Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494741 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı denilanz

Pikseli stemiyor değiliz, tepki gelmeyince bu kadar abartmanın manası yok diyoruz, karşı çıktığımdan veya saygı duymadığımdan değil.

Gayet güzel pikselli tasarımlar yapılabilirdi böyle, Antalya ve Sivas stadından tek farkının renkler olduğunu söylüyoruz.

Bir şeyi kafanızda bellediniz mi hep aynı şeyi söylüyorsunuz. Hakikaten tepki gelmedi diye mi artırıldığını düşünüyorsunuz piksellerin? Ve nasıl bir tepki gösterilse artırılmazdı? Gözünüzü seveyim yapmayın, dünya sizin çevrenizde dönmüyor. Ne tepki gösterilmedi diye arttı bu piksel ne de diğer statlara benzemesi için. Siz görmek istediğinizi görüyorsunuz. Bu yüzden sağlam bir temele dayandırmadan atıp tutuyorsunuz. Bırakın bu senaryoları artık.

Çevrimdışı tugozcan

@ahmetx bu belgesel neyin nesi  :alala:
ilk kez duydum şu an konusu vs nedir bilgilendirici bir link var mı

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx bu belgesel neyin nesi  :alala:
ilk kez duydum şu an konusu vs nedir bilgilendirici bir link var mı
bende instagramda gördüm bilgim yok @tugozcan

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı burakkk1903

Pikseli sev yada sevme bitmiş işi niye pişirip pişirip muhabbetini açıyorsunuz ki olan oldu bu saaten sonra zevk alacaksın yada şikayet  etmeyeceksin anı yaşayın biraz keyf alın takıntılı olmayın saygılar.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

akşam üstü koltuk renkleri belirginleşiyor

Çevrimdışı harun1903

Herkes fikrini beyan etsin diye var bu forum ama olmuşla ölmüşe çare yok dedikleri gibi, kendini ya da başkasını rencide edecek kadar, yapılmış bitmiş bir şey hakkında ısrarla tartışmak da pek mantıklı gelmiyor. Değişen bir şey olmayacak bu saatten sonra çünkü. Hele ki ikili münakaşaya girecek kadar neden geriliyorsunuz anlam veremiyorum. Sayılı günler kala İstanbul'un ücra köşelerinden birine atılmadığımızı ve semtin içinde boğaza karşı bir stada kavuşacağımızı düşünüp bardağa dolu tarafından bakın.

Hatunla sık görüşemediğimiz dönemlerde daha çok kavga ediyoruz telefonda falan, onun gibi bişe heralde, stad özlemi mi geriyor milleti anlamadım ki :alala:

Çevrimdışı Efe

31.mebrani serdiler mi acaba ordan gecen birileri yok mu sesimi duyan varmi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cortez1989

stadı bulduk da pikselsizini arıyoruz. takımın bu kadar taraftara ihtiyacı varken oturduk taraftar olarak çatı niye şeffaf olmadı yeaaeeğ? çatının kenarları kapatılmayacak mı yeaeee? ne biçim piksel yaptınız yeaeee? çimi niye böyle seçtiniz yeaeeee?

içim sıkıldı. keşke forumda üye engelle gibi bir şey olsa da o üyelerin mesajları görünmese üye tarafından sözlükteki gibi. sadece son duruma bakmaya geliyorum neler neler okuyorum.

Dostum "dünyanın en güzel yerine en güzel stadını yapıyoruz, stad değil saray yapıyoruz" diye söylemler ediliyorsa insanlarda (bende dahil) en güzelinin yapılmasını bekliyoruz. Çatıya mebranlar giydirildi stadımızın tüm tarihi görüntüsü bozuldu.(BANA GÖRE) Ayrıca çatıyla tribün arası gerçekten inanılmaz boş duruyor ve akustiğin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyorum. Koltukların pikseli konusu benim için çok önemli değil nasılsa tribünler dolunca farkedilmeyecek.

Çevrimdışı Efe

Herkes fikrini beyan etsin diye var bu forum ama olmuşla ölmüşe çare yok dedikleri gibi, kendini ya da başkasını rencide edecek kadar, yapılmış bitmiş bir şey hakkında ısrarla tartışmak da pek mantıklı gelmiyor. Değişen bir şey olmayacak bu saatten sonra çünkü. Hele ki ikili münakaşaya girecek kadar neden geriliyorsunuz anlam veremiyorum. Sayılı günler kala İstanbul'un ücra köşelerinden birine atılmadığımızı ve semtin içinde boğaza karşı bir stada kavuşacağımızı düşünüp bardağa dolu tarafından bakın.

Hatunla sık görüşemediğimiz dönemlerde daha çok kavga ediyoruz telefonda falan, onun gibi bişe heralde, stad özlemi mi geriyor milleti anlamadım ki :alala:
aynen oyle iceri girince kimse biseyi gormeyecek simdi bosuna kendilerini uzuyorlar iste forum psikolojisi normaldir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tuncaboylu

Pikseli stemiyor değiliz, tepki gelmeyince bu kadar abartmanın manası yok diyoruz, karşı çıktığımdan veya saygı duymadığımdan değil.

Gayet güzel pikselli tasarımlar yapılabilirdi böyle, Antalya ve Sivas stadından tek farkının renkler olduğunu söylüyoruz.

Yahu biraderim, neden anlamak istemiyorsun? Sen beğenmiyor olabilirsin, ama bu halini beğenenler de var.

Antalya ve Sivas stadından tek farkının renkler olması, az bir fark olduğunu göstermez. Beşiktaş ile Fenerbahçe formalarının da tek farkı renkleri, az bir fark mı? Karşılaştırılan şeyin zaten 2 maddesi var: Renk ve tasarım. Tasarım aynı ama renkler farklıysa, ciddi bir farklılık söz konusudur.

Ayrıca zaten renklerinden dolayı güzel. Kırmızı beyaz pikselde güzel durmuyor olabilir, ama siyah beyaz duruyor. Bu benim zevkimdir, senin zevkin farklıdır. Uzatılacak bir şey yok.

Çevrimdışı ahmetx

evet buna katılıyorum  siyah ve beyaz diğer renklere göre çok daha güzel duruyor pikselde.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yeni İnönü büyük fotoya dikkatli bakınca görülüyor, 30.membranın ucunda uzunlamasına hazırlamışlar 31. membranı - 2 sayda önce bir arkadaş da aynı detaydan bahsetti. Zaten o yöntemle seriyorlar membranları; uzunlamasına açıp karşı taraftan halatlarla çektire çektire giyidiriyorlar semerlere.
çok teşekkürler ozaman kaldı 11 diyebiliriz😊😊
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

evet buna katılıyorum  siyah ve beyaz diğer renklere göre çok daha güzel duruyor pikselde.
Buna bende katiliyorum Siyah ve Beyazin asaleti yeter

Sunda hemfikirim kesinlikle Goz yormuyor kirmizi-Beyazda ki gibi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

31.mebrani serdiler mi acaba ordan gecen birileri yok mu sesimi duyan varmi  :icool:
evet ses kontrol ses kontrol lütfen fotoğraf veya bilgisi olan varmı 31. Membran için

Çevrimdışı denilanz

Dostum "dünyanın en güzel yerine en güzel stadını yapıyoruz, stad değil saray yapıyoruz" diye söylemler ediliyorsa insanlarda (bende dahil) en güzelinin yapılmasını bekliyoruz. Çatıya mebranlar giydirildi stadımızın tüm tarihi görüntüsü bozuldu.(BANA GÖRE) Ayrıca çatıyla tribün arası gerçekten inanılmaz boş duruyor ve akustiğin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyorum. Koltukların pikseli konusu benim için çok önemli değil nasılsa tribünler dolunca farkedilmeyecek.

Stadın üstten de tarihi görünmesi pek mümkün değil ki. Sonuçta çatıyı küfeki ile kaplayamayız.

Çatı ile tribün arası boş gelebilir, bunu söyleyen çok kişi var. Ben dolunca onu da pek göstermeyeceğini düşünüyorum. Akustik konusunda ise şüpheniz olmasın, uzman bir ekip ilgileniyordur. Konser verilecek bir yerde o konuya özellikle özen verilmiş olduğundan eminim.

Çevrimdışı Necmi

Yaşlar tam tersi olsaydı o lafları eden genç arkadaşı anında uçururlardı, aleni bir şekilde görmezden geldi forum yöneticileri.Başkana veya iktidara en ufak bir eleştiri olmuş olsa direk moderasyona alırlardı halbuki demek ki salak,mal mal konuşma gibi lafları söylemek serbest forumda.
yada görmedik Her saniye forumamı baktığımızı sanıyorsun bu günkü hiç bir mesajı daha okumadım
sadece alıntılara bakabildim birde son bir iki sayfaya çoğu yönetici mobilden bakıyor mesai sati içindeyiz
mobildende yönetim kısmını takip zor biraz hoş görülü olun şikayeti yapılmış zaten mesajda hemen silinmiş
büyük ihtimal mobilden bir arkadaş müdahale etti bu güne kadar işlem yaptığımız hangi üyeyi gördünüz
sadece büyük bir şekilde ve tüm forumun tepkisini çekecek durumlarda bilgi veriyoruz. @Mehmet92
bana bir tane eleştiri göster işlem yaptığımız ama eleştiri diyorum içinde küfür hakaret olmayacak.
sen burda iktidarımı koruduğumuzu ima ediyorsun. En ufak şekilde sevmem ama bu küfür ve hakaret edilmesine
izin vereceğimiz anlamına gelmez. Beşiktaş kulübü Başkanına bu forumda en ufak şekilde saygısız üslupta
konuşamaz kimse bu arada sadece Başkana değil geçmiş başkanlarada konuşamazsın Demirörene bile hakaret etsen ceza yersin.
buda değil renklilerin başkanlarınada hakarete izin vermiyoruz bu nedenlede ceza alanlar oldu sadece işinize gelen kısmı
almayın.

Çevrimdışı denilanz

Buna bende katiliyorum Siyah ve Beyazin asaleti yeter

Sunda hemfikirim kesinlikle Goz yormuyor kirmizi-Beyazda ki gibi :ok:
Aha, pikselci oldu bu! Alın gruba.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı betoo38

merdivenler boyanmis cok net nasil görmezsiniz :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yada görmedik Her saniye forumamı baktığımızı sanıyorsun bu günkü hiç bir mesajı daha okumadım
sadece alıntılara bakabildim birde son bir iki sayfaya çoğu yönetici mobilden bakıyor mesai sati içindeyiz
mobildende yönetim kısmını takip zor biraz hoş görülü olun şikayeti yapılmış zaten mesajda hemen silinmiş
büyük ihtimal mobilden bir arkadaş müdahale etti bu güne kadar işlem yaptığımız hangi üyeyi gördünüz
sadece büyük bir şekilde ve tüm forumun tepkisini çekecek durumlarda bilgi veriyoruz. @Mehmet92
bana bir tane eleştiri göster işlem yaptığımız ama eleştiri diyorum içinde küfür hakaret olmayacak.
sen burda iktidarımı koruduğumuzu ima ediyorsun. En ufak şekilde sevmem ama bu küfür ve hakaret edilmesine
izin vereceğimiz anlamına gelmez. Beşiktaş kulübü Başkanına bu forumda en ufak şekilde saygısız üslupta
konuşamaz kimse bu arada sadece Başkana değil geçmiş başkanlarada konuşamazsın Demirörene bile hakaret etsen ceza yersin.
buda değil renklilerin başkanlarınada hakarete izin vermiyoruz bu nedenlede ceza alanlar oldu sadece işinize gelen kısmı
almayın.
Istesende edemiyorsun zaten @Necmi abi :biggrinking:

Y.d ile ilgili ufak bir yakistirmada (Hakaret yasak ) yazısı çıkıyor :bandit:

Oda hakaret falan degil sirketinin ismini Yaptigi İsi yaziyorum sadece ama Hakaret yasak yazisi cikiyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

19 unda geldigimde mebranlar bitmis olacak şefaflarida serereler 19 ununa kadar bir bolum
Şampiyon Beşiktaş JK