Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478406 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Günaydın.Dün baya bi stadımızın son halini inceledim... şu andan itibaren yapılan her çalışmadan sonra stadımızın görüntüsü olumlu yönde değişecek kanısındayım. loca koltukları ,1903 tribünü koltukları ve bunların arasındaki betona reklam panolarının yerleşmesi saha çim ve tribün arasındaki bölümün düzleşmesi. membranların tamamlanması tribünle arasına konulan cam bölme. üç farklı katman olarak düşündüğümüzde saha tribün ve çatı bunlar şu an için ayrı ayrı duruyorlar değerlendirirkende ayrı ayrı değerlendiriliyor ama bütünü oluşturacak asıl parçalar yerleştirildiğinde inanılmaz bir görüntü çıkacak ve önceki halleri ile hiç alakası olmayan çok olumlu bir tablo oluşacak. tablo demişken şöyle bir örnek vereyim :) resimlerin çerçeve ve parspartulu ( çerçeve ile resim arasındaki geniş düz yüzeyler) halleri yalın hallerine göre çok daha büyük değer katar , stadımızdada tamda bu parspartu ve çerçeve eksik şu an için . bütünlük sağlandığında bu gün için baktığımız görüntüler inşşat havasında kalacaktır...

güzel anlatmışsın

Çevrimdışı ensdndr

Koltuk, kale direkleri, korner direkleri, yedek kulübeleri, saha zemini ve zemin çizgileri, çimlere kesim yönü deseni verilmesi, skorboard montaj ve testleri ..... Tüm bunlara son 1 ay. Stadyum bitti be güzel dostlar, sonunda evimize dönüyoruz. Bundan sonrasını başarımızı istemeyenler düşünsün.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ahmetx

Locaların yüksek dar masaları gelmiş , numaralıda küfeki yapılmayan çok az bir yer kalmış .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deadam

Ortaya kazılan yarık  sensörler için olabilir.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ErsinA.

DUYUM:   Şeffaf membranların Perşembe günü stada geleceği söyleniyor.

Çevrimdışı cadavra

Şu kalan mebranlara ag serselerde icimiz rahatlasa

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı attila_metu

Şu kalan mebranlara ag serselerde icimiz rahatlasa

@cadavra son mesajlarının tamamına yakını bu konu ile ilgili. Lütfen yapma bizi de strese sokma.

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sonunda  :super: :super:

Çevrimdışı ahmetx

Koltuk, kale direkleri, korner direkleri, yedek kulübeleri, saha zemini ve zemin çizgileri, çimlere kesim yönü deseni verilmesi, skorboard montaj ve testleri ..... Tüm bunlara son 1 ay. Stadyum bitti be güzel dostlar, sonunda evimize dönüyoruz. Bundan sonrasını başarımızı istemeyenler düşünsün.

Saha içi ve stad dışı yapılacakları yazacak olursak

1.Isıtma boruları döşemesi
2.Çim serimi
3.Hibrit dokuma
4.Kale direkleri
5.Saha çizgileri
6.Saha kenarı betonlama
7.Saha kenarı suni çim serimi
8.Saha kenarı bordür çalışması
9.Saha kenarı ve loca katı(şimdilik olmayabilir) Led banner kurulumu
10.Üst-alt Loca koltuklarının montesi
11.Eski açık membran serilimi
12.Membran aralarının kapatılması
13.Saydam meshlerin serilimi
14.Kalan Işıklandırmaların montesi
15.Yedek kulübeleri
16.Vip koltukların montesi
17.Basın tribünü koltukları montesi
18.Tüm koltukların sabitlenmesi
19.Skorbortlar
20.Led media mesh montesi
21.Merdivenlerin sarı şeritlenmesi
22.Tribün ayrımlarının montesi
23.Üst kat cam ayrımlarının tamamlanması
24.Kulelerin ve duvarın küfeki restorasyonu
25.Müze , restorant , vodafone center düzenlemeleri
26.Çevre duvar örtüsü
27.Çevre zemin ve merdiven taşları
28.Peyzaj çalışması
29.Yeni açık arka meçhul yapının bitirilmesi
30.Yapılacaksa Misafir tribünü filesi
31.Soyunma odası ve müçtemilatının bitirilmesi
32.Eski açık tarafı tabela ve amblemleri
33.Kamera platformlarının bitirilmesi. Aklıma gelenler bunlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

@cadavra son mesajlarının tamamına yakını bu konu ile ilgili. Lütfen yapma bizi de strese sokma.
Sütten dili yanan yogurdu üfleyerek yiyor işte.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı iilkerr

Hani yeni bi ev aldiginizda ev ne kadar estetik olursa olsun, mobilyalar ne kadar guzel olursa olsun, duvara bi saat tablo vs asmayinca ya da tv unitesine kucuk de olsa bi tane biblo koymayinca sanki odada bosluk hissedersiniz ya.. biz de oyle bi  durumdayiz bana gore. Reklam panolari direkler vs ince iscilik bitince on numara olacak. Stada bakip "yau bi eksiklik var" diyen arkadaslar bu sekilde dusunsun derim :)

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hani yeni bi ev aldiginizda ev ne kadar estetik olursa olsun, mobilyalar ne kadar guzel olursa olsun, duvara bi saat tablo vs asmayinca ya da tv unitesine kucuk de olsa bi tane biblo koymayinca sanki odada bosluk hissedersiniz ya.. biz de oyle bi  durumdayiz bana gore. Reklam panolari direkler vs ince iscilik bitince on numara olacak. Stada bakip "yau bi eksiklik var" diyen arkadaslar bu sekilde dusunsun derim :)

kesinlikle  :ok: sırf perde bile ne çok şey değiştirir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

loca koltukları 3 veya 4 sıra olsa ne kadar güzel olurdu.stadımız çok daha büyük ve güzel görünürdü.stad la alakalı içinde ne ukte kalacak diye sorsalar biri eski açığın kısa olması biride sınırlı alandan dolayı ara kat yapamayışımız dır...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı iilkerr

kesinlikle  :ok: sırf perde bile ne çok şey değiştirir
Aynen oyle abi bu tur seyler yapinin ana hatlari kadar onemli oluyor. Ince iscilik bi bitsin kisa surede vay bee diyecez insallah

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yasin A.

vay be.. önümüzdeki ay maça gideceğiz yeni stadda. hayal felan değil, gerçekten oluyor bu sefer.  :super:

Çevrimdışı aoguzd

hangi perşembe abi? 17 mart mı 24 mart mı  :alala:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı GIUNTI

...

Bu açıdan bakınca mezara benzeten tek ben miyim acaba?

''İnönü ...' e mezar olacak'' tezahuratı gerçek oluyor.

Çevrimdışı GIUNTI

Bu açıdan bakınca mezara benzeten tek ben miyim acaba?

''İnönü ...' e mezar olacak'' tezahuratı gerçek oluyor.

Çevrimdışı osman1903

sen gelme açılışa zaten , küfür et senden kurtulalım.

vay arkadaş adam küfür etmeyelim takımı yalnız bırakmayalım demiyor da yönetim niye açılış tarihini açıklamıyor ceza yiyeceğiz belki diyor , allah yardımcın olsun.
Sen kimsin ki bana açılışa gelme senden kurtulalım diyorsun?ben küfür edelim mi diyorum?küfür edenleri engellemek benim yapabileceğim bişey mi?

Çevrimdışı yldrmaydn

başlıkta mj muhabbeti seviyeyi bayaa yükseltmiş  :D @ahmetx @panic13 ama sanki daha sürecek gibi o iş :)

localarda 3.sıra koltuğu koyma imkanı belki olabilir imkansız diye birşey yoktur ama 3.sıra konursa bu sefer locaların iç alanları %50 artış sonrası yeterli konforu sunmayabilir. tribün açısından kişi artması tabi ki iyi ama konforda da belli sınırın altına düşmemek gerekir bence.
Seninle Başladı Hayat..