Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489951 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Muzaffer POLAT muzafferplt: Norveç den 6 TIR yükledik Işıklandırmalari getiriyoruz Başkan bu hafta burada olurlar

neresi icin bu isiklar acaba?
Suni güneş ışığı makineleri olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yasin02

Bu gece ve yarın hava yağmurlu olabilirmiş,acaba bu durum sarı kumu etkiler mi ? Yani çimin geç serilmesine felan neden olabilir mi ? eğer etkileyecekse bu akşam, kar yağdığı vakit serilen brandalardan serilmesi durumu kurtarabilir mi? çok soru sordum kusura bakmayın :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu gece ve yarın hava yağmurlu olabilirmiş,acaba bu durum sarı kumu etkiler mi ? Yani çimin geç serilmesine felan neden olabilir mi ? eğer etkileyecekse bu akşam, kar yağdığı vakit serilen brandalardan serilmesi durumu kurtarabilir mi? çok soru sordum kusura bakmayın :D

İsterse muson gibi yağsın hodri meydan  :) Drenajı test etmiş oluruz o kadar para verdik :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı İhsan

cekilmis ya abi dun 2 ag vardi 3 olmus mebran cekilmemis oda belki su saatelerde cekiliyordur :icool:
¨

Ben o boş kalacak dörtlü alandan bahsediyorum  :D :evillol: :D
Orada ne ağ nede membran var
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı raichu

İsterse muson gibi yağsın hodri meydan  :) Drenajı test etmiş oluruz o kadar para verdik :)
yok yok yinede muson gibi yağmasın  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güncel
Yahu bu eski acik ust numarali birlesimindeki bloktaki koltuklari neden haftalardır takmiyorlar cok gozume takılıyor orasi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

¨

Ben o boş kalacak dörtlü alandan bahsediyorum  :D :evillol: :D
Orada ne ağ nede membran var
zaten daha serilmez yarin insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı enemy1903

Yarın açıklanıyor.
Taksim Divan oteli saat 9 ;-)

Divan olmasının bir nedeni olabilir mi. Divan koç grubunun.

Arkadaslar şu misafir seyirci tribununundeki koltuklari bi arkadas sayabilir mi? Tff talimatlarina göre stadyum kapasitesinin %5 i kadar olmali. Bu rakam bize stadyum kapasitesi hakkinda bi fikir verebilir...

Çevrimdışı Oktay

‪#‎SONDAKİKA‬ : Vodafone Arena için 27 tır ile İtalya'dan yola çıkan rulo çimler İstanbul'a ulaştı.

Böyle bir bilgi var.
bu 27 tır olayı bana biraz abartı geldi.. bir tır dorsesi böle bi paletten 20 tene alsa anfazla 7-8 tırlık yer kaplar
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 18:04:36 Oktay ]

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Bu ne acaba? :alala: :alala:

Basın tribünü için kamera vb vb şeyler için olmalı diye biliyorum

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mhmtkartal

Slmlar herkese Manchester maçını izliyorum merdivenlere 1 kişi zor sığar adamlar her yere koltuk koymuş koca statta 2 tribün yirtigi var ileride merdiven daraltma olur mu talep olursa bizde de

Çevrimdışı eaglearena

https://twitter.com/EvaHamamci/status/709050530358755328 Başkan yine bugün taraftarları içeri almış sanırım. Yanlız 15-20 kişi bağırması bile yetmiş. 43 bin kişiyi düşünemiyorum.  :super: :sevinc

Çevrimdışı ddc1979

Özellikle ingilterede merdivenler inanılmaz dar...
Bizim merdivenlerde Yanyana 3 Kişi rahat sığıyor ... Basamaklarda daraltma olacaksa eğer yeni dar basamak getirmeleri gerekecek.. Oda uzun iş bence.
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ozan062

Şeref bey stada girmiş görüyorsunuz ikinci katlar öyle aman aman tehlikeli değil demirkorkuluklarla,,gayet rahat komforlu,, yani herturlu insan oradan kombine alabilir duyurulur....

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mhmtkartal

Özellikle ingilterede merdivenler inanılmaz dar...
Bizim merdivenlerde Yanyana 3 Kişi rahat sığıyor ... Basamaklarda daraltma olacaksa eğer yeni dar basamak getirmeleri gerekecek.. Oda uzun iş bence.
peki koltuk eklenir ise ileride bu şekilde daralma yapılarak acaba ne kadar koltuk kazaniriz

Çevrimdışı Efe

hala kum yigiyorlar bu ince tabaka deniyordu baya kalin oldu yarinda sermeye devam edecekler anlasilan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emrecakmak

Bugün kabul günü herhalde başkan almış herkesi içeri  :) yalnız stadı dolu hayal edemiyorum muhteşem bir atmosfer olacak, ilk maça bilet alabiliriz inşallah :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

bu 27 tır olayı bana biraz abartı geldi.. bir tır dorsesi böle bi paletten 20 tene alsa anfazla 7-8 tırlık yer kaplar
@Oktay o cimler bu sekilde 4 gunde ITALYA dan istanbula gelirse ne olur biliyormusun? ozel techizatli tirlarda gelecektir cimler.