Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495461 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 19:51:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bende moderasyona alayim bi muddet :D kesin ćagri almistir futbol basliginda ne yaptiysa artik :bandit:

Konu dışı yaptı vurdum kırbaçı  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

çpk şey kacirmissin  :icool:

Stad tamamlansin insallah bir an once, cikan kismin ozetini skipleriz :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Anıl bu arada senin gibi pırlanta bı cocuk ne halt yediki izlemeye alındı.. :poke: :poke:
konumuzla alakalı değil başka yerden yapıştırmışlar :kop:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

konumuzla alakalı değil başka yerden yapıştırmışlar :kop:
çagri yapistirmis kırbacı aha çagriya sor :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EMİR EMRE

tabiki var ama kampanya yaptık ilk gelen 100000 kişiden aktivayon ücreti almıyoruz :icool:

Eyvallah abi :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stad son aşamaya gelince futbol başlığı yetim kaldı birazcık orayada bekleriz

Çevrimdışı Efe

Stad son aşamaya gelince futbol başlığı yetim kaldı birazcık orayada bekleriz

vay çagrinin adamlari burda kendisiyle bizden adam araklamaya ćalisiyorlar @Necmi abi :money: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

çagri yapistirmis kırbacı aha çagriya sor :lol:
efe biğün istanbula gelince  sözüm olsun sana numaralıdan maç seyrettirecem gözün açık gitmesin  :icool:

Çevrimdışı burakkk1903

merdivenler boyanmis cok net nasil görmezsiniz :D
valla ben en başta söyledim troll olduk 😬
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

efe biğün istanbula gelince  sözüm olsun sana numaralıdan maç seyrettirecem gözün açık gitmesin  :icool:
tamam biletimi ayarla şimdıden abi nasil olsa geliyorum ayda 2 kere bi mac senin yaninda seyrederim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

valla ben en başta söyledim troll olduk 😬
bos verin bea bakin keyfinize stad bitiyor nasil olsa kaldi surda az bi zaman boyansada olur boyanmasada ilerde duzeltilir hersey :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

tamam biletimi ayarla şimdıden abi nasil olsa geliyorum ayda 2 kere bi mac senin yaninda seyrederim :D
stat açılsın bilet kolay :photo:

Çevrimdışı Efe

stat açılsın bilet kolay :photo:
sagol abi kral adammissin bende sana eski acikta bi yer ayarliyayim necmi abinin yaninda :evillol: bizimki fakir yeri ama olsun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EMİR EMRE

bos verin bea bakin keyfinize stad bitiyor nasil olsa kaldi surda az bi zaman boyansada olur boyanmasada ilerde duzeltilir hersey :)

Verin bana boya ve fircayi 4 tane de bira kralini atarim boyanin yoldan gecen bi daa bakar :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vay çagrinin adamlari burda kendisiyle bizden adam araklamaya ćalisiyorlar @Necmi abi :money: :evillol:
:kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Verin bana boya ve fircayi 4 tane de bira kralini atarim boyanin yoldan gecen bi daa bakar :D
ben beleşe de boyarım beşiktaşım için

Çevrimdışı EMİR EMRE

ben beleşe de boyarım beşiktaşım için

Piyasayi kirma ekmegimle oynama haci :D

Çevrimdışı Oktay

sagol abi kral adammissin bende sana eski acikta bi yer ayarliyayim necmi abinin yaninda :evillol: bizimki fakir yeri ama olsun :D
@Necmi abi bana kızdı ben onun yanında maç seyretmem  :D :D @Geovani n yanı müsayitse orda takılayım :D

Çevrimdışı Anıl

@Anıl bu arada senin gibi pırlanta bı cocuk ne halt yediki izlemeye alındı.. :poke: :poke:
Kişisel ego diyelim @Oktay abi gerisini yöneticimiz @Çağrı bey açıklasın :evillol:

Çevrimdışı eronimo18

Senin bahsettiğin taraftar profili olmaz olsun !

sorun stadı beğenip beğenmemek değil Beşiktaş taraftarının içinde birileri var bu forumu kastetmiyorum
genel taraftar profilinden bahsediyorum yönetime karşıysa Beşiktaşı yerden yere vuruyor. her konuda memnuniyetsiz
sürekli bir şeylere sallama peşinde sürekli yapılanı hor görme böylelerine vereceksin odunu akılları başlarına gelsin
adamlar dünyaya Beşiktaşa zarar vermek için gelmişler. kardeşim her şeyindende memnuniyetsizsen neden tutuyorsun bu takımı
düşün işte tribünde yönetim karşıtı olurlar küfür eder Beşiktaşa zarar verirler. tabi cezaları yönetim cebinden ödüyor ya
HADİD - 20

Çevrimdışı ozankarakoc

Çocuklar inanın, inanın çocuklar!
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler.
Kalan membranları da bitireceğiz,
Yeşil çimlerin ekimine geçeceğiz!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Efe

Kişisel ego diyelim @Oktay abi gerisini yöneticimiz @Çağrı bey açıklasın :evillol:
bana uazdigin gibi bi mesaj yazdiysan adama haklidir  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Burası deplasman tribünü mü? tel örgü ile ayrılmışta.

Evet orası deplasman tribünü. Uzun zaman önce belirlendi orası olacağı da. Kombine satışına kapalıydı baştan beri.