stadı bulduk da pikselsizini arıyoruz. takımın bu kadar taraftara ihtiyacı varken oturduk taraftar olarak çatı niye şeffaf olmadı yeaaeeğ? çatının kenarları kapatılmayacak mı yeaeee? ne biçim piksel yaptınız yeaeee? çimi niye böyle seçtiniz yeaeeee?
içim sıkıldı. keşke forumda üye engelle gibi bir şey olsa da o üyelerin mesajları görünmese üye tarafından sözlükteki gibi. sadece son duruma bakmaya geliyorum neler neler okuyorum.
çarşamba günü ne konuşalacaktı acaba?
bugüne basın açıklaması bekleniyordu beklenmedi diye yönetim eleştiri tartışması mı doğacaktı?
hayır zaten forumdan beklenti nedir ki? beşiktaş maçı varda gitmedik burada lak-lak mı ediyoruz?
0 tartışmayla hep övgü hep övgü mü bekleniyor? böyle olsa sıkıcı olmaz mıydı?
burada tartışan Beşiktaşlılar Beşiktaş'a zarar falan vermiyor. Çarşamba günü fenerin uefa maçını mı konuşacaktık yani nedir? 30.membran, kum gelmedi, toplantı yok, piksel artışı, vodafone arena tabelası.. konular bunlar yani..
Beşiktaşlı olup da Beşiktaşla ilgili herşeyde "ouuv yea ouuv mükemmel ouuuv piksel ouuuv çim" denmesini nasıl bekliyorsunuz? Renkliler gibi olmaya gerek yok.
Açık konuşayım sadece yapı olarak düşünüldüğünde dünyanın en mükemmel stadı değil burası.
Taraftarıyla, ruhuyla o mertebeye ulaşacak. Oraya gidecek taraftar da gitmeden 2 tartışsın şurada çok görmeyin.
Juventus harici dünyanın top 50 klübünde olduğu gibi pikselsiz stadyum isterdim, olmadı.
Belki ileride olur acelesi yok.
Pikselsiz isteyen arkadaşlar da biraz daha üsluba dikkat etsinler, pikselcilerde zaten istedikleri olduğuna göre azıcık alttan alsalar iyi olur.