Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476586 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fikret

malesef çalışma bu gecelik bitmiş ama tırlarda sorun yoksa yarın gece biter :sevinc :sevinc :ishock: :ishock:
yarın gün batmadan bitse de hava aydınlıkken birkaç foto gelse.
sonra gs-fb maçı sonrası stad ışıklarıyla olan fotolara da bakar keyiften mest oluruz.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onuratasayan

Stada gizlice girip cimlere basmak yasaktır tabelası dikesim var

Çevrimdışı TayfurU

arkadaşlar bursa maçında neden açılmıyor stat? yani açılmasına engel olacak ve o tarihe yetişmryrcek ne var ? çim tamamlanır çatı tamamlanır koltuklar tamamlanır 11 nisana kadar geriye ne kalıyor

Çevrimdışı sallapati

Çimlerin 1 sırasını denizbanktan spor totoya , daha sonraki sırasını da Spor totodan denizbanka doğru serdikleri için renk farkı oluşuyor  :D

Çevrimdışı dogu1903

@bjk_mabet teşekkürler her şey için. :claps: :claps:

Şu ana kadar tanışmak nasip olmadı, umarım tribünde tanışırız  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

arkadaşlar bursa maçında neden açılmıyor stat? yani açılmasına engel olacak ve o tarihe yetişmryrcek ne var ? çim tamamlanır çatı tamamlanır koltuklar tamamlanır 11 nisana kadar geriye ne kalıyor

Açılmayacağını kim söyledi :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı serkan005

bir yıldır takip ediyordum forumu bugün hem doğum günümüz hemde çimi gördük çok şükür
hepinize merhabalar arkadaşlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

bir yıldır takip ediyordum forumu bugün hem doğum günümüz hemde çimi gördük çok şükür
hepinize merhabalar arkadaşlar
:hosgeldin

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TayfurU

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet bir de tribünde tanıyın  :bandit: önünüze @KUMANOVALI   @Geovani almanız lazım  :kop:
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 22:45:00 ALI RIZA ]

Çevrimdışı serkan005

[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 22:40:50 serkan005 ]

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

gözyaşı yok :) buradayım daha  :biggrinking:

Twiterdan okudum yazdıklarınızı, hüzünlendim. Biraz da gurur duydum açıkçası sizinle. Her zaman hatıralarımda olacaksınız. Sevgilerimle @bjk_mabet abi.

Çevrimdışı sallapati

hoşbuldum :tabe:

birader teessüf ediyorum.. 1 yıldır takip ediyorsun.. stad biterken üye oluyorsun  :D :D :D

Çevrimdışı drmmm

gözyaşı yok :) buradayım daha  :biggrinking:

harfiyat taşıdığımız günlerden bu günlere   :ok:

umarım bir beşiktaş maçında tanışma fırsatı buluruz.. @Necmi  @bjk_mabet  @Efe @KUMANOVALI  @ALI RIZA @Altuğ @Oktay   :ok:

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

@bjk_mabet abiyi tanıyan sayılı kisilerdenim heralde :) #Gururlan :D

Çevrimdışı serkan005

birader teessüf ediyorum.. 1 yıldır takip ediyorsun.. stad biterken üye oluyorsun  :D :D :D
:) artık dayanamadım beşiktaş adına güzel bir gündü

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar besiktasta maci izledikten sonra stadin etrafinda bir tur attik, saat 23 itibari ile 14 tirin daha gelecegi bilgisini emekci rkadaslardan aldik. Onlarda Gelecek tirlari bekliyorlardi. Stadin disindan da Necmi abi fotograf gonderdi. Belki belli olmayabilir yerlestirilen cimlere sulama yapiliyhordu. BU gece gelecek tirlar icin calisma olur mu olmazmi sabah kalktigimizda goruruz. Ama sanirim olmayacak. Nedenine gelirken biz tur atarken stadin isiklairni teker teker sonduruyorlardi. Umarim yanilirim. Sabah kalktigimizda yariyi gecmis goruruz. Hepinize iyi geceler.

Çevrimdışı ALBATROS

kat arası reklam panosu ile ilgili hiç bilgi yok umarım koyarlar

Çevrimdışı TTurk

Yalniz harbiden cimler cok kaliteli. Yonetimi tebrik etmek lazim.