Sapla samanı karıştırmamak lazım.Ben de memnunum gelirlerin artmasından ama bazen başkan abartıyor bu beni huzursuz eden
konulardan biri.Daha çatı kalkmamış stad 27 eylülde açılacak diyor yapma işte bunu yani ne gerek var yapma.Ne zaman açılırsa bekleriz
nasıl doğru yaptığı şeylerle mutlu oluyorsak yaptığı en büyük hata olan olmayacak şeylerin beklentisini yaratma gibi durumlarda da bunu
söylemeliyiz.Gelişim böyle sağlanır zaten
Baskanin israrla tarih vermesindeki amaci:
1-) Vodafone stadın biran önce bitmesini istiyordu ve sözleşmede stadın acilacagi tarih biraz sasmisti malum sebeplerden oturu ( finans, çatı iskelesinin devrilmesi vs.) Vodafone tarafından da baski geliyordu ve başkan istemese de tarih vermek zorunda kaldı.
2-) PR ( Halkla ilişkiler) çalışması! Başkan tarih verdiğinde, gerceklesmedigi takdirde taraftardan tepki alacagini biliyordu o yüzden hiç bir zaman net bir tarih vermedi (../../.. şu tarihte açmayı planliyoruz) seklinde cevaplar verdi sorulara hep kaçamak cevaplardi bunlar amac tv'de donen vodafone arena reklamlariyla birlikte gundemde kalmakti ve stadın en yakın zamanda acilacagi izlenimi vererek sponsorluk anlasmalari imzalamakti. Ve kismen başarılı olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar Fikret Orman'in PR Danışmanını uzaktanda olsa tanıyorum ! Stadın acilacagi tarih konusunda tepki gosterdiniz ( gosterdik) ama bunların hepsi (verilen tarihler, iskele'nin yikilmasi bizi etkilemez seklindeki demecler (aslında çok etkiledi) stad kamerasinin kaldirilmasi gibi şeyler) planlanmis seylerdi.
Ve birçok sikintimiz oldu malumunuz ama bunların en buyugu maddi sorunlardi arkadaşlar maalesef klupte para girdisi az
Kapasite konusuna bende çok takılıyorum ama stadimiz ilerde kapasitesi arttirabilir şekilde yapildi (eski açık, diğer tribunlere 3-4 basamak eklemesi gibi) ilerde kapasitemiz 42000+4000= 46.000 olabilir arkadaşlar
Eski gunlerimizi unutmayalim nerelerden geldik buralara!
Baskanimiz klüp menfaatlari dogrultusunda en uygun kararlari verdi ve en doğru adamları attı. Başkan BEŞİKTAŞ için elinden gelen herşeyi 'Yapmağa' çalışıyor arkadaşlar!
Lütfen biraz empati, lütfen biraz sabır, lütfen biraz destek.....
LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi