Yaşlar tam tersi olsaydı o lafları eden genç arkadaşı anında uçururlardı, aleni bir şekilde görmezden geldi forum yöneticileri.Başkana veya iktidara en ufak bir eleştiri olmuş olsa direk moderasyona alırlardı halbuki demek ki salak,mal mal konuşma gibi lafları söylemek serbest forumda.
yada görmedik Her saniye forumamı baktığımızı sanıyorsun bu günkü hiç bir mesajı daha okumadım
sadece alıntılara bakabildim birde son bir iki sayfaya çoğu yönetici mobilden bakıyor mesai sati içindeyiz
mobildende yönetim kısmını takip zor biraz hoş görülü olun şikayeti yapılmış zaten mesajda hemen silinmiş
büyük ihtimal mobilden bir arkadaş müdahale etti bu güne kadar işlem yaptığımız hangi üyeyi gördünüz
sadece büyük bir şekilde ve tüm forumun tepkisini çekecek durumlarda bilgi veriyoruz.
@Mehmet92 bana bir tane eleştiri göster işlem yaptığımız ama eleştiri diyorum içinde küfür hakaret olmayacak.
sen burda iktidarımı koruduğumuzu ima ediyorsun. En ufak şekilde sevmem ama bu küfür ve hakaret edilmesine
izin vereceğimiz anlamına gelmez. Beşiktaş kulübü Başkanına bu forumda en ufak şekilde saygısız üslupta
konuşamaz kimse bu arada sadece Başkana değil geçmiş başkanlarada konuşamazsın Demirörene bile hakaret etsen ceza yersin.
buda değil renklilerin başkanlarınada hakarete izin vermiyoruz bu nedenlede ceza alanlar oldu sadece işinize gelen kısmı
almayın.