Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490264 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:uyucam:

Böyle ayrı ayrı değil de tek bir şey olabilir. Ya da skor falan yazabilir..

Resmi bayramlarda kıpkırmızı Türk bayrakları olur :)

Mesela 4 tribün kısmında ayrı ayrı "ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ" yazar :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre_ZA

yok kalmaz illaki bir şey döşenecek ama ne döşenecek birlikte göreceğiz
oranın altı yönetim orayı çok iyi izole edip bir şey döşemezlerse aşağıda banyo yaparlar yağmur yağdığında

Selamlar, salı günü stada gittiğimde sordum bunu, eski açığa döşenenlerle aynı olacak dediler..Hatta çimento döküyorlardı ve eski açık kapalı köşesinde en az 20 palet taş vardı..O yüzden eski açık kapakı ve yeni açık aynı taşla döşenip bütüncül bir görüntü oluşturulacak..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

bu pankart güzel olmuş belki kale arkasında biraz set olursa asılabilir.

Ben de cok begendim  :claps:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Efe

böyle burasi acik kalabilir halen, ben rahat degilim :D üstelik bi video da 4-5 parca kaldi diyorlar, yani 4 membran eksik söylemisler.. cok manidar..
kalirsada kalir napalim artik degistiremeyiz pazartesi belli olur hersey orasi acik kalirsa o catidaki mebranlar ruzgarda parcalanir gider oda bi gercek ben acik kalma ihtimalini bile dusunmuyorum  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GörkemGörkem

[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 02:07:07 Fuat Görkem Yıldız ]

Çevrimdışı Serdar

Hayır, dediğin gibi olmayacak ama boş ver sen. Ne de olsa olumlu bir şey söylemeyeceksin. Sıkıntı etme yani.

@denilanz kardeşim, önceki yorumlarını çok beğenirdim ama özellikle son bir aydır yorumlarının dozu kaçık vaziyette.
Biraz fazla herşeyi ben bilirim siz ne bilirsiniz ki havası var. Son zamanlarda herkese bir laf çakma , iğneleme durumu
seziyorum. Az daha sakin , herkes herşeyi sen kadar iyi bilmek durumunda ve zorunda olmayabilir.

Çevrimdışı Emre Keşküş

Çevrimdışı denilanz

@denilanz kardeşim, önceki yorumlarını çok beğenirdim ama özellikle son bir aydır yorumlarının dozu kaçık vaziyette.
Biraz fazla herşeyi ben bilirim siz ne bilirsiniz ki havası var. Son zamanlarda herkese bir laf çakma , iğneleme durumu
seziyorum. Az daha sakin , herkes herşeyi sen kadar iyi bilmek durumunda ve zorunda olmayabilir.

Sabah bu konuyla ilgili açıklamamı yaptım. Kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum. Ekleyeceğim bir şey yok. Sizi hakkımda değerlendirme yapmaya iten şey nedir, onu da anlamadım.

Çevrimdışı Serdar

Sabah bu konuyla ilgili açıklamamı yaptım. Kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum. Ekleyeceğim bir şey yok. Sizi hakkımda değerlendirme yapmaya iten şey nedir, onu da anlamadım.

Kusura bakmayın, açıklamalarınızı sonradan gördüm. Kesinlikle hakkınızda değerlendirme yapmıyorum, öyle bir hakkımda yok zaten. Sadece gözlemlerimi ve hissettiğimi sizinle de paylaşıyorum. Yoksa tanımadığım insanların neyini değerlendirebilirim ki. Neyse gecenin bu saati gereksiz yere insanları sıkmayayım.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

YGS mağduru arkadaşlar başarılar şimdiden :)

Saol abi Allah razı olsun , diğer arkadaşlara başarılar hedef İstanbul sebebi belli :)

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Günaydın herkese, Ygs tayfaya başarılar :)

Çevrimdışı İhsan

haftaya serilecek çimin türkiye'deki diğer çimlerden bir farkı olmayacak değil mi? bu sezona yetişsin diye rulo yapıyoruz? bursa gibi, telekom gibi?

43.500 yalan mı oldu? :s20: çatıda kandırdılar, kapasitede bari kandırmasınlar.

@Serdar @denilanz @emrekhvcgl
Müsadenizle bu olayı büyütmemek için, belki de haddimi aşarak araya giriyorum.
@denilanz ın tepkisine hak vermiştim.
O günü (günleri) bazı tek tük yazan arkadaş foruma katılıp olumsuz birşeyler yazarak trollemeye çalışıyordu.

@emrekhvcgl kardeşimizin (üstteki) yazılarından da aynısı hissetmiştim. @denilanz gibileri iyi ki var ve iyi ki Beşiktaşı ve Formu savunuyor diye düşündüm.

@emrekhvcgl 'in alttakı tepkisi okuduktan sonra gayet olumlu ve olgun düşünen biri olduğu kanaatine vardım.

aa niye öyle diyorsun abi? buradaki baskıya rağmen pikseli sevmiş adamım ben. üzüldüm vallahi. kaldı ki en ufak eleştiriye bile tahammül yoksa boşuna tartışıyoruz burada. bilgi için teşekkürler ama üzüldüm yani.

Emre nacizane bir tavsiyem olacak: INternet ortamında mimik, ses tonu gibi duygularını gösteren şeyler olmadığından yazılara biraz daha dikkat etmek ve yazıların biraz daha açıklayıcı olması gerekiyor.
Mesela: Çatıda hangi konuda kandırıldığımızı düşünüyorsun?
Üstelik 'haftaya serilecek çimin türkiye'deki diğer çimlerden FARKLI OLACAK değil mi?' yazsaydın bir sorun olmazdı :)

Herkese Günaydınlar
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 08:39:26 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Günaydın büyük BEŞİKTAŞ tarafları ve vodafonearena kartallari.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın mutlu  arena kartalları.SArı kum işinin bugün bitmesi dileğiyle.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ddc1979

Uyanın lider Takımı'n Taraftarları ...
Günaydın ...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Erdem Çözer

arkadaşın sorularındaki üslup çok belliydi ve sonradan tepki görünce geri adım attı.. çatı konusunda kandırıldık, bu zeminin türkiyedeki diğer zeminlerden bir farkı olmayacak gibi sorulardaki niyeti anlamak zor değil ama anlaşılan sana tepki gösteren arkadaşlar anlayamamış.. bana sorarsan tam da gereken cevabı vermiştin @denilanz .. ben de benzer bir şey yazacaktım ama sen yazınca gerek kalmadı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

@İhsan gazetecilerin yapamadığını yapmışsın .Haftaya cumartesi yeşili görcez demek arenada.
Gazeteciler masa basinda turlu mesrubatlarini yudumlarken cikarlarina  gore haber yazmakla mesguller.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı xeo

stad açılışında gösteri olucaakmı bu tarz direk maçlamı açılıcak bide açılış 9 nisan diyolar açılış için pasolig falan gerekirmi biletler nerden satılır

youtubede bi kaç stad açılış gösterisi

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ah ulan ah ,  o kaza olmayacaktı simdi; eksik macimizi oynar ,  stadimizi acar , sezon sonuna kadar kendi evimizde yenilmeden , deplasmanda maksimum 4 puan kaybi ile sampiyon olurduk. Neyse herseyde bi hayir vardir , herkese iyi gunler , onumuzdeki gunlerde hava sartlari cok sert olmaz umarim.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cisse557

Alt kat dolaşım alanındaki yerler üst kattaki gibi taşla kaplanacak mı yoksa son hali bu mu?

Çevrimdışı Kemal

Niye açık kalsın eski açığın üstü niye bunu söylüyorsunuz stat inşa başından beri anlamış değilim . Adamlar kapatmayacaklari yere niye semer montajı yapsınlar kısa semerlerine kadar ? Orda semerler biter orası açık bir proje olurdu