Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479722 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onurturan

Renktaslar  stat içinden video paylaşıyorlar kim bilmiyorum ama bakmak istersiniz diye atıyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
renktaş mi ne renktaşı ... renktas ne arar la Beşiktaş'ta.. Ben oyle bisi hic gormedim..

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Allahım sana geliyorum

İnstagram:akfylmz

Şu çatı ışık oyunları ile muazzam bir hal alabilir. Gece de ayrı bir atmosferi var MABED in
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

onlar pikselli olacak sadece orta bölümü siyah yapıp üst kat altkat ayırdılar bence mükemmel oldu böyle

Kesin bilgi mi Efe? İnşallah dediğin gibi olur :)

Çevrimdışı Burak Akay

1.7 metreye, 9.2 metre ekran mı? Nerede olacak o ekran @FARUK
Skorboard boyutu galiba abi 21/9 formatına denk geliyor anca skorboard olur yani :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Kesin bilgi mi Efe? İnşallah dediğin gibi olur :)
deneme pikselli oldu komple siyah yada beyaz olmaz alt kat pikselli olmak zorunda bütünlük bozulur alt katın
Şampiyon Beşiktaş JK

deneme pikselli oldu komple siyah yada beyaz olmaz alt kat pikselli olmak zorunda bütünlük bozulur alt katın

Komple siyah yapmasınlar da ful beyaza da razıyım. En güzeli pikselli olur bence de.

Çevrimdışı Factatum

Skorboard boyutu galiba abi 21/9 formatına denk geliyor anca skorboard olur yani :)

Skorbord için oldukça küçük bu boyut.

İç mekan ekranlarından biri olmalı.

Çevrimdışı Efe

Komple siyah yapmasınlar da ful beyaza da razıyım. En güzeli pikselli olur bence de.
yok pikselli olur 24.sıra en üst koltukları ona göre ayarladılar 2 siyah 2 beyaz şeklinde olacak gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yarın 4 membran kalsa Cuma günü bitiyor membran işi ara vermeden Cumartesi şeffaflara başlamalılar çünkü lider olarak 9 Nisan'da stadı açmalıyız.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Yarın 4 membran kalsa Cuma günü bitiyor membran işi ara vermeden Cumartesi şeffaflara başlamalılar çünkü lider olarak 9 Nisan'da stadı açmalıyız.
yarın ağ çeksinle ağ sadece 1 tane ağ  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Skorbord için oldukça küçük bu boyut.

İç mekan ekranlarından biri olmalı.
Hocam 9.2 metreden bahsediyor hangi iç mekana koyucaz sinema perdesi gibi :) :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Factatum

yarın ağ çeksinle ağ sadece 1 tane ağ  :icool:

Luzumsuz stres yapıyorsunuz. Membran takılmayacak olsaydı, o bölgeye semer hiç takılmazdı. Olabildiğince o bölgedeki görüntü temiz tutumaya gayret edilir, sadece çatı iskeleti yer alırdı. Semer varsa, membran da olacaktır.  :ok: 

Çevrimdışı Efe

Luzumsuz stres yapıyorsunuz. Membran takılmayacak olsaydı, o bölgeye semer hiç takılmazdı. Olabildiğince o bölgedeki görüntü temiz tutumaya gayret edilir, sadece çatı iskeleti yer alırdı. Semer varsa, membran da olacaktır.  :ok: 
olacak zaten ama 3 gündür işler durdu neredeyse sersinler ağı işler hızlansın :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Hocam 9.2 metreden bahsediyor hangi iç mekana koyucaz sinema perdesi gibi :) :)

Skorbord için ende problem yok, ama boyda problem var. Skorbord için boy kısa.

O boyuttaki ekran müze kısmında olabilir. Tahmin tabi bu. Bilgi değil.  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Eski açığın üstü şeffaf membran kaplanacak değil mi? ilk görsellerdeki gibi yani :biggrinking:

Çevrimdışı vural

Eski açığın üstü şeffaf membran kaplanacak değil mi? ilk görsellerdeki gibi yani :biggrinking:

şeffafmı olacakmış  :biggrinking:  @Efe

Çevrimdışı tayfunyasar

@tayfunyasar senin hesap tutmadı :D

adamlar ilk seferde emekliyormuş resmen. 2. 3. seferde koşmaya başlamışlar. ben hesabı yaparken adamlar 2 tur daha atmış :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

İyi geceler forum.Gelecek Salı'ya yani ayın 22'sine kadar hava güneşli veya bulutlu geçecek o güne kadar çimi büyük bölümünü serer,büyük membranı bitirir ve şeffafları yarılarız umarım.Artık son adımlarımız stadda Allah'ın izniyle en geç 1 buçuk ay içinde STADIMIZ AÇILIYOR😀😀

Çevrimdışı kingfisher.side

Çevrimdışı Yalçın

SIS firmasindan George'u buraya davett ettim twitter araciligiyla. Umarim yanitlar..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı iyimserure

çimlerin ne zaman geleceği konusunda bir gelişme var mı arkadaşlar?

Çevrimdışı sbrhrzmn

Bence o 1.7 ye 9.2 lik ekran burası için hazırlandı

Çevrimdışı osman1903

9 nisana yetişir mi bu stat haftaya açıklarız haftaya açıklarız sabır kalmadı artık bırak açılış tarihini açılış tarihini açıklayacakları tarihi bile açıklamıyorlar bir de açılış tarihi haberleri asılsızdır diye açıklama yapıyorlar o zaman o açıklamanın altına şu tarihte açıklayacağız diye de yazacaksın antalya maçı var insanlar gidecek o maça nasıl olsa küfür etsekte etmesekte her türlü ceza alacağız belki 9 unda açılsa açılışı kaçıracağız acaba yönetimin umrunda mı bu olay?