Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490180 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bugün 18:45 de Güvenparkdaydım patlamayı canlı canlı gördüm elimde çok kötü fotoğraflarda var paylaşılacak gibi değil 112 den arkadaşlarım 30 vatandaşımızın öldüğünü çokda yaralı olduğunu söyledi 3 dakika ile hayattayım bu arada tam oradaydım bilenler bilir yapıkredi'nin olduğu tarafa geçtim patlama oldu :(
çarşı izninde gittiğimiz gezdiğimiz yer saat 4 gibi falan olsa bir çok askerde ölebilirdi çarşı iznindeler çünkü  :bandit: Allah rahmet eylesin  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

bugün 18:45 de Güvenparkdaydım patlamayı canlı canlı gördüm elimde çok kötü fotoğraflarda var paylaşılacak gibi değil 112 den arkadaşlarım 30 vatandaşımızın öldüğünü çokda yaralı olduğunu söyledi 3 dakika ile hayattayım bu arada tam oradaydım bilenler bilir yapıkredi'nin olduğu tarafa geçtim patlama oldu :(
geçmiş olsun ..hayatlarını kaybedenlerede Allah rahmet eylesin.. yazılacak çok şey varda yaa sabır diyoruz işte

Çevrimdışı ZEKI

Cok gecmis olsun Burak

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi çok geçmiş olsun
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Burak Akay

Herkese çok teşekkür ederim güzelim memleketimiz ne hale geldi canlı canlı görmek çok etkiledi beni insanlar ağlıyor kaçışıyor bana yol soranlar oldu korkudan nerde olduğunu unutanlar vardı esnaflar direk kepenk kapattı cafeler falan hesapları bile almadan herkesi yolladı toparlandı bense sabit durdum elimden izlemekten başka birşey gelmedi :( Allah bir daha yaşatmaz umarım
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Tolga

Geçmiş olsun. Ben de abimden haber aldım ölü sayısının 168 olduğu yönünde haberler alıyormuş.

Diyecek söz yok artık. Bedava yaşıyoruz bu ülkede.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

belli olmayacak kardeşim. böyle yazdım diye yine silinecek mi ? fikret ormanı azıcık eleştirdik mi yazılar siliniyor. neye dayanarak? bu siteyi ekşide ilk tanıtan benim, olumlu yazılar yazdım zamanında. ama yok bu sitede bazılarının eleştiriye tahammülü yok.

https://eksisozluk.com/besiktasarena-com--4446212?a=search&author=sinifogretmenidegilokulogretmeni
doğru yere yazarsan silinmez Başkanla ilgili bir eleştiri yapacaksan bunu onun la ilgili başlığa yapman lazım.
burda sıfır kupanın işi yok bizim eleştiriye tahammülümüz yok değil sadece doğru yerde konuşulsun istiyoruz.
burda bir tek sen yazmayacaksınki mesajı tutsak arkadan 200 mesaj gelecek @altan0348 bir bakmışsın sayfalarca yazı burda sırf biri
konuya girsinde püskürelim diye bekleyen bir çok insan var. Püskürmek isteyende püskürsün ama doğru yerde püskürsün.
daha bu başlıkta 175 sayfadayız konu dışı 250 mesaj silindi. çoğuda futbol ve çarşı. ekşisözlükteki katkıların için teşekkür ederim
ama buranın bir sahibi yok yani yaptığın katkıyı direk Beşiktaş taraftarına yapmış oluyorsun. Bu forumun her düşüncedeki Beşiktaşlının
yuvası olmasını istiyoruz buda ancak disiplinle olur.

Çevrimdışı can1903

Açıklama olmaz yarın. Olmasın daz aten.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat.Y

Kardeşim gelmiş geçmiş olsun.
Resmi açıklamada 27 ölü deniyor  ama yazılanlar çok çok fazla olduğu yönünde.Facebookku twitteri yine yavaşlattılar sağlıklı bilgi alınamıyor.ALLAH sonumuzu hayır etsin...

Çevrimdışı Factatum

@Burak Akay

Geçmiş olsun kardeş. Hayat çok ucuz bu memlekette.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kardeşim gelmiş geçmiş olsun.
Resmi açıklamada 27 ölü deniyor  ama yazılanlar çok çok fazla olduğu yönünde.Facebookku twitteri yine yavaşlattılar sağlıklı bilgi alınamıyor.ALLAH sonumuzu hayır etsin...
abi arkadaşım var 1 1.5 saat önce gelen bilgi 138 ölü 300 yaralıydı sonra forumdan tolganın söylediği bilgi ise 168 ölü olduğu.

Çevrimdışı Kartal1903

abi arkadaşım var 1 1.5 saat önce gelen bilgi 138 ölü 300 yaralıydı sonra forumdan tolganın söylediği bilgi ise 168 ölü olduğu.

perıscope yayınında bırısı yunuslara sordum 168 dıyodu ne kadar dogru bılınmez...yazık gercekten cok yazık dogusuyla  batısıyla öluyoz...yasamla ölumu ayıran ınce cızgıdeyız sureklı
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Twitter'dan ordan burdan yazılanlara değil resmi rakamlara inanın.

Bu boşluğu terör örgütü propagandası yapanlar çok iyi dolduruyor, kanmayın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı emrekhvcgl

@Serdar @denilanz @emrekhvcgl
Müsadenizle bu olayı büyütmemek için, belki de haddimi aşarak araya giriyorum.
@denilanz ın tepkisine hak vermiştim.
O günü (günleri) bazı tek tük yazan arkadaş foruma katılıp olumsuz birşeyler yazarak trollemeye çalışıyordu.

@emrekhvcgl kardeşimizin (üstteki) yazılarından da aynısı hissetmiştim. @denilanz gibileri iyi ki var ve iyi ki Beşiktaşı ve Formu savunuyor diye düşündüm.

@emrekhvcgl 'in alttakı tepkisi okuduktan sonra gayet olumlu ve olgun düşünen biri olduğu kanaatine vardım.

Emre nacizane bir tavsiyem olacak: INternet ortamında mimik, ses tonu gibi duygularını gösteren şeyler olmadığından yazılara biraz daha dikkat etmek ve yazıların biraz daha açıklayıcı olması gerekiyor.
Mesela: Çatıda hangi konuda kandırıldığımızı düşünüyorsun?
Üstelik 'haftaya serilecek çimin türkiye'deki diğer çimlerden FARKLI OLACAK değil mi?' yazsaydın bir sorun olmazdı :)

Herkese Günaydınlar

çatı membranı konusunda kandırıldığımızı düşünüyordum abi hala da öyle düşünüyorum ama benim için o kadar da mühim bir konu değil bu. yalnız belirtmek istediğim en net nokta çim konusundaki sorum kesinlikle eleştiriyle karışık değildi. orada en net şekilde sormak istediğim için bursa'yı telekom'u kattım. evet az yazıyorum ve genelde soru soruyorum burada çünkü gerçekten fazla bilgi sahibi değilim ve forumdaki bilgilerden, bilenlerden faydalanmaya çalışıyorum. ben buradaki objektif insanlardan sadece biri olduğumu düşünüyorum. eleştiri dediğimiz şey olumlu da olur olumsuz da. @denilanz abinin sanki hiçbir şeyi beğenmiyormuşum gibi bir üslupla bana cevap vermesi beni gerçekten üzdü çünkü burada onun bahsettiği tiplerden de var ama emin olun ben onlardan değilim.
stadyumun teknik, estetik özellikleri bir yana ben mabedin psikolojik tarafındayım. stadyumla ilgili görüşlerimi blogumda yazmıştım yani demek istediğim piksel olmuş, küfeki olmuş o kadar da mühim değil benim için. olmuşken en iyisi olsun istiyoruz buradaki herkes gibi.
görmeyenler varsa veya niyetimden şüphe eden varsa da bu yazıyı okuyabilirler. https://yersiyahgokbeyaz.wordpress.com/2016/01/12/donusumuz-muhtesem-olacak/
yanlış anlaşılmak istemem ve bugüne kadar burada sorduğum/soracağım sorulara cevap verdiğiniz/vereceğiniz için de teşekkürler. en iyisi için, Beşiktaş için...

Çevrimdışı tugozcan

Twitter'dan ordan burdan yazılanlara değil resmi rakamlara inanın.

Bu boşluğu terör örgütü propagandası yapanlar çok iyi dolduruyor, kanmayın.
Abi yapma Allah aşkına. O mevkide bu denli buyuk bir patlamada yalnizca 32 kisinin hayatini kaybetmis olmasi maalesef ki imkansiz.

Ankaranin en yogun bolgesi. Butun duraklar orada. Duraklar oylesine yogun olur ki bazen oturabilmek icin 2. Otobusu beklersin. Sadece bir otobusun icinde 30-40 kisi olur en az. Bahsi gecen duraklarda o an 300 e yakin kisi vardir.

Tabi ki umalim ki resmi aciklamalar dogru olsun. Ama ne yazik ki hic ama hic sanmiyorum...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi yapma Allah aşkına. O mevkide bu denli buyuk bir patlamada yalnizca 32 kisinin hayatini kaybetmis olmasi maalesef ki imkansiz.

Ankaranin en yogun bolgesi. Butun duraklar orada. Duraklar oylesine yogun olur ki bazen oturabilmek icin 2. Otobusu beklersin. Sadece bir otobusun icinde 30-40 kisi olur en az. Bahsi gecen duraklarda o an 300 e yakin kisi vardir.

Tabi ki umalim ki resmi aciklamalar dogru olsun. Ama ne yazik ki hic ama hic sanmiyorum...

Olsun yine de beklemek lazım sakince..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

çatı membranı konusunda kandırıldığımızı düşünüyordum abi hala da öyle düşünüyorum ama benim için o kadar da mühim bir konu değil bu. yalnız belirtmek istediğim en net nokta çim konusundaki sorum kesinlikle eleştiriyle karışık değildi. orada en net şekilde sormak istediğim için bursa'yı telekom'u kattım. evet az yazıyorum ve genelde soru soruyorum burada çünkü gerçekten fazla bilgi sahibi değilim ve forumdaki bilgilerden, bilenlerden faydalanmaya çalışıyorum. ben buradaki objektif insanlardan sadece biri olduğumu düşünüyorum. eleştiri dediğimiz şey olumlu da olur olumsuz da. @denilanz abinin sanki hiçbir şeyi beğenmiyormuşum gibi bir üslupla bana cevap vermesi beni gerçekten üzdü çünkü burada onun bahsettiği tiplerden de var ama emin olun ben onlardan değilim.
stadyumun teknik, estetik özellikleri bir yana ben mabedin psikolojik tarafındayım. stadyumla ilgili görüşlerimi blogumda yazmıştım yani demek istediğim piksel olmuş, küfeki olmuş o kadar da mühim değil benim için. olmuşken en iyisi olsun istiyoruz buradaki herkes gibi.
görmeyenler varsa veya niyetimden şüphe eden varsa da bu yazıyı okuyabilirler. https://yersiyahgokbeyaz.wordpress.com/2016/01/12/donusumuz-muhtesem-olacak/
yanlış anlaşılmak istemem ve bugüne kadar burada sorduğum/soracağım sorulara cevap verdiğiniz/vereceğiniz için de teşekkürler. en iyisi için, Beşiktaş için...

Peki  @emrekhvcgl .Hem fazla  bilgi  sahibi  değilim  diyorsun.Ama  aynı  anda da  mesela  çatı  membranı  konusunda  kandırıldığımızı  düşünüyorum  diye  kesin bir hüküm  veriyorsun.Bilgi sahibi olmadan  nasıl fikir  sahibi  oluyorsun  onu  merak  ettim.

Çevrimiçi Necmi

soruş şeklin yanlıştı aslında gerçi verilen cevaba tepki gösterdim ama
senin sorunuda okurken bir bitmedi bunlarda dedim doğrusu bendede tamamen trolleme maksatlı
sorulmuş bir soru havası oluşturdu normalde cevap verirdim soruna ama itici bulduğum için es geçmiştim.
daha iki gün önce sisle görüşüp haberini yapmışız  hala bu tip soruların sorulması mantık dışı ön üst makamdan yaptık haberi
ne diyorlardı cumartesi çim gelecek gelmedi şimdi salı gelecek deniyor o zamanda gelmez artık perşembe olur sonunda bizim verdiğimiz
tarihe bağlanır olay. Ha bizim bilgimizde doğru çıkmaya bilir ama en azından bu bilgiyi gerçek kaynağından alıyoruz.
mesela tırların güzergahını sordum ne yapacaksın bunu dedi ne yapacaksın olurmu dedim millet italyadan buraya yollara düştü TIR nöbeti tutuyorlar
zamanı güzergahı söyleyinde bir hafta yollarda telef olmasınlar dedim gülüyor önümüzdeki hafta sonu italyadan kara yoluyla gelecek dedi :)
soruyu sorma şekli önemli bak burda nelerle uğraşıyoruz. hala çim yola çıktı deyip de iki sene önce çekilmiş fotolarıda kanıt olarak koyuyorlar.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ers_an

Allah korumuş. Umarım sayılar denildiği yöndedir ki o bile can yakıyor. Tekrar geçmiş olsun. Ülkem kanıyor. Öbek öbek yaralar her yaşayan bedende. Geride kalanlara sabırlar versin yaradan.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimiçi Necmi

ne kadar yoğun ve kalabalık olursa zayiat o kadar azalır çünkü insanlar kalkan görevi görür.
o söylenen rakamlar banada abartı geldi yüksek ölümlü bombalama olayları kapalı alanlarda olur sadece şarapnel değil bombanın yarattığı basınçda ölüm nedeni olur
ama açık alanlarda şarapnel dağılmasıyla olur tabi bombanın büyüklüğüde türüde önemli ama dedikoduları taşımayın bu tür şeyler
propagandadır ve sadece yapana hizmet eder o bombayı ordaki insanları öldürmek için değil tüm halkı korkutmak için koyuyorlar
bununda etkili olması sizlerin olayları abartarak yaymanızla olur. Her duyduğunuzu aktarıp toplumda korku yaratmayın derim.
sadece bombayı koyana hizmet etmiş olursunuz. @tugozcan
yok polis demişmiş geçin bunları arkadaşlar ordaki polislerinde bir haberi yoktur bir anda ambulanslar dolar kaptığını götürür
gerçek sayılar anca bir masa oluşturulur hastanelerden bilgiler alınır kimlikler tesbit edilir öyle belli olur heleki bombalı saldırı
söz konusuysa parcalanmış vuçutlarımı birleştirip saymışlar. şu anda gerçek rakamı bilen kimse yoktur sadece hastanelerden gelen kimliklerin tesbiti yapılmış
kişileri bildirirler onlar açıklanır. Şu anda tek söyleyebileceğimiz allah rahmet etsin acılı ailelere güç versin.

Çevrimdışı tugozcan

ne kadar yoğun ve kalabalık olursa zayiat o kadar azalır çünkü insanlar kalkan görevi görür.
o söylenen rakamlar banada abartı geldi yüksek ölümlü bombalama olayları kapalı alanlarda olur sadece şarapnel değil bombanın yarattığı basınçda ölüm nedeni olur
ama açık alanlarda şarapnel dağılmasıyla olur tabi bombanın büyüklüğüde türüde önemli ama dedikoduları taşımayın bu tür şeyler
propagandadır ve sadece yapana hizmet eder o bombayı ordaki insanları öldürmek için değil tüm halkı korkutmak için koyuyorlar
bununda etkili olması sizlerin olayları abartarak yaymanızla olur. Her duyduğunuzu aktarıp toplumda korku yaratmayın derim.
sadece bombayı koyana hizmet etmiş olursunuz. @tugozcan
yok polis demişmiş geçin bunları arkadaşlar ordaki polislerinde bir haberi yoktur bir anda ambulanslar dolar kaptığını götürür
gerçek sayılar anca bir masa oluşturulur hastanelerden bilgiler alınır kimlikler tesbit edilir öyle belli olur heleki bombalı saldırı
söz konusuysa parcalanmış vuçutlarımı birleştirip saymışlar. şu anda gerçek rakamı bilen kimse yoktur sadece hastanelerden gelen kimliklerin tesbiti yapılmış
kişileri bildirirler onlar açıklanır. Şu anda tek söyleyebileceğimiz allah rahmet etsin acılı ailelere güç versin.
Amin abi. Insallah senin soyledigin gibidir insallah kayip en asagidadir. Dua etmek disinda elimizden bir sey gelmiyor

Çevrimdışı Efe

kenarları da kapatmışlar
kenarları gayet güzel yapıyorlar adamların  iş bilgisi çok üst düzey en ufak zaman kaybı yok tak tak yapıp bitiriyorlar hafta içi işleri bitecek sadece çim serimi ve lif çakma işi kalacak onlarda 15 gün alır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emrekhvcgl

Peki  @emrekhvcgl .Hem fazla  bilgi  sahibi  değilim  diyorsun.Ama  aynı  anda da  mesela  çatı  membranı  konusunda  kandırıldığımızı  düşünüyorum  diye  kesin bir hüküm  veriyorsun.Bilgi sahibi olmadan  nasıl fikir  sahibi  oluyorsun  onu  merak  ettim.
her konu hakkında bilgi sahibi değilim abi. stadyum cahili değiliz çok şükür :)