@denilanz kardeşim, önceki yorumlarını çok beğenirdim ama özellikle son bir aydır yorumlarının dozu kaçık vaziyette.
Biraz fazla herşeyi ben bilirim siz ne bilirsiniz ki havası var. Son zamanlarda herkese bir laf çakma , iğneleme durumu
seziyorum. Az daha sakin , herkes herşeyi sen kadar iyi bilmek durumunda ve zorunda olmayabilir.
haftaya serilecek çimin türkiye'deki diğer çimlerden bir farkı olmayacak değil mi? bu sezona yetişsin diye rulo yapıyoruz? bursa gibi, telekom gibi?
43.500 yalan mı oldu?
çatıda kandırdılar, kapasitede bari kandırmasınlar.
@Serdar @denilanz @emrekhvcgl Müsadenizle bu olayı büyütmemek için, belki de haddimi aşarak araya giriyorum.
@denilanz ın tepkisine hak vermiştim.
O günü (günleri) bazı tek tük yazan arkadaş foruma katılıp olumsuz birşeyler yazarak trollemeye çalışıyordu.
@emrekhvcgl kardeşimizin (üstteki) yazılarından da aynısı hissetmiştim.
@denilanz gibileri iyi ki var ve iyi ki Beşiktaşı ve Formu savunuyor diye düşündüm.
@emrekhvcgl 'in alttakı tepkisi okuduktan sonra gayet olumlu ve olgun düşünen biri olduğu kanaatine vardım.
aa niye öyle diyorsun abi? buradaki baskıya rağmen pikseli sevmiş adamım ben. üzüldüm vallahi. kaldı ki en ufak eleştiriye bile tahammül yoksa boşuna tartışıyoruz burada. bilgi için teşekkürler ama üzüldüm yani.
Emre nacizane bir tavsiyem olacak: INternet ortamında mimik, ses tonu gibi duygularını gösteren şeyler olmadığından yazılara biraz daha dikkat etmek ve yazıların biraz daha açıklayıcı olması gerekiyor.
Mesela: Çatıda hangi konuda kandırıldığımızı düşünüyorsun?
Üstelik 'haftaya serilecek çimin türkiye'deki diğer çimlerden FARKLI OLACAK değil mi?' yazsaydın bir sorun olmazdı
Herkese Günaydınlar