Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478408 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

9 nisana yetişir mi bu stat haftaya açıklarız haftaya açıklarız sabır kalmadı artık bırak açılış tarihini açılış tarihini açıklayacakları tarihi bile açıklamıyorlar bir de açılış tarihi haberleri asılsızdır diye açıklama yapıyorlar o zaman o açıklamanın altına şu tarihte açıklayacağız diye de yazacaksın antalya maçı var insanlar gidecek o maça nasıl olsa küfür etsekte etmesekte her türlü ceza alacağız belki 9 unda açılsa açılışı kaçıracağız acaba yönetimin umrunda mı bu olay?

:alala: Hmm cok kotu bir yonetimimiz var desene..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı melyet

9 nisana yetişir mi bu stat haftaya açıklarız haftaya açıklarız sabır kalmadı artık bırak açılış tarihini açılış tarihini açıklayacakları tarihi bile açıklamıyorlar bir de açılış tarihi haberleri asılsızdır diye açıklama yapıyorlar o zaman o açıklamanın altına şu tarihte açıklayacağız diye de yazacaksın antalya maçı var insanlar gidecek o maça nasıl olsa küfür etsekte etmesekte her türlü ceza alacağız belki 9 unda açılsa açılışı kaçıracağız acaba yönetimin umrunda mı bu olay?
onlar senden daha çok istiyorlardır stadı açmayı merak etme
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Orhan

Tasarıma kabaca tribünde bakalım  :) @Yucel11 e teşekkürler  :ok: .

@denilanz nerdesin ?  :D

Bu görseli sosyal medyada yeterli bir sekilde kullanabilirsek belki yazın koltukları tak çıkar değiştirtebiliriz.
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 01:39:21 Orhan ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Nokta (.) diye bir şey buldum, süper. Sen de kullanmayı denersen iyi olur.

Çevrimdışı osman1903

:alala: Hmm cok kotu bir yonetimimiz var desene..
Ben burda yönetim iyi kötü tartışması yapmıyorum hangi niyetle söylediğinizi anlamadım yönetim iyi kötü tartışması değil bu ama 2 kez ardı ardına açıklayacağız haftaya deyip açıklamamak yanlıştır bu maçta küfürden ceza yersek ve 9 unda açılırsa açılışı kaçıracağız belki de ben bunu eleştiriyorum hemen yönetim iyi kötü tartışmasına girmeden eleştirim hakkında yorum yapsanız...

Çevrimdışı osman1903

Nokta (.) diye bir şey buldum, süper. Sen de kullanmayı denersen iyi olur.
Bu forum necmi abinin cümlelerine alışık olduğundan onu düşünmedim :)

Çevrimiçi Necmi

Hocam 9.2 metreden bahsediyor hangi iç mekana koyucaz sinema perdesi gibi :) :)
Müzeye @Burak Akay
aynı zamanda bildiğim kadarıyla oval olacak
müzede acayip şeyler olacak zaten renderlerde o
ekran vardı

Çevrimdışı Yalçın

Ben burda yönetim iyi kötü tartışması yapmıyorum hangi niyetle söylediğinizi anlamadım yönetim iyi kötü tartışması değil bu ama 2 kez ardı ardına açıklayacağız haftaya deyip açıklamamak yanlıştır bu maçta küfürden ceza yersek ve 9 unda açılırsa açılışı kaçıracağız belki de ben bunu eleştiriyorum hemen yönetim iyi kötü tartışmasına girmeden eleştirim hakkında yorum yapsanız...

O zaman basa saralim. Suraya kadar yazilmis olsaydi sayet sahsen ben buna itiraz etmezdim: " ama 2 kez ardı ardına açıklayacağız haftaya deyip açıklamamak yanlıştır" Buraya kadar normal zaten.

Fakat bunun sonuna eger "Yonetimin umrundami bu olay" seklinde laf sokusturma olursa burada haksiz bir durum olusur. Buna istinaden bir cevap yazdim, az cok anlamissin. Ozetle, yonetimi burada aciklama yapmadi diye taraftari umursamiyor cizgisine cekmek hakkaniyetli bir yaklasim degil. Bilmem anlatabildim mi?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ilhancelebi

1,7 m x 9.2 m ekrandan scoreboard olmaz ancak eger localar arasinda ki beton mesafesi 1.7 metre civarindaysa bir degil bunun gibi bircogunu hayal edin.

Paylastigim gorsellerden oran ve bolgeyi gorebilirsiniz. O genislikte ki bir ekran orani 21 x 4'dur bu arada.

Insan boyu ile karsilastirmasida var ekte.

Bu videoda o ekranlar belli.
https://youtu.be/65D6haRil5M?t=1m25s
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 02:14:43 ilhancelebi ]

Çevrimiçi Necmi

SIS firmasindan George'u buraya davett ettim twitter araciligiyla. Umarim yanitlar..
SIS in burda üyeliği var zaten. @Yalçın
birde işin en başındaki kişi Türk işi yapan proje mühendiside Türk
Bu forumuda işi aldıklarından beri biliyorlar röportaj izini nasıl alında
sanıyorsun :) ve bizdeb başka kimseye bilgi vermediler zaten röportajı
yaptığımızdada bize söylemişlerdi sizin dışınızda kimseye bilgi vermeyeceğiz
diye. Şu ana kadarda vermediler sadece resmi siteye kısa bir açıklama yaptılar.
ilk sis i tesbit ettiğimizde burda haberi ve linki paylaşmıştı @FARUK burdan
ingilteredeki sitelerini bloke edecek bir trafik olmuş onbinlerce burası dikkatlerini çekmiş
çok şaşırmışlar biz mail atmıştık röportaj için röportaj izni ingiltereden genel merkezden
gelmiş ve çok üst seviye bir bağ kurdular bizimle. Görüştük tanıştık daha sonra Türkiyedeki projelerinin
başındaki mühendislede tanıştırdılar. Her aradığımızda bize terettütsüz her türlü detayı veriyorlar
bu güne kadar hiç kırmadılar. Yani burda sis le ilgili bilgiyi aslında onlar söylüyor biz yazıyoruz.
su kaynaktan geliyor yani hatta basın bilgi istiyorsa sizden alsın dediler aslında forumda üyelikte istediler
verdik ama girme şansları olmadı. Son konuşmamızda ciddi yoğunlardı ama burayı takip ediyorlar

Çevrimdışı Yalçın

1,7 m x 9.2 m ekrandan scoreboard olmaz ancak eger localar arasinda ki beton mesafesi 1.7 metre civarindaysa bir degil bunun gibi bircogunu hayal edin.

Paylastigim gorsellerden oran ve bolgeyi gorebilirsiniz. O genislikte ki bir ekran orani 21 x 4'dur bu arada.

O bu degil de eger stadyum disina, yani cati kolonlari ile cati arasina led yaparlarsa (InsAllah yaparlar) o zaman harika olur..

Suleyman Seba

Çevrimdışı ilhancelebi

Burda da bir insan boyu ile gorulebiliyor. O mesafe 1.7 metre olma olasiligi cok yuksek.

Çevrimdışı Yalçın

SIS in burda üyeliği var zaten. @Yalçın
birde işin en başındaki kişi Türk işi yapan proje mühendiside Türk
Bu forumuda işi aldıklarından beri biliyorlar röportaj izini nasıl alında
sanıyorsun :) ve bizdeb başka kimseye bilgi vermediler zaten röportajı
yaptığımızdada bize söylemişlerdi sizin dışınızda kimseye bilgi vermeyeceğiz
diye. Şu ana kadarda vermediler sadece resmi siteye kısa bir açıklama yaptılar.
ilk sis i tesbit ettiğimizde burda haberi ve linki paylaşmıştı @FARUK burdan
ingilteredeki sitelerini bloke edecek bir trafik olmuş onbinlerce burası dikkatlerini çekmiş
çok şaşırmışlar biz mail atmıştık röportaj için röportaj izni ingiltereden genel merkezden
gelmiş ve çok üst seviye bir bağ kurdular bizimle. Görüştük tanıştık daha sonra Türkiyedeki projelerinin
başındaki mühendislede tanıştırdılar. Her aradığımızda bize terettütsüz her türlü detayı veriyorlar
bu güne kadar hiç kırmadılar. Yani burda sis le ilgili bilgiyi aslında onlar söylüyor biz yazıyoruz.
su kaynaktan geliyor yani hatta basın bilgi istiyorsa sizden alsın dediler aslında forumda üyelikte istediler
verdik ama girme şansları olmadı. Son konuşmamızda ciddi yoğunlardı ama burayı takip ediyorlar

E abi bunu sabit bir konu basligi gibi bir yere sabitlemek lazim. Aslinda bu forumun bu bolumunun en ustune "Sorular-Cevaplar" seklinde yoruma kapali bir sayfa olsa super olur mesela.. Cunku cogu zaman yuz defa sorulan sorular geliyor yeniden soruluyor. Burada soran kisinin belkide bir hatasi yok. Uyelige yeni gecmis bir kimseyi elestirmek dogru olmaz cunku. Fakat bahsettigim gibi sabit bir sayfa olsa iyi olurdu. Hos is isten gecti sanirim..

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

orası bir metre yok zaten orayada öyle bir ekran konmaz
o ekranın konacağı yer müze söyledim ya renderlerinde vardı zaten
birde iç bükey bir ekran olacaktı renderlerde öyle görünüyordu
müzede sinevizyon gösterisi için kullanılacak sanırım. Müzeye çok önem veriyorlar
orası muhteşem bir şey olacak sanırım

Çevrimdışı ilhancelebi

orası bir metre yok zaten orayada öyle bir ekran konmaz
o ekranın konacağı yer müze söyledim ya renderlerinde vardı zaten
birde iç bükey bir ekran olacaktı renderlerde öyle görünüyordu
müzede sinevizyon gösterisi için kullanılacak sanırım. Müzeye çok önem veriyorlar
orası muhteşem bir şey olacak sanırım

bir son paylastigim fotografa bak Necmi abi, 1 metreden fazla orasi bence.

Çevrimiçi Necmi

E abi bunu sabit bir konu basligi gibi bir yere sabitlemek lazim. Aslinda bu forumun bu bolumunun en ustune "Sorular-Cevaplar" seklinde yoruma kapali bir sayfa olsa super olur mesela.. Cunku cogu zaman yuz defa sorulan sorular geliyor yeniden soruluyor. Burada soran kisinin belkide bir hatasi yok. Uyelige yeni gecmis bir kimseyi elestirmek dogru olmaz cunku. Fakat bahsettigim gibi sabit bir sayfa olsa iyi olurdu. Hos is isten gecti sanirim..
onuda denedik aslında ama gelip burda soruyorlar :D
olsun sorsunlar bu güne kadar bıkmadık bundan sonrada bıkmayız
hem sık tekrarlamamız sadece giren değil dışardan takip edenlerinde
bilgiye ulaşmasını sağlıyor @Yalçın

Çevrimdışı osman1903

O zaman basa saralim. Suraya kadar yazilmis olsaydi sayet sahsen ben buna itiraz etmezdim: " ama 2 kez ardı ardına açıklayacağız haftaya deyip açıklamamak yanlıştır" Buraya kadar normal zaten.

Fakat bunun sonuna eger "Yonetimin umrundami bu olay" seklinde laf sokusturma olursa burada haksiz bir durum olusur. Buna istinaden bir cevap yazdim, az cok anlamissin. Ozetle, yonetimi burada aciklama yapmadi diye taraftari umursamiyor cizgisine cekmek hakkaniyetli bir yaklasim degil. Bilmem anlatabildim mi?
O zaman bu son paragrafınızı en başta söyleyin de daha anlaşılır olsun ben yönetimin bir hareketini eleştiriyorum siz ise konuyu genel olarak iyi kötü mevzusuna çekiyorsunuz bu ne kadar hakkaniyetli?

Çevrimdışı Yalçın

O zaman bu son paragrafınızı en başta söyleyin de daha anlaşılır olsun ben yönetimin bir hareketini eleştiriyorum siz ise konuyu genel olarak iyi kötü mevzusuna çekiyorsunuz bu ne kadar hakkaniyetli?

:icool: Soruya soruyla cevap veriyorsun, hakkaniyet konusu uzar da uzar. Her ne ise fazla uzatmak gereksiz. Sen soylemek istedigini dile getirdin ben de dile getirdim diyip konuyu burada kapatalim istersen. Sayfayi daha fazla mesgul edip konu disi yapmayalim daha fazla  :)

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

bir son paylastigim fotografa bak Necmi abi, 1 metreden fazla orasi bence.
sen fotodan bakıyorsun burda bir çok algı yanılmasına uğrarsın
ben defalarca gerçeğini gördüm orda 1.70 duvar olsa oturan biri sahayı görebilirmi sence bırak oturmayı ayaktaki görebilirmi :D

Çevrimdışı Yalçın

onuda denedik aslında ama gelip burda soruyorlar :D
olsun sorsunlar bu güne kadar bıkmadık bundan sonrada bıkmayız
hem sık tekrarlamamız sadece giren değil dışardan takip edenlerinde
bilgiye ulaşmasını sağlıyor @Yalçın

Eyvallah @Necmi abi.

Suleyman Seba

Çevrimdışı ilhancelebi

ben defalarca gerçeğini gördüm orda 1.70 duvar olsa oturan biri sahayı görebilirmi sence bırak oturmayı ayaktaki görebilirmi :D

Valla abi ben fotografciyim, benim gordugum orasi 1 metreden cok daha fazla. Beni zor yalintir bir fotograf yani :D Ayrica orasi duvar degil iki loca kati arasinda kalan bir ara. Neyse eger icerde varsa birileri sorabilecegin sen sor, ben kimseyi tanimiyorum, stadyuma da gidemem Fransa'dan :D ama sen olurda gidersen sorarsin. Olmadi zaman gosterecek.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Soyunma odası ne alemde orayla ilgili hiç foto göremedim ben çalısmalara baslandı mı bitti mi yoksa orada
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Valla abi ben fotografciyim, benim gordugum orasi 1 metreden cok daha fazla. Beni zor yalintir bir fotograf yani :D Ayrica orasi duvar degil iki loca kati arasinda kalan bir ara. Neyse eger icerde varsa birileri sorabilecegin sen sor, ben kimseyi tanimiyorum, stadyuma da gidemem Fransa'dan :D ama sen olurda gidersen sorarsin. Olmadi zaman gosterecek.
bak en üst sıra koltuklara bir bak oturma yeri zeminden 45 cm civarı yukarda
arkalıkta o kadar civarı buda koltuğun bittiği nokta 90 cm sen de bir metre koltuk bile
bariyerden çok yukarda duruyor ordaki ölçüye göre ayak bastığın yerden beton yüksekliği 70 cm
gibi duruyor 10 cm prekast kalınlığı 20 cmde alt çıkıntı desen 100 cm eder hadi yanılsam yanılsam
110 cm olur. sormama gerek yok zaten projeler var elimde kaldıki defalarcada gittim :)
orta katla üst katın yüksekliği aynı en altta adama bakacağına o resimde üst kattaki koltuklara bak orantıla
sen fotoğrafçısın benim işim inşaat en ön sırada oturduğunda bariyer senin dizinden biraz yukarı geliyor
üstünede demir korkuluk koydular oda 20-25 cm civarı

Çevrimdışı tangaz

@Necmi  abi @ilhancelebi haklı orası rahat 1,7 metre gelir senin atladığın detay şu o duvar sadece yukarı doğru değil aşağı doğruda saçak şeklinde uzuyor hatta o saçak şeklindeki betonun iç kısımlarına ufo tarzı ısıtıcılar takıldı sırf o saçakların yüksekliği 40 cm gelir zemin kalınlığı 30 cm olsa yukarda da 1 metre beton normal daha kısa olsa millet aşağı düşer. sonuç olarak o beton 1,7-1,8 metre gelir...  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi @ilhancelebi haklı orası rahat 1,7 metre gelir senin atladığın detay şu o duvar sadece yukarı doğru değil aşağı doğruda saçak şeklinde uzuyor hatta o saçak şeklindeki betonun iç kısımlarına ufo tarzı ısıtıcılar takıldı sırf o saçakların yüksekliği 40 cm gelir zemin kalınlığı 30 cm olsa yukarda da 1 metre beton normal daha kısa olsa millet aşağı düşer. sonuç olarak o beton 1,7-1,8 metre gelir...  :ok:
bak orası en alt basamakta duran adamın neresine geliyor
projede bastığın yerden alta 30 cm görünüyor adamın boy hizasına bakarsak
orasıda 70 cm gibi duruyor buda 100 cm eder %10 hata payımız olsun 110 cm eder
hepsi o @tangaz