Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494875 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Unalll

Arkadaşlar abiler bu merdivenler boyanmadı dimi daha birde boyanırsa kırmızı gibi renklerin kullanılma olasılığı var mı bence güzel olabilir dikkat çeker

Çevrimdışı yakardinho

Antalya stadının koltuk düzeni bence güzel. niye bu kadar beğenmediniz anlamadım  :alala:

Çevrimdışı yldrmaydn

ben pikselden şikayetçi değildim ama son dönemdeki artış biraz fazla gibi oldu sanki bilemedim.
çatının dış siyah çemberinin üstüne büyük ihtimalle güneş panelleri gelecektir. hatta 2 sıralık bir çember olarak yapılıp dışarı doğru çıkma yapılabilir gayet de güzel gözükür bence.
şu an beni en çok düşündüren oluklu boruların birleşim yerlerindeki boşluklar. bu oluklu boruların iç kısmına ayrı bir su kanalı mı monte olacak yoksa bir şekilde o alanı birleştirmemiz gerekecek şu noktadan sonra oraya parça eklenmesi pek mantıklı gelmiyor bana.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Necmi

Pikseli stemiyor değiliz, tepki gelmeyince bu kadar abartmanın manası yok diyoruz, karşı çıktığımdan veya saygı duymadığımdan değil.

Gayet güzel pikselli tasarımlar yapılabilirdi böyle, Antalya ve Sivas stadından tek farkının renkler olduğunu söylüyoruz.
yarın stadımızın Antalya sivas stadlarından daha kötü olduğunu renkliler söylediğinde bozulmayın
burayı renklilerde okuyor sırf burda egonuzu tatmin etmek için ağızlarına laf veriyorsunuz. siz burda kullanıyorsunuz aynen alıp forumlarına
yapıştırıyorlar biri burda çatının yüksek olduğunu söyledi tribünden 4 metre yüksek olan çatının neresi yüksekse
o günden beri ts forumunu takip et stadın çatısı şok yüksek diye sallayıp duruyorlar neymiş onların tribünlerden 7-8 metre daha yukarda
olan çatısı bizimkinden daha alçakmış gerçi membranları serilince büyük hayal kırıklığına uğrayacaklar
ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum stadı sürekli kötüleyerek prestij kaybına uğratmaya herkesin gördüğü bir
platformda olmanızın bir önemi yok umarım stadı yerden yere vurduğunuz için başınız göğe eriyordur
renklileri ferahlatıyorsunuz eminim size müteşekkir oluyorlardır. millet ellerindeki çöpü göğe çıkarırken siz dünyanın en iyi stadlarından birini
yerin dibine sokuyorsunuz. bu kadar tırı vırı şeylere takılan emin ol daha orda ne yapıldığının bile farkında değil
senin pikseli beğenmiyor olman yapılan işin çöp olduğunu göstermez bizler defalarca kullandığınız kelimelere dikkat edin
diyoruz bizim koruduğumuz piksel değil stadın imajı

Çevrimdışı Fikret

stadı bulduk da pikselsizini arıyoruz. takımın bu kadar taraftara ihtiyacı varken oturduk taraftar olarak çatı niye şeffaf olmadı yeaaeeğ? çatının kenarları kapatılmayacak mı yeaeee? ne biçim piksel yaptınız yeaeee? çimi niye böyle seçtiniz yeaeeee?

içim sıkıldı. keşke forumda üye engelle gibi bir şey olsa da o üyelerin mesajları görünmese üye tarafından sözlükteki gibi. sadece son duruma bakmaya geliyorum neler neler okuyorum.
çarşamba günü ne konuşalacaktı acaba?
bugüne basın açıklaması bekleniyordu beklenmedi diye yönetim eleştiri tartışması mı doğacaktı?

hayır zaten forumdan beklenti nedir ki? beşiktaş maçı varda gitmedik burada lak-lak mı ediyoruz?
0 tartışmayla hep övgü hep övgü mü bekleniyor? böyle olsa sıkıcı olmaz mıydı?
burada tartışan Beşiktaşlılar Beşiktaş'a zarar falan vermiyor. Çarşamba günü fenerin uefa maçını mı konuşacaktık yani nedir? 30.membran, kum gelmedi, toplantı yok, piksel artışı, vodafone arena tabelası.. konular bunlar yani..

Beşiktaşlı olup da Beşiktaşla ilgili herşeyde "ouuv yea ouuv mükemmel ouuuv piksel ouuuv çim" denmesini nasıl bekliyorsunuz? Renkliler gibi olmaya gerek yok.

Açık konuşayım sadece yapı olarak düşünüldüğünde dünyanın en mükemmel stadı değil burası.
Taraftarıyla, ruhuyla o mertebeye ulaşacak. Oraya gidecek taraftar da gitmeden 2 tartışsın şurada çok görmeyin.

Juventus harici dünyanın top 50 klübünde olduğu gibi pikselsiz stadyum isterdim, olmadı.
Belki ileride olur acelesi yok. Pikselsiz isteyen arkadaşlar da biraz daha üsluba dikkat etsinler, pikselcilerde zaten istedikleri olduğuna göre azıcık alttan alsalar iyi olur.

ben pikselden şikayetçi değildim ama son dönemdeki artış biraz fazla gibi oldu sanki bilemedim.
çatının dış siyah çemberinin üstüne büyük ihtimalle güneş panelleri gelecektir. hatta 2 sıralık bir çember olarak yapılıp dışarı doğru çıkma yapılabilir gayet de güzel gözükür bence.
şu an beni en çok düşündüren oluklu boruların birleşim yerlerindeki boşluklar. bu oluklu boruların iç kısmına ayrı bir su kanalı mı monte olacak yoksa bir şekilde o alanı birleştirmemiz gerekecek şu noktadan sonra oraya parça eklenmesi pek mantıklı gelmiyor bana.
Aralari silikonize bir maddeyle kapatiliyor diye biliyorum abi

Çevrimdışı Efe

son kez soyluyorum daha oncede 2 kere soyledim mebranlar yapistirilacak makina var o gelecek yapistiracak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MrtBlgc

40 sayfadır okuyorum ve konuşulan konu sadece stadın pikselleri. Arkadaşlar artık bunu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp niye önümüze koyuyorsunuz. Tamam, mevcut modelden ben de pek memnun değilim.  Mesela tribünlerin her yerinde sponsor isimlerinin olması görsel açıdan benim hoşuma gitmiyor. Fakat biliyorum ki özellikle şu dönemde sponsor çok önemli kulübümüz için. Ben isterdim ki takımımızın amblemi de uygun bir yere yapılsın. Herkesin aklında hayal ettiği, olmasını istediği bir düzen var ama olan bu ve olmuşla ölmüşe çare yok derler. Ben kendi adıma artık piksellerden daha çok stadımız tamamlandıktan sonra oluşturulacak atmosferin konuşulmasından yanayım. Tribünler tıklım tıklım dolduğunda ne gibi görsel şovlar yapılabilir? Maç anında oluşturulacak baskı kadar görsellik de çok önemli.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fikret

40 sayfadır okuyorum ve konuşulan konu sadece stadın pikselleri. Arkadaşlar artık bunu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp niye önümüze koyuyorsunuz. Tamam, mevcut modelden ben de pek memnun değilim.  Mesela tribünlerin her yerinde sponsor isimlerinin olması görsel açıdan benim hoşuma gitmiyor. Fakat biliyorum ki özellikle şu dönemde sponsor çok önemli kulübümüz için. Ben isterdim ki takımımızın amblemi de uygun bir yere yapılsın. Herkesin aklında hayal ettiği, olmasını istediği bir düzen var ama olan bu ve olmuşla ölmüşe çare yok derler. Ben kendi adıma artık piksellerden daha çok stadımız tamamlandıktan sonra oluşturulacak atmosferin konuşulmasından yanayım. Tribünler tıklım tıklım dolduğunda ne gibi görsel şovlar yapılabilir? Maç anında oluşturulacak baskı kadar görsellik de çok önemli.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yapmamız gereken stadı doldurmak gerisi zaten gelir diye düşünüyorum.

konuyu değiştirmek için soracam:
YENİ AÇIK - KAPALI arası ve diğer tribün geçişlerine eskisi gibi tel örgü mü konacak yoksa cam mı konacak? yada hiçbirşey konmama durumu var mı?

Çevrimdışı Burak Akay

Koltuk konusunda hiç konuşmadım bugüne kadar buda son konuşmam olur piksel Fena değil evet ama ilk haliyle daha iyi idi Juve gibi olsaydı keşke olmadı sağlık olsun sezon sonu 2 bin koltuğun değişmesine bakar çok problem değil ama şöyle birşey gözlemleniyor tartışmalardan
Beğenen arkadaşlar,beğenmeyen arkadaşlara hep bi çıkışıyor tamam konu uzamış olabilir ama beğenen var deniyor bu kadar uzatmayın deniyor ama kardeşim beğenmeyende var beğenen var diye beğenmeyenler susmalımı değiştirelim beğenmeyenler var diyede beğenenlermi susmalı o zaman forumun ne anlamı kalıyor tartışıcaz illaki karşıt fikirlerde olucak.Güzeli bu zaten herkes herşeyi beğenir kabullenirse bi anlamı olmaz karşıt görüşler olması iyidir bizi daha iyiye götürür ileri taşır.Kimse alınmasın kızmasın ama adam beğenmiyor yalan mı söylesin bunuda paylaşıyor hee çok gıcığınıza gidiyorsa o adamın ismini gördüğünüzde ne yazdığını okumayı verirsiniz.Benim fikrim bu kimse alınmasın gerçekten birilerini düşünerek yazmadım.Ama şu var emin olun bir çok kişi aynı tepkileri almamak için yazı yazmıyor.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Kuntz

yarın stadımızın Antalya sivas stadlarından daha kötü olduğunu renkliler söylediğinde bozulmayın
burayı renklilerde okuyor sırf burda egonuzu tatmin etmek için ağızlarına laf veriyorsunuz. siz burda kullanıyorsunuz aynen alıp forumlarına
yapıştırıyorlar biri burda çatının yüksek olduğunu söyledi tribünden 4 metre yüksek olan çatının neresi yüksekse
o günden beri ts forumunu takip et stadın çatısı şok yüksek diye sallayıp duruyorlar neymiş onların tribünlerden 7-8 metre daha yukarda
olan çatısı bizimkinden daha alçakmış gerçi membranları serilince büyük hayal kırıklığına uğrayacaklar
ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum stadı sürekli kötüleyerek prestij kaybına uğratmaya herkesin gördüğü bir
platformda olmanızın bir önemi yok umarım stadı yerden yere vurduğunuz için başınız göğe eriyordur
renklileri ferahlatıyorsunuz eminim size müteşekkir oluyorlardır. millet ellerindeki çöpü göğe çıkarırken siz dünyanın en iyi stadlarından birini
yerin dibine sokuyorsunuz. bu kadar tırı vırı şeylere takılan emin ol daha orda ne yapıldığının bile farkında değil
senin pikseli beğenmiyor olman yapılan işin çöp olduğunu göstermez bizler defalarca kullandığınız kelimelere dikkat edin

Herkes mükemmeli istiyor Necmi abi. Ancak şu noktaya nasıl gelindiğinin kimse farkında değil. Bana göre muazzam bir stat oluyor. Eksiği gediği elbette olacaktır. Yapılır, tamamlanır, halledilir. Ama 3 yıldır sürgün hayatı yaşayan bir camianın kendi mabedine bu kadar sallaması inan canımı çok sıkıyor. Şu güzelliğe sahip çıkmak yerine sürekli açık aramanın mantığı yok. Eleştiri elbette olacak ama salt kötülemek başka bir şey.

Çevrimdışı FARUK

Sürekli yazıyorum aslında
Çatının ilk şartnamesinde dahi membran ların arasına belli bir standartı karşılayan ısıtmalı olukların geleceği yazıyordu
Sadece o delikli kısımdan aşağı damlaması da değil olay yağmurun direkt olarak çatının uzun yıllar kalacak taşıyıcı çeliğin in üzerine temas etmemesi gerekir.

Çevrimdışı RQ7_351903

Abi ben stada sallamadım ki, koltuklar onları andırıyor dedim.

Beğenmemek ve bunu söylemeyi sanki kulübü yerin dibine sokmak gibi lanse etmişsin, hayır ben sadece yapılan yapının güzelliğine yakışmadığını söyledim koltukların, beğenmemek ve bunu izah etmek benim hakkım değilmi herşeyde oo çok güzel dememizmi lazım ? Artı olarak ben piksele karşı değilim bu denli abartılmasına karşıyım.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Cati kolon ve kirislerinin boyle kalmasi inanilir gibi degil. O kadar tarihi doku falan denildi. Stadin her yeri kufeki ile kaplandi, cok guzel oldu ama hemen tepesinde koca koca civatalar, baglanti noktalari var.

Kolon ve kirisler boyansin demiyorum. Siyahta cok guzel duruyor ancak bunlarin ustune aluminyum panelleme (giydirme) yapmalari lazim. 

Kirisleri bu sekilde raylar ile monte edebilirler. Gerektiginde sokulebilecek bir sistem olur

Kiris bu sekilde detaylandirilabilir. Aluminyumu buken kalip yapilir, ayni parcalarla butun stadin cevresi donulur. Ayni resimdeki gibi kirisin altina doner. Cok temiz bir goruntu olur.

Kolonlar, kufeki kolonlara oranla cok siska duruyor. Onlari da giydirme ile daha kalin gosterilmesi gerektigini dusunuyorum. Bu sekilde corrugated (girintili-cikintili) yada sade duz olabilir. Kolonlar sabit degil diyen olucaktir. Giydirme sadece kolona baglantili olur. Asagida ve yukarida oynama payi verilir. Kolon, kiris ve beton  birbirinden bagimsiz olur.

Kisacasi daha oratili ve temiz bir goruntu olmasi gerektigini dusunuyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Antalya stadının koltuk düzeni bence güzel. niye bu kadar beğenmediniz anlamadım  :alala:
gözümüz yoruyor astigmatlı bir gözün dünyaya bakışı gibi bir şey Antalya arena pikselleri
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı emrekhvcgl

piksel için verdiğimiz savaşı kapasite için verseydik keşke :D photoshop'la çim saha eklendiğinde piksel gayet güzel duruyor bence.

Çevrimdışı ahmetx

Cati kolon ve kirislerinin boyle kalmasi inanilir gibi degil. O kadar tarihi doku falan denildi. Stadin her yeri kufeki ile kaplandi, cok guzel oldu ama hemen tepesinde koca koca civatalar, baglanti noktalari var.

Kolon ve kirisler boyansin demiyorum. Siyahta cok guzel duruyor ancak bunlarin ustune aluminyum panelleme (giydirme) yapmalari lazim. 

Kirisleri bu sekilde raylar ile monte edebilirler. Gerektiginde sokulebilecek bir sistem olur

Kiris bu sekilde detaylandirilabilir. Aluminyumu buken kalip yapilir, ayni parcalarla butun stadin cevresi donulur. Ayni resimdeki gibi kirisin altina doner. Cok temiz bir goruntu olur.

Kolonlar, kufeki kolonlara oranla cok siska duruyor. Onlari da giydirme ile daha kalin gosterilmesi gerektigini dusunuyorum. Bu sekilde corrugated (girintili-cikintili) yada sade duz olabilir. Kolonlar sabit degil diyen olucaktir. Giydirme sadece kolona baglantili olur. Asagida ve yukarida oynama payi verilir. Kolon, kiris ve beton  birbirinden bagimsiz olur.

Kisacasi daha oratili ve temiz bir goruntu olmasi gerektigini dusunuyorum.
bence güzel olur sana  katılıyorum @Serkan_KaNaDa ama çok pahalı olmaz mı bu giydirme ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

@ahmetx abi sen bu açıdan foto istiyordun sanirim

Resmi hesap paylasmis senin icin :icool:

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi sen bu açıdan foto istiyordun sanirim

Resmi hesap paylasmis senin icin :icool:
hem küçük paylaşmış hem de bana kapalının ve yeni açığın tamamı lazım @Yunus Emre Dökmeci  :tabe:
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 18:17:20 ahmetx ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence de Küfeki-Membran arası çok göze batıyor. :dont:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalpençesi

Burası deplasman tribünü mü? tel örgü ile ayrılmışta.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

bu piksel olayına kızan kardeşlerimiz bu kadar sıkıntı yapmayın stad hele bir açılsın baktık beğenilmedimi kongre üyesi arkadaşlar veya @Necmi abi gibi büyüklerimiz bir imza toplarlar yazın başkana iletirler piksel istemiyoruz diye yazın düzeltilebilir.burda kendinizi strese sokuyorsunuz boşverin stad bitiyor onun sevincini yaşayın. :money: