtemelen daha içerde olacak. Futbolcu sağlığı açısından çizgilerden sonra çim alan en az 1.5 metre daha devam etmek zorunda.

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Arkadaşlar ses sistemleri niye takılmadı okadar aydınlatma takıldı kedi yollarına ?

Çevrimdışı umutcoban

İnşallah taç çizgisi daha da içerde değildir.

Çevrimdışı GD8

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

Ara verilmeden vardiyalı çalışılırsa toplam işin 40 - 45 saat süreceğini zannediyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amsterdam arena 32-33 saatte bitmişti. Muhtemelen pazartesi sabahı komple yeşillenmis olur.

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı aydemir17

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı Sercan62

Günaydın dostlar. Stadımız bitiyor artık sonunda şu günleri de gördük ya daha ne istenir ki... :claps: :claps: Çok fazla giremedim son zamanlarda onun için sormak istediğim bişey var. Beşiktaş yazısında düzenleme olacak deniliyordu 1 hafta önce falan o durum işin bir gelişme var mı?

Çevrimdışı fatihsahin

siyah beyaz

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Günaydın dünden beri  aklıma geldikçe gülüyorum bursanın çim serme görüntülerine :D
Teyzelerin çim serdiği fotoğrafları aradım ama bulamadım, elinde olan varsa paylaşabilir mi

Çevrimdışı Yiğit

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne şeker bir abimiz yahu :)

Çevrimdışı underworld

beyler herşey iyi güzelde  bize para lazım.
şimdi bu sezon mu açarsak daha çok para kaldırırız yoksa yeni sezonda açarsak mı ?
bana göre yeni sezon açılırsa daha büyük gelir elde ederiz gibime geliyor.

Çevrimdışı eaglemania

Arkadaşlar , vip ve 1903 koltuklar ne zaman gelecek ? bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı Oktay

evet çim işide bitti (benim için başlamış bi iş bitmiş demektir) şimdi şefaf bebranları bekliyoruz birinci gündem bu

Çevrimdışı KCKF

Günaydın arkadaşlar. Şükürler olsun bugünleri de gördük.
KCKF^^<3

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Fotoğraflarda çim sulama borularına kadar serilmiş.  borular sahayı 3 e bölüyor kaldı 2/3  bu hızla giderse be gece bu iş biter :ishock:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı eaglemania

Çevrimdışı iyimserure

şimdi bu sezon mu açarsak daha çok para kaldırırız yoksa yeni sezonda açarsak mı ?
oldu o zaman seneye açıyoruz, beyler dağılın...

Çevrimdışı Serdkar

En cok Para Sampiyon olursan alirsin...
Geriye Kalan Ic Saha Maclarinda Vodafone hazir olursa extra bir Güc olur ve bu ufak ayrintilar Sampiyonlugu belirlemek icin yeterli olabilir...
Dün 14 bin seyirci vardi... birde vodafone da 41 bin üstünde seyirci düsün...