Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479918 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi bu ne ? boş buldukları her yere çelik konstrüksiyon doldurdu adamlar bizim projede peyzaj olan per yer çelik konstrüksiyon oldu
Peyzaj ı unut abicim. Peyzaj görmek istiyorsan Taksim meydanına bak her yer ağaç yeşillik. Bizim yönetim yapıyor olsa bişiler yapılır derdim ama Belediyenin uyduruk bir kaç şey dışında yeşillendirme yapacağını düşünmüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Abi bu ne ? boş buldukları her yere çelik konstrüksiyon doldurdu adamlar bizim projede peyzaj olan per yer çelik konstrüksiyon oldu
o kuyruk kısmı tamamen kapatacaklar herhalde bir bitsin bakalım , altı beton ,üstü ölü bölge zaten  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı martin40

Kusuruma bakma Tr de Gs lilere Fransızlar diyorlarda liseden dolayı  :D

Biliyorum abi, saka yapiyorum.

@Efe abi, aslinda Besiktas bu stadi Türkiyeye kazandirdi, bunu örnek alarak, herkes özenecektir Vodafone Arenaya ve bu ligimizin kalitesini yükseltecektir. Allaha sükür zeminler toparlanmaya basladi bu sene ama hibriti görünce herkes ayran kalacak  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harund1k3

güzide medya böyle bir haber yapmış çimler 19 mart açılışla serilecek gibi aslı var mıdır? :steamed: http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/03/15/vodafone-arenada-son-dakika-gelismesi-476076/

%90 böyle olabilir ısıtma sistemleri en geç 2-3 sürecek ondan sonra serme çim için başka bir iş kalmıyor. Muhtemelen ilk maçımız da bursayla olacak bu arada.

Çevrimdışı Efe

Biliyorum abi, saka yapiyorum.

@Efe abi, aslinda Besiktas bu stadi Türkiyeye kazandirdi, bunu örnek alarak, herkes özenecektir Vodafone Arenaya ve bu ligimizin kalitesini yükseltecektir. Allaha sükür zeminler toparlanmaya basladi bu sene ama hibriti görünce herkes ayran kalacak  :ok:
ayran değil coca cola kalacak sponsorumuz :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Eski açık bordexler küfeki ,geri kalan açıklık cam mı kaplanacak? :alala:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı KUMANOVALI

Memnuniyetle, buyrunuz;

UEFA Elit stadyumu (ki daha önceden 4.kategori olarak adlandırılırdı) olabilmek için, aşağıdaki şartları sağlamak gereklidir.

Stadyumun tamamı oturma düzenine sahip ve minimum 30bin kişi kapasiteli olmalı.
Oyun alanı doğal veya FIFA sertifikalı yapay çime sahip olmalı.
Oyun alanının ebatları 105x68 metre olmalı
Soyunma odaları koltuklu ve en az 25er kişilik olmalı
Yedek kulübeleri koltuklu ve en az 13er kişilik olmalı
Stadyumda içeride ve dışarıda CCTV (güvenlik kameraları sanırım) olmalı ve bir güvenlik kontrol odası bulunmalı.
Doping kontrolü, temsilciler odası ve ilk yardım için ayrı ayrı odalar bulunmalı.
VIP için en az 1500 koltuk ve basın için en az 200 koltuk olmalı
Stadyumun içinde en az 3 TV Stüdyosu bulunmalı
Sahayı aydınlatacak olan aygıtlar en az 1400 lux 'luk güçte aydınlık vermeli

eyvallah
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı baro19

Boruların bu sistemle döşenmesi iyi de. Ben boruların döşendiğini izlemek istiyordum ya saha üstü boru döşenmiş halde üstüne kum :D bu şekilde boruları göremicez :D

Çevrimdışı zekotha

dostlar

Türkçe meailini yazarmısınız..

Stadyum koltuklu ve minimum 30000 kapasiteli olmalı
Oyun sahası ya doğal çim olmalı ya da Fifa lisanslı yapay çim olmalı
Oyun sahası ölçüleri 105 metreye 68 metre olmalı
Soyunma odaları en az 25 insanın oturabileceği şekilde olmalı
Yedek kulübüleri en az 13 insanın oturabileceği şekilde olmalı
Stadyumlarda hem içerde hem dışarıda kapalı devre kamera sistemi (CCTV) bulunmalı ve Güvenlik kontrol odası da olmalı
Aynı zamanda Doping istasyonu, delege odası ve ilk yardım odası olmalı
Koltuk kapasitesi 1500 VIP ve 200 gazeteciye imkan sunmalı
En az 3 TV stüdyosu bulunmalı
Projektörler sahayı en az 1400 lux şiddetinde aydınlatmalı

Çevrimdışı vural

Stadda kalebodur işleri tamamen bitti mi arkadaşlar ? :D Bilgisi olan varmı ?

Çevrimdışı Yalçın

Eski açık bordexler küfeki ,geri kalan açıklık cam mı kaplanacak? :alala:

Divan Isletmeleri yapiyor orayi diye biliyorum.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı martin40

Aslinda oraya "yesil çati" dedigimizi uygulasalar iyi olur, yeni çektim, bizim sirkette tüm çatilara yesillik ekildi.
Bunun daha güzel tasarimlari var

Çevrimdışı firewater

Yorumunuz süper daha güzel anlatılamazdı. Kendimde Bilgisayar Mühendisiyim..  :D ama sektör farketmiyor hep aynı..

Durum bundan ibaret maalesef. İki üç üni var ondan mezun olanda zaten yurt dışına kaçıyor haklı olarak.

sonra adamlar çatıyı hidroliklerle havaya kaldırırken hibrit çimi yaparken vay be deyip kalıyoruz :) :) :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

Stadyum koltuklu ve minimum 30000 kapasiteli olmalı
Oyun sahası ya doğal çim olmalı ya da Fifa lisanslı yapay çim olmalı
Oyun sahası ölçüleri 105 metreye 68 metre olmalı
Soyunma odaları en az 25 insanın oturabileceği şekilde olmalı
Yedek kulübüleri en az 13 insanın oturabileceği şekilde olmalı
Stadyumlarda hem içerde hem dışarıda kapalı devre kamera sistemi (CCTV) bulunmalı ve Güvenlik kontrol odası da olmalı

eyvallah

şu 4 şık tammıdır

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı martin40

ayran değil coca cola kalacak sponsorumuz :kop:

:lol: :lol: :ebebe: ilk okudugumda anlayamistim  :D

Çevrimdışı simocan

dostlar

Türkçe meailini yazarmısınız..

Stadium must be all-seated and have a minimum capacity of 30,000;

stat minimum 30 bin koltuk kapasiteli olmalı

The playing surface must either be natural turf or FIFA-licensed artificial turf;

oyun alanı doğal çim yada fifa lisanslı suni çim olmalı

The playing surface dimensions must be 105 meters in length and 68 meters in width;

oyun alanı boyutları uzunluğu 105 metre genişliği 68 metre olmalı

The dressing rooms must seat at least 25 people;

soyunma odaları 25 kişilik olmalı

The substitute benches must seat at least 13 people;

yedek kulübeleri 13 kişilik olmalı

Stadiums must have CCTV both inside and outside and a ‘Security Control Room’;

statda içerde ve dışarıda güvenlik kontrol odası olmalı

There should also be a separate ‘Doping Station’, ‘Delegate’s Room’ and ‘First Aid Room’;

dopin odası ,temsilci odası ve ilk yardım odası olmalı

Must provide seating for at least 1500 VIPs and 200 journalists;

1500 kişilik VIP ve 200 kişilik gazeteci yeri olmalı

There must be at least three TV studios within the Stadium;

statdumda 3 tane tv odası olmalı

The floodlights must light the pitch to an luminance of at least 1400 lux

Işıklandırma 1400 luk ışık yaymalı

zayıf ingilizcem ile bu kadar :)) bu arada burda bahsedilen değerler en az olacak
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı kartal14

Borular içeri gömülüyor. Acaba tekrar kum serilecek mi yoksa borular gömülüp düzlenecek mi ?

Çevrimdışı onurist

ÖNCELİKLE STADI GİDİP GÖRDÜĞÜM İÇİN DUYGULARIMI PAYLAŞAYIM MUSTAFA KARDEŞİMİN FORUMUNDA DA PAYLAŞTIM...SONRA SON DAKİKA BİLGİSİ VEREYİM...Yazıma nasıl başlasam bilmiyorum arkadaşlar kendimi eve atalı 30 dk oldu stadımızı aşkımızı bugün gidip ayrıntısına kadar gezme şansına sahip oldum..Öncelikle arkadaşlar nasıl anlatılır bilmiyorum ama herhangi bir tribün girişinden girdiğiniz anda dehşete kapılacaksınız göğsünüzü bir sıcaklık kaplayacak boğazınız düğümlenecek buda gözlerinizi dolduracak..yemin ediyorum utanmadan ben göz yaşı döktüm çocuğumu eşimi görmüş gibi bir mutluluğa kapıldım..daha stad ilk inşaat hallerinde avrupadaki stadları youtuben hep inceledim inşallah bizim böyle güzel olur diye onlarca stada baktım juventusun stadına çok imrendim özellikle görsellerden arkadaşlar stada girdiğinizde juvearena neymiş dersiniz trübünlerin dikliği kendinizi amblemimiz deki bir kartal gibiyim hissiyatı veriyor gökyüzünden bakıyorsun saha içerisine sanki..stadın her yeri kalite kokuyor koltukların renk canlılığı muazzam piksel renklerimize bu kadar güzel gider..yeni açık trübünü doluyken gözlerimiz dolu dolu çok izleriz söylim…kapalı üst rakiplere zindan eder sahayı söylim..stad aynı zaman maçtan önce maç arasında tam yaşanılacak ortam oluşturulmuş..büfeler hamburgerler yemekler ne ararsan olacak…daha nasıl kelimelere dökülür bilmiyorum ama tek bildiğim güzel ülkemde o kadar stadda maç izledim böyle ne stat içi ne tribün dikliği nede kalite kokan malzeme görmedim..bu stat dolu haliyle özellikle ilk maçta çok kişiyi duygulandıracak..sevgiler ne mutlu beşiktaşlıyım

Çevrimdışı cursedofdragon

Borular içeri gömülüyor. Acaba tekrar kum serilecek mi yoksa borular gömülüp düzlenecek mi ?

tekrar kum serilmicek borular aradan daldırıp götürüyorlar üstünden bastıracaklar sadece :)

Çevrimdışı Yalçın

eyvallah

şu 4 şık tammıdır

Birkac sayfa onceki videolarin birisinde ilkyardim odasini gormustum.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı AngryEagle

Memnuniyetle, buyrunuz;

UEFA Elit stadyumu (ki daha önceden 4.kategori olarak adlandırılırdı) olabilmek için, aşağıdaki şartları sağlamak gereklidir.

Stadyumun tamamı oturma düzenine sahip ve minimum 30bin kişi kapasiteli olmalı.
Oyun alanı doğal veya FIFA sertifikalı yapay çime sahip olmalı.
Oyun alanının ebatları 105x68 metre olmalı
Soyunma odaları koltuklu ve en az 25er kişilik olmalı
Yedek kulübeleri koltuklu ve en az 13er kişilik olmalı
Stadyumda içeride ve dışarıda CCTV (güvenlik kameraları sanırım) olmalı ve bir güvenlik kontrol odası bulunmalı.
Doping kontrolü, temsilciler odası ve ilk yardım için ayrı ayrı odalar bulunmalı.
VIP için en az 1500 koltuk ve basın için en az 200 koltuk olmalı
Stadyumun içinde en az 3 TV Stüdyosu bulunmalı
Sahayı aydınlatacak olan aygıtlar en az 1400 lux 'luk güçte aydınlık vermeli
Çevirmeden önce kontrol için UEFA'nın kendi dokümanına da göz attım, birkaç detay daha gördüm eklemek gereken.
Buyrunuz;
+
Drenaj sistemi :)
Min. 150 kişilik kapalı otopark
Kapasitenin en az %5'i deplasman takımı için ayrılmış olmalı
30bin kişilik seyircinin, en az 22500'ünün üstü kapalı olmalı :)
1500kişilik VIP'nin, 200'ü deplasman takımı için ayrılmalı ve VIP misafirler için en az 400 m²'lik bir lounge bulunmalı.
Basın çalışanları için ayrı tam donanımlı bir oda olmalı ve minimum 150 m²'lik bir çalışma ortamına sahip olmalı
Ana kamera için en az 12 m²'lik bir platform ayrılmış olmalı
Basın için ayrılmış 200 kişilik koltuğun, en az 100 tanesinde önünde "desk/çalışma masası" da bulunmalı.
Minimum 40 kişilik TV & Radyo yorumcu koltuğu bulunmalı
Minimum 100 koltuklu tam donanımlı bir basın toplantı odası bulunmalı

Çevrimdışı xxxkingme

abilerim kardeşlerim, uefa bize bi şl final ev sahipliği, veya avrupa ligi ev sahipliği verebilir mi? istediği şartları yerine getirebiliyor muyuz?

Çevrimdışı GörkemGörkem

adamlar yapıyor be kardeşim hibrit çim örneklerinden biri

Genel kalite anlamında fazla bir fark olacagını sanmiyorum fakat görüntünün bu sekilde olması cok zor cünkü ekme degil serme olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

abilerim kardeşlerim, uefa bize bi şl final ev sahipliği, veya avrupa ligi ev sahipliği verebilir mi? istediği şartları yerine getirebiliyor muyuz?

ŞL için kapasiteden ötürü olmuyor ama UEFA Avrupa ligi için uygunuz verebilirler :)