Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476660 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

harfiyat taşıdığımız günlerden bu günlere   :ok:

umarım bir beşiktaş maçında tanışma fırsatı buluruz.. @Necmi  @bjk_mabet  @Efe @KUMANOVALI  @ALI RIZA @Altuğ @Oktay   :ok:
Kısmet @drmmm inşallah olur @Efe ile bursadan gelirsin Çekirdekçi tayfa  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Numaralıya neden koltuk takılmıyor oraya da şeffaf koltuk mu gelecek :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Numaralıya neden koltuk takılmıyor oraya da şeffaf koltuk mu gelecek :D
takıldı şeffaf olduğu için gözükmüyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@bjk_mabet bir de tribünde tanıyın  :bandit: önünüze @KUMANOVALI   @Geovani almanız lazım  :kop:
Uçma  garantili.  :)))   Mabet  hava  yolları   :lol: :lol:

Çevrimdışı Türkay

takıldı şeffaf olduğu için gözükmüyor

:D

Ama gerçekten niye takılmıyor koltuk oraya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı canergiray77

malesef çalışma bu gecelik bitmiş ama tırlarda sorun yoksa yarın gece biter :sevinc :sevinc :ishock: :ishock:
sonunda yeşili gördüm allahım ya sonunda mutlu olabilecek birşeyle karşılaştım malum güne kötü başlamıştık forum'a hiç giresim gelmemişti sıkıntıdan üzüntüden
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Oktay

Arkadaslar besiktasta maci izledikten sonra stadin etrafinda bir tur attik, saat 23 itibari ile 14 tirin daha gelecegi bilgisini emekci rkadaslardan aldik. Onlarda Gelecek tirlari bekliyorlardi. Stadin disindan da Necmi abi fotograf gonderdi. Belki belli olmayabilir yerlestirilen cimlere sulama yapiliyhordu. BU gece gelecek tirlar icin calisma olur mu olmazmi sabah kalktigimizda goruruz. Ama sanirim olmayacak. Nedenine gelirken biz tur atarken stadin isiklairni teker teker sonduruyorlardi. Umarim yanilirim. Sabah kalktigimizda yariyi gecmis goruruz. Hepinize iyi geceler.
hollandalıları hafta sonu zor çalıştırısın helal olsun bunlara valla

Çevrimdışı FARUK

Ritz den öğle saatlerinde elime ulaştı ancak o anki ruh hali nedeniyle atmamıştım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı drmmm

Kısmet @drmmm inşallah olur @Efe ile bursadan gelirsin Çekirdekçi tayfa  :evillol:

Hadi bakalım inşallah .. şampiyonluk maçına..    :super:

Çevrimdışı sosyalkartal

trtsporda fırat deneme amaçlıda olsa çimler seriliyor dedi kafama takıldı ne demek istedi  :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı mylife1903

Projeyi ben yapsaydim tirlari zaman araliklariyla yukler ve gonderirdim, gelen tir hemen serilirdi. Sis buyuk ihtimal her dakikasini planlamistir bu isin. Biz turkler olarak eskiden haftalik is programi yapardik gavur gunluk yapardi, sis gibi bir firma kesin saatlik is programi yapiyor ve takip ediyordur programi.

Inanilmaz duzgun calisiyorlar. Aldiklari parada hepimizin katkisi var ben hakkimi helal ediyorum.

Calisacaksan boyle firmalar ile calisacaksin biraz pahalidir ama deger.

Çevrimdışı BlackEagle03

Nereden nereye.. 
Harfiyat ile başlayan bu macerada sona geldik sayılır. Burda bilgi, fotoğraf vs. Paylaşımlarda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Yeri geldi hep beraber sevindik yeri geldi hep beraber üzüldük ama nihayet çok şükür bitti   :halay:

Yahu bitti be bitti  :sevinc

Çevrimdışı MUSTAFA_

trtsporda fırat deneme amaçlıda olsa çimler seriliyor dedi kafama takıldı ne demek istedi  :alala:
Onun bildiği yanıldığına yetmez. Takma sen onu kafana. Seriyorlar denemesi mi kaldı daha

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozan062

400 lira öğrenci kredimi sis'e vererek sis'in yanında çalışmaya hazırım :)

olması gereken bu aslında:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

Arkadaslar besiktasta maci izledikten sonra stadin etrafinda bir tur attik, saat 23 itibari ile 14 tirin daha gelecegi bilgisini emekci rkadaslardan aldik. Onlarda Gelecek tirlari bekliyorlardi. Stadin disindan da Necmi abi fotograf gonderdi. Belki belli olmayabilir yerlestirilen cimlere sulama yapiliyhordu. BU gece gelecek tirlar icin calisma olur mu olmazmi sabah kalktigimizda goruruz. Ama sanirim olmayacak. Nedenine gelirken biz tur atarken stadin isiklairni teker teker sonduruyorlardi. Umarim yanilirim. Sabah kalktigimizda yariyi gecmis goruruz. Hepinize iyi geceler.

Fikret Orman, Aman SIS cı çocuğum gözlerin bozulur fazla ışıkta,söndürün şunun yarısını demiş olabilir mi elektrikten tasarruf için ? :evillol: :evillol:

ben bu cim isinin daha gec bitcegini saniyordum . ama boyle giderse 1 2 gune biter 😃

Çevrimdışı Oktay

harfiyat taşıdığımız günlerden bu günlere   :ok:

umarım bir beşiktaş maçında tanışma fırsatı buluruz.. @Necmi  @bjk_mabet  @Efe @KUMANOVALI  @ALI RIZA @Altuğ @Oktay   :ok:
stat da maç oynanmaya başlansın tabiki tanışma fırsatı buluruz :)

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Hacıhüso

Onun bildiği yanıldığına yetmez. Takma sen onu kafana. Seriyorlar denemesi mi kaldı daha
Tam ben yazacaktım aynısını bu adamlar bilgiyi buradan alıyor ama Forumun hızına yetişemiyorlar. Büyük ihtimal ilk rulonun serildiği fotoyu gördü, kendince bir tahmin yaptı. Bizim basın bu kadar işte ne yaparsınız.

Çevrimdışı harund1k3

ben bu cim isinin daha gec bitcegini saniyordum . ama boyle giderse 1 2 gune biter 😃

2 gün sürmez tırlar geldiyse yarın biter serme işi. Çimler bir sulansın siz o zaman görün. Şu hali bile ligin en iyisi o ayrı mesele. Daha hibritlerı cakılacak.

Çevrimdışı castoridae

Tüm foruma merhabalar. Ben forumu henüz 2. başlıkta keşfettim, daha önce üye olmuştum ama yazıp laf kalabalığı etmeyeyim diye düşündüm  :lol: Zaten herkes o kadar ilgili ki yazılıp değinilmeyen husus kalmıyor maşallah.
Bugün niye yazma ihtiyacı hissettin derseniz rulo çim konusundaki çekincelerimin, serilen çimi görüp biraz kafa yorunca ortadan kalkması, böylesinin çok daha iyi olacağına kanaat getirip mutlu olmam.
Gelen çimler açık arazide gün boyu güneş altında gelişmiş çimler. Keza Nevzat Demir'de de ekme çim uygulaması üzerine hibrit çakımı yapıldı; orada da çim yaz ortası, gayet etkili güneş altında yetişti. Vodafone arena'da ekme çim uygulaması yapılsa çatı nedeniyle illa ki güneşten yeteri kadar faydalanamayacak bölgeler olacaktı. Şimdi ise her yanı hazır, diri bir çim sahibi oluyoruz. Hepsi yetişme aşamasında gerekli güneş ışığını almış şekilde.
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 23:22:49 castoridae ]

Çevrimdışı Ayberk

Projeyi ben yapsaydim tirlari zaman araliklariyla yukler ve gonderirdim, gelen tir hemen serilirdi. Sis buyuk ihtimal her dakikasini planlamistir bu isin. Biz turkler olarak eskiden haftalik is programi yapardik gavur gunluk yapardi, sis gibi bir firma kesin saatlik is programi yapiyor ve takip ediyordur programi.

Inanilmaz duzgun calisiyorlar. Aldiklari parada hepimizin katkisi var ben hakkimi helal ediyorum.

Calisacaksan boyle firmalar ile calisacaksin biraz pahalidir ama deger.
Ben de tebrik ediyorum SIS ekibini gerçekten çok iyi iş çıkarıyorlar. şu "gavur" kelimesini kullanmayabilir misin, bugün 2. kez rastlıyorum. hoş bir tabir olmuyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Savaş

Cimlerin su hali bile bircok anadolu kulübünün sahasindan iyi.

Versen al oyna desen havada kaparlar. :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi