Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492129 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

resmi sitenin açıklamasında hiç dikkat etmediniz sanırım üstüne basarak
Yeni yuvamızda, 41903 taraftarımızla şampiyonluğu kutlamanın bir anahtarı da büyük taraftarımızın elinde...
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65757/tribunde_kufur_etme_vodafone_arena_da_besiktas_i_yalniz_birakma.html
41.903 üstü olur altı olmaz..
buna yüzde 5 rakip takım taraftarı için ayrılan kısım diyebilir miyiz diye düşünüyorum

Çevrimdışı Yucel11

Yorgun olduğum için çok aşırı detaya inemedim.Yinede elimden geldiğince gece atmosferini yansıtmaya çalıştım.     :)

http://i.hizliresim.com/4rl6kA.jpg

Çevrimdışı Sedat.Y

Bende İzmirli arkadaşlara seslenmek isterim.Gelmek isteyen olursa yarın buluşup tanışıp akşamına Beşiktaşımızın maçını izleyelim derim....

Çevrimdışı siyah-1903

sen demekki statdı takip etmişssin ama yüzeysel.. arkadaşım yerin müsayittemi 45 bin kişilik yapmadın..

3 yıldır günde ortalama en aşağı 2 saat her kanaldan takip ediyorum, kombineler çıktığı gün aldım ve hem bu sene hem de geçen sene cezalı olduğumuz maçlar hariç hepsine gittim. muhalefetteki yetersiz₁ yalancılardan nefret ediyorum ve asla ve asla kimsenin adamı olmadım.

mottomda Beşiktaştan çıkar bekleyen anasından.. beklesin. biz yücelticez Beşiktaşı, başkan da oldukça başarılı ancak bu kapasite çok üzücü.

kimseyi İTHAM etmiyorum, hiç kimseyi rencide etmek istemiyorum ama ağız dalaşına girmek veya bulunduğun yerde çoğunluk olmak seni haklı kılmıyor.

yüzeysellikle itham edilen olmam ise trajikomik
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı can1903

Yorgun olduğum için çok aşırı detaya inemedim.Yinede elimden geldiğince gece atmosferini yansıtmaya çalıştım.     :)

Ooov müthiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat.Y

Şahane görünüyor.Brawooooo   :claps:

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Oktay

Bende İzmirli arkadaşlara seslenmek isterim.Gelmek isteyen olursa yarın buluşup tanışıp akşamına Beşiktaşımızın maçını izleyelim derim....
yakınd ist/izm 3 buçuk saate inecek maçlara gelirsin artık :)

Çevrimdışı siyah-1903

sen bu mesajı atarak birilerinin adamı olma insanları neyle itam ediyorsun biz kimsenin adamı değiliz biz Beşiktaşın adamıyız  :bandit:

sen iyi adamsın dostum  :)
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı AngryEagle

Yüksekliği belli, çevre sınırları belli, eğimi sınırlarda ve zemin genişliği de kurallarla belirlenmiş bir araziye,
yapılabileceğin en fazlasını yapmamak için uğraşan biri varsa; ispatlayın, gidip dalalım hep birlikte :)

Ayağa kalkmasak yanındakiyle baldır temas aralığında oturma düzeni kurgulandı neredeyse :)
-ki başkan "sıkıştırıyoruz, aralara da koymağa çalışıyoruz, 42bini biraz geçecek gibi" cümleleriyle zaten ipucunu vermedi mi?

Diğer yandan; siyaset, sporun dibine kadar içinde. Ve gidip bir araştırın lütfen, bu stadın yenilenme izinleri konuşulurken, ta Demirören zamanındaki projede dahi Başbakanın ağzından çıkan cümleleri. 3 tane alt mesaj var her ropörtajda;  "35-40bini geçmesin, projeden otel / avm kısımlarını çıkarın, etrafın tarihi dokusuyla uyumlu olsun"

Meâlen; "tamam ben de onay vermek istiyorum ama aleyhimde kullanılabilecek sıkıntılı bir şey zinhar olmasın"

Tahminim verilen onay bile 40bin idi de, başkan sembolik 1903 ekleyelim pazarlığıyla hadi ona da tamam onayı aldı
ve şu anda onun fazlasının peşinde olduğu için bu konuyu çok da dillendirmiyor.

Hûlasa; Sabır.

Artık bu detaylar ve ilgi alanımıza çok giren ama etkileyemeyeceğimiz konularla enerji kaybetmeyi bırakıp,
mabede dönüşü, çağ atlayacak seyir konforumuzu, 40 küsür bin kişinin bu eğimle yaratacağı baskıyı konuşup, bayram arefesinde gibi hissediyor olmamız daha doğru olmaz mı?

Vodafone Arena yeniden doğuşumuzun sembolü olacak.
Sportif olarak da, mali yapılanma tarafında da, camianın kenetlenmesi anlamında da bir fırsat.

Bunun ilk ikisi yönetim ve teknik ekibin elinde, sonuncusu bize bağlı, bunu şu sıra bari becerebilelim istedik diye, hemen yapıştırmayın handikabı, dilemmayı, birilerinin adamı olmacayı lütfen.

Rasgele.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 22:39:05 AngryEagle ]

Çevrimdışı Pikselli

Günlük olarak maçlara gitmek isteyenler için tüm koltukları Kombine satışına çıkarmazlar  Ayrıca misafir tribünü var.
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı Sedat.Y

yakınd ist/izm 3 buçuk saate inecek maçlara gelirsin artık :)

Düşünmüyorum dersem yalan olur.Ciddi ciddi aklımda ne söyleyeyim  :)
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 22:40:24 Sedat.Y ]

Çevrimdışı asi_kartal

Hocam elinize sağlık. Saha ile tribün arası birebir ölçü müdür ?

(Hemen çalmışlar twitter da dolaşıyor resim..)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ZEKI

Mesele verilen söz dedikçe konu ısrarla büyük olsa ne olacak dolduracaz mı boyutuna getirilyo

Söz arkadaş söz
41903 dedin mi başta
Yapacaksın
35 bin denseydi,40 denseydi o zaman
Yok mu bunun planlaması
Bunu anlamak çok zor değil yahu
İnatla başka tarafa çekiyosunuz konuyu
.
Daha aciklanan bir sey varmi bir arkadas cikmis saymaya calismis.
Surekli soylemler uzerinden hareket ediyorsunuz. Kesinlesen bir sye var mi gidip saydin mi koltukları da bu kadar feveran ediyorsun. Vodafone arena nin resmi internet sayfasinda 41903 den fazla koltuk hic gordun mu ? Burada bizim kendi aramizda tahmin ettigimiz seyleri kabul ediyorsunuz. Hic resmi sayfadan 41903 disinda bir koltuk sayisi gordunuz mu ?

Çevrimdışı agonia perpertua

burada gün be gün stattaki gelişmeleri ve ilerlemeleri takip ettik. eksik, yanlış, tam... he ne derseniz deyin bizle bizim olacak yeni stada alıştık, sevdik. inönü nasıl bizim evimiz olduysa; biz yaşadığımız müddetçe arena da evimiz olacak. emin olun her şey yaşanmışlıkla, anılarla, acı tatlı zaman parçalarıyla kocaman bir sese dönüşecek ve buradaki her türlü tartışma bir ayrıntıya dönüşecek. büyüklükle yarışa girilecek bir yer değildir yuva. kendi içinde yaşadığınız evleri düşünün. içinde size ait nefeslerinizin olduğu anların tamamıdır yuva. düşünsenize eminim küçük odalarınızda kocamanlaştığınız, sevdiklerinizle bir olduğunuz ev hallerini. büyük, küçük, geniş, havadar, penceresiz...içindekidir evi büyüten. bir an her şeyi bırakın; kapasite her ne ise, içinde bizim olduğumuz evimizde, tek yürek nefes aldığımızı düşünün. bu her şeyi çözer...sevgiyle

Çevrimdışı Yucel11

Teşekkür ederim.

@asi_kartal Saha çizgileri tam ölçülerinde diyemem.Sahayı düzgün yerleştirmeye çalıştığımdan üzerinde fazla durmadım.

Çevrimdışı ALBATROS

kat arası led panolar olmalı mutlaka bunu umarım atlamazlar çok şey katıyor stadlara

Çevrimdışı cursedofdragon

Alıntıdır güzel olmuş :)

bizim yücel yapmış facebookta beşiktaş sayfaları çalmış hemen bende ordan alıntı yaptım zannediyorum.

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 22:50:34 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yucel11

kat arası led panolar olmalı mutlaka bunu umarım atlamazlar çok şey katıyor stadlara
Birazdan düzenlemeye çalışırım.Spotlarla uğraşırken en aklımda olanı unutmuşum.   :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar stat çevre düzenleme membran tamamlama ve çim çalışmaları çok güzel yapıyorsunuz çokta güzel oluyor elinize yüreğinize sağlık fakat bişey isteyeceğim mümkünmü yapmak bilmiyorum ama tribünleri taraftarla doldurma şansınız varmı.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 22:54:50 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Gördüğüm en gerçekçi shoplardan biri eline sağlık on numara olmuş :)

Çevrimdışı sallapati