Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477631 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çok yüksek değil arkadaşlar projede loca balkon Korkuluk 84cm saçak ta 30 cm
Üst kat ise 96 olabilir 96+30 orasıda

Ekranlar Necmi abinin dediği gibi müzede
2 adet büyük ekran var birisi 12 m2lik sinevizyon
Diğeri ise panaromik ekran uzun ve oval
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 03:47:56 FARUK ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi @ilhancelebi haklı orası rahat 1,7 metre gelir senin atladığın detay şu o duvar sadece yukarı doğru değil aşağı doğruda saçak şeklinde uzuyor hatta o saçak şeklindeki betonun iç kısımlarına ufo tarzı ısıtıcılar takıldı sırf o saçakların yüksekliği 40 cm gelir zemin kalınlığı 30 cm olsa yukarda da 1 metre beton normal daha kısa olsa millet aşağı düşer. sonuç olarak o beton 1,7-1,8 metre gelir...  :ok:
zaten düşer aylardır onu diyoruz ya çatal merdiven olmazsa orda itiş kakış çok tehlikeli diye
en az 50-60 cm cam bariyer gelmesi lazım üstüne şimdi gördüğüm 20-25 cm demir korkuluk konuyor
bırak itilmeyi rahatsızlanıp başın dönse aşağıdasın oralar ciddi tehlike en alt basamak yüksekliği 60 cm
ordan orantıla testere kiriş kalınlığı 30 cm prekastta onunla sıfır iki testere kiriş arası alt kısımlarda 30 cm saçak oluşturuyor
ısıtıcılar oraya geldi yani saçak testere kirişleriyle sıfır sen 40 cm testere kiriş altınada 30 cm saçak koyuyorsun @tangaz

Çevrimiçi Necmi

Çok yüksek değil arkadaşlar projede loca balkon Korkuluk 84cm saçak ta 30 cm
Üst kat ise 96 olabilir 96+30 orasıda

Ekranlar Necmi abinin dediği gibi müzede
2 adet büyük ekran var birisi 12 m2lik sinevizyon
Diğeri ise panaromik ekran uzun ve oval
Ben 110 tahmin ettim demekki 114 cm

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı çArşı1903

Bu görseli sosyal medyada yeterli bir sekilde kullanabilirsek belki yazın koltukları tak çıkar değiştirtebiliriz.
Günaydın
Bu font çok iyi filan diye yorumlar görmeye başladım, bunun neresi iyi allah aşkına çok amatör ve hafif bir font.
Şuanki hali bile daha iyi.

"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

Çevrimdışı attila_metu

Nokta (.) diye bir şey buldum, süper. Sen de kullanmayı denersen iyi olur.

Maalesef bu forumda noktalama işaretleri çok az kullanılıyor.

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın
Bu font çok iyi filan diye yorumlar görmeye başladım, bunun neresi iyi allah aşkına çok amatör ve hafif bir font.
Şuanki hali bile daha iyi.

profesyonel ve ağır fontu bizden esirgemesende paylaşsan keşke. :) @çArşı1903
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın :)
Keşke şu alternatif fontları 3'e indirip sorsalar bize

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Günaydın beşiktaş arena.
Sabaha kadar ne dönmüş balkon ölçüsü 110,114,140,180
Bize acil membran lazım   :bandit:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Ensar

Ben burda yönetim iyi kötü tartışması yapmıyorum hangi niyetle söylediğinizi anlamadım yönetim iyi kötü tartışması değil bu ama 2 kez ardı ardına açıklayacağız haftaya deyip açıklamamak yanlıştır bu maçta küfürden ceza yersek ve 9 unda açılırsa açılışı kaçıracağız belki de ben bunu eleştiriyorum hemen yönetim iyi kötü tartışmasına girmeden eleştirim hakkında yorum yapsanız...
sen gelme açılışa zaten , küfür et senden kurtulalım.

vay arkadaş adam küfür etmeyelim takımı yalnız bırakmayalım demiyor da yönetim niye açılış tarihini açıklamıyor ceza yiyeceğiz belki diyor , allah yardımcın olsun.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın güzel Arenamın güzel insanları  :icool:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

profesyonel ve ağır fontu bizden esirgemesende paylaşsan keşke. :) @çArşı1903
Ben comic sans'da ısrarcıyım @ahmetx  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doctore

Günaydın BeşiktaşArena. hava ne gadar güzel yeaaa  :D :D
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı YunusEmre

Ben comic sans'da ısrarcıyım @ahmetx  :D

günaydın arkadaşlar..

arial black ya da times new roman diyorum ben de  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serdar

Herkese Günaydın, kazasız , belasız , terörsüz , hayırlı bir gün olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

koltukları en baştan yapmaya kalksak bize ortalama maliyeti ne kadar olur ? @Necmi abi  @Efe @FARUK @ahmetx abi  @Yunus abi

Çevrimdışı yigitcan1903

koltukları en baştan yapmaya kalksak bize ortalama maliyeti ne kadar olur ? @Necmi abi  @Efe @FARUK @ahmetx abi  @Yunus abi
Yapmak derken imalat mı,dizmek mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yapmak derken imalat mı,dizmek mi?
pek açıklayıcı olmamış tek renk siyah ya da beyaz olarak üretip takmanın maliyeti ne olur  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

pek açıklayıcı olmamış tek renk siyah ya da beyaz olarak üretip takmanın maliyeti ne olur  :)
Hımm anladım
Çok maliyetli olmaz,değişim de yapılır ellerindekilerden
Yalnız yönetim her işi bırakıp bununla mı uğraşıcaz diyebilir  :D
Baştan sorsalardı iyiydi,neyse artık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hımm anladım
Çok maliyetli olmaz,değişim de yapılır ellerindekilerden
Yalnız yönetim her işi bırakıp bununla mı uğraşıcaz diyebilir  :D
Baştan sorsalardı iyiydi,neyse artık
aynen şuan için olmazda iyi oldu maliyetli olmadığı  birkaç sene sonra beğenmezse yönetim değiştirebilir :ok:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum