Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493223 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Yeniinonustadi fotoğrafın büyük boyutlusu

Çevrimdışı sallapati

Sen istersinde yapmazmıyım .  :ok: Hemen söyle bir calısma gerceklestirdim  :s18: calınmasın diye imzamıda attım  O0

:kop:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Ekrem eline sağlık resimler her zaman ki gibi çok güzel

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyonluk kutlamasında tüm meşalelerin yandığını, çatı kolonlarının arasından dumanlar çıktığını, membranın kıpkırmızı olduğunu düşünsenize :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar isiklandirmalari neden aciyorlar?

Deneme amacli mi yoksa calisma falan mi var hala :)
Aydinlatma testleri yapiliyor muhtemelen.
Testin yapılması calisma oldugu anlamina geliyor aynı zamanda :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı can1903

@Efe @FARUK Pzartesi yağmur var. istanbulda engel olur dimi membran çalışmasına
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kadir137

Yorgun olduğum için çok aşırı detaya inemedim.Yinede elimden geldiğince gece atmosferini yansıtmaya çalıştım.     :)

http://i.hizliresim.com/4rl6kA.jpg
Elinize sağlık. Gerçekten mükemmel oluyor ya eşi benzeri yok gözümde. Bomboşken bile olağanüstü güzel
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Sapla samanı karıştırmamak lazım.Ben de memnunum gelirlerin artmasından ama bazen başkan abartıyor bu beni huzursuz eden

konulardan biri.Daha çatı kalkmamış stad 27 eylülde açılacak diyor yapma işte bunu yani ne gerek var yapma.Ne zaman açılırsa bekleriz

nasıl doğru yaptığı şeylerle mutlu oluyorsak yaptığı en büyük hata olan olmayacak şeylerin beklentisini yaratma gibi durumlarda da bunu

söylemeliyiz.Gelişim böyle sağlanır zaten
Baskanin israrla tarih vermesindeki amaci:

1-) Vodafone stadın biran önce bitmesini istiyordu ve sözleşmede stadın acilacagi tarih biraz sasmisti malum sebeplerden oturu ( finans, çatı iskelesinin devrilmesi vs.) Vodafone tarafından da baski geliyordu ve başkan istemese de tarih vermek zorunda kaldı.

2-) PR ( Halkla ilişkiler) çalışması!  Başkan tarih verdiğinde, gerceklesmedigi takdirde taraftardan tepki alacagini biliyordu o yüzden hiç bir zaman net bir tarih vermedi (../../.. şu tarihte açmayı planliyoruz) seklinde cevaplar verdi sorulara hep kaçamak cevaplardi bunlar amac tv'de donen vodafone arena reklamlariyla birlikte gundemde kalmakti ve stadın en yakın zamanda acilacagi izlenimi vererek sponsorluk anlasmalari imzalamakti. Ve kismen başarılı olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar Fikret Orman'in PR Danışmanını uzaktanda olsa tanıyorum ! Stadın acilacagi tarih konusunda tepki gosterdiniz ( gosterdik) ama bunların hepsi (verilen tarihler, iskele'nin yikilmasi bizi etkilemez seklindeki demecler (aslında çok etkiledi) stad kamerasinin kaldirilmasi gibi şeyler) planlanmis seylerdi.

Ve birçok sikintimiz oldu malumunuz ama bunların en buyugu maddi sorunlardi arkadaşlar maalesef klupte para girdisi az

Kapasite konusuna bende çok takılıyorum ama stadimiz ilerde kapasitesi arttirabilir şekilde yapildi (eski açık, diğer tribunlere 3-4 basamak eklemesi gibi) ilerde kapasitemiz 42000+4000= 46.000 olabilir arkadaşlar

Eski gunlerimizi unutmayalim nerelerden geldik buralara!
Baskanimiz klüp menfaatlari dogrultusunda en uygun kararlari verdi ve en doğru adamları attı. Başkan BEŞİKTAŞ için elinden gelen herşeyi 'Yapmağa' çalışıyor arkadaşlar!

Lütfen biraz empati, lütfen biraz sabır, lütfen biraz destek.....

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GörkemGörkem

Şampiyonluk kutlamasında tüm meşalelerin yandığını, çatı kolonlarının arasından dumanlar çıktığını, membranın kıpkırmızı olduğunu düşünsenize :naughty:

Dedigin seyi yapmaya calıstım ve anladımki bu iş bana göre degil  :sombrero:

Çevrimdışı Deniz

Microsoft yeni guncelleme ile painti bilgisayarlardan kaldiracagini aciklamis..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı can1903

bunu stada kim aldı ?

yazık günah ya, bizim taraftarın gırmesıne ızın vermezler allahın fenerlısını sokarlar. dellendım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Ve paint yasaklandı reis naptın

Çevrimdışı GörkemGörkem

Microsoft yeni guncelleme ile painti bilgisayarlardan kaldiracagini aciklamis..

:evillol:

Çevrimdışı kadir137

bunu stada kim aldı ?

Bütün yıl boyunca kim bilir kaç defa gittim o kapıya içeri girmek için. 1 defa bile izin vermediler yalvardım yakardım yok 1 dakika bile içeri almadılar. Şimdi şu yaptıklarına bakın. Küfüre karşıyız(!) evet!
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı chucky

Çevrimdışı ozan062

isterse dünyanın en dik tribünleri olsun isterse boğazın ortasında olsun eğer kapasite cidden 36800 ise bu 3 yıl boşa gitmiş demektir. yazıklar olsun kapasite buysa olacak iş değil!

yokbe usta 36 bine kimlere stad yapılıyor bizimki 45i zorlucaktır zorlamazsa problemvar o ayrı

Bütün yıl boyunca kim bilir kaç defa gittim o kapıya içeri girmek için. 1 defa bile izin vermediler yalvardım yakardım yok 1 dakika bile içeri almadılar. Şimdi şu yaptıklarına bakın. Küfüre karşıyız(!) evet!
19mart 2015 tarihinde benide almadılar yalnız değilsin,,,
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 23:55:58 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı magnes

stad inşaatı başlarken tasarlamıştım bunu duvar kağıdı olarak kullanmak isteyen varsa kullanabilirsiniz  :icool:

Çevrimdışı Mehmet92

bunu stada kim aldı ?

Bu nedir ya, bunu bu halde içeri sokan ekmek yediği Beşiktaş'a ihanet etmiştir!

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

stad inşaatı başlarken tasarlamıştım bunu duvar kağıdı olarak kullanmak isteyen varsa kullanabilirsiniz  :icool:

1920x1080 olanı varmı :)

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı MrtBlgc

Önceden paylaşıldı mı bilmiyorum arkadaşlar.
Trtspor Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer'in kendi facebook sayfasında yaptığı açıklamalar : 

1) Vodafone Arena'da drenaj çalışmaları sona erdi.Zemine kum serme işlemi başladı.
Yaklaşık 1000 ton kum serilecek.
2) Sahanın içinde 15 adet ufak fıskiye var..
Bunlarla çim sulaması ( yağmur suyuyla) yapılacak..
3) Çatının kapanması için 7 parça kaldı.1 hafta içinde hepsi takılacak..
Bu arada elektrik aksamıyla ilgili işler de bitme aşamasında..
4) Stadın aydınlatması çatının altından yapılacak..
Işıklandırma için 408 adet projektör kullanılacak..
5)Stadın üst kısmı kırılmaz cam korkuluklarla kapatılacak.
Onun üstüne ise reklam panolarının gelmesi planlanıyor ++
6) ++ Böylece stat tamamen kutu gibi kapalı olacak..
Bu sayede sesin dışarı çıkması gibi bir sorun yaşanmayacak..
7) Stadın içi de hakikaten çok şık..
Yürüyen merdiveninden ışıklandırmasına kadar ciddi şekilde özenilmiş..
8) Statta restoranlar olacak ki en büyüğü Divan'a ait..
Bugün Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç da bizzat bu bölümle ilgili bilgi aldı..
9)Kulüp binası eski adıyla Yeni Açık tribününün altında olacak..
Akaratler'deki bina kiraya verilip, ciddi gelir elde edilecek.
10) Müze, Eski Açık tribüne yakın kısımda olacak ki, muhteşem bir hazırlık var..
Beşiktaş'ın tüm tarihi belgeleri dijital hale geliyor..
11)Müzeyle ilgili ilerleyen günlerde RIdvan Akar gerekli açıklamaları yapar ama şimdiden Avrupa'daki örnekleri gibi olacak diyebilirim.
12) Vodafone da ciddi şekilde hazırlanıyor..Stat kalabalık, internet çekmiyor dönemi bitti..Çok ciddi veri akışı olacak bi sistem geliyor..
13) Stat için özel bir application olacak..Burada maça gelenler, yoldayken stadın içini, doluluğu,tezahüratı falan duyup görebilecek.
14) Benim tahminim Nisan sonu stat açılacak gibi gözüküyor..
Haftaya resmi açıklama yapılacak..
15)İçeri girdiğinizde Avrupa'nın en dik tribünlü 2.stadıyla karşı karşıya geleceksiniz..
Sahaya indim..Gökyüzü zor gözüküyor..Heryer tribün.
16) Beşiktaşlılar çok bekledi..Çok yoruldu ama gittiğiniz zaman eminim ''boşuna beklememişiz'' diyeceksiniz..Hakikaten çok güzel oluyor..

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Fb formasi ile onu stada almazlar muhtemelen formanin uzerinde bir mont vs vardi.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…